Rabu, 07 Maret 2012

Den kraft av hennes reise til Hajj og Umrah til Mekka, Saudi-Arabia


Den kraft av hennes reise til Hajj og Umrah til Mekka, Saudi-Arabia
Fra Abu Hurayrah, sa han, profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam berkhutbah i vår midte, sa han: "Det påhviler pilegrimsferd, og deretter betale de fattige (pilegrimsferden)." \
Så er det et ordtak: "Er hvert år, O Allahs sendebud?" Da han var taus inntil personen blir fortalt tre ganger, da profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa, "Hvis jeg sier ja, vil utvilsomt bli en forpliktelse og du absolutt ikke vil være i stand til å (gjør det). "

 
Så sa han: «La meg så jeg lar dere. Sikkert som ødela menneskene før du er mye å spørre, og mange er uenige med sin profet. Hvis jeg bestilte noe for deg, så laksanakanlah så mye som du. Og hvis jeg forbyr noe, så la. "
Og Slave Childhood Haji, Haji For Women
Ability kan bli realisert med god helse og ha noe vakkert å gå bort, flere av sine behov og behovene til sine pårørende samt sikker på sine reiser.
Disyaratkannya sunt, basert på hadith av Ibn 'Abbas at en kvinne av Khats'am sa: "O Allahs sendebud, hadde sannelig min far vært nødt til å gjøre Hajj mens han var veldig gamle mennesker som ikke har råd til å sitte på kjøretøyet, hvis jeg kan menghajikannya?"

 
Han sa, "Hajikanlah ham." Som for å ha noe helt hinsides sine behov og behovene til sine pårørende, basert på ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "Det er nok at én synder som han kastet bort sine pårørende."
Den nødvendige sikkerhet, bør fordi uten sikkerhet krever at Hajj er en farlig og dette er den Shari'ah bli eliminert.Pilegrimsreise for kvinner: Dersom vilkårene er oppfylt på muligheten for en kvinne, så han må gå for Hajj fullt som menn.

 
Det er bare at det er flere krav som bør ledsages av en mann eller en Mahram. Hvis han ikke får det, ringte han ikke råd til.
Miqat (Eller tiden spesifisert Places)
Hver person må utføre pilegrimsferden Hajj og Umrah kombinere, enten umrahnya gjøres først fordi han ikke hadde brakt offerdyr, og denne pilegrimsreisen tamattu ', eller' umrahnya sammen med pilegrimsferden fordi han brakte dyr for ofring, og dette er qiran-Hajj.
Enten at noe arbeid han gjorde, hadde han fulgt instruksene fra Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam, men tamattu "større enn qiran, som vi har forklart.
Neste vi trenger å vite at noen er på pilegrimsferd qiran ifrad eller som ikke bærer dyr må slaktes for dem selv om bertahallul av ihramnya når de circumambulate og sa'i.
De noen ganger ikke finner nok tid til å bertahallul av ihramnya, og deretter starte ritualer Hajj før wukuf på 'Arafat endte. Derfor kan folk som berihram for Hajj og qiran ikke ifrad bringer offerdyr forbli berihram ikke bertahallul av ihramnya unntatt etter å kaste Jumrah 'Aqabah på dagen av en-Nahr (10. Dhul Hijjah) hvis tiden for bertahallul og berihram ikke tilbake for Hajjnok.

Ta Manasik Hajimu Fra meg (The art of Hajj av profeten sallallaahu alayhi wa sallam)
Imam Muslim fortalt av Jaffar bin Muhammad sanadnya av sin far sa han, "Vi fikk møte Ja-øl bin 'Abdillah, spurte han om folk som kom, kom opp til meg, sa jeg,« jeg er Muhammed bin Ali bin Husain . Da han regisserte sin hånd mot hodet mitt, å kle av seg og kle luarku undertøyet mitt, og la hånden mellom mine brystvorter mens jeg var på det tidspunktet er en ny voksne barn.
Han sa, 'Velkommen, O sønn av bror min, spør hva du vil. "Jeg spurte ham, var han blind på det tidspunktet. Tid for bønn kom, sto han med diselimutkan klær (kroppen), hvert antrekk hun sette det på skuldrene, det ender hverandre igjen fordi svært lite klær, mens hun tok på seg sjal tre hengende klær, lede han oss Etter det jeg sa,
«Fortell meg om profeten pilegrimsferden sallallaahu 'alaihi wa sallam. Han har også antydet med ni fingre, og sa:« Sannelig Allahs Allaah wa sallam laihi bodde (i Medina), gikk ikke til Hajj i ni år, deretter i det tiende året ble annonsert til halayak at Profetens alaihi wa sallam ville gå utføre Hajj.
Haji-Sunna SunnaBath når ihram: Basert på den hadith Zayd ibn Thabit at han så Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam deretter skiftet klær for en dusj ihram.
Iført parfyme på kroppen før ihram: Basert på den hadith Aisha sa: "Jeg ga aldri dufter profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam til ihramnya før tahallulnya berihram og circumambulate Kaba før."

 
Berihram med ihram klut (enten øverst eller nederst), som er hvit av hadith av Ibn 'Abbas, sa han, «Profeten sallallaahu' alaihi wa sallam dro fra Medina etter å gre håret og sette på olje, så han og hans venn iført nytelse ' og IZAR (den ihram klut topp og en bunn). Den hvite disunnahkannya
basert på hadith av Ibn 'Abbas, at Profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa: "Bruk hvite klær, hvite klær egentlig er de beste klærne og kafankanlah de av dere som døde med ham." Bønn i dalen "Aqiq for folk som gjennom det. Basert på hadith av Umar, sa han, "Jeg hørte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa i dalen' Aqiq:" I går kveld, har messenger kommet til min Herre og sa: «The bønn i denne velsignede dalen og si (tenkt) Umrah i Hajj. "
Pillars, søyler av Hajj, de tingene som kreves i Hajj
Også basert på hadith ath-Tha-i, sa han, "Jeg gikk til Allahs sendebud sallallaahu 'alaihi wa sallam da han kom ut i Muzdalifah å be, spurte jeg ham:" Allahs sendebud, jeg kommer fra et fjell Twin Thaya, hadde jeg gjort en svak tungganganku , og jeg har også blitt uttømt, ved Gud ikke jeg drar et fjell en, men jeg stoppet der, hvis jeg får Hajj? '

 
Han svarte. "De som følger oss be (i Muzdalifah) og bo hos oss til vi dro, og før at han virkelig har wukuf i 'Arafah på natten eller dagen, har Hajj vært perfekt, og han har fjernet skitt." .
Bo i Muzdalifah til morgengry og be Shubuh der, med ordene fortalte han Urwa på hadith, "Den som følger våre bønner (i Muzdalifah), så bli med oss ​​til vi dro, og før det virkelig han har wukuf i 'Arafah på natten eller dagen, har Hajj vært perfekt, og han har fjernet skitt. ​​"

De tingene som Forbidden Når Ihram
Ulovlig for en person som har berihram gjøre følgende: Bruk klær som er sydd. Basert på hadith av Ibn Umar: "Den mannen spurte, 'Allahs sendebud, hva slags klær bør brukes av personer som berihram" Han sa,' Ikke tillatt å bruke klær, skjerf, bukser, luer og sko unntatt noen som har noen sandaler,? han kan bruke skoene, men han burde kuttet den nederste delen av ankelen. Og bør ikke bære klær og spredning av olje Za'faran Wars. "

 
For folk som ikke har noen klær unntatt hans bukser og sko fikk fritak bukser og sko uten kutt, basert på hadith av Ibn 'Abbas, sa han: «Jeg hørte profeten sallallaahu' alaihi wa sallam berkhutbah på 'Arafah,

 
«De som ikke har tøfler bør han ta på seg skoene og de som ikke har IZAR (ihram klut) bør han gå i bukser, for dem som berihram. '". Slå ansiktet og begge hendene for en kvinne.Basert på hadith av Ibn Umar at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa: "For kvinner som ikke er lov til å bære niqab berihram (forside / slør) og hansker." Han skulle stenge ansiktet hvis det er menn som passerte, basert på hadith Hisham ibn 'Urwa fra Fatima bint al-Mundhir, sa han, "Vi dekker våre ansikter mens vi var sammen vi berihram og Asma' bint Abi Bakr al-Siddiq."
De tingene som avbryter Haji, de tingene i Den forbudte by Second Haram, i Haji Dam Typer
De to hellige byene dette forbudet er en åpenbaring som kommer fra Allah Subhanahu wa Ta'ala til profeten og hans Messenger, kan bønner og hilsener alltid tercurahkan til begge.
 
Hvis de to byene kalles haram, da de er Mekka og Medina.Bør ikke være syar'i absolutize ord haram unntatt disse to byene, bør ikke forbudt ord i syar'i absolutize for Aqsa moskeen, og heller ikke for Masjid Ibrahim al-Khalil, er fordi åpenbaringen kalles haram unntatt Mekka og Medina.
Dette er en juridisk bestemmelse, har den menneskelige fornuft ingen rolle i denne forbindelse. I to av disse Haram forbudt noen ting, hvis noen bor i byen han ikke burde gjøre ting som er forbudt eller folk som kommer på besøk for å utføre pilegrimsferden, eller Umrah, eller til andre formål.
 
De tingene som er forbudt som følger: Jakt dyr og fugler, jage eller bidra til å gjøre det.
Cutting trær og stikkende, men svært nødvendig og i nødstilfeller. Bære et våpen. Funn på bakken plukke opp varene forbudt for folk i Mekka pilegrimsreise. Som for de som bor der han kan plukke den opp, og deretter kunngjøre den.Forskjellen mellom folk som pilegrimsferd til menneskene som bor der åpenbart.
U m r en h
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam' Umrah fire ganger i fire år, han aldri oppfylte mer enn en Umrah i en tur. Dette ble aldri gjort av folk som var med ham fra Sahaba.\Aldri blitt rapportert at en av dem menjamak to Umrah i en reise, enten ved Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam levde og etter hans død. Bortsett 'Aisha når menstruasjon i Hajj med profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, beordret han Brothers 'Aisha,' Abdurrahman ibn Abi Bakr, til å følge 'Aisha ut til Tan'im, til berihram for Umrah. For 'Umrah Aisha trodde at han sluttet pilegrimsferden ble avlyst, hun gråt, da profeten sallallaahu' alaihi wa sallam mengibur tillate umrah tilbake til henne.
Umrah er utført av "Aisha er spesielt for" Aisha med forslaget om at det aldri er kjent av noen av hans venn, både menn og kvinner, som utfører Umrah etter hajj fra Tan'im, som gjorde arbeidet 'Aisha.
Religiøs besøk til byen Medina Al-Munawwarah 
Fra Abu Huraira Allah anhu, uttalte han at denne hadithen er fortsatt til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "De bør ikke reise til annet enn å tre moskeer: Sacred Mosque, masjidku dette, og Aqsa-moskeen." Fra Abu Huraira Allah anhu, sa han,«Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:" Bønn i masjidku er bedre enn tusen bønner i andre moskeer unntatt hellige moskeen. "

 
Spesiell dyd besatt av edle Profetens moské, Masjid Aqsa moskeen og herlighet Allah Subhanahu wa Ta'ala for tre styrker av denne moskeen og ba bønnen i det enn andre steder. Alle som kommer til å besøke profetens moské skulle komme til å få en belønning og oppfylle kallet til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam som orde for besøket og den religiøse besøket Profetens moské.

 
No-adab adab som er viet til denne moskeen tre av de andre moskeene, men en forvirring som kan oppstå i enkelte mennesker, de til slutt sette adab adab spesifikk til profetens moské. Denne forvirringen ville aldri ha skjedd hvis ikke edle Profeten gravlagt i moskeen.
For at denne saken klart for muslimer da han kom til Medina og ønsket å besøke profetens moské, vil vi bringe adab adab-religiøs besøk til denne moskeen:
kilde: http://almanhaj.or.id

Fem gode grunner til å reservere hotellrom i løpet av Hajj og Umrah tur i Saudi Arabia på Agoda.

Fem gode grunner til å bestille et hotellrom under Hajj og Umrah turer for de byene Mekka, Medina, Jeddah og andre byer i Saudi Arabia med Agoda klikk på annonsene på venstre side (høyre) eller nederst i denne artikkelen eller i en slik blogg aetikel listet nedenfor er:


 
Mer enn 170.000 hoteller over hele verden - flere legges til hver dag
 
Klarert med mer enn 4.000.000 fornøyde kunder
 
1,2 millioner + hotell Agodas kunder hvert år
 
Mer enn 1000 gratis netter innløst hver dag med belønning poeng
 
Med tilgjengelighet på mer enn 22.000 byer over hele verden
12 Hoteller funnet i Mekka City Center, 12 Tilgjengelig

 
avUSD 293per natt Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait av kong Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 8.1based Fantastic 21 955 på 86 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumLigger i hjertet av religion Makkah, 5-stjerners luksushotellet som tilbyr elegante rom, suiter og boliger, spesielt designet for gjester til ...Denne plasseringen er nær Haram, shopping og restauranter.Hotellet er utstyrt med et lydanlegg som kan høre Azan og bønner fra Grand Mosque ...Zahrul, Malaysia 9 februar 2012


 
avUSD 547per natt Makkah Hilton TowersPO Box 844, 8.5based Mekka / Makkah Fantastic på 66 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumMed 599 rom, har denne eiendommen alle de bekvemmeligheter og tjenester man forventer seg av et 4-stjerners hotell. Gjestene finner en DVD / CD-spiller, kjøkkenkrok, film i vente i. ..Frokost reservasjoner er sann og utrolig ...Abdulnasser, Qatar 27 desember 2011


 
avUSD 1067Raffles Makkah Palace by nightP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mekka / Makkah 21 955 store 9.5based på 7 vurderinger

  
Hotel Område: Mekka Downtown Wi-FiHvert av 209 rom i 5-stjerners hotellet har en god overlegne fasiliteter. Hvert rom på hotellet tilbyr sine gjester klimaanlegg, røykfrie rom, badekåper. Kaffebar, ...veldig nytt og det er de syv stjerner, og jeg anbefaler alle som ønsker å gå til ommra å ta kun dette hotellet ...Ahmed, De forente arabiske emirater 15 januar 2012


 
avUSD 53per natt Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura gaten Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 6.0based over gjennomsnittet på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumLen deg tilbake og slapp av på et av hotellene 381 gjesterom som alle er designet med gjestenes komfort i pikiran.Para Gjestene finner TV, Røykfrie rom, minibar venter i hvert ...

 
avUSD 293per natt Hilton Makkah HotelPo Box 844, 8.9based Mekka / Makkah Fantastic på 21 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har skrivebord, hårtørrer, in-house filmer så vel som andre bekvemmeligheter. Gjestene vil nyte hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer møtefasiliteter, butikker, ...tjeneste og bare infront av Ka 'BAH ...Syafuan, Indonesia 21 februar 2012


 
avUSD 154per natt White Palace HotelAl Shamia, Mekka / Makkah 2.0based mottatt på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumInkludert i alle rom TV, dusj, separat dusj og badekar, minibar.Vaskeri / renseri, butikk, 24 timers romservice er noe av den ekstra komforten du vil finne ...

 
avUSD 347per natt Makkah Clock Royal Tower A Fairmont HotelKong Abdul Aziz Endowment, Mekka / Makkah Fantastic 8.4based på 15 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har brett, hårføner, safe på rommet, skrivebord på alle rom. Restaurant, vaskeri / tørrens, 24 timers romservice er noe ekstra ...flott buffet, var Kaaba utsikten fin ...Reem, Kuwait 17 januar 2012


 
avUSD 203per natt Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Makkah, i gjennomsnitt. 5.7based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlt for å gjøre hotellet er sentrert rundt gjesteopplevelsen, og sikrer komfort og avslapping. Al Shohada hotell i Mekka / Makkah enkelt via vårt sikre ...

 
avUSD 1333per natt Al Maqam Bolig Center HotelAjyad Street, Mekka / Makkah 3.7based mottatt på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har bad, kaffe / te, satellitt / kabel-TV, safe og andre fasiliteter. For komfort og bekvemmelighet gjester, vil du også finne i tøyet ...

 
avUSD 24per natt Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mekka 3.8based mottatt på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumNoen av de funksjonene du vil nyte er satellitt / kabel-TV, minibar, air-condition. For å gjøre gjestene til å føle mer komplett, tilbyr Mekka / Makkah hotellet forretningssenter, ...

 
avUSD 227per natt Dar Al Imaan Royal HotelAjyad Street, 8.4based Mekka / Makkah Fantastic på 19 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumDesk, i rommet bar, mini, hårføner er blant de bekvemmelighetene gjestene på alle rom. Hotellet har en restaurant tjeneste, vaskeri / renseri, butikk som en del av ...Svært clost til Haram, service, masse food steder og butikker ...Haytham, Canada 13 desember 2011


 
avUSD 293per natt Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mekka / Makkah Very Good 7.9based på 20 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har rom, blant andre fasiliteter, hårtørrer, strykebrett, skrivebord, badekåper. Andre funksjoner på hotellet inkluderer restaurant service, vaskeri / tørrens, 24 timers ...

10 hoteller funnet i nærheten av Al-Masjid al-Haram-moskeen (innen 1 km), 10 Tilgjengelig

 
avUSD 1067Raffles Makkah Palace by nightP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mekka / Makkah 21 955 (0,26 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Flott 9.5based på 7 vurderinger

  
Hotel Område: Mekka Downtown Wi-FiHvert av 209 rom i 5-stjerners hotellet har en god overlegne fasiliteter. Hvert rom på hotellet tilbyr sine gjester klimaanlegg, røykfrie rom, badekåper. Kaffebar, ...veldig nytt og det er de syv stjerner, og jeg anbefaler alle som ønsker å gå til ommra å ta kun dette hotellet ...Ahmed, De forente arabiske emirater 15 januar 2012


 
avUSD 293per natt Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah (0,27 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Fantastic 8.9based på 21 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har skrivebord, hårtørrer, in-house filmer så vel som andre bekvemmeligheter. Gjestene vil nyte hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer møtefasiliteter, butikker, ...tjeneste og bare infront av Ka 'BAH ...Syafuan, Indonesia 21 februar 2012


 
avUSD 227per natt Dar Al Imaan Royal HotelAjyad Street, Mekka / Makkah (0,28 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Fantastiske 8.4based på 19 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumDesk, i rommet bar, mini, hårføner er blant de bekvemmelighetene gjestene på alle rom. Hotellet har en restaurant tjeneste, vaskeri / renseri, butikk som en del av ...Svært clost til Haram, service, masse food steder og butikker ...Haytham, Canada 13 desember 2011


 
avUSD 1333per natt Al Maqam Bolig Center HotelAjyad Street, Mekka / Makkah (0,31 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Akseptabel 3.7based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har bad, kaffe / te, satellitt / kabel-TV, safe og andre fasiliteter. For komfort og bekvemmelighet gjester, vil du også finne i tøyet ...

 
avUSD 293per natt Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait av kong Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 21 955 (0,32 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Fantastic 8.1based på 86 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumLigger i hjertet av religion Makkah, 5-stjerners luksushotellet som tilbyr elegante rom, suiter og boliger, spesielt designet for gjester til ...Denne plasseringen er nær Haram, shopping og restauranter.Hotellet er utstyrt med et lydanlegg som kan høre Azan og bønner fra Grand Mosque ...Zahrul, Malaysia 9 februar 2012


 
avUSD 347per natt Makkah Clock Royal Tower A Fairmont HotelKong Abdul Aziz Endowment, Mekka / Makkah (0,33 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Fantastiske 8.4based på 15 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har brett, hårføner, safe på rommet, skrivebord på alle rom. Restaurant, vaskeri / tørrens, 24 timers romservice er noe ekstra ...flott buffet, var Kaaba utsikten fin ...Reem, Kuwait 17 januar 2012


 
avUSD 293per natt Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mekka / Makkah (0,33 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Very Good 7.9based på 20 vurderinger

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlle rommene har rom, blant andre fasiliteter, hårtørrer, strykebrett, skrivebord, badekåper. Andre funksjoner på hotellet inkluderer restaurant service, vaskeri / tørrens, 24 timers ...

 
avUSD 547per natt Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah (0,38 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Fantastic 8.5based på 66 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumMed 599 rom, har denne eiendommen alle de bekvemmeligheter og tjenester man forventer seg av et 4-stjerners hotell. Gjestene finner en DVD / CD-spiller, kjøkkenkrok, film i vente i. ..Frokost reservasjoner er sann og utrolig ...Abdulnasser, Qatar 27 desember 2011


 
avUSD 154per natt White Palace HotelAl Shamia, Mekka / Makkah (0,69 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) Akseptabel 2.0based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumInkludert i alle rom TV, dusj, separat dusj og badekar, minibar.Vaskeri / renseri, butikk, 24 timers romservice er noe av den ekstra komforten du vil finne ...

 
avUSD 203per natt Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Makkah., (0,83 miles fra Al-Masjid al-Haram-moskeen) over gjennomsnittet 5.7based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka sentrumAlt for å gjøre hotellet er sentrert rundt gjesteopplevelsen, og sikrer komfort og avslapping. Al Shohada hotell i Mekka / Makkah enkelt via vårt sikre.
21 Hoteller funnet i Medina / Medina, en Tilgjengelig

 
avUSD 240per natt Hilton MadinahKong Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Very Good 8.0based på 10 vurderinger

  
Hotel Område: Medina City CenterGjestene finner alle de beste fasilitetene i hvert av de 340 rommene i 3-stjerners hotell. Hvert rom hårtørker, skrivebord, klimaanlegg, dagsavis. Det ...Beliggenhet nær Nabawi, komfortable rom ...Zahrul, Malaysia 5 februar 2012


 
avUSD 107per natt Villa i MedinaNorth Central Area, Medina, Saudi Arabia, Medina / Medina Very Good 7.7based på 12 vurderinger

  
Hotel Område: Medina City CenterNoen av de funksjonene du vil nyte er røykfrie rom, safe, strykebrett, skrivebord. Executive-etasje, heis, 24 timers romservice er noe av den ekstra komforten du vil ...Ryddig og ryddig. Aksept snakker rimelig engelsk språk ...Syed, Canada 15 februar 2012


 
avUSD 1813per natt Hotel Al Madinah CromWest Central Area, Medina / Medina Fun 6.6based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: Medina City CenterGjestene finner hårtørker, dagsavis, safe på rommet i hvert kamar.Selain venterom, har eiendommen i Medina / Medina en vaskeri / tørrens, executive etasje, ...

 
avUSD 127per natt Al Ansar Golden HotelMotsatt den hellige moskeen, Nord Central Area, Medina / Medina Ny!Omtale kommer snart
  
Hotel Område: Medina City CenterPraktisk beliggenhet, en dedikert stab og førsteklasses fasiliteter gjør dette hotellet en favoritt blant reisende. Foreta en reservasjon på Al Ansar Golden Hotel Medina / Madinah lett ...

 
avUSD 133Madinah Marriott Hotel per nattKing Faisal Street, Western provice, Medina / Medina Good 7.3based på 14 vurderinger

  
Hotel Område: Medina City CenterGjestene finner klimaanlegg, Røykfrie rom, TV venter på hvert rom. Restauranter, butikker, 24 timers romservice, forretningssenter er noe av den ekstra komforten du vil ...

 
avUSD 160Dyar per natt Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Ny!Omtale kommer snart
  
Hotel Område: AnnetFor å gjøre gjestene føle seg komfortable, alle rom for ikke-røykere, dagsavis, hårtørrer. Andre funksjoner på hotellet inkluderer restaurant, heis, rom 24 timer ...
47 Hoteller funnet i Jeddah, 3 Tilgjengelig

 
avUSD 184per natt Al Hamra Hotel Managed by PullmanPalestinsk gate, PO Box 7375, Jeddah God 7.0based på 8 vurderinger

  
Hotel Område: Regional FalastinInkludert i alle rom huset, strykebrett, røykfrie rom. 24-timers room service, restauranter, butikker er noen av de ekstra komforten du vil finne på Jeddah ...

 
avUSD 97per natt Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St. PO Box 6582 Makkah Road, 5.8based Jeddah over gjennomsnittet på 14 vurderinger

  
Hotel Område: Jeddah SentrumAlle rommene har safe på rommet, strykebrett, dagsavis, air condition og andre fasiliteter. Andre funksjoner på hotellet inkluderer et forretningssenter, møtefasiliteter, ...Sted - perfekt for forretningsreisende ...Norhanirus, Malaysia 6 februar 2012


 
avUSD 280per natt Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah Al Shati distriktet kongedømmet Saudi-Arabia, Jeddah Very Good 7.7based på 25 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah SuburbsGjestene finner alle de beste fasilitetene i hvert av de 388 rommene på 5-stjerners hotellet rom har et skrivebord populer.Semua, badekåper, in-house filmer, røykfrie rom, så vel som ...

 
avUSD 232per natt Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Very Good 7.7based på 5 vurderinger

  
Hotel Område: Et område NahdahFor å gjøre gjestene føle seg komfortable, alle rom for ikke-røykere, dagsavis, AC. Excellent hotel in Jeddah har også en 24-timers room service, ...

 
avUSD 427Rosewood Corniche Hotel per nattCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantastic på 8 vurderinger

  
Hotel Område: AnnetHvert av de 127 rommene i 5-stjerners hotellet har begge førsteklasses fasiliteter. Inkludert i alle rom TV, internett-tilgang - trådløs, i rommet, internettilgang - ...

 
avUSD 267per natt Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Fun 6.8based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: Waterfront OmråderGjestene finner safe på rommet, skrivebord, air condition venter på hvert rom. Kan også bli funnet i hotellets restaurant, møtefasiliteter, butikker. Hotellet gir overlegen ...

 
avUSD 257per natt Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra distriktet, Jeddah Fantastic 8.3based på 8 vurderinger

  
Hotel Område: Waterfront OmråderHvert av de 226 rommene på dette 5-stjerners hotellet har all komfort og bekvemmeligheter i rumah.Beberapa funksjoner du vil nyte er hårtørrer, internettilgang - LAN, luft ...

 
avUSD 147per natt Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road Postboks 8483 Jeddah, 21 Jeddah 482 Very Good 8.0based på 12 vurderinger

  
Hotel Område: AnnetLen deg tilbake og slapp av i en av de 292 hotellets gjesterom som alle er designet med gjestenes komfort i pikiran.Beberapa funksjoner du vil nyte er klimaanlegg, internettilgang - LAN, ...meget sentral beliggenhet og gode forretningsfasiliteter ....David, Australia 14 januar 2012


 
avUSD 74per natt Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 21 Jeddah 461 Saudi-Arabia, Jeddah mottatt 5.0based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: AirportFoten er en moderne bolig i sentrale Jeddah, med en rekke praktiske fasiliteter. Hotellet har en ideell beliggenhet for turister, nær stranden og bare ...

 
avUSD 547per natt Waldorf Astoria Qasr Al SharqNord Corniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah SentrumEnten på forretningsreise eller ferie, hvert av 38 rom i 5-stjerners hotellet, er Waldorf Astoria Qasr Al Sharq designet for å hjelpe gjestene slappe av i komfort og gaya.Setiap internettilgang på rommet ...

 
avUSD 213per natt Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Very Good 7.8based på 14 vurderinger

  
Hotel Område: Jeddah SentrumLen deg tilbake og slapp av på et av hotellene 124 gjesterom som alle er designet med gjestenes komfort i pikiran.Untuk at gjestene føler seg komfortable, alle rommene har i rommet håret, ...

 
avUSD 106per natt Red Sea Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 824 Jeddah 21 421 Saudi-Arabia, Jeddah God 7.0based på 7 vurderinger

  
Hotel Område: AirportHva et bedre hotell for bruk som en base for å utforske fra Jeddah Red Sea Palace Hotel, som ligger midt i hjertet av byen? Dette hotellet er et ideelt sted for handleglade, ligger ...

 
avUSD 129per natt Makarim Village AnnakheelNord til å hate, 6.5based Jeddah Fun på 6 vurderinger

  
Hotel Område: AnnetHvert dusj, balkong / terrasse, minibar, satellitt / kabel-TV.Excellent hotel in Jeddah har også et vaskeri / tørrens, butikk, møtefasiliteter, ...

 
avUSD 138per natt Ramada Continental Hotel JeddahPalestine Street, 21 Jeddah 472 Very Good 7.7based på 5 vurderinger

  
Hotel Område: AnnetHvert rom på hotellet tilbyr gjestene dusj, tv, røykfrie rom.Gjestene vil nyte hotellets fasiliteter og tjenester, inkludert restauranter, møte ...

 
avUSD 92per natt Apartment Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Quraish Bridge Road, 6.2based Jeddah Fun på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: AnnetFor å gjøre gjestene føle seg komfortable, alle rommene har TV, air condition, strykebrett. Andre funksjoner på hotellet inkluderer heis, forretningssenter, rom 24 timer ...

 
avUSD 240per natt Elaf Jeddah Red Sea Mall HotelCorniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based på 7 vurderinger

  
Hotel Område: AnnetAlle rommene har hårføner, daglig avis, klimaanlegg, strykebrett i hvert rom. Andre funksjoner på hotellet inkluderer vaskeri / tørrens, møte ...

 
avUSD 79per natt Holiday Jawad Al Al AbyadPrince Fahad Street (Siteen Street), New Jeddah!Omtale kommer snart
  
Hotel Område: AnnetNoen av de funksjonene du vil nyte er satellitt / kabel-TV, bad, røykfrie rom, dusj. Gjestene vil nyte hotellets fasiliteter og tjenester, inkludert sikkerhet ...

 
avUSD 91per natt Rest Inn Suites Hotel sluddKong Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Omtale kommer snart
  
Hotel Område: AnnetInkludert i alle rom aircondition, dusj og badekar, satellitt / kabel-TV. For å gjøre hver gjest er mer komplett, tilbyr Jeddah hotellet heis, romservice, ...

 
avUSD 67per natt Hotel Suites SanamKommersielle distrikt, 10.0based Jeddah store på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: AnnetGjestene finner strykebrett, skrivebord, hårtørrer venter på hvert rom. Gjestene vil nyte hotellets fasiliteter og tjenester, inkludert Space heis, restaurant 24 timer ...

 
avUSD 93per natt Bhadur Resort JeddahObhor nord, 3.0based Jeddah mottatt på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: AnnetDet er TV, badekar, air condition i alle velutstyrte hotellrom.Det har en restaurant, romservice, oppbevaringsbokser, forretningssenter, Jeddah ...

 
avUSD 479per natt Park Hyatt Jeddah Marina Club and Spa HotelAl Hamra District, Sør Corniche, Jeddah 6.7based Fun på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: Waterfront OmråderHvert rom er air-conditioning, røykfrie rom, skrivebord.Excellent hotel in Jeddah har også en 24-timers romservice, butikker, møtefasiliteter. Fasiliteter for rekreasjon.
mer info på andre språk på en weblogg se nedenfor:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar