Sabtu, 05 Mei 2012

Megküzdés módjai terrorizmus a Közel-muszlimok


Megküzdés módjai terrorizmus a Közel-muszlimok

Által Ahmas pap Faiz bin Asifuddin

Számos módja van, hogy elvileg lehetne hozni a muszlimok és az érdekelt feleket, hogy foglalkozzon és dönt a terrorista tevékenységek során. Ugyanakkor gyakorlatilag igényel komolyság és őszinteség, a munka a különböző pártok. A motiváció, ami arra késztet ez a kemény munka, a legalapvetőbb az a hit Allah mindenható, azzal a szándékkal keresi a öröm és jutalom. Így az elsődleges feladat, a haszon és a közérdeket, hanem szociális és személyes érdek. Így jön létre a megelőzésre irányuló erőfeszítéseket együtt hatálya alá tartozó, ta'âwun "alal wat al-Birri-Taqwa (kölcsönös segítségnyújtás és együttműködés alapja a jóság és jámborság), nem a földi érdeke, hogy elindította a harcot a tisztességtelen verseny és a kölcsönös gyanakvás.
A gyökerek a radikalizmus, ami elindítja a tényleges erőszak és a terrorizmus óta megjelenő ideje társak voltak életben. Főként ragadjon uralkodása alatt Ali bin Abi Talib Allaah "anhu. Ezért néhány tipp, hogy majd alább ismertetett intézkedéseken alapul, hogy végeztek a társak és a tudósok Salaf kezelésében gyökér növekedését radikalizmus abban az időben.
Megkötése előtt tippek említettük, célszerű először előadott néhány valódi történetét, hogy lesz a sarokköve megambil következtetést.
Történetek, amelyek magukban foglalják: A. Dialog Allaah Abbász ibn 'anhu emberekkel Khawarij. Felidézte: "Amikor az emberek Haruriyah [1] elégedetlenség a kormánnyal szemben Ali bin Abi Talib Allaah" anhu, ők elszigetelni magukat a táborban. Számuk az időben körülbelül 6000 ember. Egyetértettek abban, hogy csinál egy lázadás ellen Ali ibn Abi Talib. És ez gyakran az emberek jönnek Ali Allaah "anhu és emlékeztette őt, és így szólt:" Ó Amirul Mu'minin, valódi emberek fellázadnak Harûriyah neked. " Minden alkalommal azt is Ali Allaah "anhu mondta:" Hadd. Nem fogok harcolni ellenük, amíg harcolni velem. És megcsináljuk! "
Egy nap, délelőtt, az ima, azért jöttem, hogy Ali Allaah "anhu. Azt mondtam neki: "Ó Amirul Mu'minin, elhalasztani délig, az ima ideje ne legyen túl forró, mert azt akarom röviden beszélni az emberekkel Harûriyah azt.
Ali Allaah "anhu mondta:" Én aggódom miattad. " Azt feleltem: "Ne aggódj!" Én már ismert (nyilvános), mint azok, akik jó erkölcsöt, én még soha senkit sem bántani.
Végül Ali Allaah "anhu engedje meg, hogy meglátogatom őket.Aztán viselte a legszebb ruhát kapott a jemeni és fésű a hajam.Tovább mentem, hogy őket egy falu közepén a nap, amikor éppen ebédelnek. Úgy látszik, azt tapasztalom, hogy ők egy csoport ember, hogy látom, korábban nem volt senki jobban izgatott mellett imádatuk. Fekete homlok homlok, mert sok elesett megvastagodott. Pálmák a kezüket, mintha mint egy teve térde (mert gyakran használják, hogy támogassa a testet, miközben térdelő). Ezek a régi ruhákat viseltek, míg az arcuk sápadt (mivel sok az éjszakai imádság).
Hi mondom nekik. De a válasz ez volt: "Üdvözlünk, O Ibn 'Abbas Allaah" anhu! Luxus a ruhákat viselsz! "
Azt feleltem: "Miért kötekedik velem? És én soha nem látta a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam viselt ruhát Jemen sokkal szebb, mint ezt hordom. Aztán elolvastam egy verset az al-Korán nekik:
"Mondd:" Ki tiltotta meg, hogy Isten ékszert adtak ki az ő szolgái és az ő (aki fel újra, hogy mentsen) a szerencse "? [Ali Imran / 07:32]
Ezután megkérdezte: "Ott kell lenni, ami jöttél ide?"
Azt feleltem: "eljövök, mint egy hírnök, a Társak a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam a kivándorlók és a segítőket. Csakúgy, mint követek a próféta nagybátyja és veje egy időben ő sallallaahu "alaihi wa sallam. Emberek, akik azt mondták, hogy az al-Koránban le azonnal, így jobban megértsék az értelmezése az al-Korán, mint te. Közben senki más Bajtársak, a próféta, aki a közepén van. Most már készen állok (a híd) közvetíteni, hogy mit mondanak, és készen áll, hogy elmondja nekik, mit mondasz.
Hirtelen valami azt mondta a barátainak: "Te nem szolgálnak a harcot a Quraysh, mert a Mindenható Allah azt mondta:
"Valójában ők egy nép, akik szeretnek harcolni." [Az-Zukhruf/43: 58]
De ott vannak az egyetlen, aki odajött hozzám. Ez a személy azt mondta (számukra) "Két vagy három ember, aki beszélni fog vele (azaz Allaah Abbász ibn 'anhu)
Tehát azt mondom: "Kérem! Mi (a) Ön megtagadta a Próféta Társasági-és a gyermek nagybátyja n? " Azt válaszolta: "Három dolgot." Azt mondta: "Mik azok a három dolgot?" Azt mondta: "Először is, mert az igazi Ali Allaah" anhu tette az embert, mint meghatározó jogi ügyekben (a vallás) a Mindenható Allah. Bár a Mindenható Isten ezt mondta:
"Nincs más törvényes jogot arra, hogy csak Allah tartozik". [Al-Az `am / 06:57, szintén Yûsuf/12: 40 és 67]
Azt mondta: "Ez az első."
Úgy folytatta: "Ami az utóbbi, mivel Ali Allaah" anhu küzdött (Aisha Allaah "anhuma, így Mu'awiyah Allaah" anhu), de ő nem vette hadifoglyok és nem veszi ghanimah. Ha a harc Ali Allaah "anhu voltak hitetlenek, vagyis rabok jogszerű. De ha a küzdelem Ali Allaah "anhu volt a hívek, majd tartott egy hadifogoly nem kóser és halal nem harcol velük.
Azt mondta: "Ez a második, akkor mi a harmadik?"
Azt mondták: "Ő eltávolította posztjáról a parancsnok a hívők. Így, ha nem ő a parancsnok a hívek, azaz ő a parancsnoka a hitetlenek (hitetlenek amirnya).
Azt mondta: "Van valami más mellett, hogy a három?" Azt válaszolta: "Ennyi."
Továbbá, azt mondom nekik: "Mit gondolsz, ha elolvastam a verseket, a Book of Allah (al-Korán) és a Sunnah az Ő prófétája törölheti perkatakaan meg, hogy kíván-e hivatkozni (vissza az igazsághoz)?
Azt felelte: "Igen."
Azt mondta: "Ami azt mondván, hogy Ali Allaah" anhu tette az embert, mint meghatározó jogi ügyekben vallási Mindenható Allah, akkor fogok olvasni neked verset a Korán, amely kifejti, hogy a Mindenható Isten adta joga a férfiak ügyekben érdemes csak egy negyed dirham. Mindenható Allah elrendelte az ember meghatározza a törvény ebben a tekintetben.
Nem olvasod a szót a Mindenható Allah:  "Ó ti, akik azt hiszik, ne öld meg a játékot, ha éppen ihram. Aki közületek ölni a célra, akkor a büntetés váltotta egyensúlyba ragadozó állatok leölésére szerint egy jogi döntés csak 2 ember köztetek" [Al-Mâ'idah / 5:95]
Ezen alszakasz rendelkezéseit jogszabályok Mindenható Allah ítéletét adják az embereknek, hogy döntsenek a törvény a vadállatok elejtésével olyan emberek, akik berihrâm. Valójában, ha Isten mindenható volna akart, ő maga menghukuminya. Így, egy jogi döntés megengedett emberek.
A Mindenható Allah kedvéért, kérem, esküszöm, hogy a bírósági döntések az emberek annak érdekében, hogy összehangolja a kapcsolatot a muszlimok és megakadályozza a vér ömlött nekik jó üzlet vagy nyúl vér (jobb)?
Azt válaszolta: "Természetesen ez jobb."
Mentem, így is körülbelül egy nő férjét, Mindenható Allah azt mondja:
"És ha ti tartani semmiféle vita közöttük, akkor küldjön egy Hakam törvény (megszakító) egy család férfi és egy bíró (törvény megszakító) családból származik nők". [An-Nisa '/ 4:35]
Kérem esküszöm, ha a rendelkezéseket a törvény az emberi kapcsolatok keretében a muszlimok közötti béke és annak érdekében, hogy megakadályozzák a vér ömlött a saját, jobb, vagy a törvény a férfi körülbelül egy női nemi szerv?
Van nektek készült a válaszom elégedett? Azt felelte: "Igen."
Következő Azt mondta: "Mint a szavakat (a második), hogy Ali Allaah" anhu harc (Aisha Allaah "anhuma), de nem ejtenek foglyokat, és nem vette ghanimah. Akkor (mondom,): "Leszel a bájos anyád, Aisha Allaah" anha?, Lesz, ahogy menghalalkannya igazolni egy másik nővel, miközben ő az anyád? Ha a válasz, hogy mi indokolja a menghalalkannya, mint egy másik nő, aki fogoly lett, azt jelenti, hogy a hitetlen. Ezzel szemben, ha azt mondják, hogy Aisha Allaah "anha nem anyánk, kalianpun volna utasítani. A Mindenható Isten ezt mondta:
"A Próféta (kell) sokkal fontosabb, mint a hívek saját maguk és feleségeit is anyjuk." [Al-Ahzab / 33:6]
Így Ön egy két hiba, kérjük, próbálja megtalálni a kiutat.
Tehát, ha a válasz megfelel neked? Azt felelte: "Igen."
Én így folytatta: "Ami (az Ön szavai a harmadik), hogy Ali Allaah" anhu megszüntette a helyzet a parancsnok a hívek tőle: akkor majd hozok neked egy kielégítő választ az Ön számára. Nevezetesen, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam készítésekor békeszerződés Hudaibiyah a hitetlenek Mekka, ő sallallaahu" alaihi wa sallam mondta Ali Allaah "anhu:" Ó, Ali Erase (mondja az apostol Allah mindenható). Allahumma, valóban tudja (O Allaah Ali "anhu), hogy én vagyok a Mindenható Allah Küldötte. Írd le a szavakat:" Ez egy békeszerződés által Muhammad ibn Abdullah '". [2]
(Ibn Abbas Allaah "anhu további mondta :) Allah a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam határozottan jobb, mint Ali Allaah "anhu, kiderül, ő törölte az" Allah Küldötte "tőle, és láthatóan ez nem jelenti azt, hogy távolítsa el prófétai róla. Nem kapok ki (amit a srácok), hogy boldog légy?
Azt felelte: "Igen."
Végül, két ezren utal (vissza az igazsághoz), míg a többi még engedetlenség és a lázadás. Végül, a hibájuk, ők mind megölték a Barátok Emigránsok és Ansar a háborúban ". [3]
Ez a történet lehet következtetni néhány dolgot, többek között:
A. Kharijites a kezdeményező születésének radikális muzulmán mozgalmak, amelyek lényegében a Takfir (pengkafiran) muszlimok ellen, különösen a hatóságok. 2. Coaching erőfeszítéseit azok képzett párbeszéd és sajátítsák el a javaslatokat. 3. Fejlesztési szereplők mellett a mester az érveket és bermanhaj Salaf, ismerni kellene, mint egy nemes, így minimalizálják a lehetőségét, hogy egy kezelés káros. 4. Kész nagy coaching bölcsesség. A meghatározás Bölcsesség alapul erőssége tudományos bizonyítékot, és nem a nyomás a megvetés formájában. Ezért lesz képes gátolni nyitottság. 5. Radikalizmus és robbantási tevékenység az elmúlt években hajtotta emberek, akik képesek arra, hogy érveket igazolja tetteit bár rosszul. Azt is mester és memorizálni az érvek, néhány fontos szabályt és értelmezések, hogy azok jól ismert tudósok, hogy megértsük saját akarata szerint. Tehát, ha a coaching által végzett emberek, akik nem sajátították el az iszlám tanításait helyesen, akkor az érv figyelmen kívül hagyja, bár egyelőre úgy tűnhet, csend.De sebanarnya alatt felhalmozott, hántolatlan tüzet. 6. Ők állnak a csoportok berjengjang. Mert ez egy külön kezelést súlya alatt minden. 7. Esszenciája ez a következtetés visszatérés a manhaj barátja. Al-Korán tartozik közvetlenül a társak, hogy azok, akik a legjobban ismerik a jelentését és szándékait az al-Korán közvetlen útmutatást a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam. Az, hogy ezt végre Allaah Abbász ibn 'anhuma, és ő egy barát.
B. A második a történelem esetében Yazid Suhaib ibn al-Faqir. A tabi'in élő Kufa Irakban, az ország abban az időben uralta a különféle deviáns, a nép között Kharijites. Kezdetben volt fogyaszthatják gondolatok Khawarij tévútra, és még számok.Azonban Yazid végül megmentett kóbor gondolatok után a találkozó egy társa a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, és utánanézett a megértése az Al-Korán a próféta társait.
Történelem található Sahih muszlim. A történet a következő: [4]
Yazid al-Faqir azt mondta: "Én nagyon csábított a gondolat Kharijites. Egyszer kijött egy embercsoport (Kharijites) nagy számban menni Hajj, akkor mi az ellenzék a nép (a fegyveres erők).Mentünk a város Medina és az ott található Jabir bin `z Abdillah aki ott ült dőlve a pole a mecsetben, így a hadiths a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam.
Selanjutkan Yazid mondta: "Hirtelen, Jabir bin` Abdillah (a Companion a Próféta) mondott valamit Jahannamiyun (akik égnek a pokolban, de majd tegye a mennyben). Megkérdeztem tőle: "Ó, társak a Próféta! Mi ez mond neked?! Mindenható Allah nem mondja:
"A mi Urunk, aki bizony teszel a pokolban, akkor tényleg kell vesd meg (hogy legyen örök pokol)." [Ali Imran / 3:192]
Mindenható Allah azt is mondja:   "Minden alkalommal, amikor ki akarnak szállni a pokolba, visszaküldik őket (ismét) bele". [As-Sajdah/32: 20].
Szóval mi ez mondasz? " Shaikh Salman bin Híres Hasan Alu, egy jordániai pap, jött a darab fölött hadíszt meghozta a következő penjalasan [5]: "Tabi'in (al-Yazid Faqir) a berhujjah alapul a versek az al-Korán megértette az ő gondolkodását. Azóta is együtt indoctrinated ezeket a verseket, hogy ezeket a verseket, hogy azt állítják, hogy átgondolt elképzelések külön-külön nem nézett kapcsolata más szövegeket. Így a nemes próféta Társakat Jabir bin `Abdillah Allaah" anhu manhaji emlékeztet a hiba ( A módszertani hibák megértés) megtette ezt Yazid. " Emiatt Jabir bin `Abdillah mondta Yazid al-Faqir:
"Olvastad al-Koránban?" I (Yazid) azt válaszolta, "Igen". Jabir Allaah "anhu mondta:" Hallottál már a csodálatra méltó helyzetben a Próféta (al-al-Mahmud Maqam) által létrehozott, a mindenható Isten? "
Azt válaszoltam: "Igen".
Jabir azt mondta: "Ez dicséretes helyzetben a próféta sallallaahu" alaihi wa sallam hogy mivel a Mindenható Allah helyzetét, hogy a kirekesztett emberek, akik őt a pokolba kívánt.
Továbbá Yazid mondta: "Akkor Jabir Allaah" anhu shirâth jellegét fejtik ki a telepítés a híd alatt a pokol, és leírta a folyosón az emberi természet ebben shirâth híd. Melajutkan Yazid "És még sokan mások, hogy Narrátor Jabir Allaah" anhu, amely részben elfelejtettem. De világosan z Jabir mondta a bizonyosság, hogy van egy csoport, akik ki fog jönni a pokol után a végzetük benne ... és így tovább. "
Miután Jabir Allaah "anhu bemutatott Yazid hadíszt, Isten végül adott neki egy útmutatást manuális helyes értelmezése a versek általa előterjesztett fent. Yazid mondta: "Azért jöttünk vissza (a Kufa), és mi is mondjuk másoknak, akik velünk voltak," Ó, milyen nyomorult neked! Mi lehet Shaikh (Jabir) hazugság a neve a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam? Végül is utal (a rossz vélemény). Kedvéért a Mindenható Allah után, hogy egyikünk sem emel ki a lázadás, ha csak egy ember. "
Történelem, hogy a két következtetés vonható le, a következő:
A. Keresztül az igazságba vetett hit a Társak a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, Mindenható Allah végül kinyitotta az ajtót a szívét Yazid Suhaib ibn al-Faqir, így ő túlélte a hamis megértése, hogy szinte menjerumaskannya a cselekmény a lázadás. Az ilyen ítéletek, a tudósok Rabbani, az is előfeltétele, hogy valaki, aki azt akarja, hogy élvezhessék a iránymutatást a tudósok, így a lépés, hogy igaz legyen, bármilyen körülmények között általában, és a kaotikus körülmények, különösen [6]. 2. Útmutató megvalósítani a radikálisok lesz nagyon hasznos, ha egy korrektor által bemutatott bizonyíték a tudósok a társait. Így kétséges (keracuan iskolák), hogy azt gondolták volna boríték megszűnt. Ez az egyetlen módja annak, hogy javítsa a megértés és a lépésekről, [7]. 3. Előmozdítása párbeszédeket kell elvégeznie, akik manhajnya egyenes és mester tétel. 4. Ez a történet bizonyítja, hogy az összes muszlim megérteni a szövegeket al-Korán és Sunnah követni a megértéséhez Társak a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam.
Összességében a két kronológiai következtetést lehet levonni az alábbi lépéseket:
A. Vissza a muszlimok az iszlám valódi megértése, mint annak megértését, hogy a társak a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam. 2. Megfelelő iránymutatást a muszlimok, különösen a fiatalokat. Ez az iránymutatás kell vonni vezetők, akik valóban értenek az iszlám, az érvek és istidlâl (használatát és alkalmazását a tétel) is. 3. Útmutatás és tanácsadás az érdekelt felek érvek alapján és az erős érvek fogadható el, mint az igazság minden ember azonban nem ért egyet. 4. Nem mindenki engedték beszélni és beszélgetni, pláne nem érvekkel. Ezért ez nem oldja meg a problémát, hogy hozzáteszi, sok a bizalmatlanság muszlimok körében. És ez azt jelenti, hoards tűz a pelyva. Ráadásul a kemény utalások révén a hivatalos fórumokon, hogy nem a javaslat alapján.
Mindenható Allah azt mondja:   "És mikor jön nekik egy szót a biztonság vagy a félelem, aztán sugározható. És ha fordítsa meg az apostol és Ulil Amri köztük, biztosan az emberek, akik meg akarják tudni az igazságot (hogy képes legyen) megtudja tőlük (Apostolok és Ulil Amri .) Ha nem lett volna a kegyelem és az irgalom Isten hozzád, követte volna a Sátán, kivéve egy kis részét (az Ön) ". [An-Nisa '/ 4:83]
5. Törd a lánc növekedésének elősegítése radikális takfîri stílusban.Ő bölcsen karakter választja el a céltárgy. Minden külön foglalkoznak külön tartályban építése, összhangban saját súlya. 6. Mi a különbség a között, azaz a dzsihád dzsihád dzsihád syar'i más forradalmi és nem syar'i. Wallahu a'lam, wa "-at alaihi Tuklân.
Marâji ": A. Fathul Bari imám Jâmi'atul, Rijád, KSA. 2. Saheeh muszlim, Sharh 1-Nawawi, tahqiq: Khalil Syiha Ma'mun, Darul-ma'rifah, Beirut, a CET. III, 1417 H/1996 M. 3. Limadza Ikhtartu al-as-Manhaj Salafiy, Sheikh Salim bin 'Id al-Hilâliy, ad-Durarr al-Atsariyah, Amman, Jordánia, a CET. Én, 1420 H/1999 M. 4. Mustadrak Al-'Ala al-Shahîhain, Imam al-Hakim, Dar al-ma'rifah, Beirut, a CET. II, 1427 H/2006 M 5. Al-'Irak Fi Atsar ahadith wa al-Fitan, Shaykh Abu Ubaidah Mashur Alu-Hasan ibn al-Salman Furqan Maktabah, Dubai, Emirates, a CET. Én, én. 1425 H/2004 M.
[Másolt As-Sunnah magazin 10. szám / / év XIII/1431H/2010M.Kiadók Alapítvány Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 tel. 0271-761016]
Akik ténylegesen generálása radikalizmus és a terrorizmus a modern muszlim Közel?


Által Imám Muhammad Arifin Badri, MA

Internasinal világnak általában, és különösen az iszlám országokban, már digegerkan a cselekmény egy maroknyi ember, akik magukat az igazság harcosai. A múltban sok muszlimot, akik úgy érzik szimpatikus azok cselekmény, mert a céljuk hitetlenek, mint ahogy a WTC szeptember 11-én 2001. Azonban egy nagyon meglepő dolog, úgy tűnik, a cél a bombázások és a támadások nem állnak meg ott. Cél továbbra is nő, míg végül a muszlimok nem kerülte el belőle. A legtöbb konkrét esetben az, hogy bin Muhammad herceg Nayef override ALUS Sa'ud, belügyminiszter-helyettes Szaúd-Arábiai Királyság.
A múltban sokan, akik azt állítják, hogy a szaúdi kormány mögött embertelen mozgalmat. Azt állították, hogy a fogalom tanítják Szaúd-Arábia már motiválja a fiatalokat, hogy az iszlám erőszakos, mint ez. Ugyanakkor meglepő, hogy ezt az állítást is irányul, hogy a szaúdiak, bár bebizonyosodott, hogy a szaúdi kormány az egyik leggyakoribb áldozatai?
Ezzel a papír, hívlak benneteket, hogy nyomon követhessék a kiváltó okok a szélsőséges és erőszakos viselkedés által elkövetett egyes muzulmánok. Tényleg ez jön le, hogy ideológiája Szaúd-Arábia?
Napi "Ashsharqul-Ausat" ügyében kelt 2001/04/12 8407 M - 19/09/1422 napló idézni Dr. H. Ayman al-Zawahiri, Oszama bin Laden jobbkeze. Között naplója Dr. Ayman al-Zawahiri, hogy idézték a papíron:
أن سيد قطب هو الذي وضع دستور التكفيريين الجهاديين) في كتابه الديناميت معالم على الطريق, وأن فكر سيد هو (وحده) مصدر الأحياء الأصولي, وأن كتابه العدالة الاجتماعية في الإسلام يعد أهم إنتاج عقلي وفكري للتيارات الأصولية, وأن فكر سيد كان شرارة البدء في إشعال الثورة (التي وصفها بالإسلامية) ضد (من سماهم) أعداء الإسلام في الداخل والخارج, والتي ما زالت فصولها الدامية تتجدد يوما بعد يوم
"Valóban Sayyid Quthub könyvében olyan, mint egy ketyegő időzített bomba" Ma'âlim Fi At-Tariq "put pengkafiran törvény és dzsihád. Sayyid Quthublah ötletek forrása lett, az emelkedés a radikális gondolat. Amint című könyvében: "Al-'az al-Iszlám Ijtimâ'iyah Fil" van. Az eredmények legfontosabb logikus a születés egy radikális mozgalom. Az ötleteket a Sayyid Quthub az első szikra a forradalom ostorozó írta le, mint az iszlám forradalom ellen, a nép ellenségeinek nevezte az iszlám, akár belül, akár az országon kívül. Egy véres felkelés, amely napról napra tovább nő. "
Elismerése Dr. Ayman al-Zawahiri összhangban van azzal az állítással, Szaúd-Arábia belügyminisztere, Prince Nayef bin Abdul Aziz al-Sa `ud. Prince Nayef elmondta Hariah "Al-As-siyasa Kuwaitiyah" című november 27, 2002 M.
"Minden kétséget kizáróan, azt mondom, hogy gyakorlatilag minden problémát, és zűrzavar hazánkban ered a Muzulmán Testvériség szervezetet. Sőt, van egy csomó tenni velük, annak ellenére, hogy nem csak mi sok türelem. Valójában ezek az oka a sok problématörténtek az arab világban, különösen, sőt kiterjeszti az egész iszlám világban. szervezete a Muzulmán Testvériség tönkretette az egész ország volt arab. "
Prince Nayef hozzátette: "Mivel voltam kapcsolatban Köztisztviselők, akkor azt gondolom, hogy szükség van hangsúlyozni, hogy amikor a vezetők a Muzulmán Testvériség érzik a csipet, és az elnyomottakat az adott országban (Egyiptom-esből), elmenekültek keresni menedéket Arábiában, és azt is szert kapja meg őket. Mint ilyen, az áldások Mindenható Isten ajándéka -, hogy képes fenntartani az élet, a becsület és családjaik számára. Míg testvéreink vezetői baráti országok tudjuk érteni ezt a hozzáállást. A vezetői baráti országok azt gyanítják, hogy tagjai a Muzulmán Testvériség nem fog folytatódni a mozgás Szaúd-Arábiában. után élnek köztünk több éve, esetleg szükségük van megélhetést. És mi is megnyitotta a terepen való munka. Onnan kaptak, mint egy tanár, sőt a legtöbb kar dékánja. adtunk nekik a lehetőséget, hogy tanára a Cégünk iskolák és főiskolák. Ugyanakkor, sajnos, nem elfelejteni a múltat ​​kapcsolatukat. Kezdete mozgósítani a közösség, az épület mozgását és ellenségesek a királyságot. "
És a kuvaiti napi "Arab Times" a szerda, december 18, 2002 AD, Herceg Nayef ismét monda: "Bizony, ők (Muzulmán Testvériség), hogy az iszlám politizálják annak érdekében, hogy személyes érdekeiket."
Csak bizonyítani az igazságot a gyónás Dr. Ayman Al-Zawahiri felett, a következő két megjegyzés azt nukilkan Sayyid Quthub:
Egy részlet:
نحن ندعو إلى استئناف حياة إسلامية في مجتمع إسلامي تحكمه العقيدة الإسلامية والتصور الإسلامي كما تحكمه الشريعة الإسلامية والنظام الإسلامي. ونحن نعلم أن الحياة الإسلامية على هذا النحو قد توقفت منذ فترة طويلة في جميع لأنحاء الأرض, وإن وجود الإسلام ذاته من ثم قد توقف كذالك
"Felkérem számunkra, hogy újra az életüket egy iszlám társadalomban muszlim. A társadalom alá az iszlám teológia és tashawur (gondolkodásmód), amelyek az ENSZ-iszlám. Ahogy a társadalom betartja az Shari'a és iszlám jog. tisztában vagyok vele, hogy ezt a fajta életet ment, hiszen régen az egész féltekén. Még a vallás az iszlám maga azóta előtt egyébként. " [Al 'az al-Ijtimâ'iyah 182].
Idézet 2:
وحين نستعرض وجه الأرض كله اليوم على ضوء هذا التقرير الإلهي لمفهوم الدين والإسلام, لا نرى لهذا الدين وجودا
"És ha most nézzük az egész félgömbön az isteni magyarázat a megegyezés a vallás és az iszlám, biztosan nem találunk a létezését ezt a vallást." [Al-'az al-Ijtimâ'iyah p. 183].
Bátyám! mint hűséges muzulmán, milyen érzések és a reakciók elolvasása után ezt a beszédet?
Így szélsőséges ideológia tanítják Sayyid Quthub a könyvet Dr. Ayman Al-Zawahiri a továbbiakban: "Dynamite". Pengkafiran élet minden területén, akik nem csatlakoznak a ranglétrán.
Talán mert nem volt elég mengkafirkan általában a társadalom, Sayyid Quthub című könyvében: "fi Zhilâlil Korán" értelmezése során a levél Yunus vers 87, utalt a mecsetek, hogy létezik a társadalomban, mint egy "istentiszteleti hely tudatlanság". Sayyid Quthub mondta:
اعتزال معابد الجاهلية واتخاذ بيوت العصبة المسلمة مساجد. تحس فيها بالانعزال عن المجتمع الجاهلي; وتزاول فيها عبادتها لربها على نهج صحيح; وتزاول بالعبادة ذاتها نوعا من التنظيم في جو العبادة الطهور
"Ha a muszlimok üldözik egy olyan országban, akkor meg kell hagyni az istentiszteletre a tudatlanság. És hogy a házak, a csoport, akik még mindig betartják az iszlám, mint a mecset. Ebben tudnak elhatárolják magukat a társadalom a tudatlanság., Ahol is fut imádja Urát oly módon, hogy igaz. Ugyanakkor a gyakorlatban az istentisztelet, akkor gyakorolható egyfajta tanzhîm árnyalatú szent istentisztelet. "
A "Ma` Abid tudatlanság "(kultikus helyeken a tudatlanság) a mecsetek a muszlimok ott. Tudja képzelni! A fiatalok, akik jellemzően magas eszményeket és a nagy szellem, akkor kap ez a fajta tanítás, nagyjából mit fognak csinálni? Sayyid Quthub tényleg csepegtetni a terror ideológiája a fejében az ő követői.
És persze, ő nem hagyja abba a telepítési az ideológia egyedül. Ő is folytatta a terror doktrína egy kézzelfogható formában. Fontolja meg, hogy ő az igazi példa alkalmazása az ideológia, amit ő tanított:
لهذه الأسباب مجتمعة فكرنا في خطة ووسيلة ترد الاعتداء .. والذي قلته لهم ليفكروا في الخطة والوسيلة باعتبار أنهم هم الذين سيقومون بها بما في أيديهم من إمكانيات لا أملك أنا معرفتها بالضبط ولا تحديدها ........ .. وهذه الأعمال هي الرد فور وقوع اعتقالات لأعضاء التنظيم بإزالة رؤوس في مقدمتها رئيس الجمهورية ورئيس الوزارة ومدير مكتب المشير ومدير المخابرات ومدير البوليس الحربي, ثم نسف لبعض المنشآت التي تشل حركة مواصلات القاهرة لضمان عدم تتبع بقية الإخوان فيها وفي خارجها كمحطة الكهرباء والكباري,
"E tényezők figyelembevételével átfogóan során kidolgoztam egy tervet, és olyan módon, hogy visszafizeti az ellenség. Soha nem mondom, hogy a tagok a JAMA` ah: "Hadd higgyék a terv, és olyan módon, tekintve, hogy ők is ki lesz a végrehajtó. Természetesen az út van szabva, hogy képességeiket. Nem tudom biztosan, mi a jobb nekik, és azt is, nem tudja eldönteni, tetteink ...... ez a közvetlen megtorlás a letartóztatása több tagja a Muzulmán Testvériség szervezetet. Mi válaszolni, hogy megszabaduljon a vezetés -a vezetők, különösen elnökök, miniszterelnökök, elnöke a Legfelsőbb tanácsadó testület, a hírszerzés főnöke és a rendőrfőnök. válaszok is követi a bomba felrobbant a különféle közlekedési infrastruktúra, amely megbéníthatja a város Kairóban. Minden amelynek célja, hogy védelmet nyújtson a tagoknak a Muzulmán Testvériség és kívül Kairóban. támadások is lehet irányítani a központi erőmű és a felüljáró. " [Limâzâ A'adamûni által Sayyid Quthub p: 55]
Ez a rövid expozíciós egyértelműen felfedje a gyökere és forrása a szélsőséges gondolatok csatolták a lélek néhány muzulmán ebben a korban.
Csak megjegyezzük, hogy egyes megfigyelők szerint, a Muzulmán Testvériség mozgalom érdekében, hogy az álom megvalósítása nagyságrenddel, osztották 3 stream:
A. Hasszán al-Banna áramlási A fejlődő hálózata, Hasszán al-Banna volt érintett a hálózat kialakítása, amennyire csak lehet, nem számít a különbség, hogy vannak közöttük. A csoport mindig dúdolni a szlogen:
نجتمع على ما اتفقنا عليه ويعذر بعضنا بعضا فيما اختلفنا فيه
"Mi egyek ugyanabban a dolog, és a kölcsönös tolerancia minden különbség köztünk."
Nem meglepő, hogy a követői készek együttműködni bárkivel, még a nem-muzulmán, megvalósítása érdekében céljait. Vallási elvek azok gyakran csak pelaris és kenőanyagok mozgás fogadtatni a közvéleménnyel. Nem meglepő, hogy politikai színezete néz vastagabb, mint a vallási csoport hívei ebben az iskolában. Ezért az egyesületek és a preambulumában, politikai kérdések, stratégiák és a mozgás gyakran tanzhîm lett a fő témája a beszélgetésnek.
2. Sayyid áramlás Quthub Miután csatlakozott a soraiban Sayyid Quthub a Muzulmán Testvériség, létrehozott egy új áramlás a végletekig a testület a Muzulmán Testvériség. Vándorlása gondolat és tett egy kiemelt összecsapás. Ő készítette a Muzulmán Testvériség mozgalom kettészakadt patakok. Írásain keresztül Sayyid Quthub feladnia szélsőséges ideológia. Ő habozás nélkül mengkafirkan összes létező muszlim kormányok, sőt az egész társadalom, amely nem felel meg. Következésképpen, ő nevezte a muzulmán mecsetek világszerte, mint egy "istentiszteleti hely jahiliyyah".
Továbbá, ha a mozgás egyre erős reakció a Egyiptom uralkodója vezetése alatt Jamal Nasir Abdun, s felszólította követőit, hogy megszervezi ellenállás és a megtorlás, mint már említettük.
3. Zaenal Abidin Muhammad áramlási Surûr Miután a Muzulmán Testvériség mozgalom van egy csomó nyomást gyakorolni ország, nevezetesen Egyiptomot, Szíriát, és számos más arab országokban, hogy megpróbálják megmenteni magukat.A legjobban menteni magukat, és megélni, amikor a Szaúd-Arábiai Királyság. Ennek oka, hogy a királyság uralkodója, amikor szolidaritást azokkal, akik üldözték a saját országukban. Sőt, abban az időben a szaúdi királyság kőolajbevételek elöntött a földre, nyitnak a különböző oktatási intézmények különböző szinteken, így a tanárok hiánya. Így mindkettőnek szüksége van egymásra. Az, hogy fogadta őket tárt karokkal a két kormányzati hatóságok Szaúd-Arábia. Továbbá azt is dolgoztak a tanárok az iskolákban és kollégiumokban ott.
Másrészt, a kormány Egyiptomban, Szíriában és más érzett felszabadult egy csomó munka. Nem kifogásolja a kormány hozzáállása a Szaúd-Arábia, amely egy helyen, hogy elkerülje a Muzulmán Testvériség, amint azt a herceg Nayef bin Abdul Aziz a tetején.
Tartózkodása alatt a Szaúd-Arábiai Királyság van, egyes vezetői a Muzulmán Testvériség mozgalom próbál alkalmazkodni az ötleteket, hogy tanítanak ott. Mint tudjuk, Ulama'-Ulama "Szaúd-Arábia utóda küldetésének Shaykh Muhammad bin Abdul Wahhab rahimahullah az anti-keményítő minden formáját, és kibújik bid'ah.Így, hogy a fejlődő mozgalom, a Muzulmán Testvériség számok is hangot ugyanaz a dolog. Csak így tudnak helyet kap a helyi közösségben. Ez a megkülönböztető tényező a három patak a második folyam, ami egy kicsit a figyelmet tawheed és sunnah. Bár az alkalmazások szintjén, a kérdés az egyistenhit gyakran figyelmen kívül hozzon létre egy új kifejezés, hogy hívják a monoteizmus hakimiyya.
Ez a kifejezés nem igazán új, a kifejezés nem más, mint a követői Sayyid Quthub álcázás, hogy becsapja a fiatalok Szaúd-Arábia egyedül. Ez a kifejezés vettek a tanítás Sayyid Quthub, amit írt néhány írásaiban. Itt egy szóval inspirálták őket, hogy ezt a kifejezést hakimiyya egyistenhit:
تقوم نظرية الحكم في الإسلام على أساس شهادة أن لا إله إلا الله, ومتى تقرر أن الألوهية لله وحده بهذه الشهادة, تقرر بها أن الحاكمية في حياة البشر لله وحده. والله سبحانه يتولى الحاكمية في حياة البشر عن طريق أمرهم بمشيئته وقدره من جانب, وعن طريق تنظيم أوضاعهم وحياتهم وحقوقهم وواجباتهم وعلاقاتهم وارتباطاتهم بشريعته ومنهجه من جانب آخر .... وبناء على هذه القاعدة لا يمكن أن يقوم البشر بوضع أنظمة الحكم وشرائعه وقوانينه من عند أنفسهم; لأن هذا معناه رفض ألوهية الله وادعاء خصائص الألوهية في الوقت ذاته, وهو الكفر الصراح
"Az elmélet a jog az iszlám épül a bizonyítéka, hogy nincs joga van isten imádni kell, kivéve Allah. És ha a vallomást megállapította, hogy az egyetlen méltó az istentisztelet irányul, hogy egyedül Istennek, hogy jól megállapítható, hogy a jogszabályok az élet az emberiség a helyes Allah Azza magasztos egyedül. Az egyik oldalon csak Allah a Legszentebb, amelyek szabályozzák az életet az emberiség az Ő akarata és sors. És a másik oldalról, lépés, hogy Allah a Mindenható joga van a körülmények, az élet, jogait, kötelezettségeit és kapcsolataik, továbbá ezek kapcsolata a Shari'ah és tanításait ...... E szabály szerint a férfi nem indokolt, hogy a törvény, shariah, és rendeletek szerint az ötlet az önkormányzat is. Emiatt törvény azt jelenti, hogy megtagadjákUluhiyyah jellege Mindenható Allah azt állítja, hogy benne van ulûhiyah tulajdonságait. És természetesen ez nyilvánvalóan Kufr. "[Al 'az al-Ijtimâ'iyah p. 80]
Amikor a 19. cikk értelmezése levelet al An'am, Sayyid Quthub szélsőségesebb, mondván: "Valóban, a történelem megismételte, mint ahogy az első alkalommal iszlám felszólítani az embereket, hogy" la ilaha illallahu. "Valóban, ebben az időben már az emberiség vissza, hogy imádják 1 embertársai, üldöztetést szenvedett a vallási vezetők, és elfordul "la ilaha illallahu". Bár egyesek még mindig megismételve a "la ilaha illallahu", de nem ismerik annak tartalmát. Amikor megismételte, hogy a hitvallásNem jelenti az abortuszt. Nem ellenzi a beágyazó az emberi természet része "az al-hakimiyah" rajta. tény "-al hakimiyah" egyet jelent a "al-ulûhiyah".
Mit jelent Sayyid Quthub a fenti állítást, többek között, mindig a hívó muezzins a mondat hitvallás. El lehet képzelni, amikor a müezzin szemében Sayyid Quthub igen, akkor mi legyen a másik, mint ők?Ha igen, hogyan Sayyid Quthub megtekintéséhez muezzins lett, aki az utolsó bástya a létezését iszlám társadalomban, miként ő véleménye saját magáról nem egy müezzin?
A helyzet az al-hakimiyya; hatóság hozott az iszlám Shari'ah, valójában nem ábrázolja Sayyid Quthub, hogy megfeleljen a pozíció Uluhiyyah. Al-Hakimiyah rubûbiyyah csak egy része a mindenható Isten. Ezért, miután a történet létrehozását az eget, a földet, és a módosítás a nappal és az éjszaka, a Mindenható Allah azt mondja:
"Mind a teremtés és a parancs az övé. Szentséges Isten, a Seregek Ura. Imádkozz Rabbmu alázatos és szelíd hang. Bizonyára nem szereti Allah a gonoszok." [Al A'raf / 7:54-55]
A vers 54, Mindenható Allah megerősítette, hogy hozzon létre és irányítják, mint az unió rububiyah a helyes Mindenható Allah. A következő versben Allah a Mindenható rendelt bennünket, hogy imádják Őt az Egység megvalósul az alacsony önbecsülés és imádkoznak sima hangja. Ezért nem helyénvaló összhangba kell hozni az al-hâkimiyah ulûhiyah. Is beszélve, azt javasolta, hogy az al-hakimiyah ma sokkal fontosabb, mint az al-ulûhiyah.
Sayyid Quthub kedves szavakat, amit átható követőit, hogy vigyázzon sokkal több erőt és az uralkodók felett ügyeit da'wah a tawheed és kibújik elleni küzdelem sokat folyik a társadalomban.Ezért a Szaúd-Arábiai Királyság a megoldására irányuló erőfeszítéseit e félrevezetett ideológia az, hogy megpróbálják megtisztítani a közösség gondolata tanainak Sayyid Quthub akik már mérgezett néhány gondolataikat. Között az áttörések, azt hiszem, elég jó és tisztességes a másolat:
A. Érdekes, hogy a könyvek tanítanak szélsőséges ideológiát az iskolai könyvtár. Között a könyv, amely a fellebbezés a könyv: Al-Sayyid Quthub Muftarâ "alaih és a könyv az al-Jihad Fi Sabilillah
2. Létrehozott egy testület, amelynek tagjai között kutatók rehabitilasi megértését annak érdekében, hogy kiegyenesedik, és semlegesítse a szélsőséges doktrínája, hogy megmérgezte már a fejében a fiatalok. A második áttörés bizonyult rendkívül hatékony, és sikerült megvalósítani a több száz fiatalt, akik megmérgezték a szélsőséges eszmék, így megy vissza ésszerű tagja a társadalomnak.
A vége ennek a rövid idejű expozíció, ez segít, ha bemutatja a herceg Sa'ud al-Faisal, külügyminiszter Szaúd-Arábiai Királyság tartott találkozón az amerikai-szaúdi Üzleti Tanács (USSABC) került sor a város New York-i, április 26-án 2004. Prince Sa'ud mondta: "Válaszul ezeket az állításokat, helyénvaló, hogy ha megnézzük a jelenséget az al-Kaida vezér bin Laden együtt. Bár ben született Szaúd-Arábiában, de ő kapja az ideológia és gondolkodásmód Afganisztánban. Mindez köszönhető annak hatása szakadár csoport a Muzulmán Testvériség mozgalmat. Biztos vagyok benne, a közönség már ismert ennek a mozgalomnak. Ez a tény bizonyítja, hogy Szaúd-Arábia és a mecsetek környékén ingyenesen melegágya az ideológia.
És még ha vannak olyanok, akik még mindig úgy gondolja, hogy Szaúd-Arábia felelős a hibák történtek, akkor helyénvaló, hogy az Egyesült Államok is részben felelős a hiba ugyanaz. A múltban közösen támogatják a mudzsahed harc megszabadítva Afganisztánban a szovjet megszállás. És miután a függetlenségét Afganisztán, hagyjuk néhány számok továbbra is nagy, így azok használják, akik nem egyértelműek. Mindannyian mindig emlékszem, milyen tisztelettel köszöntötte Mudzsahedin a Fehér Házban. Még kitalált karakter küzdött Rambo azt mondják, hogy vegyenek részt együtt mudzsahed. "[Forrás Külügyminisztérium hivatalos honlapján, a Szaúd-Arábiai Királyság: http://www.mofa.gov.sa/Detail.asp?InNewsItemID=39825]
Remélhetőleg ez a rövid idejű expozíció vagy enyhén nyit egy új perspektívát számunkra kezelésében a különböző ideológiák, attitűdök és a szélsőséges mozgalom, amely a kialakult közösségeket. Salawat tekinti remélhetőleg folyamatosan ajándékozta meg Mohamed prófétáról, a családja és társait.
[Másolt As-Sunnah magazin 10. szám / / év XIII/1431H/2010M.Kiadók Alapítvány Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 tel. 0271-761016]
Legalacsonyabb Pengkafiran, bombavető vezet


Által Muszlim imám Abu Ismail Atsari


Honor egy muzulmán nagyon értékes szemében Mindenható Allah.Ezért nem károsítja a tiszteletére egy muzulmán oly módon, hogy nem indokolt Shari'ah, például azzal vádolta valaki, és megbüntesse a hitetlenek ellen, muszlimok nélkül zhahirnya-Siwak Siwak helyes.
Shaykh Al-Islam Ibn Taymiyyah lehet Allaah kegyelmezz mondta: "Senkinek sincs joga mengkafirkan egyik a muszlimok, annak ellenére, hogy hibázott vagy hiba, amíg bizonyíték jön létre (argumuen), hogy neki és törölje a helyes út számára. Mert az emberek, akik meg vannak győződve az iszlám maradt, akkor az iszlám nem fog eltűnni az őt kétség. Tény, hogy az iszlám mindig ott, amíg bizonyítékot nem alakult ki és kétséges (bizonytalanság) "[1]
PENGKAFIRAN VESZÉLY A megfelelő szabályok nélkül. Shaykh Muhammad al-'Uthaymeen, esetleg Allaah könyörülj mengkafirkan magyarázni a veszélye, hogy egy muszlim nem a szabályok, amelyek mondod: "Nem szabad alábecsülni (gondatlan) a Fasiq büntetni hitetlen vagy muszlim, mert abban az esetben van két nagy veszélyeket.
Először is: Készíts egy hazugság ellen Mindenható Allah a törvényben, és a személy elleni elítélték (hitetlenek) jellegű, hogy ő vádolta őt. "
Azt mondom: ez a sok tilalmát, többek között, a Mindenható Isten szavát.
"Ki a nagyobb baj, mint ha valaki, aki feltalálja a hazugság ellen, Allah félrevezeti az embereket ismerete nélkül? Bizony, Allah nem irányítja az embereket, akik az elkövetőket felelősségre." [Al-Az `/ 6:144]
És más versek melyek megtiltják, hogy beszél az Allah nevében ismerete nélkül.
Ezután az al-Shaykh "Uthaymeen, esetleg Allaah kegyelmezz mondani.
Másodszor: eső esetén, amely azzal vádolta testvérét, ha testvére életben maradt, amit vádolják.
A muszlim Saheeh "Abdullah bin 'Umar narrátora, hogy a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta:
إذا كفر الرجل أخاه فقد باء بها أحدهما
"Ha valaki mengkafirkan testvére (a hit), akkor biztosan az egyik közülük." [Jelentette muszlim]
És a történelem:
إن كان كما قال وإلا رجعت عليه
"Ha ő volt, mint azt. Ha nem, a szavak jöttek vissza az emberek, akik azt mondják". [Jelentette muszlim]
Próféta is Shallalllahu "alaihi wa sallam Abu Dhar Allaah" anhu mondta:
ومن دعا رجلا بالكفر أو قال عدو الله وليس كذلك إلا حار عليه
"Aki kéri, vagy mások hitetlenkedve azt mondta:" Ó Allah ellensége ", de ez nem igaz, akkor ez vissza rá:" [2]
TÖRTÉNELEM napjaiban EZT PENGKAFIRAN Sejk Ali bin Hasszán al-Halabi Hafizhahullah mondta: "Hiszünk abban, hogy a probléma a" pengkafiran "phase-ben a végső fázis-korunkban, csúnya kezdtek megjelenni a korai egyiptomi börtönökben a hatvanas években mintegy 40-AD évvel ezelőtt, az egyes gondolkodók harakah-harakah (az író), aki mengkafirkan nagyközönség és megbüntetni őket hitehagyás.
Úgy, hogy az elmondott néhány azok közül, akik azt mondják: "Nem tudom, egy muszlim, még ezen a földön más, mint én magam, és egy másik férfi a dél-indiai!
Aztán a hetvenes évek közepén AD, extrém deviáns magatartás és az elkövetők egyre inkább éles. Továbbá láttuk, akik mengkafirkan egész emberiséget. Nem zárja ki más, mint az a személy, aki a berbai'at Sheikh (tanár) és a pap jama'ahnya (szervezet)!
Ők maguk (a törött darab) sok a gyülekezet és bai'at!
A nyolcvanas években AD, rágalmazás (értsd: katasztrófa) mindnyájan lazított egy kicsit. Következő látjuk, akik korlátozni pengkafiran csak a kormányok és rendszerek, kezdve az állami vezetők, és helyettesét, a miniszterek és a hadsereg csapatai ...-ig!
Ez az utolsó csoport (benne) több szintje van: • Egyes vezetőik és képviselőik mengkafirkan meg! • Egyesek össze, ráadásul a fent miniszterek is! • Néhány ezek közül hozzá egy parlamenti képviselő! • És így tovább.
Ők bickered egymással véleményüket és kontradisi, még láttuk némelyik ítéltek néhány másik téves, és azzal vádolják őket, tuduhanyang nagyon kegyetlen.
Tény, hogy sok közülük mengkafirkan és megbüntesse hitehagyottak és a JAMA `ah, hogy menyelisihi őket.
Ha megnézzük mélyen, kétségkívül látni fogjuk, hogy a gyökér vitájuk van a "törvénytelen törvény más, mint Allah feltárta"
Szóval, mi van, ha a helyzet egészen a valóság gonosz és kezhaliman. Kezdettől fogva a Takfir (pengkafiran) egy forradalom, és a lázadás és a bombázások, hogy elmerült az emberek egy nagyon súlyos tesztet és kísérletek, amelyek nagyon rossz.
A tudósok (Haiah Kibaril "Ulama) által vezetett, a nemes képességet is al-al-Imám Allamah Shaykh` Abdul 'Aziz bin Baz rahimahullah, Mindenható Allah május életben maradjanak a jó ennek a népnek, és könyörülj azokon, akik elhunyt, felismerték a veszélyt, amelyek benne vannak, és fennáll a veszélye, terjedése és beszivárog, kezdve pengkafiran a bombázás. A Ulama, hogy írjon egy magyarázatot a nagy jogorvoslat figyelmeztetni az embereket ennek a katasztrófa, és elidegeníti az embereket az elkövető, vagyis az emberek, akik nem egyenesek.
A magyarázat is sugárzott az Al-al-Buhûts magazin Islamiyah, nem.56, Shafar hónapban, th. H 1420, de visszatartotta, nem terjedt ki (a társadalom) ". [3]
AKKOR PENGKAFIRAN bombázás Pengkafiran ellen muzulmán oka káros anyagok, mint például, hogy igazolja a vért és kincset, megakadályozzák öröklés, házasság érvénytelenítését, és mások a következményei a hitehagyás. Ezért egy hívő nem büntetni egy hitetlen muszlim másik csak azért, mert egy kicsit kétséges (bizonytalanság). Ha pengkafiran, magánszemélyeknek veszély nagy, akkor mi van, ha a címzett a muszlim kormányok? Sokkal nagyobb veszélyben van! Mert pengkafiran mint ez hozza ulil AMRI Defiance, fegyvert fogott, káosz terjedését, a vérontás, és megsemmisítése az ember és az állam.
Ezért Hai'ah Kibaril "Ulama (Nagy Ulama Bizottság) a Szaúd-Arábiai Királyság sugallja közötti szoros kapcsolat a jelenség a bombázások különböző iszlám országokban pengkafiran. Hai'ah Kibaril "Ulama magyarázza:" Bizony Hai'ah Kibaril Majlis "Ulama ülésén a 49-ben a város Ta'if, kezdve 1419/02/04 H, tanult, mi történik a számos iszlám országban, és más - formájában Takfir (pengkafirkan jelenség) és tafjîr (bombázás), és annak következményei formájában vérontás és rombolás az épületek ". [4]
Pont-pont magyarázata Hai'ah Kibaril "Ulama a következők:
A. Takfir (hitetlen büntetése) a törvény a Shari'ah, ahol a hozam a mindenható Isten és az Ő Messenger. Mint tahlil (megalapozott), Tahrim (tiltott), és a végső ajánlat (azonosítás szükséges), visszatért a Mindenható Allah és az Ő Messenger. Hasonlóképpen Takfir.
2. Mi derül ki ezt a hamis hit (azaz elhamarkodott ítéletet hitetlenek), milyen formában penghalalan vér, becsület megsértése lefoglalása a tulajdon általános és egyedi, a bombázás otthonok és járművek, valamint az épületek pusztulása, mindezen intézkedéseket és az ilyen tilos a Shari'ah konszenzussal a muszlimok.
3 - Ha a Majlis Hai'ah Kibaril "Ulama magyarázza a törvény Takfir emberre és nincs bizonyíték a könyve Allah és a Sunnah k ő Messenger sallallaahu" alaihi wa sallam, és elmagyarázta, hogy készül az állítólagos hűtlenség, beleértve a bűn és a gonosz és okot, akkor valóban Majlis bejelentette, hogy az iszlám ártatlanok ezek a hamis hiedelmeket. És mi történik a legtöbb országban a vérontás, ártatlan embereket, bombavető házak, járművek, és a nyilvános létesítmények és a speciális, az épületek és megsemmisítése, a bűncselekmény, a vallás és az iszlám ártatlan belőle.
Hasonlóképpen minden muszlim, aki hisz Allahban és a Mindenható az utolsó nap, hogy ártatlanok voltak rá. Ez egyszerűen a cselekmény, akik torz gondolkodás és a hamis hit, és ők fogják viselni a bűnök és bűnök. Ezek az intézkedések nem lehet összekötni az iszlám és a muszlimok, akik követik az iszlám utasításokat, tartsátok meg az al-`Qur 1 és Sunnah, valamint ragaszkodik egy erős kötelet Allah. Ez azonban tisztán pusztító és gonosz tetteket is elutasította a Shari'ah és a természetet. Így jött a shari'ah szövegek mengharamkannya és figyelmeztette barátait az elkövetővel szemben. [5]
Okirat néhány ember, akik öngyilkos merényletet jihad fi sabilillah feltételezve, hogy a hibás feltevéseket és intézkedéseket.
Shaykh Muhammad ibn al-Saalih "Uthaymeen, esetleg Allaah kegyelmezz azt mondja:" ... amit utalok, hogy az emberek, akik elindultak a bombák közepette az emberek, a maguk feltételezés, hogy tartalmaz egy jihad fi sabilillah!
De lényegében, hogy a gonosz ellen okozott az iszlám és a muszlimok sokkal nagyobb, mint a jó ők. Ennek eredményeként az akciók, az iszlám-kép, hogy rossz a szeme a Nyugat és több! Mit általuk termelt? Ne higgyenek azoknak, akik közelebb az iszlám, vagy kapnak tőle? Ami a muszlimok magukat, szinte minden muszlim, hogy fedezze az arcát, hogy ne tulajdonítsák a csoport teszi, hogy feltűnést és a félelem. És az iszlám ártatlan belőle.
Bár a dzsihád van szükség, de a barátom soha nem járt a hitetlen, hogy megöli őket, ha a dzsihád zászlaját, hogy van egy uralkodó, hogy képes elvégezni a dzsihádot. A terror-van-a kedvéért Allah a muszlimok le van tiltva. Esküszöm a Mindenható Allah, hogy nem kapunk eredményt egyáltalán, épp ellenkezőleg, valójában ez a kép. Ha követjük az utat a bölcsesség, azaz Első: Mindenható Allah félelem és fejlesszük magunkat, a második: megpróbálja kijavítani mások a módszerei Shari'ah, az eredmény nagyon jó eredmény ". [6]
Szóval, nem vagyunk meninginkan javulást? Csak a Mindenható Allah mindenható volt az a hely, hogy kérjen segítséget.
[Másolt As-Sunnah magazin 10. szám / / év XIII/1431H/2010M.Kiadók Alapítvány Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 tel. 0271-761016]
A terrorizmus oka csökkentése és hozzáállás és egy muszlim Szembenézni Rágalmazás időszak

Által DR Sheikh Sa'ad bin Sholeh As-Suhaimi Al-Harbi

Dicsőség a Mindenható Allah, akkor az imák és üdvözletét mindig szentel a Mohamed prófétát sallallaahu "alaihi wa sallam már nem a próféta után.
Bizony Allah wa Ta'ala már megdicsőült Tabaraka minket a legnagyobb dicsőség, hogy ő próféta elküldte sallallaahu "alaihi wa sallam, amellyel eltávolítja őt a sötétségből a fénybe a különböző (az iszlám), tesz minket nemes után a megaláztatást és egyesít minket, és velünk, miután az osztott testvérek, hit abban, aki szereti egymást, és olvasztott. Egy személy nem rendelkezik elsőbbsége a másikkal szemben, kivéve taqwa, Ta'ala Allah mondja:
"Bizony a legnemesebb közületek Allah szemében a leginkább jámbor". [Al-Hujurat: 13]
Hasonlóképpen Tabaraka Allah wa Ta'ala mondja, amíg ez a ni'mat ruház ránk, és emlékeztessenek minket előtti állapotát az iszlám megérkezése
"És ti Fogja a kötelet (vallás) Allah minden együtt, és nem elválni összevisszaságot". [Ali-'Imran: 103]
Muszlimok élnek ebben a nagy ni'mat az időben a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, és nagyon boldog, amíg az irány az" elődje ", amikor Abdullah bin Saba vitában (a jemeni zsidó, aki úgy tett, mintha konvertálni iszlám-pent.) és az ő követői, hogy összegyűjtse az embereket, hogy felkelést a kalifa Uthman bin Affan. És már meg, mielőtt a magok "Kharijites", amely kezdődik az ellenzéket Dhul Khuwaisirah at-Tamimi megosztásának zsákmányt a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam Hunain a háború után, amely így szólt:" Ó, Muhammad Vegye figyelembe, mert nem igazán igazságot ! ", azt is mondta:" Az osztály nem akar szembenézni Isten ", a próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta neki:
ويحك ومن يعدل أن لم أعدل ألأ تأمنو نبى وأنا أمين فى السماء?
"Jaj neked! , Ki más lenne tisztességes, ha nem igazságot? "Te nem hiszel nekem, amikor rábízták a lényege a fenti (azaz Isten-pent.)?.
Ha a 'Umar bin Khattab Allaah "anhu akarja ölni a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta:
"Hadd el! Mert akkor valóban kijön a leszármazottai egy nép, amely úgy érzi, kicsi / alázatos imádkozol képest imáikat, a böjt és a gyors, akkor olvasd el a Koránt, de nem ment túl a torkukat, hogy átállt a vallás, mint a nyíl-ből Bow ".
Akkor dikobarkanlah rágalmazás ellen Uthman bin Affan hogy Allaah "anhu amint azt már jeleztem, hogy a fentiek által okozott tahazzub (A csoport) és az ellenzék kíván okozni fitna, viszály és az iszlám célba talált. És a tűz után fellángolt a rágalmazás megölték az al-Dzun Nurain Uthman bin Rashid Affan Khalifatur.
Akkor ez az üzlet nőtt, és bővült, és rágalom felmerülő különböző csoportok alakultak, a szülő egy olyan csoport, amely megölte Khawarij Ali bin Abi Talib Allaah "anhu indokolja véres és vagyona a muszlimok, a félelem és pánik a saját utcai harc Allah és az Ő Messenger. Ali-ben, majd zúzott őket és rágalom találkozott a holttest "Dhul Khuwaishirah" bármely szerv hevertek.
Aztán kitalált egy taktikát, hogy megöljön egy számot a Társak a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam és sikerült megölni Ali bin Abi Talib Allaah" anhu. Rágalmazás még mindig folyamatban van a mai napig, úgy néz ki, és alkalmi időnként kimaradások, amíg az utolsó ember, aki kijön az osztályok együtt dajjal, ahogy a próféta által hirdetett sallallaahu "alaihi wa sallam.
Ebben a korban, Allah Ta'ala adta, hogy hazánk (Szaúd-Arábia) "héják" Arábia király Abdul Aziz (esetleg Allah díszítik sírját a jó), akkor Allaah összegyűjti a közbenjárására ez a faj, amelyet megosztott évszázadok kívül uralkodik háború, a gyűlölet és a dolgok, hogy a válás összetörik őket. Hasonlóképpen, azokat elárasztották a tudatlanság, a fanatizmus és a törzsi uralkodott egy csomó ember, akik visszatértek, hogy kibújik és végrehajtását törvény a dzsungelben, ahol az erős ragadozó a gyenge. És Allah eleve (születés) parancsnokok, akik nehéz megtalálni az egyenlő, és egyesíteni az Umma (az ország) zászlaja alatt egyistenhit. Tehát tersebarlah biztonság és jólét, a vallás és tegye ki a fejlődő tudományág a tudatlanság és a sötétség tersebarlah iszlám testvériség épített egység Isten és séta az irányt a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam
Abdul Aziz király további dugulás pólusok támogatása az új ország született, majd fia, aki azt követően került sor, a következő lépések apjuk, kérni Isten segítsen nekik végre a Mindenható Isten törvényei minden nagyobb problémát kicsi. Szóval merebaklah biztonság, a jóság és a jólét zászlaja alatt az iszlám Shari'ah, és legyen ez az ország lakosa, mint egy ember, egy szívvel, mind a vezetők és vezette a népet. A fiatalok erős kapcsolata a tudósok és azok vezetőit. Olyanok, mint egy gyülekezet és nem csoportosan, egy manhaj (közúti) és van osztva több manhaj, vannak erős szakszervezet, amely messze nem guluw (túlzott) és az attitűd tafrith (túlzottan leegyszerűsít / ócsárol) Amit fentebb kifejtett elég egyértelmű a vizsgálatokból, hogy a tantervek sugalmaz elvek wasath (középen) is, akinek a Korán és a Próféta Sunnah sallallaahu "alaihi wa sallam, ahogy azt beszélik;
"És így is tettünk, mint téged az emberek, akik wasath" [Al Baqarah: 143]
Wasath tisztességes jelentés és a népek közé választottak. Ahhoz, hogy ez az ország egy példát, amelyben a középső utat, a gonoszok között, és valószínűleg zaklatni.
Mivel a késői ez alakultak a különféle hangok, írások, szemináriumok néhány az "ember-ember, törpe", amely arra buzdítja az embereket, hogy a formáció rövid beállítottságú pártok, kisebb csoportok és törékeny pillére a hatalom az emberek, hogy meghívja a szétválasztás magukat a gyülekezet az igazság és a gyülekezet, a gyülekezet csatlakozott egy keskeny hizbiyyah meghívja a hozzáállása a szélsőségesség és sok szempontból túl sokatmondó és a megtévesztés okoz hasadást a soraiban az emberek.
Az eladó ennek a gondolkodás jött sokféle módon, hogy elégtételt a fiatalok ellen Khawarij gondolkodás, hogy adott neki arra, hogy az ellenségei az iszlám halászat a sötét vízben szlogenek az emberi jogok és kérte, hogy változtatni az oktatási tanterv díjak kurikukum, hogy a tananyag-ez az oka a szélsőségesség kialakulásához és az attitűdök határain kívül eső egyes csoportokat és egyéneket.
A penjajanya kerekítette ezt az ötletet már folytat a legkülönfélébb módokon, az alábbiak szerint:
A. Túlzottan leegyszerűsít ügyeit da'wah hogy Tawheed Aqeedah vádjával, hogy a probléma a probléma, hogy már megértette mindenki, és lehet értelmezni tíz perc alatt, ahogy mondták, némelyeket közülük, még ők hátrálni abban, hogy a helyes Aqeedah egyik alapelve azon az alapon, hogy osztja az embereket.
2. Átkozza a tudósok, és ösztönözze az embereket, hogy nem kell sok a saját tudományos és díjak becsületsértő, hogy nem értik az emberek a valóságot, és ezek nem emberek, akik szakemberek problémáinak megoldásában a faji és feltámadás.
3. Erőfeszítéseket kell tartani a többség a fiatalabb generáció a vallási tudományok származik a Korán és a Sunnah a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam és tartsa őket foglalkozott nasyid, nasyid, hogy emeli a szellem és elterjedt mindenütt közvetítésével az információ olvasható, látható és kell hallgatni.
4. Csökkentse a hitelességét a hatóságok, és megmutatta nekik a különböző hibák vagy dolgokat úgy tekinti őket a szószékek vagy műholdas és menta'wilkan a verseket, a Korán és a Próféta hadiths megparancsolják, hogy engedelmeskedjenek a hatóságok, hogy a tervezett A szövegek is a főpap / kalifa a muszlimok. Elfelejtették, vagy úgy tett, mintha elfelejtette miben állapodtak / ijma "muszlim tudósok azt állítják, hogy a muzulmán ország több szekcióra bontva, az egyes országok végzi jogait és kötelezettségeit az egyes vezetők. Így köteles engedelmeskedni neki jót a dolgokat, és megtiltották, hogy lázadjanak fel őt futás közben, hogy ő Isten törvénye népe ellen, ez olyan kérdés, amely megegyezett az összes muszlim tudósok.
5. Vonzani / hogy az elemzés során arra invitálja, hogy összegyűjtsék a gondolataikat Khawarij a fiatalokkal, hogy mossa az agyukat a zárt ülések különleges alkalmakkor vagy szabadidős lakókocsi. Ezek főképp a vita a leválasztására tett a fiatalabb generáció a tudósok és azok vezetőire, valamint kötelező meghatározott személyekkel, akik a mozgalom ellen, az uralkodók és a pentakfiran manhaj / életforma.
6. Kérd meg őket, hogy dzsihádot értelmezése azzal a feltétellel, hogy igazolja a saját vér a vér és a vagyon a muszlimok és szószólója az anarchista akciók, robbantások, pusztítás a hidak és a javak elpusztításáért a vádirat, hogy a muzulmán országokban, mint olyan országot, amely úgy, hogy a háborút meg kell küzdeni vele. Ellepték ilyen eszméket nasyid-nasyid, még a közbeszerzési a különböző gyakorlatok a fiatal gyerekek a különböző fegyverek használatát olyan helyeken, távol a nézet / személyek felügyeletén, mind belföldön, mind külföldön.
7. Megoszlása ​​a különböző könyvek, kiadványok, szórólapok és kazetták és átvette az ötletet Khawarij pengkafiran muzulmánok ellen, különösen a papság és az uralkodók, és szó lesz számos könyvet pengkafiran yangmengajak is gondoltak a muzulmánok, az alábbiak szerint:
- Az alkotások Sayyid Qutub, és a legveszélyesebb a könyveket tartalmazó dizaman pengkafiran muzulmánok ellen, a szúró / hiúság vádak ellen irányul társait a próféta is, hogy a próféták, mint a könyv "Fi Dhilalil Korán, "Pole Syakhsyiyyat wa", "Al al Ijtima'iyyah" és "Ma'alim fi Tariq". - A művek az Al-A'la Abul Mawdudi - A művek Hasszán al-Banna - Művei Sa'id Hawwa - A művek az "Al Isham Attar - A művek Abul Fatah Al Bayanuni - A művek Muhammad Ali Ash Shabuni - A munkálatok Mohamed Hasan Al Maidani Hambakah - A művek a Hasan-Turabi - A művek az Al Hudhaibi - Művei Tilmisani - Művei Mohammad Ahmad Al Rashid - A művek "Isham al Bashir - A munkák, szórólapok és szalagok Surur Zainal Abidin Mohamed Al Muntada vezetője a londoni székhelyű és egyéb könyvek széles körben elterjedt számos könyvesboltokban hazánkban kerül felszámolásra pentakfiran ezt a fogalmat. Ezért a forrása ez az ötlet kell "üríteni", mert az a veszély, és be kell tiltani, valamint felügyeli a túlzottan leegyszerűsít könyvesbolt forgalmazása, értékesítése és forgalmazása.
Könyvek, mint ez, amikor olvasott egy fiatalember, akinek a gondolkodás az éretlen és hiányzik belőle egy bástya a vallási ismeretek membentenginya a hatása ezeknek a könyveknek, kétségkívül károsíthatja az agyat és az elmét, és hogy futtatható legyen a tetején a bizonytalanság, így ő lesz mindig készen álldipinta mindent megtenni, hogy mégis a ömlött a vér és a muszlimok, vagy a vér emberek, akik kért biztonsági garanciákat a muszlim uralkodók maradni az országban, minden amit el lehet végezni, hogy a cél a mártíromság, ahogy Allah, és profitot Isten a mennybe.
Ez leírtak által informátorok, hogy ez a helyes út, amit ha egy go ez biztosan el elméjét és egy győzelem Allah jóváhagyásra. Így pengkafiran, robbantás és az anarchia a muszlim országokban, valamint az manhaj / salafush igazak Path utasítások szerint álláspontjukat.
كفى بك داء أن ترى المو ت شا فيا وحسب النا يا أن يكن أما نى
"Elég neked, mint egy betegség, ha azon a véleményen vannak, hogy a halál gyógyító" "És ez elég, hogy a halál, mint egy vágyálom"
8. A részvétel a legtöbb aktivista csoportok, például pentakfiran gyülekezete a Muzulmán Testvériség és a különböző nyúlványai madraszák, nyaralók és mi egyetemi és ezek változtak (fikir minta) fiaink beágyazni pentakfiran fikir minta közül a pálya szélén rihlah diákok, és sok történet, amelyet nem lehet elválasztani a hozzáállása a túlzó és hamis. Ez az egyik terület, ahol az erőfeszítések között nekik sikerült károsíthatja a fiatal káderek az összeget, amelyet nem vagyunk kisebb, így ők is tagadják manhaj, a tudósok és azok vezetőit. Úgy tűnt számunkra, hogy ők genarasi felett van az igazság, és hogy azon kívül, hogy nem igaz.
Miután magyarázatát és leírását az oka a kialakulásának a gondolatok, hogy be tudjanak hatolni a vallás és a Umma, van egy kérdés (amit meg kell válaszolni), a hogyan megerősítse a fiatalok ezt a gondolatot? Hogy megfékezze a veszélyeket Takfir gondolkodás, illik, hogy nekünk, egyenként és egyszerre megtenni a következő lépéseket:
A. Hívja a fiatalabb generációt, hogy támogassák a Korán és Sunnah visszatér hozzájuk, és mindazokban az ügyekben, Allah Ta'ala mondja:
"És mindnyájan Iroda perpegang a kötelet (vallás) Allah, és hogy ne eloszlatására". [Ali Imran: 103]
És monda Isten:
"És amit a perselisikan uralkodó átadta Isten", [hamu-Shura: 10]
Így ragadt a könyv Isten várat és erős háttámla, amely Isten tartsa leessen a völgybe a pusztítás.
2. A hangsúly a megértése a Korán és a Sunnah összhangban a megértés salafush igaz, ezt nem lehet megvalósítani, ha a muszlimok megérteni a vallás révén a papság, aki mindig megpróbálja megtisztítani rabbaniyyin könyve Allah és a Sunnah a változtatások, amelyeket az emberek, akik túl határa Allah könyve, amely úgy véli, mind a mocsok és penakwilan tudatlan emberek.Mindenható Allah azt mondja:
"Kérdezd meg az embereket a tudás, ha nem tudod, hogy" [An-Nahl: 43]
És Allah mondja Ta'ala
"És mikor jön nekik egy szót a biztonság vagy a félelem, aztán sugározható. És ha fordítsa meg az apostol és ulil AMRI közülük lett volna az igazságot mengetehui Az emberek, akik szeretnének megtudni belőlük (Apostolok és Ulil AMRI) ". [An-Nisa ': 83]
És úgy, ahogy az emberek, akik rosszat a földön köztük, akik bátran adnak fatwa tudás nélkül, ami miatt megsérült a jó hírnevét a muzulmán tudósok és jellemezze őket a különböző tulajdonságok, amelyeket elvileg alkalmas tulajdonságait bennük. Mivel a fiatal tudósok körül az örökösök a próféta, aki mélyreható ismeretekkel vannak fenntartása őket, Isten is úgy akarja, a rablók, aki beszéli ismerete nélkül, és aki elkísérte a mocsok, sementera azt feltételezik, hogy nincs olyan hivatkozási pont, hogy ellenőrizzék a fiúk.
3. Maradj távol a helyekre, amelyek forrásai fitnah őrizzék meg magukat a gonosz rágalmazás és rossz hatások, Ta'ala Allah mondja:
"És ti őr, mint a kínzás, ami nem kifejezetten felülbírálják az dhalim az emberek, akik köztetek" [al-Anfal: 25]
Ez történt a késztetés, hogy önmaga jó cselekedetekre, amit Isten az Ő szolgái fenntartja a különböző rágalmazás. A Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Azonnal csinálsz egy jót érkezése előtt különböző, egymást követő rágalom olyan, mint a sötét éjszaka, amely egy délután volt hűséges és reggel lett belőle hitetlen vagy reggel hű és délután ő volt a pogány, eladta a vallás az élvezeteket a világ ".
És Abu Hurairah radiallahu "anhu mondta a Próféta mondta.
"Nem lesz számos rágalom, akik ülnek (ami távol van tőle) jobb, mint a nép, az emberek akik kiállnak jobb, mint az a személy, aki fut, aki fut jobban, mint az emberek, futás és mindenki, aki odament hozzá, el fogja pusztítani, aki hagyd, hogy van egy hely a védelmi neki menedéket. [Hadísz Bukhari és Muszlim]
4 .. Buzgó imában és jámbor a Mindenható Allah az Ő parancsolatait, és menekül a tilalom-ban összetevőket, hogy a közlekedésbiztonság minden, hogy a gyűlölet, Ta'ala Allah mondja:
"És aki Istennek szentelt Ő fogja tenni a vállalkozások könnyebb" [At-Tahrim: 4]
És monda Isten:
"És ha valaki szentelt Allah, Ő majd amitől kiutat". [At-Tahrim: 3]
Így szentelt Allah Ta'ala, itiqamah az ő shari'ah és gyakorolják a különböző gyakorlatok kedvében van, mert minden jó szerencsét és biztonságot a világon és a túlvilágon.
5. Szár és törölje ki az összes jelenségek engedetlenség, mert ez nem igaz muszlimok és felülírt sok rágalmazás kísérletek, a csúnya és csak a különbözetet származik terjedését engedetlenség és Munkar, és mi történt velük semmi, de a katasztrófát okozó cselekmény a saját kezük, Allah Ta'ala mondja:
"És miért, amikor a szerencsétlenség befalls meg (a csata Uhud), míg te már kétszer okozott legyőzni az ellenséget (a csatában Badr) azt mondta:" honnan jött (vereség) ez? " Mondd: "Ez a (hiba) magad". Mert Allah hatalma mindenek fölött ". [Al-Baqarah: 165]
"Úgy tűnik, a kár a szárazföldön és a tengeren által okozott cselekmények emberi kezek" [Ar Rum: 41]
6. Tartsa a gyülekezet a muszlimok és Imam csepegtetni, és határozott fogalmai engedelmesség vezetője a gondozás az ügyek a muszlimok jó dolgokat csinál, ta'ala Allah mondja.
"Jelentése: Ó ti, akik hisznek engedelmeskedik Allahnak és engedelmeskedjetek a Messenger és a vezetők" [An-Nisa ': 59]
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Jelentése: az örömben, hogy Allah legyen veletek három dolgot, és haragszik az Ön számára három dolog, ő örömmel az Ön számára, hogy imádják Őt, és nem társult semmit vele, kezében gyorsan a kötelet az ő vallása, és nem mindegyik egymástól és elvált annak érdekében, hogy tanácsot vezetők által kinevezett Isten vigyázzon a Bizottság. "
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Jelentése: Három dolgot Melyik volt a szíve egy muszlim nem fog örökké gyűlölködő ellene: mengikhlaskan jótékonysági pusztán azért, mert imádják Istent, és becsüld meg, hogy tanácsot adjon a vezetők a gyülekezet a muszlimok"
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Ez azt jelenti: Aki látott valamit a gyűlölt vezér hadd legyen türelmes, mert az igazi emberek, akik elválasztják a gyülekezet a muszlimok 1 hüvelykes, majd meghalt, majd halála állapotban felfüggesztett tudatlanság" [Bukhari Hadísz történetének egy hosszú hadíszt Hudhayfah]
Akkor Hudhayfah megkérdezte: "Azt mondta, Ó Allah, ha én találom meg? Ő sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Ez azt jelenti: Ön tiszteletére a gyülekezet a muszlimok és vezetőik"
Hudhayfah újra megkérdezte: "Ha nincs pap a gyülekezet és a muszlimok? Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Ez azt jelenti: Hagyjuk az összes csoport, bár harapnak csonkja haláláig találkoztunk, és van olyan állapotban, hogy"
7. Mindig kérjen segítséget (az Isten) a vonatkozó türelemmel az arcát a sok nehézséget, mert a beteg képes enyhíteni a legtöbb rágalmazás és a vizsgák. Azt mondta:
"Jelentése: Ó ti, akik azt hiszik kérjen segítséget a mindenkori türelem és imádság, Allah azokkal van, akik türelmesen" [Al-Baqarah: 153]
És azt is mondta:
"Ami azt jelenti: légy türelemmel És bármit, ami történik veled" [Luqman: 17]
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Jelentése: Elképesztő az esetben, ha a hívő, ez az egész üzlet jó neki, ha ő is kap egy tesztet a vidám dolgokat, hálás volt, akkor ez jó neki, és ha volt felülírja valami kellemetlen ő türelmes, akkor ez egy jó őt. Ez nem tulajdona senkinek, csak egy hívő ".
8. Kezelni minden olyan kérdésben, amely lágy, tele óvatosság, nem sietve a kibocsátó jogi és fatwa, és távolról sem okozott egy érzés a spontaneitás és a harag. Ez a hozzáállás a próféták és az apostolok és követőik, Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja:
"Mert Ábrahám volt igazán szerelmes türelmes penghiba és térj meg, hogy Isten" [Huud: 75]
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta Asyaj bin Abd al-Qais:
"Íme, itt van két temperamentuma egyaránt szereti Allah és az Ő Messenger, hogy az a hozzáállás a vagyonkezelők és óvatos".
9. Ékesíti magát egy szelíd módon, mind a kölcsönható és gyengéd foglalkozó különféle rágalmazás. A Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Ez nem, hogy van egy puha álláspontot egy (üzleti), de már nem díszítik hagyta ki egy (üzleti), de ez rontja a kérdésekben."
Ő sallallaahu "alaihi wa sallam is mondta:
"Bizony, Allah szereti szelídség mindazokban az ügyekben."
10. Súlyos leírásához különböző botrányok a valóságnak megfelelően, megérteni, és derítse ki, vizsgálja meg a mélységet és gyakorolt ​​hatásait felbecsülni a veszély, mert valami megbüntesse a képet. Szóval egy muszlim ne tévesszen / megtéveszti egyszerűen nézi a képet a jelenség az ügy. Azonban egy hívő köteles állandóan állapotban ébren és tudatos minden dolog, ami körül forog, így nem tévesszen meg a ruháit, miközben készíti a felkészülés (fájt), valamint, hogy maradjon szilárdan a (erőkifejtés) meg kell érkeznie a céljainak és térítő, és nem könnyen hozam / elállni manhaj (path), hogy a jobb és nem rohan a kibocsátó a törvény vagy sodorja magát ügyekben shari'ah ismerete nélkül, Allah wa Subhanahu Ta'ala mondta:
"És nem követik, amit nem kellett róla. Valóban hallás, látás és a szív, akkor azokat kell kérdezni ". [Al-ISRA: 36]
11. Mindig tatsabbut (ténylegesen vizsgálta) minden kérdésben, és nem veszi azt az elvet a kérdés, nem is beszélve terjed információs eszközök és a nemzetközi műholdas hálózatokat, amelyek célja, hogy megzavarják sok muzulmán, valamint oszd meg és gyengíti egységüket, Isten Subhanahu wa Ta'ala mondja:
"Ó ti, akik azt hiszik, ha száll a gonosz hoz egy üzenetet, majd ellenőrizze óvatosan, nehogy egy katasztrófa sújt egy ember anélkül, hogy ismerné a körülményeket, hogy sajnálom, mert te mit csináltál, hogy". [Al Hujurat: 6]
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Légy óvatos, a srácok a gyanús, mert biztosan a gyanú, hogy a legtöbb szó hazudnak"
12. Az ítéletet hozó személy által használt fogalom, mert vallásos büntetni egy pogány vagy eretnek Fasiq vagy ahl minket vissza a Shari'ah rendelkezések jöttek a Koránban és a Sunnah valamint, hogy óvatos a muzulmánok megbüntetésére véletlenszerűen nélkül a hozzáállás legyen óvatos, és a kutatás-tatsabbut hallani mindent.Mivel rendszertelen magatartás ebben az ügyben a veszélyt. Mivel a Haram egy muszlim, hogy ő muszlim testvére mengkafirkan meghatározásával az egyén annak ellenére, hogy még mindig végző olyan jogi aktus, amely megköveteli, hogy hitt. De kell lennie teljesítése után minden igényt pengkafiran és eltűnését minden akadályt (ami megakadályozza őt abban hitetlenség)
És a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam már figyelmeztették, hogy óvakodjék az e törvény, amelyben azt mondta:
"Ez nem egy személy, vagy hitetlen Fasiq vádolt más személy, ha a cselekvés megy vissza hozzá, ha nem az állam barátja, aki azzal vádolta az állításokat". [Hadísz Bukhari és muszlim történelem, a hadeeth Abu Dharr]
"Abdullah bin 'Umar" anhu próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Ki mondta, az ő testvérének:" Ó, hitetlen ", ami azt jelenti, visszatért a két" [Hadísz Bukhari, muszlim]
Magyarázatában a jelentése ennek hadeeth Ibn Al Daqiq "eed mondta:
"Ez nagy veszélyt jelent mindenki számára, aki mengkafirkan aki a muszlimok, de nem ez a helyzet, és ez a törvény egy nagy pusztulás, már belecsúszni hogy számos osztályok a nép mutakallimin és azok, akik tulajdonítanak magukat a sunnah és ahl hadíszt amikor összecsaptak a hit kérdése, akkor túlzás saját menyelisihi mensikapi emberek és megbüntetni őket hitetlenség ".
Shaykh Ibn al-Islam Taymiyah és erősítse ezt az érvelést, mondván:
"Én vagyok azok között, akik leginkább penisbatan tilalom ellen, hogy bizonyos személyek a hűtlenség, és az erkölcstelenség kefasiqan kivéve, ha azt tudjuk, hogy a bizonyítási valóban érvényesítik. Melyik Aki menyelishinya néha válik hitetlen vagy Fasiq engedetlenség vagy egy fő, és eltökélt szándékom, hogy Allah wa Subhanahu Ta'ala megbocsátott az emberek hibáját, a hibát is tartalmazza a különböző kérdéseket, amelyek híreket szóval és tettel problémák " .
Íme néhány dolog, ami egy muszlim fenntartani, amikor a megjelenése rágalmazás és kötelessége minden muszlim, mint egyének és közösségek, a kormány és a nép és a tudósok és keresők tudás kell, hogy minden kettős leküzdésére irányuló erőfeszítéseiket számos rágalom és kivonására gyökerei, nem is beszélve, hogy ez történik abban az időben ilyen rágalmakkal elérték penghalalan pengkafiran a vér és vagyona muzulmánok és megsemmisítése épületük intézkedések segítségével az eszközöket a pusztulás és a robbanások. Melyik támogatja őket anyagilag egyes szervezetek és a szerzők, akik fizetnek egy sötét és félrevezető fatwas, hogy zuhant a megtévesztés a néhány fiatal, akik hitték, hogy gyerekcipőben jár. ahol átalakulni az elkövetőt a kár, hogy ölje meg a muszlimokat, és a külföldieket az állam által garantált biztonság, valamint azok határain túl az objektumot, majd hívják értékelnek, mint egy dzsihád, és benne van adva a név valamit, ami nem helyes " .
És itt kell jeleztem az emberi attitűd dzsihádot, hogy a kép éles a keresést az igazság:
A. Ahlu Sunnah Wal Jama'ah hozzáállás Ez a dzsihád felírása és marad ott, amíg a Feltámadás Napján, minden jó mögött muzulmán vezető és a gonosz, és minden muszlimnak kell felkészülni a dzsihád, amíg találkozott Istennel.Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:
"Jelentése: Aki haltak meg, ő nem volt a háború (dzsihád), és soha terdetik benne harcolni, majd meghalt egy ágon a képmutatás".
A. De a dzsihád lesz teljesíteni a követelményeket és támogató tényezőket, amelyek között megtalálható: 2. Hagyja, hogy a dzsihád egyszerűen csak elvárják Allaah arc ", a muzulmánok a fegyvereket is, az erő, és a védelem. 3. Dzsihád az egyetlen paranccsal zászlaja alatt a muszlimok. Az imám a muszlimok (vezetője) visszhangzott a hívás a dzsihád. 4. Amennyiben (mielőtt harcoltak) már hívott hirdette nekik az iszlám vallást, de megtagadta, hogy hívják őket, vagy akadályozzák őket a terjedését az iszlám 5. Ha teljesen biztos a dzsihád nem okoz kárt az iszlám és a muszlimok.
Ha teljesítette a feltételeket és tényezőket, amelyek támogatják akkor hadd törekszünk, és akkor is, ha nem teljesülnek ezek a feltételek, akkor mi a dzsihádot.
B. A hozzáállása, akik alábecsülik a probléma annak ellenére, hogy megfelelt a dzsihád és a támogató tényezők a vádat, hogy nem marad most dzsihád Akbar, azt jelenti, a dzsihád 1-nafs (dzsihád a szenvedélyek ellen), és mindig megemlíteni a hadíszt maudlu '(false):
"Azért jöttünk vissza a kisebb dzsihád a nagyobb dzsihád (jihad Akbar, amely a dzsihád ellen vágy)."
Ez egy szufi manhajnya emberek, akik szeretnek sétálni a különböző országok nevében az igehirdetés, és ők is viselnek Da'eef Hadiths (gyenge), és a hamis álmok, mint a háttámlával.
C. A csoportos beszélgetés Dzsihád rosszul, ők "Khawarij" korszak, ahol elődei már voltak a muszlimok, mivel a gyilkosság Uthman Ibn Affan és Ali bin Abu Talib (május Allah elégedett velük), hogy jöjjön ki a csoport az Antikrisztus, akkor ahogy azt a próféta által hirdetett sallallaahu "alaihi wa sallam, meghívást kaptak a pogányok és a muszlimok megölése. Azt olvasni a Koránt, hogy nem lépi túl a torkukat, a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam nevű őket:" Hell Dog ", egy csúnya gyilkosság elkövetett gyilkosság" Khawarij ", ők a" vágás "a muszlimok az iszlám országokban, és ezek muszlimok hiszik, hogy az ország szárazföldi háború, és az általuk adott az iszlám ellenségei "pelayananan", hogy nem fog rá eszközeiket.
Elengedhetetlen mind a muszlimok szerint képesek feltárni a "hazugság" és magyarázza a hibát, hogy nem terjedt át a károkat, és növeli a kritikus eset, és megtiltották, hogy fedezze fel az egyiket, mivel ez tartalmazza kölcsönös segítségnyújtás a bűn és ellenségeskedést. És Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja:
"És kérlek, menolonglah akkor a (munka), igazságosság és jámborság, és nem kölcsönös segítségnyújtás bűn és vétek. És a félelem ti Allah, Allah bizony súlyos a büntetés. "[Al Maidah: 3]
Aki védelme és fedezze fel az (állami) vannak, vagy megvédeni őket, vagy (még), hogy igazolják tetteik, az azt jelenti, menj, és öld meg a lelkeket, az ártatlan és az ébrenlét közül a muszlimok és nem muszlimok garantált a biztonság, a nem- muzulmánok egy szerződést, és a szakértők dhimma (nem muzulmán, akik élnek a föld a muslimim), és aszerint, hogy neki a hadíszt a Messenger a Allaah valóra válik "alaihi wa sallam.
لعن الله من اوى محد شا
"Május Allah átka okozott azokra, akik védik azokat, akik rosszat tenni"
Arra kérjük a Magasságos Allah a Nagy Teremtő Throne, a nevét a nagy rend, és ő tartja a muszlimok és az ország általános és (Szaúd-Arábia), különösen, legyen az a vallás, a biztonság, stabilitás. És így ő azt az utasítást adták, hogy a muzulmánok elveszett, és vissza őket a vallás útján jó visszatérés, valamint egyesíti mondatokat az igazságot, és a végén a mi ima "Dicsőség Allahnak Robbul Alamin, és üdvözletét és áldását a PrófétaMuhammad azt, családját és barátait teljesen.
[Fordította www.alaser.net]
[Átmásolja a magazin Al-ADH-Dzakhiirah Islmaiyyah, Th Edition. I / Nem 06/1424H/2003, p. 3-8. Cím Szerkesztők: Nyelv Könyvtár Ma'had Ershad Ali, Ali Al-Ma'had Kiadó Ershad, Jl szultán Iskandar Muda száma Surabaya 46]
Események mérlegek bombázások az iszlám


Által Prof. Sheikh Abdur Rozzaq Al Badr bin Abdul Muhsin

Áldott az Allaah. A végeredmény csak azoknak, akik félnek Őt.Nincs ellenségeskedés, kivéve azokat, akik újra megsértik zhalim vallási határokat. Imák és üdvözleteket bármikor szentelt az Imám az apostolok, a Mohamed prófétát, és az egész család és a barátok.
Fájdalmas események és a bombázás történt a városban: Riyadh-én, kedden este 12/3/1424H időpont (május 13. 2003M, szerk.) Ölt meg, több tucat ártatlan emberek és anyagi veszteségeket okozott, beleértve a büntetőjogi cselekmény, az egyik típusú kezhaliman és ellenségesség, valamint a forma megsemmisítése a Föld.Beleértve cselekményeket menyelisihi egyenes tanításait iszlám céljai nemesek, tisztességes törvényeket, és udvarias modora-adabnya.
Expozíció után a Shari'a bizonyítékok azt mutatják, a keresetet az ezt a hibát, nagyon szörnyű bűn, valamint magyarázatot a bűnözés és az iszlám jog mérlegek.
A. Az iszlámban van egy parancs, hogy igazságot, jót tettek, és hogy irgalom (együttérzés), és megtiltotta a Munkar és ellenségességet. Mint az Allah szót Subhanahu wa Ta'ala
إن الله يأمر بالعدل والإحسان وإيتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون
"Bizony, Allah azt mondja (Te), hogy tisztességes és jót, ami a rokonok, és Isten ments, a trágárság, kemungkaran és ellenséges. Ő tanít meg, hogy ti is vigyázzatok". [Egy Nahl: 90].
Bár ez büntetőjogi fellépés nem volt eleme az igazságosság, szeretet és irgalom, ellenkezőleg, ez a cselekvés és igazságtalan tetteket elkövetett ellenséges.
2. Az iszlámban tilos cselekedni korlátokon túl és korlátozások érvényesek törvénysértők. Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
ولا تعتدوا إن الله لا يحب المعتدين
"... És ne korlátokat áthágják. Bizonyára nem szereti Allah a gonoszok. [Al Baqarah: 190].
Egy Hadísz Qudsi, Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
يا عبادي, إني حرمت الظلم على نفسي وجعلته بينكم محرما فلا تظالموا
"Ó, az én szolgáim. Ímé, én magam megtiltotta erő törvénysértők, és tettem a tiltott cselekmény törvénysértők köztetek. Szóval srácok ne egymás törvénysértők."
Míg a kereset került sor a kereset alapját korlátokon túl és épül az alapítvány kezhaliman.
3. Tiltott az iszlám vandalizmus a föld színéről. Ahogy Allah wa Subhanahu Ta'ala.
وإذا تولى سعى في الأرض ليفسد فيها ويهلك الحرث والنسل والله لا يحب الفساد
"És mikor elfordultam (tőletek), sétált a földön tartani a kárt neki, és megsemmisíti növények és szarvasmarha-, és Allah nem szereti a korrupció." [Al Baqarah: 205].
وإذا قيل لهم لا تفسدوا في الأرض قالوا إنما نحن مصلحون
"És azt mondani nekik:" Ne rosszalkodik a földön, "felelték:" Mi, akik jóvátenni ". [Al Baqarah: 11]
És ez a tevékenység egyik formája, a pusztítás a földön, beleértve még a legsúlyosabb formája, a pusztulás.
4. Szabályai között a nagy iszlám "elutasítják veszélyt". Között a bizonyítékok azt mutatják, hogy ez a szabály, hogy a próféta szavai sallallaahu "alaihi wa sallam által jelentett több, mint barátja,
لا ضرر ولا ضرار
"Nem szabad (fél) kár (mások), és ne legyen (mindkettő) veszélyesek".
És narrátora Abu Dawud és mások Abu Shirmah, egyik társa a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
من ضار أضر الله به ومن شاق شاق الله عليه
"Aki (szándékosan) kár (valaki), majd Allah fog kárt neki, és aki (szándékosan) hiba (1 fő), majd Allah csökkenti szorongást neki"
Bár sanadnya tárgyalt, de tartalmaz igazi értelmében, mert "a gyerekek, akik a jótékonysági arányos" és ahogy a mondás tartja: "két kéz találkozik két kézzel". Tehát ez nem egy muszlim muszlim halal veszélyeztetik mások, akár szavakkal, vagy tettekkel. Bár amit tettek és tenni egy nagyon veszélyes intézkedés formáját (más emberek), és nagyon csúnya.
5. És alapelveit iszlám "így a haszon és kár megelőzése". Az akció az emberek, a legkevésbé sem látni a kedvezményezetteket és előnyöket, és a kárt nem lehet megszámlálni.
6. Az iszlám tilalmáról van szó az öngyilkosság. Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja,
ولا تقتلوا أنفسكم إن الله كان بكم رحيما ومن يفعل ذلك عدوانا وظلما فسوف نصليه نارا وكان ذلك على الله يسيرا
"És ne öld meg magad. Allah az irgalmas neked. És aki ezt rögtön a jogok megsértését jelentené, és az üldöztetés, majd hamarosan pokollá tegye. Ez könnyen Allah". [A Nisa ': 29-30].
A Sahih Bukhari és Muszlim Sahih van története Abu Hurayrah, azt mondta: "A Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta.
من تردى من جبل فقتل نفسه فهو في نار جهنم يتردى فيها خالدا مخلدا فيها أبدا, ومن تحسى سما فقتل نفسه فسمه في يده يتحساه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها أبدا, ومن قتل نفسه بحديدة فحديدته في يده يتوجأ في بطنه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها أبدا
"Minden olyan személy, aki szándékosan vetette magát a hegyről, hogy meghaljon, aztán a pokolban, ő vetette magát a pokolban, örökkön-örökké. Aki szándékosan ivott mérget halálra, majd a méreg még mindig a kezében, és megitta a pokolban , ő örökkön-örökké. És aki megöli magát egy vas, majd a vas akkor azt az ő kezét, és botjával tapadásmentes hasába a pokolban, ő örökkön örökké ".
És ezek az emberek megölik magukat a bűnügyi akció kifogásolt (az emberek).
7. Az iszlám, a muzulmán tilos megölni az embereket anélkül, hogy igaza van. Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
ولا تقتلوا النفس التي حرم الله إلا بالحق
"És ne öld meg a lélek Isten megtiltotta (ölni), de egy (ok) igaz". [Al-ISRA ": 33]
Allaah is mondja, milyen természetű, akik úgy hiszik, hogy Allah szolgái, legkegyesebb.
والذين لا يدعون مع الله إلها ءاخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق ولا يزنون ومن يفعل ذلك يلق أثاما; يضاعف له العذاب يوم القيامة ويخلد فيه مهانا;
"És azok, akik nem imádnak más istenekhez Allah, és nem megölni a lelket Isten megtiltotta (megölni), kivéve az (ok) igaz, és ne törj házasságot, akik ezt úgy, hogy már volt (bosszút) sin ( neki), (vagyis) a duplájára neki a feltámadás napján Allaah, és ő is konzervált Allaah állapotban megaláztatás ". [Al Furqan :68-69].
A Sahih Bukhari és Muszlim Sahih van története Ibn Mas'ud, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, mondta.
لا يحل دم امرئ مسلم يشهد أن لا إله إلا الله وأني رسول الله إلا بإحدى ثلاث: الثيب الزاني, والنفس بالنفس, والتارك لدينه المفارق للجماعة
"Ez nem jogszerű ontotta vérét egy muzulmán, aki bizonyságot tesz, hogy nincs isten (jobbra) csak Allah, és hogy én vagyok az Allah Küldötte, kivéve, ha az egyik a három van: az emberek, akik paráználkodj (annak ellenére, hogy egy család), akik megölik mások , és a hitehagyott elhagyta a gyülekezetet a muszlimok ".
لزوال الدنيا أهون عند الله من قتل رجل مسلم
"Az eltűnt ez a világ könnyebb láttán Allah, mint a gyilkosság egy muszlim".
Szóval hány muszlim öltek meg ebben a szörnyű cselekmény?
8. Az iszlám megérkezett az áldás (természet). Akik nem szeretik nem szeretni. És szeretni fognak az emberek, akik szeretik a legkegyesebb. Sok hadiths megmagyarázni, hogy ezeket a jelentéseket. A Sunan Tirmidhi és másokban van egy története Abu Hurayrah, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam egyszer azt mondta,
لا تنزع الرحمة إلا من شقي
"Nem fosztották irgalom (együttérzés), kivéve a (szív) az a személy, aki megsérült".
Még a kegyelem, amely magában foglalja az állatállomány és más csúszómászók lények. Imám Bukhari meséli a könyvben Adab al-simplex a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
من رحم ولو ذبيحة رحمه الله يوم القيامة
"Azok, akik irgalom (együttérzés) akkor is, ha az állat áldozatokat, Isten legyen irgalmas a Feltámadás Napján."
Azt is vonatkozik, hogy egy férfi azt mondta: "Ó, Allah Küldötte. Én levágott kecske és van kegyelem, "a próféta sallallaahu" alaihi wa sallam mondta.
والشاة إن رحمتها رحمك الله
"És ha te vagy a kegyelem, hogy egy kecskét, Isten merahmatimu".
Volt egyszer egy ember (az Izráel fiai) a bűnei megbocsáttattak, mert az ő irgalma (együttérzés), hogy egy kutya látható nyalogatta a talaj nedves, mert nagyon szomjas. Ezután a férfi beleesett egy jól töltött cipője vízzel. A cipő harapás, ő felállt, és odaadta a kutyát.Tehát Isten azért dicsérték, és megbocsátott. Ez hadíszt található Sahih Sahih Bukhari és Muszlim.
Abu Dawud és Ibn Mas'ud narrátora más, mint Allaah "anhu, hogy a Próféta sallallaahu" alaihi wa sallam soha nem hagyja abba egy helyen. Ha van egy ember, aki vette a tojást egy madár humarah.Akkor a madár körözött a feje fölött a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam. Aztán megkérdezte: "Ki köztetek, aki zavarja a tojásokat ez a madár?" Aztán a férfi azt válaszolta: "vettem" A Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam azt mondta:" Adjátok vissza a hozzáállása a kegyelem neki. "
Gondolj a hozzáállása Rahmah (kegyelem), amely az iszlám nevű nemes, majd fontolja meg, mit tettek az elkövetők ennek a szörnyű cselekmény, árva gyerekek, sok nő lett özvegy, emberek haltak meg hiába, a szív lesz félni, és vagyona megsemmisült , és ahol a kegyelem az iszlám? Ha akarnak gondolkodni.
9. Az iszlámban nincs tilalom ijesztő (megfélemlítés), és terrorizálta az embereket az iszlám. A Sunan Abu Dawud narrátora a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
لا يحل لمسلم أن يروع مسلما
"Ez halal muszlim ijeszteni egy másik muszlim."
Tehát, hogy hány muszlim, aki már félt, megfélemlítették, és bántalmaz (a szörnyű törvények) azon az éjszakán?
10. Az iszlám vannak hadonászó fegyvereket tilalmat a hívőknek. Az Imam Ahmad Musnad van egy története ibn 'Umar, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, mondta.
من حمل علينا السلاح فليس منا
"Bárki, aki hoz egy fegyverrel támadni minket, akkor ő nem tőlünk."
A Sahih Bukhari és Muszlim Sahih narrátora a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
إذا مر أحدكم في مسجدنا أو سوقنا بنبل فليمسك على أنصالها, لا يصب أحدا من المسلمين أذى
"Ha valaki közületek megy a mecsetekben vagy piacokra szállító nyilak, akkor meg kell tartani a széleket, hogy ne sértse az egyik muzulmánok".
Bár ez történik egy büntetőeljárás robbantási bombák és fegyverek megsemmisítése közepén a muszlimok, és olyan helyeken, ahol élnek.
11. Az iszlámban nincs is intett a fegyverek betiltását, vagy hasonló, vagy komolyan, vagy tréfából, és a tilalom fegyverek hordozására állapotban készült annak érdekében, hogy fenntartsák az emberi biztonságot.
A Sahih Bukhari és Muszlim Sahih van története Abu Hurayrah a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, mondta.
لا يشير أحدكم إلى أخيه بالسلاح فإنه لا يدري لعل الشيطان ينزع في يده فيقع في حفرة من النار
"Senki közületek, hogy jelezze, hogy a testvére egy pisztolyt, mert valószínűleg nem tudja, mi az ördög".
A muszlim történelem.
من أشار إلى أخيه بحديدة فإن الملائكة تلعنه حتى ينزع وإن كان أخاه لأبيه وأمه
"Aki ad jelet, hogy a testvére (ijeszteni) egy vasrúddal, majd megátkozta az angyalok, amíg otthagyta a tettet, bár az emberek, akik már megijedtek, hogy a testvérek ". [2]
12. Az iszlámban, tilos lesz áruló, és az ígéretek megtörését. Isten szólt.
إن الله لا يحب الخائنين
"Allah szereti azokat, akik nem árulja el." [Al-Anfal: 58].
إن الله لا يحب من كان خوانا أثيما
"Allah nem szereti azokat, akik elárulták mindig újra dagonyázik bűn". [A Nisa ': 107]
A muszlim Sahih említette a narráció Sa'eed Abu al-Khudri, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
لكل غادر لواء يوم القيامة يرفع له بقدر غدرته
"Minden áruló van egy szabványos azonosító a nap, a banner megfelelően emelt árulás".
A Sahih Bukhari említette korábban Ibn Umar, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
لكل غادر لواء ينصب بغدرته
"Minden áruló lesz azonosító, hogy csatlakozik a banner, mert az árulás".
A Buraidah hadíszt Sahih a muszlim, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
اغزوا ولا تغلوا ولا تغدروا ولا تمثلوا
"Harcolj! Ne tedd gulul (vegyük a hadizsákmány előtt split). Ne törd ígéretet, és nem károsítja a test az ellenség".
Milyen nagyszerű ígéret elkövetett ezek az emberek, és mennyire súlyos az árulás.
13. Az iszlámban nincs tilalom ölnek meg gyerekeket, nőket és időseket. Buraidah a hadíszt, a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
ولا تقتلوا وليدا
"És akkor megölöd a gyermekek". [Jelentette muszlim]
Említett Sahih Bukhari és Sahih muszlim Ibn Umar történelem, hogy egy nő meghalt egy csatában a próféta, majd reneged a törvény, hogy megöli a nők és gyermekek.
Sunan Abu Dawud említett hadíszt az Anas, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta,
انطلقوا باسم الله وبالله وعلى ملة رسول الله ولا تقتلوا شيخا فانيا ولا طفلا ولا صغيرا ولا امرأة
"Go (háború) a neve Allah, Allah, és Allah millah felett. Ne öld meg az idős szülők, gyermekek, csecsemők, és a nők".
Míg ez a bűncselekmény, nem tesz különbséget a kis és nagy, a férfiak és nők, még a halottak többnyire idős szülők, nők és gyerekek.
14. Az iszlámban van egy parancs, hogy tartsa a megállapodást és a megállapodás vonatkozó tilalmat megöli az embereket, akik szövetséget a muzulmánok és az emberek, akik biztonsági garanciákat. Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
وأوفوا بالعهد إن العهد كان مسؤولا
"... És teljesíti az ígéretét: az ígérettel, hogy felelősségre vonhatók".[Al-ISRA ": 34].
يا أيها الذين آمنوا أوفوا بالعقود
"Ó ti, akik azt hiszik, teljesíti-aqad aqad it". [Al Maidah: 1].
A Sahih Bukhari van egy története a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, mondta.
من قتل معاهدا لم يرح رائحة الجنة, وإن ريحها توجد من مسيرة أربعين عاما
"Aki megölt egy mu'ahad (nem-muszlimok, akik biztonsági garanciákat), akkor nem fogja szagolni az ég, de a mennyei illat szállt távolságból 40 éves utazás."
A Nasa'i történetében a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, mondta.
من أمن رجلا على دمه فقتله فأنا بريء من القتل, وإن كان المقتول كافرا
"Bárki, aki biztonsága érdekében egy ember, majd megölte őt, akkor én ártatlan vagyok a gyilkosság, de hogy megölték volt hitetlen".
Melyik hitetlenek földjére a muzulmánok a biztonsági megállapodás, illetve a hatóságok ígéretet, nem kell semmilyen kötelezettséget ellenséges vele, akár az élet vagy tulajdon.Muszlimok, a dhimma (fedezet) egyformák, ahogy a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam.
المؤمنون تتكافأ دماؤهم ويسعى بذمتهم أدناهم
"Az emberek úgy vélik, hogy a vérben (élet) azok megegyeznek (pozíció). És a pogányok alatt fedezet, lehet próbálta"
Míg azok, akik túllépik ezt a határt (a merénylők, szerk.), Nem érdekel dhimma (fedezet) a muszlimok, és nem tarthatnak fenn olyan megállapodások és szerződések. Megölték azoknak, akik kaptak biztonsági garanciákat.
15. Az iszlám tilalmáról van szó ellenséges cselekményt elkövetni, hogy mások és a pusztítás holmijaikat. A muszlim Saheeh van egy története a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
إن دماءكم وأموالكم حرام عليكم كحرمة يومكم هذا في شهركم هذا في بلدكم هذا
"Íme, a vér és a kincs te rohadék (zavart), a téged, ahogy kibújik a nap, ebben a hónapban, ebben az országban".
Ami azokat illeti, akik túllépik ezt a határt hangsúlyozzák, hogy hány épületek és otthonok hogy hajótörést szenvedett? Mennyit vagyoni kár és veszteség a személyes tárgyak okozta a törvény?
16. A Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam megtiltotta lövöldöznek az emberek abban az időben ők állapotban az alvás, a csendes és pihenőidő, még az iszlám fenyegeti a tettes. Az Imam Ahmad Musnad van egy története az Abu Hurayrah sanad saheeh van, hogy a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
من رمانا بالليل فليس منا
"Aki azt lőni éjjel, akkor ő nem a mi csoport."
Ami az elkövetők választotta az éjszaka gonosz cselekvési támadják kegyetlenebb.
A fentiek alapján a magyarázat, akkor minden személy, aki ismeri az iszlám alapelveit, nemes elv, a mondások is erős, és javaslatokat tele vannak bölcsességgel, meg fogja érteni az igazságot, és tudják teljesen meggyőzte a fellépések közti ellentét a bűncselekmény az e vallás tanításai, hogy az intézkedések tilos az iszlám jog. Az iszlám az egyenes, nem vallják be (nem engedik meg azt, szerk.).
Nem kellene tulajdonítani az intézkedések ezen bűnözők a vallás.Vagy figyelembe vennie azokat az intézkedéseket, mint a vallásos emberek természete, vagy azért, mert a jócselekedetekért ekkor felmondta a tiltó végzést végrehajtás igazságtalan amely sarokköve a vallás vagy más iszlám tanításait felmondásáról. Ezek a cselekvések különc viselkedésével (páratlan), amely leírja (tulajdonságok) az elkövetők. Bűnét viseli az érintettek, és segítséget nyújt. Bűnösök nem fogja viselni a mások bűneit. Az iszlám ártatlan az ilyen intézkedéseket.
Mondom mindezt tanácsot a vallás Allah, hogy ne tulajdonítson neki a dolgokat, amelyek nem tőle. És (is) tanácsot az Isten szolgái, akik azt hiszik, hogy nem állítólagos igazságtalanság helyett, amit csináltak. És hogy a tudatlan nem becsapták és becsapják az embereket, akik nem hanyagul. És, hogy lezárja a szakadékot az emberek, akik szeretnék a vallás révén a rossz hozzáállás nem tanították és nem jönnek felől irány a Bölcsesség. Nem értem szét tudtam jóvátenni. És nem taufik petíciót, kivéve Istent. Az én egyetlen bizalom Őbenne, és megadja magát. Allah az egyetlen hely mégis azt kérte, hogy vezessen minket a jóra való taufikNya, és megmutatja nekünk az Ő útjai egyenesek. Arra törekszünk menedéket Allah az eretnek-eretnek káosz, látható és rejtett. Azt kérjük tőle, hogy tartsa a muszlimok (a) a hit és a biztonság, és tartsa őket távol a gonosz, csúnya, rágalmazás keresztül a szívességet, és kegyelmet. Bizony, Ő hallja, és felajánlják az imádság.
[Átmásolja a Sunnah magazin Issue 03 / / év XI/1428H/2007M.Kiadók Alapítvány Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 tel. 0271-761016]_______ Lábjegyzet [1].  Fordította Ustadz Abu Nida ", Al Furqan Magazine, Issue 254 oldal 14-15.  [2]. Mi találtunk egy hadíszt a muszlim Sahih من أشار إلى أخيه بحديدة فإن الملائكة تلعنه حتى يدعه وإن كان أخاه لأبيه وأمه
Reagálás a Suicide

Által Sejk Ali bin Ali Hasan bin bin Abdul Hamid al-Halaby

Dicsőség Allahnak, akkor dicséret neki. És keresünk menedéket a gonosz Allah az én és a tetteink. Aki adni arra nézve Allah wa Subhanahu Ta'ala, akkor senki sem félrevezethetik és aki félrevezette őt akkor senki sem tudott adni neki egy nyom. Teszem, hogy nincs Isten joga van imádni kell, kivéve Allah egyedül helyesen, hogy nincs partner hozzá. És teszem, hogy Mohamed az Ő szolgája és a Messenger. Ammá ba'du.
Ó ti, akik hisznek, Allah Ta'ala mondja.
"Mivel az emberek szokásait Quraysh, (vagyis) a szokott utazó a téli és nyári. Tehát hagyd, hogy imádják az Urat ennek a háznak (Ka'bah). Melyik ételt adott nekik, hogy megszüntesse az éhség és biztosítsa őket a bajtól "[Qurais: 1-4]
Ez a levél tökéletes a Koránban, és tartalmaz egy rövid levelet, és tartalmazza a legfrissebb a Mushaf. Bár ez a levél rövid, de kiterjed az elveit az iszlám az élet, beleértve a szabályokat és rendelkezései Shari'ah és a cél egysége a muszlimok egységét soraikat, csak imádni (Allah) az Úr, és elérésének a biztonsági .
Így az Isten szava, amely egy csoda, a hit, hogy néha azt hangsúlyozta, kemungkaran megtagadták, vagy a történet jogi bemutatott és leírt.
Az Isten szava: (li'iila qurais fi), akkor az azt jelenti, mint mondta, az Imam Ibn Katheer, esetleg Allaah könyörülj: "Egység és összetartozás országukban nyugodt és biztonságos".
Ez az egység egy nemes cél-semulia Shari'ah tecantum Isten az Isten Igéje.
"És tartsa meg mindenki a szíjakat (vallás) Allah, és ne összeomlott" [Ali-Imran: 103]
És ahogy beszélt a mi próféta sallallaahu "alaihi wa sallam.
"Hand of God, a gyülekezet"
És az ő szava is.
"Jama / egység és az összetűzéseket Allaah kegyelmét".
Ó ti, akik hisznek az alapelv igaz (egysége), eltűnik a vak buzgalmának egy maroknyi ember, aki (lényegében) önmaguk ellen, megfeledkezve arról, hogy saját identitását, és viseld el az iszlám iszlám. Beszélnek nevében Shari'a, miközben fogják csapni a Shari'a. Ezek tönkreteszik az (iszlám), miközben azt gondolták, hogy meg kellett javítani. Allah azt mondja Ta'ala.
"Mondd: Shall We tájékoztatjuk az embereket, akik leginkább elveszíti tetteit? Vagyis az emberek, akik hiába tettek ebben az életben, míg azt gondolták, hogy csinálnak a legjobb "[Al-Kahf: 103-104]
A jelen bekezdés által feltételezett összhangban van a tudományos elvek, amelyek szövege: "Vedd ibrah általánosság helyett sajátossága miatt lafadh csökken (vers)".
Az Isten szava versekben 1-2 Quraish levelet, akkor a folyamatossága jelenti a benne lévő, és a befektetett (egység és biztonság) az országban, akik hisznek. Egység és a kohézió két figyelemre méltó dolog történt, hogy egy csoport ember, akik valaha állapotban megaláztatás, széthullás és a kisebbségek, de aztán fordultak egy dicsőséges, egységes, és a többség. Ez nem az, hogy történt, de őszintén, mert tartanak az igazságot ebben a vallásban.
Ez a levél (Quraish) kezdődik "Lam ta'ajjub" (LAM betűk szolgálnak, hogy mutassa meg valami csodálatos) "FII li'iilaa quraiisy" megmutatni a közönségnek, és magyarázza el az olvasónak egy olyan kérdés, hogy néha nehéz megérteni, és nehezen érthető .Olyan ez, mintha Allah Ta'ala mondja: "csodálkoztak, azt is megtudhatod, csodálkoztak esetben Quraish és lesz örömömre szolgál, hogy számukra. Hogyan csinálnak és hogyan, mielőtt ők most! ".
Ez a második elv (biztonság) is megsemmisítették hülye emberek, akik azt állítják, hogy intelligens, a vandálok és az emberek, akik szélsőséges, mint az első állam, feledésbe merülnek és megperzsel a földet.
Ez nem az, hogy ösztönözze őket, hogy működjenek (szörnyű és kegyetlen), mert a tudatlanság, hanem mert ez ellene van Shari'ah és eltérések során a klérus. Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
"Az egyik jele a világvége tudomány követelte azoknak takony orrú".
Ők a tapasztalatlanok élet és a tudás, mint a próféta beszélt egy másik hadíszt: "takony orrú gyerekek, akik nem az értelem (hülye)."
És így igaz próféta kiita sallallaahu "alaihi wa sallam, amikor azt mondta:" Mielőtt eljön az óra jelenik meg megtévesztő év, akik hazudnak indokolt didustakan őszinte. És az AR-Ruwaibidhoh jelenik meg ". A társak azt kérdezte: "Ki az Ar-Ruwaibidhoh az Allah Küldötte?" Azt válaszolta: "A bolond, aki merészelt beszélni faj".
Annak érdekében, Allah, ők [2] azok, akik a végletekig ostoba gondja sok ember. Mernek beszélni az esetről, amíg nem ismerik a tudomány a vallás még könnyebb.
Lo mondott (a vallás) Allah tudta nélkül, ideértve a legnagyobb bűn.Ahogy beszélt vele.
"Mondd: Uram csak illetlenség tilos, mind a látható vagy rejtett, és ezért a bűn, az emberi jogok megsértése nélkül, jobb, (tilos), hogy Allah az, hogy Isten valami nem megy vele szemben, és csökkenti a (tiltott) kovácstűzhely Allah ellen, mert nem tudjátok, hogy mi "[Al-A'raf: 33]
És azt is a szavát.
"És mondd, mi nem utalt egy hazug nyelv" Ez törvényes és ez Haram ", hogy kitaláljon egy hazugságot Allah ellen. Aki kitalálta a hazugság ellen, Allah sem szerencsés "[An-Nahl: 116]
Az első vers, amit Isten mondott a párhuzamok között (vallás) Allah ismerete nélkül kibújik. És a második szakaszban Isten teszi penghalalan és tiltó tudomány nélkül, beleértve a nevét Allah hazudott.
Tehát marad távol a rossz dolgokat, hogy estek bele az ostoba emberek, akik cselekedni okos nélkül félelem vagy szégyen, hogy Isten az Ő szolgái. Ők nagyon bátrak voltak, hogy beszéljünk a hülyeség (vedlés) vér, majd rájönnek, hogy a beszéd megszakad a valóság (akció) van több sérült ismét ontja a vért (a muzulmánok), katasztrofális, rágalmazás és a katasztrófa. Minden tették a nevét a dzsihád, a prédikáció és a harc a gonosz szimbóluma.
Még azok a lépéseket, amelyek kárt a fő oka az iszlám ellenségei, hogy uralkodjanak a nép és elkobzása a tulajdonhoz és préselés.Ráadásul ők voltak az oka az iszlám terrorista minősül, és az emberek, akik azzal vádolják a szélsőséges igazak. De ezek nem tudatos és nem akarta, hogy vegye figyelembe a hiba és a kár általuk okozott. Allah, ez a legnagyobb szerencsétlenség, és a nagy katasztrófa. Emiatt, beszélgetünk, alig várja, hogy magyarázatot és a párbeszéd. És mindig megpróbálom elmagyarázni az igaz iszlám tanítás és az iszlám törvények tiszta.
A törvény tetteik (öngyilkos merénylők), egy nagy kedhaliman aztán mondta, nagyon egyértelműen túlmutatnak a nap, fényes nappal, és nem rejti el senkitől.
Ó ti, akik azt hiszik, nem a szörnyű és tragikus eseményeket, hogy tragédia történt hazánkban ezt az áldott pillanattal ezelőtt, ami a szív-olvadó tiszta szívvel és szerető szeme könnyezni, de bizonyítékot a természet és identitás a nép tudatlan, szélsőséges és téves, és megsérüljön. Ha mindezt a vallás nevében kedvéért Allah, az iszlám ártatlan őket.
Gyakran halljuk a tudós Rabaniyyin figyelmeztetés, figyelmeztetés után a veszélyei ennek. Hasonlóképpen, mivel negyed évszázaddal ezelőtt, vagy több, mert a tudósok mindig tudják az igazságot és szerető lények. Berinjak-tól (tipp), hogy a tudósok-rahimahullah-szerzője a könyv "Nadir Shoihatu Shorkhotu Tadzkir wa", hogy a szélsőségesek vissza szeretne térni az igazságot, és elhagyja a mocsok.
Azért mert buták az emberek, hogy csak kitalálni, és tele kétségek, azt mondják (a díj) azok beszélnek a foltok óvatosan. Ők azzal vádolják az emberek többsége nyilvánvalóan hibás, és a vezetők (a kormány), a hűtlenség, és azzal vádolta a tudósok az aljas vádakat.Annak érdekében, Allah, a mondások (a díj) felcserélődnek, ha nekik (bolondok), amely nagyon helyénvaló.
Ó ti, akik azt hiszik, valóban nagyító jegyzi meg a tudósok, lehet Allaah könyörülj alapján a Korán és Sunnah és ahogyan a barátok és tabi'in-radi-anhum. Ezek a megnyilatkozások sorban mindenki azt illeti, ez az alapja, mert az első figyelmeztetést az embereket a veszélyeire és következményeire pengkafiran mint például a gyilkosság, pusztítás, a vérontás és a robbanások. A megnyilatkozások gyakran visszhangzott minden időben és helyen.
A legtöbb tudós, akik beleegyeztek, hogy a tudományos és pozícióját mintegy 10 évvel ezelőtt elhangzott, [3]: "Siessetek a pengkafiran nagyon veszélyes, különösen a negatív hatást hoz létre a sok vérontás, iratmegsemmisítő, szemernyi becsület, vagyonelkobzás, azt a robbantási szállítási és megsemmisítési épületek és középületek.
Az ilyen cselekmények tilosak a shari'ah konszenzussal a muszlimok, mert tiszteletére az ártatlan élet elpusztítása, tulajdonvesztést vagy zavarják a nyugalmat és a biztonságot az ember és a pusztítás nagy szükség van az emberek közintézményekben. Bár az iszlám ártatlan bizalom sérült.
És mi történik néhány az állam és a vérontás, ártatlan embereket, felrobbantására épületek és közlekedési eszközök, valamint az állami és magán létesítmények, beleértve az iszlám illetlenség ártatlan belőle.
Hasonlóképpen minden muszlim, aki hisz Allahban és a továbbiakban tőle ártatlan. Minden, ami csak mi, akik egy torz és hamis Aqeedah. Ő volt az, aki viselte a bűnt, és bűnöket. Hadd kapcsolatos tetteit az iszlámot vagy a muzulmánokat, akik medapat nyom, akik ragaszkodnak a Korán és a Sunnah. Ők is csak tiszta vandalizmus és a bűnözés által nem szankcionált Shari'ah valamint a természet. Ezért, az iszlám törvény megtiltja ilyen fellépéstől, és figyelmeztette az elkövetőket. "
A záró (első prédikáció) Azt mondta: Ez attól, hogy mit mondtam a tudósok sok évvel ezelőtt mi (végzett) az építők pengkafiran torz, hülye megint vesztett: "Ez nem az iszlám, vagy segítenek elpusztítani pogányság. Ne ők nem akartak, gondolkodni, és megakadályozni, hogy eltévedt. "
Dicsőség Allahnak, hogy a Seregek Ura, aki azt mondta: "Nem küldtünk, hanem a kegyelem minden teremtmény". Imák és üdvözlet is tercurahkan prófétájának Mohamed sallallaahu "alaihi wa sallam, amely iránymutatást ad és bizalmat, hogy már azt mondta:" Én egy áldás, hogy fel kell hívni ". Ammá ba'du.
Sőt, a kísérőlevél jön kiegészítéseként Quraish eredetileg: Ez felveti egy csomó tanácsot, hogy mindig a kedvezmények és a folyamatosság fenntartása.
Mindenható Allah irányítja az Ő szolgái legyetek hálásak, hogy az Ő áldása és kegyelme, hogy sok, mondván:
"Akkor hadd imádják az Urat ennek a háznak (Ka'bah)."
Mert Allah Ta'ala említette a elsőbbséget a szolgák, és Ő a Teremtő. :
"És nem kedvez adtak neked, de az Isten",
És monda Isten:
"És ha meg akarja számolni a kegyeit Allah, hogy nem fogja tudni megszámolni őket".
Hogyan lehet fenntartani azt részesíti előnyben? Milyen utakat lehet tenni?
Allah azt mondja Ta'ala.
"És (jól emlékszem), amikor az Úr kijelentette:" Kivéve, legyetek hálásak, hozzátenném (kedvezmények) nektek, és ha ti tagadni (én javamra) az igazi énem egy fájdalmas büntetés "[Ibrahim: 7]
Istent megfelelően, mentauhidkan vele, a tanulás a tudomány a vallás, újraindult a Sunnah és a gyakorlat az iszlám törvények, köztük a legnagyobb módja, hogy ezek a kedvezmények, és kedvez a növekedés. Aztán az utolsó levelében leírja, hogy Isten maga a magasságos és szent, hogy tudatában vannak és elismerik, erényeit.
"Ez adott nekik ételt, hogy megszüntesse az éhség és biztosította őket a félelem"
Allah Ta'ala kapcsolódó imádják Őt békében és biztonságban, mint az ő szavát.
"Akik hisznek, és nem megzavarja hitüket igazságtalanság (kibújik), ők azok, akik megkapták a biztonság, és ez az emberek, akik kapnak útmutatást" [Al-An `am: 82]
A biztonság áldás és kegyelem, hogy Isten az Ő szolgái, akik igazán hisznek benne.
Ó ti, akik hisznek, valójában nagyon szorosan összefügg a biztonság a hit és mindkettő a legnagyobb áldás a bounties Allah, legkegyesebb. Mindketten próbálnak elérni a fő célja ennek a nemes Shari'ah és vallási elv.
Mint a hülye oka, hogy mindig a védők által felvetett (öngyilkos merénylők és pengkafiran), hogy legalizálják a hibát, és örülni bűneiket, mondván, hogy ők (az elkövetők öngyilkos merénylet vagy hasonló) eredetű akartam vágás hitetlenek, de A muszlimok, akik megölték csupán áldozata a kockázatát, hogy a harc (Tatarrus).Sőt, Allah, ez magában foglalja a maximális tudatlanság, kedhaliman és utálatos.
Hitetlenek, ha a muszlimok az országba egy békemegállapodást, és engedélyt (a kormány-pent), akkor azok jogait védeni kell, mint a muzulmánok különbségtétel nélkül. Még a Mohamed prófétát arra figyelmeztetett, (nekünk) a menyelisihi shariah törvény egyértelműen az arab nyelv:
"Aki megöli Mu'aahid Akkor nem érzek eget" [Bukhari]
Mu'aahid a hitetlenek, akik kaptak és biztonsági garanciákat (a kormány), a muzulmán országokban.
Ami az oka, hogy dengungkan tatarrus nagyon különböző képet (gyakorlat), mint amit a tudósok által leírt. At-Tatarrus dengungkan vezette őket, hogy a gyilkosság a szülők, nők és gyermekek ártatlan.
Tatarrus az (engedélyezett) a shariah által végzett katonák a nagy rendkívüli állapot (kényszerített), ahelyett, hogy szedés ki célokat, és keresi a célokat. :
"Tudod, ők belevetette magát a rágalmazás"
Szóval félni Allah, az emberek buták, nem tudják az igazságot, és nem szeretné, hogy maradjon távol a mocsok. Még a támogatást és segítséget mocsok, és a prédikátor-da'inya.
Ó ti, akik azt hiszik, valóban egy egyszerű eset között ezt mondom a színpadon: "Íme, mi történt tegnap Amman a detonáció, pusztítás, gyilkosság, zavargások ellen biztonságot és a stabilitást, aprító szemernyi becsület, a vallás és a hit nehéz kemungkaran aki soha nem nézi vagy támogatott Shari'ah ok (egészséges). Ugyancsak nem okoz komoly előnyöket és nem fogadható el a májban és jóváhagyta az emberek, akik még mindig akarok erre gondolni.Emellett az ilyen utálatos is véghez a csalás, árulás és nem férfiak, a fal mögött, hogy nem állapodtak meg a természet az iszlám erkölcsök egyenes első!.
Lényegében mit csinálnak, hogy erősebb, mint ezt. Illetlenség egy formája, hogy a csaló változnak nyomorra öröm, békesség öröm a bánat, mosoly fakadt, a betegség gyógyszer ellenszere a szerencsétlenséget, emelkedett a vér és a test is szétszóródtak.
Nem értem, van egy hely (szállás) a cél a megfontolatlan és deviáns csoport Dzsihád és a székhelye az ellenség? Vagy helyen örülnek, csatlakoztassa rokonság és a barátság és cseréjét az izgalom?Annak érdekében, Allah, az elkövetők e atrocitás, és aki mögötte-aki-men és milyen cél érdekében egy ravasz gazember, annál hitvány rágalom döntéshozók, akik nem akarják megtartani (a kapcsolat) család hívők és nem (még számoljunk) a megállapodást, és nem akart törődnek az emberek jogait és a muzulmánok.
Igazából kérünk Allaah, hogy nekünk egy nyom, hogy a király és a vezetői, valamint dihiaskan való útmutatást és odaadással neki, hogy mindig magyarázni a világnak a valódi természetét iszlám és egyenes hozzáállása az iszlám és az iszlám berlepasnya akciók a szélsőségesek / terroristák ez kegyetlen.
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
"Aki nem hálás az ember azt jelenti, hogy ő nem hálásak Allah".
Így ezt a kérdést hála a mi királyunk, az Isten bosszút áll minden jó és add hozzá az erény és a jóság, aki keményen dolgozott, hogy fenntartsák (az iszlám és az ország-pent).
És nem ez az irány a király (értekezést című Amman) magyarázatában tanításai az iszlám, hogy egyenes, amely általa leírt több mint egy évvel ezelőtt, de az igazi bizonyíték nagyon büszke lesz rá ez a tanítás és a tisztaság és a szépség és a szenvedély, amely megköveteli tőlünk, hogy engedelmeskedjünk nekik esetén jobb és a kedvesség.
És én emlékezteti őket (az öngyilkos merénylők és hálózatok) és (Allaah) Allah a Seregek Ura, ha valóban azok az emberek, akik hisznek és bertauhid Istennek és az Ő törvényei, ha engedelmes és be Őt. Elmagyarázom nekik, amit nem értenek.
Ez attól tartanak, hogy Istenem, add fel igazságtalan tetteket, Allahnak, és mentse a muszlimok és az ország a gonosz (a terroristák). És ha visszatérnek az embert az igazság és a kegyelem őket, hogy bajt terjedt a közepén a muszlimok és a világ az iszlám nevében, miközben az iszlám ártatlan belőle. Ez a törvény Isten és az Ő Shari'a ahelyett, érzéki, sem hírnevet, sem a butaság és destruktív szellem.
"Ha tehát az Úr, ők (valójában) nem hiszem, amíg nem tesznek minket megítélni, abban az esetben, hogy nem tudnak megegyezni, akkor nincs fenntartásokkal szívükben ellen az ítélet ellen, amit adtál, és ők megkapják a teljes" [An-Nisa: 65]
Kérem a mindenható Isten, hogy iránymutatást adjon azoknak, akik elvesznek, vagy adott szankció / Allaah őket, és menteni az embereket a gonosz és csúnya lesz a leckét azoknak, akik szeretnének okozni a visszatérés a jó és az emberek megtévesztette őket (az igazság ). Ő volt az, aki hallja és a támogatási (ima). És mi is kérjük a mindenható Isten, hogy megtartsuk a föld és a föld a muszlimokat a rágalom, vagy egy katasztrófa, hogy úgy tűnik rejtett. Ő a Mindenható, hogy mindenki számára. Ez az én országom, és ő egy biztonsági őr és a hit. A csaló és a szélsőséges lenne az ő udvarán, de nem lesz örök.Május az imák és üdvözletét és áldását a mi Mohammed Próféta tercurahkan, családja és barátai.
[Átmásolja a magazin Al-ADH-Islamiyya Dzakhiirah Edition 17-én.IV / Dzulqa "DAH 1426H, 2005M Desmber, Kiadó Ma'had Ali Al-Irsyad Surabaya, Ma'had arab Video Library-Ali Al-Irsyad, Jl szultán Iskandar Muda Surabaya]
Kérdések tekintetében terrorizmus


Által Sejk Ali bin al-Hasszán bin Ali Al-Halaby Atsary


Témája irhab (terrorizmus), a beszéd minden társadalmi réteg és ittijahat (különböző felek különböző érdekek). Minden állam a beszélgetés, függetlenül attól, hogy egy iszlám állam. Mindenki beszél irhab. (Hasonlóképpen) muszlimok és nem muszlimok, gyermekek, felnőttek és a nők. Mindannyian beszélnek róla. Így kell szállítani egy nyugtató és megnyugtató nyilatkozatot megmagyarázni a valódi kérdések.
Irhab mondta szerinti felülvizsgálatát shari'ah otthon nem a gyűlölt szót. Valójában ez a szó, hogy lesz saját jelentését a részét shari'ah és a Korán. Isten szólt.
"Ami azt jelenti: És mit készít ellenük, és arra kényszerítenek, sanggupi ló kikötve, hogy a háború (amely elkészítése is), akkor rázta meg (hogy irhab on) Isten ellensége". [Al-Anfal: 61]
Tudatosítani izgalom és a félelem az elcsúszás a szívét az ellenség az iszlám, a nagy félelem, amelyet Isten szólott.
"Azt jelenti: Egy nap csepegtetni félelem a szívét hitetlenek". [Al-Anfal: 12]
És az is beszéltek a próféta sallallaahu "alaihi wa sallam.
"Jelentése: Én segítettem a félelem (ami ültettünk, hogy az ellenség) a havi utazás." [Hadísz Bukhari]
Tehát a szó iszlám irhab szerint a Korán kifejezés valójában nem történt irhab utóbbi időben, sem irhab abban az esetben problémás jelen idő.
A irhab szerint a jelenlegi helyzet szerint és a jelenlegi problémás esemény, azonos a károsodását, megsemmisítését, válogatás nélküli gyilkosságok és robbantások végzik nonszensz, anélkül, hogy az alapokat, Bayyinah (bizonyíték) és bashirah (tudomány), egyáltalán. Azonban csak alapul, bátorítást és a puszta érzelem.Azzal az ürüggyel, mint a védelmi és a szeretet a vallás. De nem mindenki, aki szereti a vallás, a vallás végre megfelelően. Ibn Mas'ud azt mondta: "Mi egy csomó ember, akik szeretnének egy jó, de nem tudjuk elérni."
Így az igazi elveit az iszlám és a dzsihád elve nyugszik, fejlesztése és terjesztése, tanácsadás, nem rombolás, merénylet vagy háború, de a küldetése, hogy elterjedt iránymutatást az embereknek, kérni őket a sötétségből a fénybe. A kezhaliman és a kétségbeesés, hogy a boldogság és a jóság kiáradása. Utalása az Isten szavát.
"Jelentése: Küzdelem az oka Allah, aki harcba száll meg (de) nem haladja meg a határértékeket, bizonyosan Allah nem szereti azokat, akik meghaladják a határértéket." [Al-Baqarah: 190]
Isten vonatkozik a háború, a háború okozta, egyetlen jogi aktust sem haladhatja meg a határértéket. És Isten elmagyarázta végén a vers, kíméletlen és kegyetlen aktus, amely Allah nem szeret. Isten szólt.
"Ami azt jelenti: Bizony Allah nem menykai azok vétkezőknek túl határokat."
Még a Koránban leírt, hogy egy szép képet a vers.
"Ez azt jelenti: Allah nem tiltja meg, hogy jót cselekedjünk, és igazságos, hogy azok, akik harcolni, hogy ne a vallás és nem (is) kiutasítani, az Ön otthonában. Bizony Allah szereti azokat, akik jogosan jár el." [Al-Mumtahanah: 8]
Az első versben Allah azt mondja: "Allah szereti azokat, akik nem haladja meg a határértéket." Míg a második versben Allah azt mondja: "Bizony Allah szereti azokat, akik jogosan jár el." Ez a lényege az iszlámot című értekezésében a magasztos, az elvek univerzális, jó természetű, és mempebaiki orientált feltételek által nem korlátozott idő és a tér méretei, hogy ez utóbbi lett a vallás, Isten, mint a megtestesült Isten szava.
"Ami azt jelenti: Bizony a vallás (áldott) Allah az iszlám".
És szó.
"Jelentése: azoknak, akik a vallás nem az iszlám, hogy alkalmanként nem fogadja el (a vallás) a társaságnak."
Ez a vallás az iszlám, amely még a személyes nagyságát Mohamed próféta mondta.
"Ez azt jelenti: Tudod, kaptam a Korán és a (Jelenések könyve), mint hogy jöjjön vele."
A próféta úgy vélte, hogy megtagadná a megállapodást a pogányok, akik a szövetséget a muzulmánok, kérésére a pogány vagy a megszólítás a muszlimok. A próféta úgy vélte, hogy súlyos bűn az árulás. Azt mondta.
"Ez azt jelenti: Aki megöl egy mu'ahad (egyetértésben a muszlimok), biztosan nem fogja szagolni Paradise. (Még) a szagát illatát Paradise A 40 éves utazásra". [Bukhari Hadísz száma 3166]
Vegye figyelembe a muszlimok O nemes iszlám szemszögéből, ami megmutatkozik a shari'ah bölcs, a Koránban és a próféta a Sunnah. Hasonlítsuk össze ezt a szomorú jelenség fordul elő, hogy ebben az országban (Indonézia,-ed). Fontolja meg, amit néhány muszlim, azzal az ürüggyel fenntartásához dzsihád szellemét és igazságtalan harc, végső soron a biztonság és a destabilizáló megzavarják a társadalom. A hatása a gyilkos a lélek az iszlám.Tény, hogy vérük több tiszteletre méltó szemében, mint a nemes Allah Ka'ba.
Hol vannak a tudomány (ő) vagy több (pantasnya) az ostobaság?Nem fogjuk elfelejteni azokat, akik szadista nevében jár el az iszlám, de semmi köze az iszlámhoz. Nincs tolerancia számunkra tetteikért, ha ezek közül bármelyik, aki megbetegszik, és a kínzás.Mert Isten ezt mondta.
"Jelentés: A jutalmat a gonosz hasonló csúfság".
Tenu Természetesen mindez benne van az iránymutatások syar'i.
Sőt, ezt a gonosz, gonosz, biztosan kap egy dupla jutalmat. Ezek az intézkedések vezetése nélkül a tudomány, anélkül Bayyinah (bizonyíték) iránymutatása nélkül, és anélkül taufikNya.
Én is csodálkoztam a kifejezése egy prédikátor, amikor leírja az elkövetők ezeknek a romboló akciók az iszlám nevében, amelyek jóhiszeműen. Azonban a jó szándék nem fogja megváltoztatni a rossz cselekedetek a jó cselekedetek igazságos. Mivel a próféta.
"Ami azt jelenti: Bizony tettei attól függ szándékát".
Ez valóban jó tetteket függ szándék jó is.
Prédikátor azt mondta: "Bizony a mi fő probléma ezekkel az emberekkel, a probléma abban rejlik, hogy szellemek, nem abban a szívükben".
Talán a szívük jó szándékú, de nem elég, az okát meg kell felelnie az utasításokat a Korán és a Próféta Sunnah. Mi van, ha az esemény által használt felek manipulálják az ellenség elpusztítására, és homályosíthatja a képet az iszlám?
Ebből az alkalomból szeretnék megemlíteni egy esetet, hogy írják meg a történelmet, és meg kell őrizni az idő múlásával. Hogy a Salafi da'wah a papi, prédikátor-da'inya, ügyészek és a természettudományokat oktató tanárok, valóban figyelmeztette a veszélyekre a szélsőséges gondolatok és eltorzították azt. Ötletek, amelyek emlékeztették a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam az ő mondása.
"Ez azt jelenti: Légy óvatos, soha ne legyen ghuluw (többlet) a vallásban. Valóban, elpusztította az emberek előtt, akkor csak ghuluw viszonyulnak a vallási meggyőződést".
Ez az áldott Salafi da'wah figyelmeztettek a veszélyeire perverz gondolatok nyelvtudás szintje már több mint 20 éve, és egyre inkább, mivel a figyelmeztető Hasonlóan vélekedett tíz évvel később, mielőtt hallunk a rádióban, újságokban, magazinokban és más tömegkommunikációs eszközök a terrorizmus kérdését.
A tudósok arra figyelmeztettek, prédikáció Salafi ghuluw hozzáállás, hogy épül az eltérés a Korán és a Sunnah, évek óta azzal a szándékkal, hogy ezeket a fogalmakat a beágyazott syar'i gyökér, majd tegye megfelelő helyére. Mindkét kapcsolódó dzsihád kifejezést, korlátozások, a jogok és rendelkezések, vagy kifejezés kufr és Takfir, vagy más szempontból, hogy vannak még sokan mások.
Ez egy fontos pont, hogy kell szem előtt tartani, beültetett a fejében és szívében, hogy al-Haq (igazság) önmagában vezető és mentor
A záró megjegyzéseimet, (mondom) két fontos kérdést, amelyek szorosan kapcsolódnak az ország, amelynek lakossága rendben van, a felmagasztaló Qur'aan és Sunnah. Két eset van.
[1]. Ez az ország legnagyobb muzulmán ország, amelynek lakossága több mint 200 millió, a muszlimok többsége. Az iszlám elterjedt az országban, mert néhány évszázaddal ezelőtt, nem karddal, hanem az erkölcs, a hit és a jó cselekedetek. Ha a bizonyítást akart terrorizmus vádjával most csatlakozik az iszlámot, ami valójában semmi köze az iszlámhoz? Hálát adunk Istennek, mert az a század elején, mielőtt ebben az évszázadban, Isten helyezett egy jámbor nevezetesen Allama Shaykh Ahmad Ash-Syurkati harc kiegyenesedik a vonal, hirdessétek az Ön számára a könyv és a Sunnah, a terrorizmus elleni politeizmus, babona, eretnekség, a kiválasztott hadíszt DHA " ha és harci eretnekség.Ezek a számok az ország dolgozott mentauhidkan tiszta tudomány alapja egy igazi manhaj.
[2]. Az a követelmény, hogy különbséget a terrorizmus természete a haza védelmében a muszlimok. Ha bármely ország megszállta egy másik országba, a védelem nem a terrorizmus, bár a jelentése az iszlám ellenségei. Ehelyett (a védelem) olyan kötelezettség, hogy elrendelték összhangban a képességek és az egyszerű tulajdonában. Ez az ország négy évszázadon elleni küzdelem holland megszállók és vezetési sikerült őket a talajvízbe.
Az iszlám továbbra is repül ebben az országban, hogy a szív megtelik a boldogság és az emberi lélek hittel.
[Másolt As-Sunnah Magazine 11/Tahun VIII/1425H/2005M Áru ki különleges lefedettsége az előadás Shaikh Ali bin al-Hasszán bin Ali Al-Halaby Atsary december 5-én 2004 Istiqlal mecset Jakarta]
Törvény Pengkafiran és bombázások



Által Haiah Kibarul Ulema Szaúd-Arábia


Dicsőség Allahnak, imádságok és üdvözlet is áradt a próféta családja, Szombati és az emberek, akik a tippeket utasításokat.
Ammá ba'du. Kibarul Ulema Tanács megvizsgálta, hogy a daurah-49, tartott Ta'if, kezdve a 2. Rabiul Thani 1419H, és a bombázás pusztítása pengkafiran muszlim országokban, és másokban. És azt is eredményezte, hogy vérontás és rombolás az épületek.
Figyelembe veszik a veszélyeket és hatását ezek a tevékenységek negatife jelentette az ártatlan áldozatok, elpusztítani a javakat, a megjelenése félelmet az emberek között, óvatos magukat és helyét, a közgyűlés Kibarul Ulama kiadott jogi leírása egyfajta tanácsot ad a Isten és az Ő szolgái, és felfedi egyfajta bizonytalanság a felelősség megértése, akik még mindig nem egyértelmű ebben, akkor kijelentem wa billahi a taufiq.
Első. Pengkafiran beleértve syar'i törvény, amelynek eredete az Allah és az Ő Messenger. Csakúgy, mint penghalalan, tilalom, és kötelessége, hogy visszatérjen Allah és az Ő Messenger, sem pengkafiran. De nem minden cselekedetét tulajdonítják, hogy a hitetlenség mind szóban és tettben is Kufr, amely az elkövetők az iszlám vallást.
Amikor a törvény pengkafiran visszatért Allah és az Ő Messenger, akkor nem megengedett, kivéve mengkafirkan akinek egyértelműen dikafirkan a Korán és Sunnah, nem elég csak a kétséges vagy puszta gyanúja, mivel az általa okozott hatást. És ha a büntetés csak akkor lehet utasítani, egyszerűen azért, mert kétséges (a hatását tekintve könnyebb, mint a hatás okozta pengakfiran), még ennél is fontosabb pengkafiran.
Ezért a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam figyelmeztette a törvény büntetni valakit hitetlenkedve, amikor nem volt a helyzet, mondta.
"Jelentése: Aki azt mondja testvérének" O "hitetleneket", akkor valóban (az ő szava) vissza egyikük, ha ő igazat mond, különben nem fog visszatérni rá "[egyeztetett őt Ibn Umar] [1]
Már említettük a Koránban és a Sunnah lehet érteni, hogy a szavak, a közjegyzői és a hit kufr, de a tettes nem ítélték el, mert az akadály hitetlenek. Ez a törvény, más törvények, hogy nem lenne tökéletes, de az okok, feltételek és adanyanya nem akadály. Például öröklési ügyekben, az okok között, mert az örökösök a családi kapcsolatok, de néha ő nem öröklik, mert az akadály, mint a vallási különbségek.Hasonlóképpen, hűtlenség, mert gyűlölte az ő tevékenységét, de nem dikafirkan.
Előfordul, hogy egy muszlim tökéletes hitetlenség miatt bugyborékoló izgalmat, haragot vagy semisalnya, de őt nem ítélték el, mert nem hisznek, úgy jelenti a történet egy olyan ember, aki azt mondta: "Ó, Istenem, te az én szolgám, míg én a te Istened, tévedett, mert a túláradó öröm" [Narrátor Anas bin Malik] [2]
A sietség esetén mengkafirkan nagyon veszélyes hatása a vér és penghalalan kincs, megakadályozta a kulturális örökség, a házasság megsemmisítését, és más a brazilok hatással van a hitehagyás.
Hogyan lehet indokolni egy hívő, mint ahogy kétséges, hogy az alacsony (könnyű)?
Ha ez megtörténik, a vezető lesz még rosszabb, azt fogják alkalmazni önkényes, fegyvert ragadtak, a kitört a káosz, ömlött a vér és a károk peduduk és az országot. Ezért a Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam megtiltotta, hogy engedélyezi a vezetők, mondta.
"Ez azt jelenti: ...... ha nem látni világosan kufr, van bizonyíték Isten" [egyeztetett őt Ubadah] [3]
Szavai, "kivéve, ha a ruhákat nézni." Nem elég csak azért, mert a gyanakvás és a hír kering.
Igéje, "kufr": Nem elég, ha csak a nagy gonoszságot, valamint kezhaliman, A bor ivás, a szerencsejáték és minden formájának tilalmát.
Szavai, "tiszta". Nem elég, ha nem egyértelmű vagy kufr sharih (világos).
Szavai: "van bizonyíték Isten" kell lennie, miszerint a sharih (fény) egy világos és határozott érveket, és nem elég az érveket, amelyek gyenge sanad sem egyértelmű érvek (nem egyértelmű).
Szavai, "Istentől", hogy nem használható érvként (ibrah) a szavak egy tudós, bár ő már megvalósult a magas fokú bizalom a tudomány, és ha az ő szava nem alapul, miszerint sharih (fény) ismét jobbra a Qur'aan és Sunnah Ő Messenger sallallaahu " alaihi wa sallam.
Ez az intézkedés azt mutatta, hogy a probléma nagyon fontos.
Következtetés: Valóban sietős a mengkafirkan van egy nagy veszély összhangban Allah szava Subhanahu wa Ta'ala.
"Ez azt jelenti: Mondd: Uram csak illetlenség tilos, mind a látható és rejtett, és ezért a bűn, az emberi jogok megsértése nélkül, a megfelelő okok miatt (tilos), hogy Allah az, hogy Isten valami nem megy vele szemben, és csökkenti a (tiltott) kohók, amit Isten ellen, mert nem tudjátok "[Al-A'raf: 33]
Második. Következmények okozta ezt a hamis meggyőződést penghalalan vér, rájuk tapostak a megtiszteltetés, különösen terampasnya vagy az állami vagyon, lakás és autó bombázások, robbantások utáni épületek. Mindez-és tiltott szerint saria semisalnya (ijma a muzulmánok) okaként a veszteséget a megfelelő embereket, az ártatlan, a vagyonvesztés jogok elvesztése érzés biztonságos és rendezett, valamint a jogok békés emberek élnek nyugodtabb lakossági és környezetük, a jog elvesztéséről, a hangulatot a reggeli és a délutáni, és hilannya közérdek, hogy léteznie kell az emberekben.
Az iszlám őr a muszlimok kincseit, a becsület, test (lélek) és a tiltott cselekmények, és nagyon menekannkan ragadni ezeket a dolgokat. Beleértve az utolsó dolog, amit a próféta által szállított sallallaahu "alaihi wa sallam azt mondta népének:
"Jelentése: Íme a vér, kincs, és én megtiltom, tiszteljük ezt a napot, illegitim, és az országban ebben a hónapban a tiéd", aztán sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:" Did I át? O Allah tanúskodik "[egyeztetett őt Abi Bakrah] [4]
És sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
"Ez azt jelenti: minden muszlim egy másik muszlim tilos; vérét, vagyonát és a becsület" [Jelentette muszlim imám Abu Hurayrah] [5]
És sallallaahu "alaihi wa sallam:" Ne félj, mert akkor kezhaliman kezhaliman sötétség van az Ítélet Napja "[Jelentette a muszlim imám Jabir] [6]
Isten azt is megígérte Allaah lesz fájdalmas, aki megöl egy ártatlan lelket, Allah wa Subhanahu Ta'ala mond a jog a hívők.
"Ami azt jelenti: És aki megöl egy hívő szándékosan, akkor a jutalom Jahannam, aki legyőzi őt, és Isten haragja, és megátkozta őt, és neki nagy Allaah" [An-Nisa: 93]
És Allah wa Subhanahu Ta'la mondta a pogányok, akik egy védelmi megállapodást in-law a nem kívánt pemubunuhan
"Ami azt jelenti: És ha ő (a meggyilkolt) a (pogány), hogy van megállapodás (béke) között van, akkor (hagyja, hogy a gyilkos) kötelezi a vér pénzt adják át családjának (megölték), valamint felszabadítja hívő szolga" [ An-Nisa: 92]
És ha megöli hitetlen, aki nem rendelkezik oltalommal szemben kiszabott kemanannya diyat és vezeklés, mi van, ha ő (hitetlenek) öltek meg a célra? Ha ez az eljárás mégis súlyosabb és nagyobb bűn.
És a próféta autentikus sallallaahu "alaihi wa sallam, hogy ő mondta.
"Jelentése: Aki megöl egy személy a megállapodás nem fogja szagolni mennyben" [egyeztetett őt Abdullah bin Amr] [7]
Harmadik. Hogy miután a Tanács a Ulama magyarázza a törvény mengkafirkan Kibarul nélküli ember nyom könyve alapján Allah és a Sunnah Ő Messenger és a veszélye, hogy okozva absolutize rossz hatással, majd bejelentette a világnak, hogy az iszlám ártatlan bármely ilyen személy, aki úgy véli, ez, és a dolgok előforduló egyes országokban, mint például a vérontást az ártatlan embereket, házakat és bombázások járművek és épületek vagy kormányzati tulajdonban lévő sawasta és megsemmisítése az épületek olyan cselekmény, a bűnözés és az iszlám ártatlan belőle.
Ez a hozzáállás egy muzulmán, aki hisz Allahban és a Végső Nap ártatlan belőle. A valódi cselekvés származik, akik torz és hamis gondolkodás Aqeedah. Kezében a saját bűneit és bűncselekményekről, és nem tekinthető intézkedéseit az iszlám és a muszlimok, akik követik az iszlám utasításokat és betartani az Qur'aan és Sunnah, hogy tartsa a kötelet az Isten szilárd. A törvény csupán az volt bűncselekmény, amely elutasította a Shari'ah és a természetet. Ezért a szövegek az Shari'a van mengharamkannnya a figyelmeztetések a barátok ilyen intézkedés színészek.
"Ami azt jelenti: És az emberek között, kinek szavai életéről világának a csodálat, és Isten (az igazság) tartalmát a szíve, és ő a leginkább ellenséges. És mikor elfordultam (tőled) a berjlalan a földön mengdakan kárt neki, és elpusztítani növények gát szarvasmarha, és Allah szereti őt nem károsítja, és megsemmisíti növények és szarvasmarha-, és Allah nem szereti a megsemmisítés "[al-Baqarah: 204-206]
Kötelező minden muszlim bárhol az, hogy épít egymást igazság, a kölcsönös segítség a jóságban és a jámborság, a jó rend és megakadályozza az igazságtalan a bölcsesség és a jó tapasztalatok és vitatkozunk a legjobb módja, ahogyan Allah szava Subhanahu wa Ta ' stílus.
"Ami azt jelenti: És kérlek menolonglah meg a (munka) és a jámborság igazságot, és ne kérjük segítsenek a bűn és vétek. És a félelem ti Allah, Allah bizony súlyos siksaNya [Al-Maidah: 2]
Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
"Ami azt jelenti: És azok, akik azt hiszik, hogy a férfiak és nők, sebahagian ők (is) segítő további sebahagian. Azt mondták (csinálni), hogy ma'ruf, hogy megakadályozzák, hogy igazságtalan, ima létre, hogy szeretet, és ta "az Allah és az Ő Messenger. akkor kapnak majd az Isten kegyelmét; biztosan Allah hatalmas, bölcs" [At-Tawbah: 71]
És Allah wa Subhanahu Ta'ala mondja.
"Ez azt jelenti: Az idő, az igazi ember, valóban veszteséges. Kivéve azokat, akik hisznek, és jót cselekedjen, és engedelmeskednek az igazság, hogy ügyvédi tanácsadás és tanácsot, hogy adjon tanácsot a megtiszteltetés, türelem" [Al-Asr: 1-3]
A Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta:" A vallás a tanács "(három alkalommal), azt mondta: a saiapa, ó Allah Küldötte? Azt mondta: "Mert Isten, az ő könyve, az Ő prófétája Messenger vezetője, a muzulmánok és az emberek általában" [Ez már a Takhrijnya]
Próféta sallallaahu "alaihi wa sallam mondta.
"Jelentés: A példázat, akik hisznek a szerelemben, a szerelem, és szeretik egymást, mint egy testet, ha a partnerek testrész beteg lesz, hogy el fog terjedni, hogy egy másik szerv, így szintén nem tud aludni, és volt egy lázas" [8]
A versek és hadiths, ami azt jelenti, mint ez, nagyon.
Arra kérünk Allah az Ő nevét és a természet gyönyörű magas, így felkapta a katasztrófa a muszlimok, membeerikan utasítások a vezetők az ő vidéken élők és a kedvesség, valamint állítsa meg a tettesek, és a károkat, és lehet Allah, hogy a vallás vezetői, mint egy segítő, meningggikan szavait, és Isten helyzetének javítása érdekében a muzulmánok-all-in minden helyen, és az Isten, hogy azok segítői az igazság.
Bizony, Allah a tulajdonos és a gazdája azt, hogy. Május az imák és üdvözleteket a mi Mohammed Próféta szentelte, családja és barátai is sallallaahu "alaihi wa sallam.
[Másolt a könyvből Fatawa Al-An-Nawazil Aimmah Fil-Mudlahimmah Al-Fatwa Fatwa kiadás Indonézia ról terrorizmus, a zeneszerző Muhammad Ali bin Husayn bin Said Al-Qathani Sufran, megjelenés Library-Tazkia]
Ez a nézet megoldás az iszlám terrorizmus


Által Sheikh Mohammed bin Zaid bin Al-Hadi Madkhaly



Bizonyára a megoldás, vagy gyógymód erre a betegségre is, hogy megerősítse magát tőle, az iszlám az egyenes tanácsot, hogy nem fog jól teljesíteni, ha a tanácsokat Ar-Rabbani Salaf amelyre nyilvánított tanácsokat és útmutatást az emberek és, hogy figyelmeztessék és mutasd meg az utat a próféták és nemes apostol, hogy Isten küldte őket, a hívó és a tanárok számára az emberiség javára. Az út egy isteni kinyilatkoztatás, amely a tisztított szívét betegségek és tenangnlah szellemében zavart és sokk, de az emberek, akik dikusai a harag és a vágy meg a Lawh Mahfouz mint eretneket. Bizonyára ez a szó Allah Ta'ala.
"Ami azt jelenti: Biztosan nem lesz képes utasításokat adni, hogy akit szeretsz, de Isten azt az utasítást adták, hogy az ember, aki akar, és Allah tudja, hogy azok, akik hajlandók fogadni útmutatást" [Al-Qasas: 56]
És ha a figyelmeztetést és a könyvek nem hozza az előnyeit Isten fogja tenni a kardot, az igazság a személy javára, hogy Isten hozta a kezében muszlim uralkodók a földön, hiszen egy hosszú hadíszt narrátora szavai, amit sallallaahu "alaihi wa sallam.
"Ez azt jelenti: Meg kell tennie a kezében, és rossz emberek laknak az al-Haq jóhiszeműen, vagy Isten szíve palingkan néhányan közületek a többihez képest, vagy akár Ön, mint megátkozom azokat átkozva."
És nem ment el a gondolat, hogy a társadalom fontos szerepet játszik a megelőzés és a hasznosítás valamely betegség kitörése a terrorizmus, csak nem nyilvános lesz jó hatással, és hatása a közösség, ha díszítik magukat a természettel (aqeedah,-pent) tisztaiszlám gondolkodás és tiszta és egyenes, míg ha az a tény, hogy van a társadalomban, amely összeütközött a fenti feltételeknek, amelyek nem rendelkeznek valós paa nem az, amit ő tud adni valamit.
Rövid pembicaarn Ó, emberek, akik szeretik a kedvességet másoknak, hogy az egyetlen megoldás, hogy a betegség a terrorizmus, az iszlám országok kezében van, akik már aqidah Saheehah tiszta és az árnyékban az isteni kinyilatkoztatás, amely vették és benyújtani a akik szeretnék megérteni a jelentését, és a jó szállítás, és az orvosok valóban waliyul AMRI a tudósok között, és aki imádja Rabbani vezetők és a társadalom, annak minden réteg, kicsi vagy nagy, belül és kívül tersifati a fenti tulajdonságokkal. Szó Allah Ta'ala.
"Jelentése: Akik kaptak utasítást az Isten, majd nézegetni, és azokat, akik félrevezették, akkor nem egy vezetője, aki utasításokat ad neki" [al-Kahf: 17]
Ami a megoldást a terrorizmus pogány földeken, akkor az alapon, hogy ők maguk mit ridhai az alkotmány (az ország), ha rájöttem valamire ellenállni árt neki kell hiányát, különösen a terrorizmus növekedni fog a betegség súlyossága az országban valamint az egyre elterjedtebb és öröklik egymás nyíltan, mert nem hisznek az Isten nagyságát és Ő, aki teremtette őket bizonyos fokú esemény.
Case egy nagyon, nagyon szerencsétlen, hogy a legtöbb iszlám ország követte a nyomot pogány földek rendészeti jogszabályok alapvetően megoldása széles körű a probléma, ami nem megengedett, hogy döntsön az alkotmány (amely által az ember), akkor is kötelező segítségével Isten törvénye tökéletes yari'at újra szent. Diakarenakan iszlám országok voltak, levegő-intimaa (hajolt), hogy az iszlám és büszkék vagyunk csak syiarnya-szimbólumok, de tény, a törvények végrehajtása során a különböző problémák megoldásában az utánzó és elfogadása a hitetlenek. Lillahi wa Inna inna ilaihi raji'un.
[Másolt a könyvből az Al-Wa Irhab Atsaruhu alal Afrad Wal Umam, Indonézia kiállítása az iszlám terrorizmus Review szerzője Sejk Muhammad bin Zaid bin Al-Hadi Madkhaly, Hannan Hoesin Bahanan fordítók, kiadók Maktabah Salafi Press]
Forrás: http://almanhaj.or.id/
más nyelveken:
http://almanhaj.or.id/~~V http://melayuholykoran.blogspot.com/ http://qurangermany.blogspot.com/ http://holyquranurdu.blogspot.com/ http://coranspain.blogspot.com/ http://alquranserb.blogspot.com/ http://rusiaquran.blogspot.com/ http://holyquranhindi.blogspot.com/ http://coranfranche.blogspot.com/ http://al-quranbahasa.blogspot.com/ http://melayuholykoran.blogspot.com/ http://muqaddasquran.blogspot.com/ http://albamiaquran.blogspot.com/ http://kuran-kerimal.blogspot.com/ http://quranfarsi.blogspot.com/ http://qurangermany.blogspot.com/ http://holyquranurdu.blogspot.com/ http://coranspain.blogspot.com/ http://al-quranbahasa.blogspot.com/ http://www.allvoices.com/users/yusufagusno http://holykoranenglish.blogspot.com/ http://kekabah.blogspot.com/ http://travelandhealthnews.blogspot.com http://entertainmentandgetextramoney.blogspot.com http://mjusuf.blogspot.com/ http://computer-internet-usaha.blogspot.com/ http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/ http://newsvideo-photo.blogspot.com/ http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/ http://computer-internet-bussines.blogspot.com/ http://education-pendidikan-online.blogspot.com/ http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/ http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/ http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/ http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/ http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/ http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/ http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com http://al-quranbahasa.blogspot.com/ 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar