Minggu, 13 Mei 2012

Rusya'dan 15 arama kurtarma personeli Dağı Salak üzerine Sukhoi Superjet 100 uçağın enkaz mahalline gider. Ceset torbaları 21 Polis Hastanesi'nde geldi. Zor arazi, Black Box Bulunamadı


Rusya'dan 15 arama kurtarma personeli Dağı Salak üzerine Sukhoi Superjet 100 uçağın enkaz mahalline gider. Ceset torbaları 21 Polis Hastanesi'nde geldi. Zor arazi, Black Box Bulunamadı

Dağı Salak, Bogor, Batı Java, 14.00 civarında Pazar günü Endonezya (13/5), Rus Sukhoi Superjet 100 uçak enkaz karşısında yere 15 arama kurtarma personeli olmak üzere toplam. Onlar yaklaşık 20 Özel Kuvvetler personeli ve birim Pioneer Mobil Tugay Emniyet Müdürlüğü tarafından eşlik edildi.
Mesaj Cipelang, Cijeruk ilçe, Bogor naiplik dan ayrılmadan önce, Rusya SAR personelinin SAR personeli Endonezya ile bir sağlık muayenesinden geçmesi. Bundan sonra teknik yönü ve Askeri Komutanı Albay AM Putranto 061/Suryakancana sınırları var.
"Onlar aslında bir helikoptere binmek istedim, ama tahliye öncelik olduğunu söylemek zorundayız" yön verdikten sonra Putranto dedi.
Ona göre, 15 personel dokuz hamallar ve altı teknisyen kadar yapılmıştır. Grup Sr Comr Trisno, Özel Kuvvetler Teğmen Rizal vekili ekibi tarafından yol açtı.
Trajedi Sukhoi Superjet 100 mağdurlarının tespiti tamamlanmış olabilir zaman Rusya'nın Andrey Kovalev patolog emin olamaz.Ancak, onun deneyime dayalı, kuruluşun kimlik genellikle iki hafta sürer.

Kimlik organlarının adet vücut kondisyonu ve sayısı oldukça bağımlıdır. Yani henüz belli bu vakaların belirlenmesi çözülebilir değilken.- Andrey Kovalev
"Kimlik organlarının adet vücut kondisyonu ve sayısı oldukça bağımlıdır. Yani henüz belli bu vakaların belirlenmesi çözülebilir zaman," Andrey dedi.
Andrey felaket kurbanlarını kimliklendirme ekibi (DVI) Endonezya Kramat Jati Polis Hastanesi katılan üç kişi Rus patolog ekibin başındadır.
Salı (2012/05/15) Açık Ivanov Rusya adında ek bir DNA uzmanı olacak. Adli tıp uzmanları Endonezya DVI kendi takım, odontologi, antropoloji ve DNA 110 dağıtmak için.

 
Kaza uçağı Sukhoi Superjet 100 nedeni bir yıl bilinmeyecek tahmin edilmektedir. Bu Jakarta PT Trimarga Rekatama işletme danışmanı değerlendirilmesi, Sunaryo, Pazar günü (13/05/2012) dayanmaktadır. Ona göre, Ruslar ile çalışmak için Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu, veya NTSC ekibi kaza nedeni izlemek için devam edin.
"Böyle bir uçak kazasında, Hava Kuvvetleri (Air Force) benim 35 yıl, bu konularda defalarca olmuştur eğer. Gerçekten de, Neden bir yıl kadar biliniyor olabilir. Bu sadece bir kaç yıl sonra da kebukanya zordur," dedi.
Sunaryo her iki kaza nedeni araştırılırken içinde koordine devam ettiğini sözlerine ekledi. O emindim, Rusların muhtemel sebep olduğunu ifade açılacaktır.

Takım NTSC Endonezya ya da Rusya ya hala, araştıran birlikte çalışan, ama onun liderleri Endonezya kalır. Yani, tüm çok karıştı. Bu süper uçak, bu gibi kanapa olay var olabilir- Sunaryo
"Tim NTSC Endonezya ve Rusya hem de hala araştırıyor birlikte çalışan, ama onun liderleri Endonezya kalır. Yani, tüm çok karıştı. Bu üstün bir uçak olduğunu, neden böyle bir olay var, "dedi.
Şimdiye kadar, Sunaryo göre, araştırma ekibi ile ilgili kısıtlamalar henüz tamamlanmamış önemli bir gerçektir. "Kaydedilir İhtiyaç duyulan şey, motoru kontrol edilir, gerekli verileri henüz tamamlanmış değil. Hep birlikte olmak, "dedi.
NTSC Rusya 82 üyelerinden oluşan toplam dün gece Endonezya geldi ve üç yerde atama yayıldı. Polis Hastanesi Soekanto, Kramat Jati, Jakarta görevli Adli ekibi ise Halim Perdanakusuma havaalanında idari ekibi.
Bu arada, soruşturma ekibi Dağı Salak, Bogor, Batı Java oldu.Gerekirse Endonezya Sukhoi temsilcisi partiler de bir tercüman.
Organları Sukhoi Superjet 100 uçak kazasının işleme yardımcı olmak üzere üç yerde yayılmış 82 kişilik Rus ekibi yardımı. Benzer şekilde, Polis Hastanesi, Kramatjati, Doğu Jakarta, Pazar (2012/05/13) de PT Trimarga Rekatama, Sunaryo, teslim bir iş danışmanı.
"Rusya'nın takım üç puan pozisyon, Polis Hastanesi konuşlu bir adli tıp uzmanı, Halim yönetiminde tüm ve Gunung Salak, sayı 82 tahliye ekibi," dedi
Sunaryo göre, Ruslar dünden beri hareket etmeye başladı. O Ruslar ekibi ile işbirliği içinde Endonezya açılacak, emin değildi. Şimdiye kadar, ceset 21 torba toplam Polis Hastanesi (Endonezya Polis), Doğu Cakarta geldi. Tanımlama işlemi tamamlanmış olacak zaman henüz belli Dapay.
Bu tanımlama sürecinde, DNA uzmanları öncülük en kaza kurbanları kabul edilemez verildi. DNA uzmanı içeren Kimlik hassas ulaşmak için gereklidir.

Pazar (2012/05/13), Rusya'dan adli tıp ekibi, Endonezya ekibi ile işbirliği yapmaya başladı. Onlar Sukhoi Superjet 100 uçak kazası mağdurlarının belirlenmesi sürecine dahil olacak hem de.

Öncülük etmek DNA uzmanı belirlenmesi bu süreçte. Kaza kurban koşulu kısmen gövdesinin kalanından ayrılır ve bilinmektedir. DNA uzmanı içeren Kimlik hassas ulaşmak için gereklidir.
Çalışılmaya başlandı, şu anda ekibi ile koordine ediyoruz kimlik Endonezya felaket kurbanlarını kimliklendirme katıldı. "Şu anda onları bir araya geliyorlar. Biz hala konuşuyorsun," Yönetmen Sukanto Polis Hastanesi, Polis Doğu Cakarta Agus Prayitno Tuğgeneral, Reuters'e verdiği demeçte dedi.
Cumartesi (2012/05/12) gece SC Polis gözden önce Rus adli tıp ekipleri. Onlar, aralarında beş kişi için bir DNA uzmanı olmuştur.
Dışında polis, Endonezya Üniversitesi varolan bir takım kimlik, Gadjah Mada Üniversitesi, Airlangga Üniversitesi, Padjadjaran Üniversitesi, Eijkman kurumları, hastaneler ve adli ekipler Banten.
Öncülük etmek DNA uzmanı belirlenmesi bu süreçte. Kaza kurban koşulu kısmen gövdesinin kalanından ayrılır ve bilinmektedir. DNA uzmanı içeren Kimlik hassas ulaşmak için gereklidir.

Tim Afet Kurbanı Araştırılması (DVI) Endonezya adli tıp uzmanlarının Rus ekibi yardımı olmadan, adli patolojik ve DNA atropoligos Sukhoi Superjet 100 kurban hem de tespit edebilmektedir.Rusya'ya yardım etmek istiyor çünkü uzmanların DVI ekibi Rusya'ya dahil etmek.
Böylece Tıp ve Kramat Jati Polis Hastanesi Sağlık Ulusal Polis Tuğgeneral İshak Polis Musaddeq Pazar (2012/05/13) Merkezi Başkanı onayladı.
"Endonezya göze alamaz çünkü takımın belirlenmesinde Rusya ekibi. Onlar için yardım teklif ederse, reddedilen pişirin. Ayrıca, Cumhurbaşkanı yardım sunmak için Rusya Devlet Başkanı," Musaddeq dedi ..
Kendi alanlarında ve Endonezya'da nitelikli göre Musaddeq, adli tıp ve DNA uzmanları yaşadım. "Daha sonra birlikte çalışmaya ve Rusya uzmanları ile olumlu deneyimlerini paylaşacak" dedi.
Mussadeq da ev sahibi olarak Endonezya liderliğindeki DVI ekibi olduğunu söyledi. Rus uzmanlar Endonezya'da yapılan bir sistem üzerinde çalışacak. Rus ekibi Andre Kovalev liderliğindeki üç patologlar getirdi.
Salı günü (2012/05/15) da denir İvanov Rusya'nın DNA uzmanı gelecektir. Soruşturma sırasında dayanarak, Andre onu mağdur Rusların organlarının iki büyük parça tespit edildiğini söyledi.
Fiziksel veri toplama sürecinde Sukhoi Superjet 100 uçak kazasının kurbanları neredeyse tamamladı. Bugünden itibaren daha önce elde olmayan yabancı uyruklu fiziksel veri, Cuma (2012/05/11), akraba bir dizi berdatangkan ekibi ve Victin Afet Identification (DVI) veri göndermesine başladı.
Tıp Emniyet Müdürlüğü Komiseri Anton Castilani, diyelim ki, Başkanı şu ana kadar polis tarafından derlenmiştir ante mortem (fiziksel veri ölümünden önce) 37 Veri vardır.
"Bu yabancılar veri verilir gelmiş. Yani toplam 37 kişi de," Halim Perdana Kusuma Havalimanı'nda Anton, Cuma öğleden sonra, dedi.
Miktarı bir ABD vatandaşı, Fransa vatandaşı ve Endonezya vatandaşı geri kalanı oluşur. Bu arada, mürettebat sekiz Rus vatandaşlarının akrabaları halen kesim öncesi polise veri teslim edilmez.
12:30 civarında, Jerome Michel isimli bir Fransız vatandaşı go posta DVI Emniyet Müdürlüğü görünüyor. Kızın akrabaları da kazasında kaybetti Tho Nam Tran, rapor geldi. Ayrıca bazı kişisel tarak Tho Nam Tran, jilet gibi öğeleri ve fırçalar ısırık vazgeçmek çıktı. Sorulduğunda, Jerome röportaj vermeyi reddetti ve hemen havaalanından ayrıldı.
Daha önce bildirilen, uçuş numarası RA36801 ile Sukhoi Superjet 100 uçak koordinatları 06 az temas kaybetti ° 43 '08 "güney enlem ve 106 ° 43' 15" Doğu Boylam. Koordinatlar Cidahu, Salak Dağı yakınlarında tahmin edilmiştir. Rusya'da yapılan uçak, uçuş PT Trimarga Rekatama tarafından düzenlenen bir uçuş gösterisinin parçasıdır. Kendi uçağın enkaz Taş sırtı, Cijeruk, Perşembe günü Bogor (2012/05/10) sabah bulundu iken SAR takım hala, kurban arıyor.
Felaket kurbanlarını kimliklendirme ekibi (DVI) aynı zamanda ailesine Sukhoi Superjet 100 kazasında 45 kurbanların vücut dönecektir. DVI ekibi, her kurbanın vücudun tüm parçaları bir araya getirmelidir olmasıdır.
"Dönüş korkulan geride hiçbir vücut parçaları denk değilse. Aile kesinlikle samimi değildir. Bu nedenle, geri ödeme 45 kurbanlar için aynı anda yapılacaktır," İcra Direktörü Anton Castelani DVI, Cumartesi (2012/05/12) Polis Kramat Jati Hastanesi söyledi.
Anton SC polisi gelen her ceset torbaları mutlaka tek bir kurbanı içermeyen, dedi. Ona göre, bir bag bir mağdurla gövde parçası içerebilir.
Salak Dağı, Batı Java, üzerinde Sukhoi Superjet 100 uçak kazası mağdurlarının belirlenme süreci çok eksik kalır durumu nedeniyle ay kadar sürmesi bekleniyor.
"Biz tam olmalıdır, çünkü bu yüzden bir çok kayıp. Uzun sürecek ve durumu sağlam değil," Polis Komiseri Pol Pusdokkes Anton Castilani Polis Hastanesi, Doğu Jakarta, Cumartesi (2012/12/05) bir basın toplantısı Başkanı söyledi.
    
Anton benzetiyor o bir "puzzle" derlemek belirlenmesi sürecidir harika. O kurbanların tesbiti için beş ay sürdü Parade üzerinde bir tekne kazasında karşılaştırıldı.
Şu anda, felaket kurbanlarını kimliklendirme (DVI) Polis gelen takım polis organları, açıklamaları ve mağdurun özellikleri sorgulayan bölünmesi başlar hastanelere getirilen dört ceset torbaları belirlenmesi süreci başladı.
    
Takım hala tüm tanımlama sürecinde aile dönmeden önce tamamlandığında beklemek zorunda kaldı Ancak, kurbanın vücuduna dönüşü yakın gelecekte yapılamayacaktır.
    
"İlk ceset torbaları vücut bölgelerinde olduğundan bu pek çok mağdur ve şartlar sağlam değildir, biz kurbanları tek tek geri dönemezsiniz. Korkma sonra son ceset torbası üzerine," dedi.
    
Zaman anlayamayacak
Anton muayene kendisi süreç tanımlamaları, kayıt tutma ve veri otopsi için kesim öncesi verileri karşılaştırma (kurban sırasında hayatta idi) dışında, iki hafta sürer, çünkü (kurban öldükten sonra) o DNA tanımlama tüm süreç yapmak için ne kadar sürer tahmin olamazdı .
    
"Ama bu yine de uzun bir zamanı geldiğinde. Söz veriyorum cesaret edemez" dedi.
    
DVI ekibi parmak izi, diş, DNA, kurbanın sahibi / fiziksel tıp ve mülkiyet işaretlerini içeren bir veri ile veri bir karşılaştırma yapacak.
    
Anton Rus hükümeti de de Endonezya Üniversitesi, Airlangga Üniversitesi, UB, Eijkman Enstitüsü ve Banten takım doktoru olarak bu ülkede üniversiteler ve kurumlar olarak, DNA tanımlamasına yardımcı olacak uzmanlar göndermek için söz verdi çağırdı.

  
Ulaştırma Bakanı EE Mangindaan tespit edemiyoruz kara kutu (siyah kutu) Superjet100 Sukhoi savaş uçakları bulundu edilecek zaman, enkaz ve kurbanların cesetlerini rağmen Dağı Salak, Batı Java bölgesinde bulunmuştur.
Mangindaan söz, Mount Salak alanında zor arazi değil hayal gibi kolay trajik bir kaza gizemini ortaya inanılıyor kara kutu, bulmaya yönlendirdi. "Arazi zordur çünkü emin olamıyorum," Halim Perdanakusuma Mangindaan Airport, Jakarta, Cumartesi (2012/12/05) dedi.
TNI-AU Colibri helikopter türleri kullanılarak 12:20 pm civarında Halim Cijeruk, Sukabumi, konumu aksine İletişim (MOC) Bakanı."Biz zemin üzerinde gerçek durumu hayal böylece sadece alan devlet gördüm" dedi.
Amacı Palabuhanratu, Sukabumi ile test amacıyla Çarşamba (2012/09/05) üzerine Halim den öğleden sonra havalandığını Sukhoi Superjet 100 uçağı, daha sonra Hava Üssü'ne geri gelmek.Bilinmeyen uçak 14:33 pm sularında temas kaybetti. Uçağın Salak Dağı kayalıklarında içine çökmesini sonra Kampung Batu sırtı, Cidahu, Bogor ve Sukabumi sınırında düştü.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar