Kamis, 15 Maret 2012

Αποσυναρμολόγηση μεταφορείς Kebid'ahan και καθήκον Εκτροπή Ένα Επιστήμης (κατηγορία Bid'ah στο Ισλάμ)


Αποσυναρμολόγηση μεταφορείς Kebid'ahan και καθήκον Εκτροπή Ένα Επιστήμης (κατηγορία Bid'ah στο Ισλάμ)
Alaihi Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εξήγησε, ότι ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala έχει δημιουργήσει για τους κληρικούς, μετά το θάνατο των προφητών και των αποστόλων.

 
Οι άνδρες έχασαν φέρουσα με τις οδηγίες και να τους δει την αλήθεια της αληθινής θρησκείας του Θεού. Πόσοι άνθρωποι που βοήθησαν με τη διδασκαλία και την πάλη για την προπαγάνδα τους.
Μακάρι αυτή η επιρροή τους στην κοινωνία και οι άνθρωποι. Έτσι, το έργο των μελετητών φορείς της επιστήμης. Πρέπει να κρατήσει τη θρησκεία του Ισλάμ και τους μουσουλμάνους γύρω από το αποφύγουμε, kebid'ahan και ανυπακοή.Μπορούν να το κρατήσει από αποσύνθεση και τις καταστροφές από αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτό που έλαβαν; Μομφής, την καταδίκη της τρομοκρατίας, και πολλοί έρχονται και παρέρχονται. Είχαν καταδικαστεί ως διχαστική τους ανθρώπους, να εντείνουμε τις διαφορές στη φυλή, συκοφαντικά και μια μυριάδα των λοιπών επιβαρύνσεων.
Αυτό είναι όλοι οι κίνδυνοι, από την υποχρέωση φορείς της γνώσης που αποκτήθηκε. Θα συνεχίσει να επιτελεί το καθήκον της διατήρησης αυτών των θρησκειών και των ανθρώπων της διαίρεσης και της καταστροφής, με αφιερωμένο αγάπη για τους ανθρώπους αυτούς που ζουν υπό την προστασία της. Θα σταματήσει η αιρετικός και εχθρός του Θεού από τις δραστηριότητες του προσηλυτισμού και την αποστασία τους ανθρώπους, με καλοσύνη beramar nahi άδικο, και καλούν τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από κάθε kesyirikan bertauhid, kebid'ahan και ανυπακοή.
Προσευχή για Bid'ah Tarawih
Tarawih προσευχή γρήγορα, σαν ράμφισμα κοτόπουλο σε τρόφιμα.Η πλειοψηφία των ιμάμηδων έλειπε η κοινή λογική και η γνώση καλής πίστης. Ήταν εμφανές από το πώς να προσευχόμαστε.
 
Αυτό το σύνολο σχεδόν της προσευχής γίνεται, παρόμοιες με τις προσευχές των ανθρώπων που διαθέτει, ειδικά όταν tarawih προσευχή. Εκτελούν 23 rak'ahs προσευχήθηκε σε μόλις 20 λεπτά, με την απαγγελία του Ala Σουρας »Duha ή ADH.
Σύμφωνα με όλα τα σχολεία, οι προσευχές δεν πρέπει να είναι έτσι, γιατί είναι ένα προσευχές υποκριτής, όπως λόγια Του:. "Και όταν σηκώθηκε για προσευχή, στέκονται με οκνηρία Προτίθενται» Riya με την παρουσία των ανθρώπων και δεν αναφέρει τον Θεό, αλλά μόνοπολύ λίγο ".

 
Μορφή και τον τρόπο της προσευχής, όπως tarawih ότι, σε αντίθεση με σαφήνεια τον τρόπο alaihi tarawih προσευχή Προφήτη sallallaahu «wa Sallam, τους συντρόφους και την Salaf. Alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε. "Και Κρατήστε το sunnahku και την Sunnah των τεσσάρων χαλίφηδες που έδωσαν τις οδηγίες, και gigitlah Κρατήστε τον με τα δόντια σας.
Προσοχή στις νέες υποθέσεις (bid'ah), γιατί κάθε νέα περίπτωση είναι μια καινοτομία και κάθε καινοτομία είναι λανθασμένη ".
 
Και alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε. "Προσευχηθείτε όλοι σας, όπως βλέπετε μου προσεύχομαι".

Εκτυλίσσω Νήματα Ahlul Bid'ah Με κόκκινο μεταξύ Εβραίων και Nassara
Σχετικά με τις συνομιλίες για την Ahl-ul-bid'ah, στην πραγματικότητα μας κάνει να εξετάσει την ιδεολογία των ανθρώπων της προηγούμενης ιστορίας, έτσι ώστε να μπορούμε να απεικονίσουμε τα διαφανή σε όλες τις πτυχές της ζωής.
 
Ένα άτομο μερικές φορές ασυνείδητα, έχουν εμπλακεί στην ατμόσφαιρα της σκέψης ή χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, πρέπει να κοιτάξουμε για μια στιγμή για όλα τα μέσα και οι τρόποι τους δεν έχουν προσβληθεί από σήψη ούλα.

 
Προφανώς, οι συμβουλές του χαλίφη Ομάρ αξίζει να σημειωθεί.Είναι anhu ΑΛΛΑΧ »είπε κάποτε:« Έμαθα κακό (κακό) να μην εφαρμοστεί, αλλά η ίδια η ασπίδα. Όσοι δεν γνωρίζουν τη φύση του κακού, τότε θα πέσει σε αυτό ".

 
Εβραίοι και Nassara, δύο άτομα από το παρελθόν που θα μπορούσε να οικοδομήσουμε έναν πολιτισμό και να κυβερνήσουν τον κόσμο. Έτσι, ότι περισσότερο ή λιγότερο θα είναι το κέντρο των άλλων ανθρώπων. Ο Προφήτης έχει mensiyalir, οι περισσότεροι οπαδοί θα ακολουθήσουν την Σούννα (τρόπος ζωής) είναι υπό την ευρύτερη έννοια.

 
Ο Προφήτης είπε: Εσείς πρόκειται πραγματικά να ακολουθήσει τις Sunna (τρόπου ζωής), οι άνθρωποι πριν από εσάς, από πηχη πήχη, μετά sedepa μήκος του βραχίονα. Μέχρι πότε μπήκαν στην σαύρα λάκκο πάρα πολύ, θα ακολουθήσετε. Οι Σύντροφοι ρώτησε: «Ποιοι είναι αυτοί Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ; Μήπως οι Εβραίοι και Nassara; Είπε, "Ποιος άλλος, αν (δεν τους)"

Αποσυναρμολόγηση Kebid'ahan και εκτροπή Ένας Φορέας έργο της Επιστήμης
Alaihi Προφήτη sallallaahu «wa Sallam εξήγησε, ότι ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala έχει δημιουργήσει για τους κληρικούς, μετά το θάνατο των προφητών και των αποστόλων.
Οι άνδρες έχασαν φέρουσα με τις οδηγίες και να τους δει την αλήθεια της αληθινής θρησκείας του Θεού. Πόσοι άνθρωποι που βοήθησαν με τη διδασκαλία και την πάλη για την προπαγάνδα τους. Μακάρι αυτή η επιρροή τους στην κοινωνία και οι άνθρωποι.
Έτσι, το έργο των μελετητών φορείς της επιστήμης. Πρέπει να κρατήσει τη θρησκεία του Ισλάμ και τους μουσουλμάνους γύρω από το αποφύγουμε, kebid'ahan και ανυπακοή.

 
Μπορούν να το κρατήσει από αποσύνθεση και τις καταστροφές από αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτό που έλαβαν; Μομφής, την καταδίκη της τρομοκρατίας, και πολλοί έρχονται και παρέρχονται.
Είχαν καταδικαστεί ως διχαστική τους ανθρώπους, να εντείνουμε τις διαφορές στη φυλή, συκοφαντικά και μια μυριάδα των λοιπών επιβαρύνσεων. Αυτό είναι όλοι οι κίνδυνοι, από την υποχρέωση φορείς της γνώσης που αποκτήθηκε. Θα συνεχίσει να επιτελεί το καθήκον της διατήρησης αυτών των θρησκειών και των ανθρώπων της διαίρεσης και της καταστροφής, με αφιερωμένο αγάπη για τους ανθρώπους αυτούς που ζουν υπό την προστασία της.

 
Θα σταματήσει η αιρετικός και εχθρός του Θεού από τις δραστηριότητες του προσηλυτισμού και την αποστασία τους ανθρώπους, με καλοσύνη beramar nahi άδικο, και καλούν τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από κάθε kesyirikan bertauhid, kebid'ahan και ανυπακοή.
Όσον αφορά την αίρεση της αίρεσης-Qira'ah
Fitnah (λάθος: λάθος) να μιμηθούν τις φωνές του qaari »(οι άνθρωποι που διαβάζουν το Κοράνι) και ασκείται στα τζαμιά στην παρουσία του Θεού είναι ένα θέμα που θεωρείται αιρετική (επιπλέον) σε θέματα της λατρείας να διαβάσει το Κοράνιο.
Στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα που είναι κατανοητό ότι μιμείται τον ήχο της qaari », η οποία θα μπορούσε να γίνει είτε κατά την εποχή του Προφήτη sallallaahu« alaihi WA Sallam και τους συντρόφους του κατά τη στιγμή της anhum ΑΛΛΑΧ », αλλά δεν είναι γνωστό μεταξύ εκείνων που bertaqaarub (λατρεία) στο Θεό με τη μίμηση μιμηθούν τη φωνή του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam.
Έτσι από εδώ και να σημειώσετε ότι η πράξη δεν ήταν «masyru (disyari'atkan / διδάσκεται) καθώς και μία στάση που καθιστά μέχρι το ζήτημα της λατρείας.

 
Ωστόσο, σύμφωνα με Προσωπικότητα Κάιντα », ότι κάθε περίπτωση είναι λατρείας bid'ah diada εφευρέσεων και των καινοτομιών που είναι παραπλάνηση. Αυτό είναι, σε μας χρόνο που κάνει μια πολύ συνωστίζονται άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από τα τζαμιά οι ιερείς έχουν μια αρχή, όπως παραπάνω (μιμείται τον ήχο της φήμης qaari »).Τόσοι πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού που ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη, με στόχο την tarawih προσευχής σε ένα τζαμί ότι οι ιερείς έχουν ένα "καλό ήχο".

 
Προσπαθήστε να έχετε κατά νου αυτό είναι καλό, πώς καταπατούνται τους την Sunnah του Προφήτη σχετικά με την απαγόρευση της "ταξίδεψε σκόπιμα (με ένα δοξασμένο κόκκινο), εκτός από τρία τζαμιά: Χαράμ Τζαμί, το Τζαμί του Προφήτη και Masjid al-Aqsa"


Προειδοποίηση γενέθλια του Προφήτη sallallaahu alaihi WA Sallam Σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία
Προειδοποιήσεις Γέννηση του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam είναι η αίρεση των αδικιών. Μεταξύ των πρώτων για να το κρατήσετε είναι Ubaid του Bani «al-Qaddah οι οποίοι καλούνται από τις Φατιμιδών τον 4ο αιώνα ΑΧ.Οι ίδιοι αποδίδουν στο γιο του anhu «Αλί Μπιν Abi Talib ΑΛΛΑΧ».Στην πραγματικότητα είναι ο δημιουργός της ροής της ψυχοθεραπείας. Οι πρόγονοί τους γνωστούς Dishan Ιμπν αλ-Qaddah, συνιδρυτής Bathiniyah ροή στο Ιράκ.
Οι μελετητές της Ummah, τους ηγέτες και τους ανωτέρους του, κατέθεσε ότι ήταν υποκριτές zindiq, που εμφανίστηκε για να κρύψει την απιστία και το Ισλάμ.
Εάν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κατέθεσαν ότι ήταν πιστοί, τότε κατέθεσε σε κάτι που δεν είναι γνωστή, επειδή δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει την πίστη τους, αντίθετα με τα πολλά πράγματα που δείχνουν την υποκρισία και kezindikan τους.

 
Η αγάπη του Προφήτη sallallaahu «alaihi wa Sallam δεν ήταν να φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων, αλλά να υπακούσουν στις εντολές του, επιβεβαιώνοντας όλα τα dikabarkannya, μακριά από όλη αυτή απαγορεύεται και είναι diperingatkannya, και δεν λατρεύουν εκτός από τον Αλλάχ Παντοδύναμος με Σαρία του» atkan.

Αλλά το τέλος του τέλους του Bid'ah Εμπειρογνωμόνων
Αιρετικοί απαγορεύεται πίνοντας ένα νοστιμότατο γουλιά νερό από το χέρι του alaihi wasallam του Προφήτη Sallallahu «telaganya και από την οποία η λίμνη ήταν πιο λευκά από το χιόνι και το γλυκό από το μέλι.Στη συνέχεια, έχει πραγματικά ίσχυε από την hadeeth της Anas ΑΛΛΑΧ »anhu είπε: Rasulullah Sallallahu« alaihi wasallam είπε: «Είναι πραγματικά ένας λαός της Ummah μου θα απορριφθεί από την λίμνη ως μια ξένη καμήλα απορρίπτεται (από το πλήθος της καμήλας)", τότε λέω: "Ya Αλλάχ Είναι οι άνθρωποι μου, "τότε είπε:« Σίγουρα δεν ξέρετε τι εφευρέθηκαν μετά ".

 
Γι 'αυτό είναι ότι οι εμπειρογνώμονες σε θέματα καινοτομίας τελική λύση, τόσο στο παρελθόν ή το παρόν, (είθε ο Αλλάχ να μας προστατεύσει από τους δυσμενείς καρδιαγγειακό θάνατο ως το τέλος τους). Έτσι, αν έχουν συνείδηση ​​της αιρέσεως ειδικούς σε κάθε ηλικία και να τα τοποθετήσετε πίσω στον τόπο κακό;

Μεταξύ των παραδοσιακών και Λατρεία
Αυτή είναι μια πολύ σημαντική υπο-μελέτη που αντικρούει την επιφανειακή αντίληψη της λογικής και της γνώσης, της καινοτομίας ή της πρακτικής, εφόσον κάνουν κριτική και αμφισβήτηση, που νόμιζαν ότι έκαναν καλό, απάντησε: «Αυτό είναι αίρεση! Αν ναι, το αυτοκίνητο αίρεση, αίρεση της ηλεκτρικής ενέργειας, και ώρες αίρεση! "
Μερικοί άνθρωποι που παίρνουν λίγο από την επιστήμη της νομολογίας αισθάνεται μερικές φορές πιο έξυπνος από σουνίτες κληρικοί και όσοι ακολουθούν το Sunnah λέγοντας τους ως άρνηση της επίπληξης εκείνοι που λένε ότι η νέα φιλανθρωπική οργάνωση που το έκανε, ενώ ανακηρύχθηκε αιρετική ότι "η προέλευση όλων των πραγμάτων είναι δυνατόν". Τέτοιες εκφράσεις δεν βγαίνουν από αυτά, αλλά λόγω της άγνοιας για τη διάκριση μεταξύ συνήθων κανόνων και πρακτικών.

Αίρεση και τις καλές προθέσεις

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι της αίρεσης, που αιτιολογημένη ότι οι πράξεις τους γίνονται με καλές προθέσεις, δεν στρέφεται εναντίον της Σαρία, δεν είχε μυαλό για τη σωστή θρησκεία, και δεν έχουν στο ήπαρ για αίρεση! Ακόμη και μερικοί από αυτούς, όπως υποστηρίζεται από το χαντίθ του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam. "Σίγουρα όλοι το φιλανθρωπικό ίδρυμα εξαρτάται από την πρόθεση".
Για να επεκτείνετε την έκταση του δρόμου τους να συνάψουν την αλήθεια της πρότασης και μερικοί από τους λόγους που το έθεσε, διαπιστώσαμε ότι η υποχρέωση ενός μουσουλμάνου που θέλει να μάθει την αλήθεια που ήρθε και ήθελε να το ασκήσετε δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει κάποια από τα χαντίθ επιχειρήματα αφήνοντας μέρος της.

 
Αλλά τι πρέπει να κάνουμε είναι να Σημειώνοντας όλα τα νομικά επιχειρήματα σε γενικές γραμμές μέχρι πιο κοντά στην αλήθεια και πολλά λάθη. Λοιπόν, τι να κάνετε αν ήταν μεταξύ εκείνων που διαθέτουν εμπειρία στη σύναψη επιχειρήματα.

Οποιαδήποτε απόφαση στην κόλαση
Η φράση είναι σίγουρα αλήθεια ότι η παράδοση του Προφήτη alaihi sallallaahu «wa Sallam που ακούγεται παράλογο στο μυαλό πολλών ανθρώπων, όταν αυτά είναι εκτεθειμένα σε αυτό κατά τη λήψη ή αίρεση. Σε περίπτωση που κάποιος απάντησε με δυσαρέσκεια: "Είναι λόγω αυτής της καινοτομίας λίγο ότι είμαι στην κόλαση;"

 
Για να διευκρινιστεί αυτό το θέμα και οι απαντήσεις σε αυτά τα kemusykilan μπορούμε να δούμε από δύο σημεία ως εξής. Πρώτον: Ένα από τα βασικά της θρησκείας Ahlus Sunnah Wal Jama'ah είναι, «Δεν βάζουμε κάποιον από την κατεύθυνση του ουρανού εμπειρογνώμονα ή κόλαση". Δεύτερον: ότι ο Ibn Taymiyyah σε Fatawanya (IV/484) είπε: "Λόγω της απειλής των κειμένων κοινή μορφή, τότε δεν τον δηλώνουν σε ορισμένους ανθρώπους ότι ήταν μεταξύ των κατοίκων της κόλασης.


Για λόγους Bid'ah

Πράγματι, η μορφή του σφάλματος που οδήγησε στην εμφάνιση της καινοτομίας οφείλεται στην άγνοια του Sunnah, qiyas θέση και τάξη, και για το ύφος της Αραβικής γλώσσας.
Η άγνοια της άγνοιας για το χαντίθ περιλαμβάνουν saheeh ahaadeeth και την τρέλα του με Hadiths στο ισλαμικό νόμο αποφασιστικότητα.
Όταν ο πρώην συνεπάγεται την απώλεια του νόμου, ακόμη και αν η νομική βάση του είναι το Hadith, η δεύτερη επίπτωση δεν φοριέται αυθεντικά Hadiths και δεν πρέπει να καθοδηγείται από τον ίδιο, και ακόμη και να αντικατασταθούν θέση του με επιχειρήματα που δεν δικαιολογούνται στην Σαρία.
Ενώ η άγνοια του ισλαμικού νόμου, στον καθορισμό των qiyas είναι η γενιά των νομικών που κάνουν ένα καθορίσει Χαλάφ qiyas σε θέματα θρησκευτικής λατρείας και διευκρινίστε μέσα σε αυτό δεν περιλαμβάνεται στο Hadith, και φιλανθρωπία, αλλά πολλά πρέπει να είναι πρακτική και κανείς δεν τον σταματά.

Μεταξύ αίρεση και αίρεση Ahlu
Κάθε μελέτης είναι να καταλάβουμε το παρελθόν, πρέπει να γνωρίζει με σαφήνεια τη διαφορά ανάμεσα στα λόγια μας για ένα νέο πρόβλημα, δηλαδή «Είναι αίρεση," και το δίκαιο μας να perlakunya ότι "Ahlu αίρεση"! Επειδή ο νόμος για νέα φιλανθρωπική ότι ήταν αιρετικός, είναι το εφαρμοστέο δίκαιο σύμφωνα με τις επιστημονικές αρχές και διατάξεις της επιστήμης της usul, που προκύπτουν από τη μελέτη και την εφαρμογή της νομοθεσίας κατά τρόπο σαφή και απτή.
Οι αιρετικοί είναι έτσι μπορεί να είναι αυτός ένας mujtahid, όπως ήδη αναφέρθηκε. Τότε ijtihad σαν κάποιος δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο ένοχος ως αίρεση. Και μπορεί να είναι αιρετικοί, οι οποίοι αρνήθηκαν την χαζή-ως-άγνοια καπάκι ahlu ως αίρεση, αλλά αμάρτησε melalaikannya αναζητούν τη γνώση, εκτός εάν ο Αλλάχ διαθήκες.Ίσως υπάρχουν και εμπόδια που εμποδίζουν τους ανθρώπους που πέφτουν θύματα της αιρέσεως ως αίρεση ahlu.

Ahlul Bid'ah τρόπο υποστηρίζοντας
Κάθε (ομάδα) που αποκλίνουν από την Sunnah αλλά κήρυττε για την εφαρμογή της Sunnah, πρέπει να είναι takalluf (ισχύει ο ίδιος) που αναζητούν επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις πράξεις του (απόκλιση) τους.

 
Διότι, αν δεν το κάνει, (τους) να αναιρέσει το Sunna ίδια έχει αρνηθεί τις κατηγορίες. Κάθε δράστης αίρεση μεταξύ των μουσουλμάνων που ισχυρίστηκε ότι είναι οπαδός της Sunnah, σε αντίθεση με άλλα firqah firqah-menyelisihinya-μόνο που δεν είχε φτάσει ακόμα στο επίπεδο της κατανόησης του Sunnah στο σύνολό της.

 
Αυτό είναι πιθανώς επειδή δεν είναι η κατανόηση τους από αραβικές λέξεις και δεν κατανοούν τους σκοπούς που περιέχονται στο Sunna.Ή, ίσως και επειδή είναι η κατανόηση τους όσον αφορά τη γνώση των αρχών της usul.


Υποχρεωτική Γνωρίστε αίρεση και προειδοποίησε
Μονοθεϊσμός δεν είναι γνωστό παρά μόνο για να μείνετε μακριά από τον αντίπαλό του, που αποφεύγουν, και η πίστη δεν θα υλοποιηθούν keculi να μείνει μακριά από τον αντίπαλό του, η οποία είναι kufr, τότε η αλήθεια δεν θα λάβει, εκτός από την παρατήρηση του σφάλματος.Και αυτό είναι απολύτως η ίδια ως «Sunnah".Στη συνέχεια, η κατανόηση της Sunnah δεν θα είναι σαφείς και τα σημάδια δεν θα εξηγούνται με τη γνώση, εκτός από τον αντίπαλο, λέει, είναι "αίρεση". Και πράγματι, όπως ζητήθηκε από alaihi WA του Προφήτη sallallaahu «Sallam το ρητό του. "
Πραγματικά, η καλύτερη του λόγου είναι το Βιβλίο του Αλλάχ (το Κοράνι), και το καλύτερο της καθοδήγησης είναι η καθοδήγηση των alaihi wa του Προφήτη Μωάμεθ sallallaahu »Sallam, και τόσο κακή όσο η χειρότερη περίπτωση είναι ότι τα νέα πράγματα, και κάθε νέα είναι μια καινοτομία , και κάθε αίρεση της Φωτιάς "

Ποιος διάκριση των μορφών της αίρεσης;
Να ξέρετε ότι η σημασία της γλώσσας είναι: "ένας τρόπος ή διαδρομή". Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκείνοι που ακολουθούν τον τρόπο ζωής και τον τρόπο alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam και οι σύντροφοί του, είναι μια ομάδα Ahlus Sunnah. Για εκείνες τις ημέρες δεν είχε συμβεί αίρεση.

 
Πράγματι, η ποικιλία των μορφών νέα πράγματα και άλλα της καινοτομίας είναι, μετά το χρόνο της alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam και οι σύντροφοί του.
Σε αυτή τη βάση, δεν είναι ο καθένας που διαβάζει, ακούει μια διάλεξη ή να εξετάσει το ζήτημα ορισμένων βιβλίων μπορεί να πει τη διαφορά μεταξύ αιρέσεως και αιρετικοί δεν είναι μια απλή και εύκολη.
Αλλά για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν διάκριση μεταξύ αιρέσεως και αιρετικοί δεν είναι να καταλάβουμε δύο πράγματα.Πρώτον: Γνωρίστε Σειράχ Αγγελιοφόρος του ΑΛΛΑΧ alaihi «wa Sallam-Sunnah και την Sunnah. Δεύτερον: Να ξέρετε τα βασικά της επιστημονικής αίρεση.

Είναι Tasbeh Bid'ah;

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι για να μετρήσετε τις χάντρες αριθμό πιο mainstream από χρησιμοποιώντας το αριστερό χέρι, αυτό είναι η εφαρμογή ακολουθήσει την Sunnah και έχει θέσει ως προτεραιότητα στα δεξιά. € ~ ο Προφήτης sallallaahu alaihi wa Sallam πολύ χαρούμενος βάζοντας το δικαίωμα αυτό σε φορώντας σανδάλια, και να ξεκινήσει βήματα στον καθαρισμό καθώς και άλλα πράγματα. Έτσι, ο ύμνος από τη χρήση tasbeh δεν θεωρείται αίρεση στη θρησκεία, επειδή είναι ένα απαγορευμένο καινοτομία αποτελεί καινοτομία σε θρησκευτικά θέματα, ενώ ο ύμνος χρησιμοποιεί μόνο tasbeh μεσάζοντες για να υπολογίσει τον ακριβή αριθμό.
Έτσι, μόνο ένας ενδιάμεσος ότι marjuh. Ωστόσο, πάνω από τους κύριους αριθμούς καταμέτρηση χάντρες με τα δάχτυλα.

Ετοιμάστε νομική Τροφίμων Σεπτεμβρίου Είκοσι επτά Rajab, Sha'ban, και την Ημέρα της Ashura Nisyfu
Εικοστή έβδομη Ραμαντάν αποψινή μήνα, όπως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η νύχτα κατά την οποία ο Προφήτης sallallaahu alayhi WA Sallam σε mi'rajkan από το Θεό.
 
Αυτό είναι ιστορικά αβάσιμη. Κάθε ένα από τα οποία είναι αβάσιμη ψεύδος, και όλα βασίζονται σε baatil είναι ψεύδος. Παρά το γεγονός ότι τέτοια γεγονότα συνέβησαν το βράδυ της τα είκοσι επτά, οπότε ακόμα δεν πρέπει να είναι για μας για να γίνει μια γιορτή ή μια μορφή της λατρείας, επειδή ποτέ δεν ιδρύθηκε από τον Προφήτη sallallaahu alayhi WA Sallam και οι σύντροφοί του, αλλά είναι ανθρώπινα όντα που πλέον αρέσει να ακολουθήσουν Sunnah και να εφαρμόσουν syari'atnya.Πόσο πιθανό είναι επιτρεπτό για εμάς να καθιερώσει αυτό που ποτέ δεν υπήρξε στην εποχή του Προφήτη sallallaahu alayhi WA Sallam και συντρόφους κατά το χρόνο;
Γέννηση Εορτασμός της Ημέρας [Γενέθλια του Προφήτη] του Προφήτη
Όσον αφορά την Σαρία, η γιορτή δεν ήταν εκεί αρχικά. Αν περιλαμβάνει την Σαρία του Θεού, του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam έχει κάνει και είχε πει στους ανθρώπους του, και αν το έκανε και να το παραδώσει, σίγουρα αυτό θα διατηρηθεί Σαρία, επειδή ο Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala είπε.

 
"Σίγουρα οι οποίοι χάνουν το Κοράνι, και θα το φυλάσσετε σίγουρα." Επειδή δεν είναι η περίπτωση, τότε είναι γνωστό ότι ο εορτασμός δεν ήταν η θρησκεία του Αλλάχ, και αν όχι από τη θρησκεία του Αλλάχ, τότε δεν πρέπει να λατρεύουμε με τον Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala και θα πλησιάσει σ 'Αυτόν με αυτό.
Σχέση Bid'ah και Όφελος mursalah
Οι αιρέσεις έχουν ειδικά χαρακτηριστικά που είναι κάτι που έχει ως στόχο από την αρχή από τον ένοχο. Είναι-συνήθως-taqarrub στο Θεό με την άσκηση και την αίρεση ότι δεν θα απομακρυνθεί από αυτό. Πολύ μακρινό ενδεχόμενο-για-την καινοτομία εμπειρογνώμονα για την εξάλειψη των πράξεων, επειδή θεωρούν αιρετικό να κερδίσει πάνω από όλους όσους τον εμποδίσουν.
Ενώ mashlahat musrshalah δεν είναι η πρόθεση τόσο της πρώτης όσο και εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της τις βοηθητικές εγκαταστάσεις (wasa'il), γιατί αυτό είναι πραγματικά mashlahat murshalah συνταγογραφείται ως μέσο υποστήριξης για την υλοποίηση των στόχων των υφιστάμενων Σαρία Σαρία.
Ως απόδειξη αυτού, mashlahat murshalah μπορεί να πέσει όταν έρχονται αντιμέτωπα με mafsadah (ζημιά) είναι μεγαλύτερη.

Διαφορές μεταξύ από την πλευρά της αιρέσεως με τον αντιπρόεδρο
Διαφορές μεταξύ της πλευράς της αιρέσεως με τον αντιπρόεδρο, όπως: Βασικές απαγόρευση ανήθικη συνήθως συγκεκριμένα επιχειρήματα, τόσο το κείμενο της Αποκάλυψης (το Κοράνι, η Sunnah) ή «ijma ή qiyas. Σε αντίθεση με την αίρεση, ότι η βάση της απαγόρευσης του, τα επιχειρήματα είναι συνήθως κοινά και τα λόγια του Προφήτη καθώς και την κάλυψη maqaashidusysyarii'ah «Kullu bid'atin dhalaalah» (κάθε αίρεση είναι αίρεση).

 
Αιρέσεις ταιριάζουν disyari'atkan πράγματα, επειδή βασίστηκε και η αίρεση που δόθηκε στη θρησκεία. Σε αντίθεση με το ανήθικο, σε αντίθεση με αυτό που προβλέπεται, γιατί είναι ανήθικο είναι πέρα ​​από τη θρησκεία, και δεν έχουν αποδοθεί, εκτός εάν αμαρτωλό έγινε προκειμένου να πλησιάζουμε τον Θεό, τότε terkumpullah σε αυτό το είδος της ανηθικότητας, αντιπρόεδρος και αίρεση του χρόνου το ίδιο.
Η σχέση μεταξύ αιρέσεως αντιπρόεδρος
Bid'ah ομοιότητα με τους αμαρτωλούς: Και οι δύο είναι εξίσου απαγορευμένη, κατακριτέα στην Σαρία, ο ένοχος και πήρε την αμαρτία. Στη συνέχεια εισάγετε στο πραγματικό αιρετική ανυπακοής [βλ. Αλ-Itisham 2/60]. Με αυτήν την αναθεώρηση, κάθε αίρεση είναι ανήθικη, αλλά δεν είναι ανήθικο κάθε αίρεση. Τόσο tingkart ενωμένος, δεν είναι ένα από βαθμό, επειδή, σύμφωνα με τη συναίνεση των λογίων, αμαρτωλοί χωρίστηκαν σε κακίες που μπορούν να κάνουν τους άπιστους δράστες, και την ανηθικότητα που είναι kaba'ir (μεγάλες αμαρτίες) και shagha'ir (μικρές αμαρτίες) [βλ. Αλ-Jawaabul Kaafi 145-150], καθώς και αίρεση χωρίζεται σε διάφορα επίπεδα.

Αίρεση, αίρεση τζαμί και Ghuluw
Στην πραγματικότητα θέσει σοβαρή εικόνα του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam σε τζαμί ή να μιμούνται, είναι μια αίρεση και άδικο.

 
Επισκεφθείτε και να σταθεί μπροστά της είναι ένας αιρετικός και άλλα munkar επειδή οδηγούν τον άνθρωπο να εφαρμόζουν ghuluw (υπερβολή) ενάντια στους δίκαιους ανθρώπους και πέρα ​​στην εξύμνηση των προφητών και αποστόλων, όπως alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam, έχει απαγορεύσει την υπερβολή στη λειτουργία της θρησκείας, είπε.

 
«Μείνετε μακριά από εσάς ghuluw (υπερβολική) στην (τρέξιμο) θρησκεία, διότι έχει καταστρέψει τους ανθρώπους, πριν να είναι λόγω της υπερβολικής lebihannya τους (λειτουργία) θρησκεία.».Εκτός από αυτό, η πράξη αυτή δεν εξηγείται από τους φίλους, ούτε την παραγωγή τους μετά τα καλύτερα μέσα στους αιώνες αυτός ο λαός, που έζησαν σε διάφορες χώρες και μακριά από Madinah Al-Munawwarah

Νόμος των Σούφι θρησκευτική επίσκεψη στον τάφο και Dedicated Θυσία Εκπαιδευτικών
Αυτό kemungkaran και μεγάλο κακό, γιατί πήγαινε στο νεκροταφείο είναι μια θρησκευτική επίσκεψη kemungkaran, alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam έχει πει,« Μην προσπαθείτε σκληρά για το ταξίδι, εκτός από τρία τζαμιά? Masjidku αυτό (Τζαμί του Προφήτη), το Μεγάλο Τζαμί και το Τζαμί Ακσα ».

 
Μετά από όλα, πιο κοντά στους επιβάτες των τάφων με nadzar, θυσία, με τις ευλογίες, την προσευχή και να ζητήσει βοήθεια από αυτούς, όλα αυτά είναι αποφύγουμε, στον Αλλάχ.

 
Ένας μουσουλμάνος δεν θα πρέπει να προσευχηθούμε για τους κατοίκους του νεκροταφείου, αν και οι κάτοικοι του τάφου ενός ευγενούς, όπως οι απόστολοι δεν θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια σε αυτούς, καθώς δεν ζητούν βοήθεια για να τα είδωλα, τα δέντρα και τα αστέρια. Τα πιάτα με κυνήγι και τα τύμπανα που προτίθενται να πλησιάσει στον Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala, αυτό συνιστά άδικη αίρεση.

Γιορτάζοντας τη νομική γέννηση του Προφήτη στο τζαμί
Μουσουλμάνοι δεν θα πρέπει να κατέχουν τον εορτασμό της γέννησης του προφήτη τη νύχτα της 12 Rabi Al-Awwal ή την άλλη νύχτα, και δεν μπορεί να είναι καλά οργανωμένη γιορτή της γέννησής του από πριόνι, για τον εορτασμό γενεθλίων, συμπεριλαμβανομένων των καινοτομιών στη θρησκεία, επειδή alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam Ποτέ δεν γιόρτασε τα γενέθλιά του στη διάρκεια της ζωής του, αλλά εκείνη που διδάσκει τη θρησκεία και την παύση Σαρία Σαρία του Κυρίου του, ποτέ δεν διέταξε επίσης, Khulafa'ur χαλίφηδες και οι σύντροφοι και οι tabi'in δεν έγινε ποτέ.
 
Έτσι, με αυτό κατά νου ότι πρόκειται για μια γιορτή της καινοτομίας, ενώ alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam έχει πει,« Όποιος κάνει κάτι νέο στις υποθέσεις μας (στο Ισλάμ) που δεν είναι (οδηγίες) σε αυτόν, έτσι κατασκευασμένες

Σχέση Μεταξύ Bid'ah Με Sunnah

Μ όσον αφορά την έννοια της γλώσσας lughawi Sunnah σημαίνει, επίσης, την καινοτομία, επειδή η Sunnah σημαίνει κυριολεκτικά ath-tariqa (διαδρομή), αν είναι καλό ή κακό. Ως εκ τούτου, κάθε πρόσωπο που ξεκίνησε το πράγμα που έκανε τελικά από πολλούς ανθρώπους μετά από αυτό, τότε ονομάζεται Sunna. [Βλέπε Al-Al-Μουνίρ Mishbah 292].
Έτσι, η Σούννα και την καινοτομία σε lughawi adalam ίδια έννοια.Μεταξύ των παραδειγμάτων από τη χρήση του Sunnah, υπό την έννοια lughawi lafazh είναι λόγια του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam.
«Όποιος έδωσε το παράδειγμα του Ισλάμ με ένα καλό παράδειγμα, τότε θα πάρει μια ανταμοιβή (όπως) ανταμείψουν εκείνους που την ασκούν στη συνέχεια, χωρίς να μειωθεί ανταμοιβή τους σε όλα. Και όποιος δίνει ένα κακό παράδειγμα, τότε πρέπει να φέρει την αμαρτία του και τις αμαρτίες εκείνων που την ασκούν μετά από αυτόν, με την επιφύλαξη της τουλάχιστον από τις αμαρτίες τους "

Σχέση μεταξύ «Ibtida Με Ihdaats
«Ibtida Ihdats και σε γλώσσες που μοιράζονται μια κοινή προέλευση της έννοια, που φέρνει κάτι νέο που δεν υπήρχε πριν. Όσον αφορά την έννοια syar'i, τότε οι τέσσερις χαντίθ πριν έχει δείξει ότι είναι αίρεση, σύμφωνα με τη Σαρία έχει δύο ονόματα, το "αιρετικό και muhdatsat".Είναι απλά ότι η λέξη αίρεση χρησιμοποιείται ευρέως και γνωστοποιούνται στις υποθέσεις του (κάτι) ότι diada εφευρίσκουν και κατακριτέα σε κάθε θρησκεία. Η ευρέως εκφράζεται με λόγια muhdatsat diada εφευρίσκουν κάτι πιο κατακριτέα, τόσο σε θέματα θρησκείας ή της άλλης.Ως εκ τούτου μπορούμε να γνωρίζουμε, ότι ihdats πιο συχνή και πιο διαδεδομένη από ό, τι «ibtida, επειδή η λέξη καλύπτει τα πάντα, ihdats diada εφευρίσκουν και κατακριτέα, τόσο στα θέματα της θρησκείας ή των άλλων, τότε όλες οι αμαρτωλές πράξεις και αμαρτωλοί στα ihdats ορισμό.

Η έννοια του Bid'ah Σε σύγκριση Lughawi Και Syar'i
Ορισμός αίρεση στα μάτια της γλώσσας (lughah) είναι πιο συχνές από ό, τι νόημα syar'inya. Μεταξύ των δύο έννοιες έχουν γενικότητας και της ιδιαιτερότητας είναι απόλυτη, διότι κάθε αίρεση στον ορισμό της αιρέσεως syar'iyyah lughawiyyah, αλλά όχι το αντίστροφο, σίγουρα για κάποια τέτοια εφεύρεση ή καινοτομία συνθήκες lughawiyyah όντα που δεν περιλαμβάνονται στο υλικό κατανόηση της καινοτομίας στη Σαρία [Βλέπε Iqhtidlaush Shirathil Mustaqim 2/590].
Αν και λέγεται ότι είναι απόλυτη αίρεση, τότε είναι μια αίρεση είναι η έννοια του χαντίθ «Κάθε καινοτομία είναι λανθασμένη", και την καινοτομία lughawiyyah δεν περιλαμβάνονται, ως εκ τούτου στην πραγματικότητα αίρεση που δόθηκε στη dlalalah syar'iyyah (ψευδής) και mardudah (απορρίφθηκε).
Κατανόηση Bid'ah Σύμφωνα με την Σαρία

Hadeeth της Jabir bin Abdullah, η ειρήνη Προφήτη και Alaihi ευλογίες »Wasallam έχει πει σε khuthbahnya: Πραγματικά, η καλύτερη του βιβλίου του λόγου του Θεού είναι η πιο όμορφη και η καθοδήγηση είναι η καθοδήγηση του Μωάμεθ και η πιο άσχημη υπόθεση είναι κάτι που diada εφευρέθηκε (στο θρήσκευμα) και καθένα από τα diada εφευρέθηκε (στο θρήσκευμα) είναι μια καινοτομία και κάθε καινοτομία είναι αίρεση και η αποστασία είναι setap (όπου) στην κόλαση. ».

 
Και αν αυτό έχει καταστεί σαφές τόσο με αυτά τα χαντίθ, που είναι αλ-bid'ah mubdatsah (diada εφεύρει κάτι στη θρησκεία), τότε απαιτείται (μας) για να εξετάσει την έννοια ibda »(σφυρηλατεί στη θρησκεία), στην Sunnah .

Στη γλώσσα Bid'ah Κατανόηση Τρίγωνο

Σημαίνει κάτι που δημιουργείται (πραγματοποιήθηκε), χωρίς προηγούμενο παράδειγμα. Αυτή η έννοια της λέξης του Θεού. "Πείτε," δεν είμαι ο πρώτος απόστολος μεταξύ των αποστόλων ".Αυτή η έννοια είναι επίσης περιέχονται στα λόγια του anhu Ομάρ »."Στην καλύτερη περίπτωση αίρεση".
Επίσης, με άλλα λόγια, οι ιμάμηδες, όπως Ιμάμ Shafi'i, "Bid'ah είναι διττός, τόσο αιρετικό και αιρετικούς, οι οποίοι είναι άμεμπτη, ενδεχομένως Sunnah, τότε είναι καλό, αλλά αν, αντίθετα, τότε αυτό είναι ντροπή ". Ibn Rajab είπε, "Όπως περιέχονται στα λόγια του Salaf θεωρούνται είτε μέρος της αιρέσεως είναι αίρεση, υπό την έννοια της γλώσσας. Δεν είναι αιρετικός, με την έννοια της Σαρία.
Μερικά παραδείγματα Bid'ah Σήμερα: Λατρεία και taqarrub στον Αλλάχ Subhanahu Wa Ta'ala
Αίρεση, αίρεση που σχετίζονται με λατρεία, αυτή τη στιγμή πολύ.Βασικά είναι tauqif υπηρεσία (μόνο για την παρουσία και την έλλειψη επιχειρημάτων), άρα δεν είναι κάτι που υπαγορεύεται από την άποψη της λατρείας μόνο για τους λόγους.
Κάτι που δεν έχει κατηγοριοποιηθεί ως αιρετική επιχειρήματα, με βάση τα λόγια του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam."Εκείνοι που δεν ασκούν τις παραγγελίες μας σε αυτόν που απορρίφθηκε". Πολλές πράξεις λατρείας που ασκούνται αυτή τη στιγμή, είναι λεγεώνα, ανάμεσά τους? Σκληρύνει την πρόθεση στην προσευχή. Για παράδειγμα, διαβάζοντας δυνατά. "Σκοπεύω να προσεύχομαι, όπως και αυτή επειδή ο Αλλάχ Ta'ala".
Μερικά παραδείγματα Σήμερα Bid'ah: Εορτασμός της γέννησης του προφήτη συμπίπτει με τη Σελήνη Rabiul Awwal
Σύγχρονη αίρεση της αίρεσης-πολλά είδη, με το πέρασμα του χρόνου, τουλάχιστον την επιστήμη, τον αριθμό του καλούντος (ιεροκήρυκες) καλούνται να αίρεση και παραβατική συμπεριφορά, και η εκδήλωση του tasyabuh (μιμηθούν) όσοι δυσπιστώ, είτε σετελωνειακά θέματα καθώς και τις θρησκευτικές τελετές τους.Αυτό δείχνει την αλήθεια (γεγονότα) των alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam. "Αυτό που θα ακολουθήσει τους τρόπους της πριν", για παράδειγμα, είναι: Γιορτάζοντας τη γέννηση του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam είναι αίρεση, γιατί η γιορτή δεν έχει καμία βάση στο βιβλίο και Sunnah, Salaf Σαλίχ και στην πράξη και σε διαδοχικές γενιές προηγούμενες επιλογές. Εορτασμός των γενεθλίων του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu «Sallam εμφανίζεται αμέσως μετά τον τέταρτο αιώνα, ΑΧ.
Στάσεις απέναντι στην δράστες Manhaj της Ahlus Sunnah και Bid'ah αντικρουονται Ηθοποιοί Σε Bid'ah
Manhaj τους σε αυτή την περίπτωση με βάση το βιβλίο και την Sunnah. Manhaj σταθερή και δεν αμφισβητείται, στην οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά αμφίβολη, αμφίβολο των αιρετικών και στη συνέχεια να το αρνηθεί (μία προς μία).

 
Και με βάση το βιβλίο και την Sunnah, που εκφράζουν την υποχρέωση να προσκολλώνται στις διδασκαλίες της Σαρία και την υποχρέωση να εγκαταλείψουν ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών και πράγματα που γίνονται. Ahlus Sunnah μελετητές έχουν εκδώσει πολλή δουλειά στον τομέα αυτό.Και στα βιβλία της Aqeedah, που επίσης αντικρούσει τους αιρετικούς που σχετίζονται με την πίστη και νομικοί. Πράγματι, ορισμένοι έχουν γράψει έργα ειδικά γι 'αυτούς.
Ιστορικό Η εμφάνιση του Bid'ah

Προφήτης sallallaahu «alaihi wa Sallam το έχει εξηγήσει σε ένα χαντίθ αφήγηση από Ibn Σύντροφοι Mas'ud του ΑΛΛΑΧ» anhu, δήλωσε: Αγγελιοφόρος του alaihi wa Αλλάχ sallallaahu »Sallam να κάνει μια γραμμή για εμάς, στη συνέχεια είπε:« Αυτός είναι ο τρόπος του Αλλάχ ", τότε καταστήσει τις γραμμές στα δεξιά του και αριστερά του, στη συνέχεια είπε: «Και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο πάνω σε κάθε δρόμο υπάρχει ο Σατανάς ο οποίος καλεί τα πάντα (άνδρες) στο δρόμο".Όποιος γυρίζει από το βιβλίο και την Sunnah? Θα χτυπήσει πάντα στους δρόμους της ψευδείς και αιρετικές. Έτσι, το ιστορικό που οδήγησε στην εμφάνιση της καινοτομίας, της καινοτομίας, σε περίληψη έχει ως εξής: άγνοια των νόμων της Ad-Deen, μετά τα πάθη.

Ορισμός της αιρέσεως, αίρεση και διάφορα είδη του νόμου-το καταστατικό
Η πράξη της αιρέσεως των τελωνειακών (συνήθειες)? Ως τις νέες ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας (περιλαμβάνει επίσης νέες αποκαλύψεις της επιστήμης με διάφορα είδη-). Επιτρέπεται (επιτρέπεται) επειδή η προέλευση όλων των τελωνείων (συνήθειες) είναι επιτρεπτές.
 
Η πράξη του αίρεση της ad-Deen (Ισλάμ) είναι χαράαμ, γιατί είναι προς το Deen είναι tauqifi (δεν μπορεί να αλλάξει με την αλλαγή του)? Alaihi του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είπε:" Αυτό σημαίνει: Όσοι κατέχουν ένα νέο πράγμα (να κάνει νέων) στις υποθέσεις μας δεν είναι τέτοια θέματα, τότε η πράξη απορρίπτεται (δεν έγινε δεκτή). " Και σε μια άλλη αφήγηση λέει: "Αυτό σημαίνει: Κάθε άτομο που διαπράττει μια πράξη η οποία δεν βασίζεται σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις μας, τότε η πράξη του απορρίπτεται.

Κριτήρια Bid'ah
Κατανόηση της καινοτομίας στο σημείο syar'i είναι να προσκυνήσουν τον Αλλάχ με κάτι που δεν είναι disyari'atkan Θεό. Θα μπορούσατε επίσης να πω ότι η καινοτομία είναι για να προσκυνήσουν τον Αλλάχ με κάτι που δεν φαίνεται από alaihi WA του Προφήτη sallallaahu «Sallam ούτε τα τέσσερα χαλίφηδες.Ολοκλήρωσαν την πρώτη ορισμό της λέξης του Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala "Έχουν κάποιους θεούς, εκτός από τον Θεό atkan mensyari» με τη θρησκεία τους δεν επιτρέπεται να Αλλάχ ". Ενώ ο δεύτερος ορισμός προκύπτει από τα λόγια του alaihi wa του Προφήτη sallallaahu »Sallam. "Σας επιτρέπει να κρατούμε την Σούννα sunnahku και Khilafat ur Rashidun που λαμβάνουν καθοδήγηση. Gigitlah-Σούννα Σούννα με σοφία, και σας επιτρέπουν να μείνετε μακριά από τα θέματα που diada εφευρέσεις νέων"

Είναι η μόνη αποτελεσματική Bid'ah στα πεδία της Λατρείας, Η φύση της Bid'ah
Η καινοτομία είναι, όπως αναφέρθηκε από alaihi WA του Προφήτη sallallaahu »Sallam. "Σας επιτρέπει να μείνετε μακριά από τα θέματα που diada εφευρέσεις νέων, όπως κάθε νέα περίπτωση (στο θρήσκευμα) είναι η προσφορά« Αχ, κάθε προσφορά «Αχ ήταν διεστραμμένη, και κάθε διεστραμμένη αυτό (όπου) στην κόλαση".
Έτσι, όλες οι αιρέσεις, οι δύο αρχές και συνεχής, ο ένοχος είναι ένοχος, επειδή όπως λέει στο hadeeth ο Προφήτης », (όπου) στην κόλαση" Θέλω να πω, ότι το σφάλμα ήταν η αιτία για diadzab στην κόλαση. Επειδή Rasulullan έχει προειδοποιήσει το λαό του ενάντια αίρεση, τότε είναι κατανοητό ότι είναι πολύ επιζήμιο, διότι ο Προφήτης αποκάλεσε σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν αναφέρεται ρητά, όπως και στα λόγια που είπε, «Κάθε καινοτομία είναι λανθασμένη."
πηγή: http://almanhaj.or.id

Tidak ada komentar:

Posting Komentar