Senin, 14 Juli 2014

Üzerinden tüm dünyada Müslümanlar için Fetva (Cinayet, kuşatma ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin bombalama)

Üzerinden tüm dünyada Müslümanlar için Fetva (Cinayet, kuşatma ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin bombalama)


Fetva FİLİSTİN

Tarafından
Daimi Komite Imah Lilbuhuts Da `ve'l-Ilmiyah al-Ifta '



Araştırma ve Fetva Ilmiyah için Daimi Komitesi (Daimi Komitesi Imah Lilbuhuts Da `'al-Ilmiyah al-Ifta wa) cinayet, kuşatma ve Gazze Şeridi'nde meydana gelen bombalı bir açıklama yayınladı.

Aşağıdaki açıklama metni:

الحمد لله رب العالمين, والصلاة والسلام على أشرف الأنبياء والمرسلين نبينا محمد وعلى آله وصحبه, ومن تبعهم بإحسان إلى يوم الدين. وبعد:

Araştırma ve Fetva Daimi Komitesi Ilmiyah için Suudi Arabistan keder hissediyorum ve formu kezhaliman, cinayet özellikle Gazze'deki Filistin'deki kardeşlerimizin, Başına gelenleri ne için üzgün duygu (Daimi Komite Imah Da `ve'l-Ilmiyah el-Ifta 'lilbuhûts) çocukların, kadınların ve yaşlıların, onur zarar ve evlerin ve stratejik yerlerin yıkımına karşı ve korku yaymak. Bu açıkça Filistin halkına ve kezhaliman karşı bir suçtur.

Bu üzücü olay Müslümanların onlarla başkalarına yardım, Filistin Müslümanlar ile birleşmiş ve çeşitli nedenlerle ve yapılabilir aracı için onları bu kezhaliman ortadan kaldırmak için çaba yapmalıdır. İslam kardeşliği ve iman bağının bir biçimi olarak.

Yüce Allah diyor ki:

إنما المؤمنون إخوة

"Şüphesiz müminler kardeştir". [Al-Khujurât/49: 10]

Allah da diyor ki:

والمؤمنون والمؤمنات بعضهم أولياء بعض

"Ve inananlar, erkekler ve kadınlar, çoğu (olan) birbirinden kurtarmaya geliyor". [At-Tevbe / 9:71]

Peygamber sallallaahu 'alaihi sellem'in şöyle dedi:

المؤمن للمؤمن كالبنيان يشد بعضه بعضا وشبك بين أصابعه

"Başka bir mümin için bir mümin. Karşılıklı onaylayan bir bina gibidir" Ve o parmaklarıyla "[muttafaq 'alaihi] arasında kurulan.

O sallallaahu 'alaihi sellem'in da dedi ki:

مثل المؤمنين في توادهم وتراحمهم وتعاطفهم مثل الجسد إذا اشتكى منه عضو تداعى له سائر الجسد بالسهر والحمى

"Aşık müminlerin benzerlik, aşk ve sevgi onlar tek vücut gibidir. Aa ağrı ile sonuçlanan vücudun bir üyesi daha sonra bütün bir ateş içine vücut ve uyuyamadım" Eğer. [Muttafaq 'alaihi].

Ayrıca o sallallaahu 'alaihi sellem'in şöyle dedi:

المسلم أخو المسلم لا يظلمه ولا يخذله ولايسلمه ولا يحقره رواه مسلم

"Bir Müslüman bir başka Müslümanın kardeşidir, o teslim sodyum absorpsiyon oranı (düşman) ve değil aşağılamak, hiç şımarıklık menzhaliminya değildir" [Müslim tarafından rapor]

Bu yardım da somut maddi destek veya anlamlı (ruh) olup olmadığını, kendi yetenek ve koşullara göre bir çok şey içerir; mülkiyet şeklinde Müslümanların bireylerden elde edilen, hem gıda, ilaç, giysi, vb, ya da Arap ülkeleri ve İslam herhangi bir yardıma ihtiyaç Müslümanlara yardım dağıtımını kolaylaştırmak ve bir tavır almak Doğru ve çeşitli etkinlikler, toplantılar ve ulusal veya uluslararası düzeyde toplantılarda yardım ihtiyacı olan Müslümanların çıkarlarını savunmak. Bu hakikat ve takva başkalarını Allah'ın kelime talimat yardımcı şunlardır:

وتعاونوا على البر والتقوى
 
"-Eğer Lütfen iyilik ve takva üzerinde menolonglah". [Al-Maidah / 05:02].

Ayrıca dahil yardım tavsiye vermek ve onlar için iyilik ve fayda getiren bir şey göstermektir. Büyük yardımı arasında herhangi bir zamanda onlar için dua etmek, Allah bu büyük deneme ve trajedi kaldırır olabilir, kendi koşullarını iyileştirmek ve onların amelleri ve kelimeleri düzeltin.

Böylece. Ve biz de parçalara ve hakaret düşmanları için bir şans vermek mücadele ve değil kırık değil gerçeği, bu yüzden birleşik onlara vasiyet ve yapmak gibi, Tanrı'ya adamış kalır ve O'na tövbe Filistin Müslümanlar bizim kardeşlerimiz söyleyerek olacak Daha zhalim tekrar.

Biz Allah, Allah rızası için sadaka içtenlikle devam sabır ve dua ile Allah'a (yardım istemek) isti'anah beklerken kendi alanında kezhaliman ortadan kaldırmak için tedbirler almak bizim kardeşlerimizi teşvik ve hala tüm işlerine din adamları danışın. Tanrı'dan rehberlik almanın bir işaretidir çünkü.

Biz de iyi ve adil insanlara vermek için bu trajediyi görmek için genel olarak alimler internasiobnal dünyayı ve toplumu davet olarak ne Filistinlilerin haklarını ve ortadan kezhaliman. Onlar asil yaşamak böylece.

Ve bu vesileyle, biz savunan ve Filistin Müslümanları yardımcı vesile olmuştur tüm ulusların ve bireylerin minnettarız.

نسأل الله بأسمائه الحسنى وصفاته العلا أن يكشف الغمة عن هذه الأمة, وأن يعز دينه, ويعلي كلمته وأن ينصر أولياءه, وأن يخذل أعداءه, وأن يجعل كيدهم في نحورهم, وأن يكفي المسلمين شرهم, إنه ولي ذلك والقادر عليه

Biz din muzaffer kılmak için, bu insanların acılarını yok, bu yüzden onun cezasını yüceltmek ve Allah'ın mütevelli yardımcı olmak için O'nun isimleri ve onun en yüksek iyi nitelikleri Allah sormak, böylece kendilerine bu düşmanların hilekârlığından ters ve O'nun düşman şerrinden Müslümanları korumak için, düşmanlarını aşağılayıcı. Allah bunu güce sahiptir.

وصلى الله وسلم على نبينا محمد وعلى آله وصحبه ومن تبعهم بإحسان إلى يوم الدين

Suudi Arabistan ve Meclis Ulema Büyük Başkanı Krallığı Müftüsü
Şeyh 'Abdul' Aziz bin 'Abd Allah Şeyh Alu
Riyad, Muharrem 1430 H / 31 Aralık 2008 AD 3.
Source: www.saaid.net. Kholid Syamhudi Çeviren.

[Sünnet Sürümü Dergi 11/Tahun XII/1430H/2009M Kopyalanan. Yayıncı Vakfı Daimi Komitesi Istiqomah Surakarta, Almat Jl. Solo - Purwodadi Km. 8 Selokaton Gondangrejo Yalnız 57 183. Tel. 0271-5891016]

2 komentar:

  1. Is fianaise í seo nach mór a léamh ag gach duine, táim anseo chun an domhan ar fad a chur ar an eolas faoi fhear a shábháil mo chaidreamh agus tugtar an Dr. IZOYA ar an fhear mór seo. Go deimhin rinne sé post iontach dom trí mo shean-leannán a d'fhág mé a thabhairt ar ais agus gealltanas a thabhairt dom gan filleadh ar ais chugam arís. Leis seo, táim tar éis teacht ar an tuiscint go ndéanfaidh an t-eolas atá ag an Dr. Is féidir leat teacht air trína sheoladh ríomhphoist: drizayaomosolution@gmail.com. Nó a uimhir a bhfuil a app +12098373537. Déan teagmháil leis agus féach conas a réiteofar d'fhadhb laistigh de 24 uair. Déanann sé speisialtóireacht ar na hábhair seo a leanas freisin ...
    (1) Ba mhaith leat do shean-ais.
    (2) Ba mhaith leat a chur chun cinn i d'oifig.
    (3) Ba mhaith leat fir / mná a leanúint leat.
    (4) Tá leanbh uait.
    (5) Is fiontraí thú agus is mian leat conarthaí a bhuachan.
    (6) Ba mhaith leat go mbeadh do fhear céile leatsa go deo.
    (7) Teastaíonn cúnamh spioradálta uait.
    (8) Tá tú scammed agus ba mhaith leat airgead caillte a aisghabháil.
    (9) Stop an colscaradh.
    (10) Deasghnátha airgid a agairt.
    (11) Toghcháin a bhuachan.

    BalasHapus
  2. Garman'dan gümüşüm, 8 yıl önce çocuğum olmadan evlendim, çaresizce bir çözüm arıyordum çünkü doktor hamile kalamayacağımı söyledi ama bir arkadaşım beni Dr white adında bir büyü tekerine yönlendirdi ve ben ona sorunlarımı anlattı ve 12 gün içinde her şeyin yoluna gireceğine söz verdi, bana bazı talimatlar verdi ve hepsini mükemmel yaptım, test için hastaneye gittim ve 1 haftalık hamile olduğumu doğruladılar ve şimdi hamileyim. benim güzel oğlum ve benim de şu an bir hamileliğim daha var, hepinize teşekkür ederim Dr beyaz, her türlü çözüm için kendisine ulaşın,

    1) Ex'inizi iade etmek istiyorsanız.
    2) Hamile kalmak için büyü istiyorsanız.
    3) düşük yapmayı durdurmak istiyorsanız.
    4) Biri tarafından sevilmek istiyorsanız.
    5) Her türlü hastalığı veya hastalığı tedavi etmek için büyü.
    Ve diğerleri.
    o en iyisi ve çok doğru. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp:+17168691327

    BalasHapus