Sabtu, 17 Maret 2012

Kasu minema viis Hajj Mekasse tuua hea maailmas ja edaspidi


Kasu minema viis Hajj Mekasse tuua hea maailmas ja edaspidi

PooltSheikh Abdul Aziz bin Abdullah Baz


Seas Asmaul Husna omandis Allaah on Al-Hakim, mis tähendab: "Mis määrab seadus, või mis on oma olemuselt Tarkus, kus Jumal ütleb ja tegutseb asjata.

 
Seega kõik Shari'ah Jumala Subhanahu wa Ta'ala on suur ja hea palju kasu Tema teenistujate maailmas nagu hiilgus südamed, meelerahu ja heas seisukorras. Tingitud ka hea ja suur võit tema kodulinnas rõõm (allpool), vaadates oma nägu ja teenida Tema hea meel.
Samamoodi Hajj, aastane kummardama Jumalat syari'atkan Tema sulased on palju suuri eeliseid ja suurem eesmärk, mis toob hea maailmas ja edaspidi. Ja üks lugu on see palverännak on.

[1]. Mengikhlaskan Kõik JumalateenistusKummardama ainult Jumal Subhanahu wa Ta'ala ja paljastab oma südame usk, et midagi on kummardasid HAQ, kuid teda ja et ta on ainuomanik nimed ilus ja üllas omadused. Ei partner Talle midagi meenutab Teda ja ei sobi talle.
Ja see on vihjanud oma sõna.
"Mis tähendab: Ja mäletan, kui me koht, kus Baitullah et Ibrahim, öeldes:" Ära seosta mind ühegi ja puhastada Minu maja on neile, kes circumambulate, ülistus, kummardas ja masendus "[Al-Hajj: 26]
Pühitseb oma maja sel juhul on lihtsalt kummardama Jumal oma maja (Ka'bah) on üllas, mebersihkan ümber Kaaba ja ebajumalaid, kujud, ebapuhas, roojane, et Jumal Subhanahu wa Ta'ala hoidku, ja kõik asjad, mis häirivad inimesi, kes teevad Hajj või Umrah või muid asju, mis võtavad (hooletus) oma eesmärkide saavutamiseks.
[2]. Mercy sai patud ja Vasta Jannah (taevas)"Alates Abu Hurayrah et prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ütles: "umrah umrah teisele on patt nende vahel ja ei ole tasu Hajj välja Jannah Mabrur" [Bukhari ja Muslim, Bahjatun Nanzhirin ole. 1275]
"Abu Hurayrah ütles:" Ma kuulsin, et prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles, et kes iganes palverännaku House on tänu Jumalale, ei tee rafats ja fusuuq, kindlasti ta käib päeval ta sündis tema ema" [Bukhari]
Rafats: Jima "sissetoomise ja määrdunud sõnade Fusuuq: sõnakuulmatus
Kes läks Kaaba, siis minna Hajj või Umrah hästi, ilma rafats ja fusuuq ja siiralt Jumala Subhanahu wa Ta'ala üksi, Jumal Subhanahu wa Ta'ala andeks oma patud ja kirjutada oma jannah.Ja see on see mis on kadedus iga usklik ja õnn mu'minah et võitis ja päästis põrgust jannah.
[3]. Tervitades kõne prohvet Ibrahima Alaihissalam"Ja kutsuda inimkonna palverännak, nad tulevad teile suu ja kaamel ratsutamine kõhn tulevad igast nurgast palju" [Al-Hajj: 27]
Prohvet Ibrahim Alaihissalam on kutsunud (ja Hajj) inimestele. Ja Jumal Subhanahu wa Ta'ala teeb keda iganes ta tahab (olla) kuulsin kõne prohvet Ibrahim Alaihissalam ja teretulnud. See kestis, sest aeg prohvet Ibrahim siiani.
[4]. Erinevaid tunnistajaks moslemite KasuJumal Subhanahu wa Ta'ala ütleb: "Selleks, et nad võivad tunnistajaks kasu neile" [Al-Hajj: 28]
Ne Subhanahu wa Ta'ala mainib kasu muthlaq (tavaliselt ilma sidemed) ja mubham (ilma selgituseta), sest number ja suurus kohest kasu menafaat esinevate ja toimub hiljem nii ajalise ja edaspidi.
Ja suurimad on tunnistajaks Tema ühtsus, et nad palvetavad Jumala Subhanahu wa Ta'ala üksi. Nad tulevad eesmärgiga leida nägu tema hiilgav ei ole, sest riya "(teistele nähtav) ja ka mitte sellepärast sum'ah (rääkida keegi teine). Isegi need betauhid ja siiras Temale ja panditud (tawhid) oma sulaste ja kosutage üksteist inimeste seas, kes tulid (palverännaku ja nii edasi,-pent) about it (tawhid).
Nad thawaaf ümber see, ülista Teda ja palvetas oma maja, kerjamine oma armu, palvetades, et nende Hajj vastuvõetav, nende patud on andeks antud, tagasi ohutult nergara iga ja antud armuand re- jälle palvetada ja alandlik end kepda teda.
Nad räägivad valjult nii talbiyah kuulnud inimesed lähedal või kaugel, ja teised saavad õppida tundma oma tähenduse mõttes aru oma südames ja praktiseerida oma rääkinud. Ja see tähendus on: mengikhlaskan jumalateenistuse ainult Jumal ja on usku, et ta on "oma jumal tõde, oma Looja, andja õnne neile, palverändurid ja kummardasid kui teine.
[5]. Tundma üksteist ja nõu Iga MuuJa üks lugu on see, et moslemite palverännak üksteist tundma ja nõustada üksteist ja seadusjärgse al-Haq. Nad on pärit kõikides suundades, lääne, ida, lõuna ja põhja Makkah, kogunesid maja Jumal Subhanahu wa Ta'ala ja vana, et Arafat, et Muzdalifah, Mina ja Mecca. Nad teavad üksteist, nõustada üksteist, mõned muud õpetamine, juhendamine, abistamine, aidates saajate kõrval maailma abisaajate saajate taklim kord palverännak, palve, heategevus, abisaajate juhendamist, suunda ja missioon sisse võrgud Jumalast.
Nad võisid kuulda vaimulikkond, mis on kasulik neile, on juhendid ja juhised sirge tee, tee suunas õnne tauhidullah ja siiras Temale, kes on nõutud kuulekust Jumalale Subhanahu wa Ta'ala ja teades sõnakuulmatuse tuleb shunned , ja et nad teaksid piire Jumal, ja nad aitavad üksteist headus ja vagadus.
[6]. Õpi religioon Jumala Subhanahu wa Ta'alaJa suur palverännak hüvitiste hulka, on see, et nad saaksid õppida usk Jumala keskkonnas vana maja Jumala ja lingkungann Nabawi mošee vaimulike ja nõuandjaid samuti hoiatus selle kohta, mida nad ei tea seadusi usu, Hajj, umrah ja teised. Et nad saaksid täita oma kohustusi teadust.
Of Makkah on korrapärane teadust, teadust monoteismi ja religiooni. Siis (arenenud) of Medina, kogu poolsaare ja kogu maad Jumala Subhanahu wa Ta'ala, et on olemas teadus-ja erialased teadmised. Aga kõik on algselt siit vanast naabruses Jumala koja.
See on kohustuslik õpetlasi ja jutlustajaid, kus nad on, eriti koduses keskkonnas on Jumal Subhanahu wa Ta'ala, et õpetada inimesi, kes lähevad Hajj ja Umrah, põlisrahvaste ja migrantide ja palverändurid , oma religiooni ja rituaalide Hajj.
Muslim on käskinud õppida, aga (asjaolud) see, kõikjal ja igal ajal, kuid vanas majas jumal, see asi (usuõpetus) on tähtis.
Ja üks märke headust ja õnne isik õppida usu Jumala Subhanahu wa Ta'ala.
"Tähendus: Prohvet sallallaahu" alaihi ütles: "Kes soovitud Jumal Subhanahu wa Ta'ala mis on hea, kindlasti tegi ta faqih religiooni" [Bukhari, Kitab al-Ilmi kolm peatükki: 14]
Siin maal on Jumala, oma maa kõikjal riigis ja kui leiate vaga teadlased shari'ah Jumala, siis kasuta oma võimalusi. Ära ole ülbe ja laisk. Sest teadus ei ole võimalik saavutada inimeste poolt, kes on ülbe, laisk, nõrk ja uje. Uuringud, mis vajavad tähelepanu ja kõrge valmisolek.
Taganeda oma õpinguid, ei ole see argus, vaid nõrkus. Jumal Subhanahu wa Ta'ala ütleb.
"Mis tähendab: Jumal ei häbene tõde" [Al-Ahzab: 53]
Seega, usklik ja visionäär mukminah, ei häbene käesolevas grupis nimetamata; isegi ta arenenud, esitada küsimusi, uurida ja paljastada kemusykilan ta oli, nii et läheb kemusykilan.
[7]. Rakendades teaduseSeas palverändurid on levitada kasu teadusele oma vendadele, kes täidavad Hajj ja tema kaaslased, kes autos, lennukis, telkides Mekas ja kõikides kohtades. See on võimalus, et Jumal Subhanahu wa Ta'ala andnud. Te võite levitada oma teadmisi ja selgitab, mida saad, kuid peab olema, mida sa tead mis põhineb Book ja Sunna ja istimbath ekspertteadmisi nii. Mitte teadmatusest ja ideid, mis kalduvad kõrvale Book ja Sunna.
[8]. Suurendada kinnipidamiseHulgas kasu palve ja palverännak on tawaf, nagu Jumal Subhanahu wa Ta'ala.
"Tähendus: Siis lase neil eemaldada mustus, mis on nende organitega; lase neil täpsustada oma nadzar nadzar-ja lasta neil berthawaf ümber vana maja (Ka'bah)" [Al-Hajj: 29]
Siis on ette nähtud inimestele, kes töötavad Hajj ja Umrah reprodutseerida ja korrutab oma parima tawaf palve maa õigusvastane. Seega paljunevad palved, qira'atul Koraan, palvehelmed, tahlil, dhikr. Perbanyaklah ka käsime ebaõiglane ja da'wah Jumala Subhanahu wa Ta'ala tee, kus paljud inimesed kogunevad pärit Aafrikas, Euroopas, Ameerikas, Aasias ja teised.On kohustuslik, et nad kasutavad seda võimalust hästi.
[9]. Täitma NadzarNadzar kuigi ei tohiks seda teha, kuid kui keegi on teha kuulekus bernadzar on kohustuslik talle seda täitma.
Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles.
"Tähendus: Kes bernadzar kuuletuda Jumalale, siis andke talle kuuletuma teda" [Bukhari]
Nii et kui keegi kohapeal bernadzar see ebaseaduslik vormis palve, ülistus-või muu Tawaf on kohustuslik talle teha palve see keelatud maa.
Jumal Subhanahu wa Ta'ala ütleb.
"Mis tähendab: Ja lase neil täita nadzar" [Al-Hajj: 29]
[10]. Abi ja teha head vaesteleHulgas kasu palverännak on aidata ja teha head vaestele, kes teevad Hajj hea või mitte selles riigis ohutu.
Üks ravib haigeid, külla, mis näitab, et haigla ja aitas teda aare ja narkootikumid.
See all-inclusive kasu palverännak.
"See tähendab: .... nii nad näevad kasu neile" [Al-Hajj: 28]
[11]. Reprodutseerida Dhikr JumalaOhutu selles riigis lase Dhikr Jumala kas riik seistes, istudes ja bebaring koos roosiaed (öeldes Subhanallah) hamdalah (öeldes Alhamdulillah) tahlil (öeldes Laa ilaha ILALLAH) Takbir (öeldes Allahu Akbar) ja hauqallah ( kõne wa Laa laa haula quwata billah illa).
"Tähendus: Alates Abu Musa Al-As'ari Allaah" Anhu et prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" sarnaseks, kes mäletab oma Issand ja kes ei mäleta ta on elavate ja surnute üle. " [Bukhari, Bahjatun Nadzirin ole. 1434]
[12]. Palveta TemaHulgas kasu Hajj peaks alandlik ise siiralt ja pidevalt palvetama, et Jumal Subhanahu wa Ta'ala, et ta võib aktsepteerida heategevus, panna südamed ja teod; Tema abiga meelde Teda, tänan teda ja jumalateenistuse suurendaks teda, et ta aitaks täita kohustusi, mis ta ridhai laadi ja et ta aitas teha head oma sulastele.
[13]. Manasik teha parimaidHulgas kasu Hajj, peaks läbi viima nii täiuslik kui võimalik, parim ja võib seikhlas tehes tawaf, sa'i, wukuf juures Arafat, on Muzdalifah, viska Jumrah, samuti palve, qira'atul Koraan, dhikr , palveta ja teised. Samuti tuleks kallal kontsentratsioon ja siirus.
[14]. Tapmise SacrificeHulgas kasu Hajj on tapmine (loom) ohver, nii kohustuslik ja kui berihram tammatu qiran ja mitte kohustus on taqarrub Jumala Subhanahu wa Ta'ala.
Ajal Farewell Pilgrimage "Messenger Jumala sallallaahu" alaihi wa Salam 100 inimest on ohverdanud loomi. Sõber ka tapetud ohver.See on ohver jumalateenistuse, sest liha jagatakse vaestele ja abivajajatele päevil Mina ja teised.
Sellised on mõned õppetunnid Hajj (5 sammast Islam) loodetavasti saame kasu, ja alati anda nõu Jumala Subhanahu wa Ta'ala ja seda on lihtne täita. Aamen
[Kopeeritud As-Sunna Magazine Issue 09/Tahun III/1419H/1999M korral kohandada Abu shalihah Al-Furqan ajakirja number 72 lk 18-21. Penebit Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi Km 8 Selokaton Gondangrejo - Solo 57 183]

IN Hajj ja Umrah palverännak
PooltUstadz Kholid Syamhudi

Tõesti Jumal Almighty ei loo dzinni ja inimkond välja kummardama vaid Teda üksi, öeldes:
"Ja ma ei ole loonud dzinni ja mees kummardama Me". [Adh-Dzariyat/51: 56].
Realiseerida kummardamine vajadus meedia, mis võib selgitada tähendust ja iseloomu kummardamine Kõigeväeline Jumal tahab.Nii et oma suurt tarkust, et saatis oma apostlite läbi ja esitab oma sõnum ja Shari'a et dzinni ja inimkonnale.
Täiuslikkus islam on määramisel palverännaku House, al-Haram nagu üks suur sümbolid Islam. Isegi Hajj on 5. samba Islam, ja sai üks vahend moslemeid ühinema, tõstes vagadust ja jõuda tõotatud paradiis neile, kes kardavad Jumalat. Seega, täiuslikkus syari'atnya, islam on kehtestanud menetluse või meetodi täielik ja üksikasjalik, seega ei ole vaja mainida liitmise ja lahutamise rakendamisel seda teenust.
Üks osa palverännak on palverännak, mis tuleb läbi viia iga isik, kes töötab Hajj ja Umrah. Ühe osana, siis rakendamist tuleb seletada, nimelt seoses määruste ja seadustega seda ümbritsevad.
MÄÄRATLUS ihramIhram sõna võetud araabia sõnast al-Haram keelatud või takistatud mõttekas. Seda nimetatakse ihram, sest keegi kavatsusega saada sisse Hajj või Umrah, siis ta oli keelatud öelda ja teha hea teatud asjad nagu Jima ", abielus, räpane sõna ja nii edasi. Siit teadlased kindlaks ihram kavatsusega üks 2 lõikavat (st Hajj ja Umrah) või mõlemad korraga. [1]
Nii selge arusaam vigu, et mõned moslemid ütlevad, on riietatud lapiga ihram ihram. Sest see on kavatsus ihram sisse Hajj või Umrah. Kuigi riietatud ihram lapiga on peab igaüks, kes on berihram.
KOHT BERIHRAMIhram, kui oluline osa läbi palverännaku ja Umrah alates miqât.Palverännaku-ja Umrah on, ta peaks teadma, kui koht berihram miqat. Need, kes ei berihram of miqât, mis tähendab, see on kohustus jätta Hajj, mistõttu on kohustuslik neid asendada see tamm (trahvid).
MENETLUS ihramA. Sunna võtta vanni enne ihram meestele ja naistele, kas antud olukorras püha või menstruatsiooni, sest jutustasid Jabir Allaah "Anhu Ta ütles:
فخرجنا معه حتى أتينا ذا الحليفة فولدت أسماء بنت عميس محمد بن أبي بكر فأرسلت إلى رسول الله كيف أصنع? قال: اغتسلي واستثفري بثوب واحرمي (رواه مسلم)
"Siis tuli välja prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam. Kui me jõudsime ja lihaskonna Hulaifah, Asma bint Muhammad bin Abi Umais Bakr sünnitas. Siis ta (Asma) saata (keegi vastata), et prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam (ja küsi) : "Mida ma pean tegema?" Ta sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" ujuma ja beristitsfarlah [2] ja berihramlah "."[Aruande koostaja moslem (2941) 8/404, Abu Dawud ole. 1905 ja 1909, ja Ibn Majah ole. 3074.]
Kui vett ei ole bertayammum, sest Sunna puhastamiseks ei tohi kasutada vett, kui see ei ole bertayamum. L Jumal mainib puhastamine hadats Tayammum, öeldes:
"Te, kes usuvad, kui te palvetate, siis peske nägu ja käed kuni küünarnukkideni, hõõruda oma pead ja (pesu) jalad kuni pahkluudeni, ja kui sa junub seejärel pesta ja kui te olete haige võireisides või naasta reovee (WC) või puudutada naine, siis ei saa veega, seejärel bertayamumlah hea pinnase (neto) ... ". [Al-Ma `Idah / 5: 6].
Seetõttu ei saa olla analoogne (arvasin), et teised. Ka, sest puudub näiteks või käsk prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam et bertayammum eriti kui palverändurite on suplemine hügieeni seaduse käsib tal Asma` bintu Umais on menstruatsiooni dušš.
2. Sunna kanda parfüümi kui ihram, nagu märgib "Aa'ishah Allaah anha:
كنت أطيب النبي n لإحرامه قبل ان يحرم و لحله قبل أن يطوف بالبيت.
"Mul riides prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam parfüümid ihramnya enne berihram, ja kui halal enne circumambulate Kaaba. "[Bukhari no.1539 ja moslemi ole. 1189].
Kasutamise parfüümi on lubatud ainult tervise, mitte riideid ihramnya, sest prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:
لا تلبسوا ثوبا مسه الزعفران و لا الورس
"Ära kanna riideid, mis puutuvad kokku za'faran parfüümi ja sõjad."[Kokkulepitud alaih].
Seljas parfüümi on kaks asjaolu:a. Berihram vanni ja kanda enne, siis lepiti kokku, ei olnud probleemi.b. Kasutage seda pärast dušši ja enne berihram ja parfüümid ei ole kadunud, see on lubatud teadlased välja Imam Malik ja need, kes nõus oma arvamuse.
Hüpotees kasutamise lubatavust parfüümi ihram, Hadith Aisha, ütles ta:
كان رسول الله اذا أراد أن يحرم يتطيب بأطيب ما يجد ثم أرى وبيص الدهن في رأسه و لحيته بعد ذلك (رواه مسلم)
"Kui prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam tahtis berihram (ta) panna parfüümi kõige aromaatne, et ta sai, siis ma nägin välk õli peas ja tema habeme pärast seda ". [Aruande koostaja moslem, no.2830].
"Aisha ütles: Allaah anha ka:
كأني أنظر إلى وبيص المسك في مفرق رسول الله  و هو محرم
"Nii kui ma nägin välk Misk (Misk parfüümi) eesotsas prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam, kui ta oli riigi ihram ". [Aruande koostaja moslem, ei. 2831 ja Bukhari, no. 5923].
On üks probleem:Kui keegi kannab parfüümi on tema keha, nimelt pea ja habe, aga siis parfüümi pudeneb või sulatatakse, see mõjutab või mitte?
Vastus: Ei mõju, sest liikumine parfüüm ise ja ei saa liigutada, ja ka sellepärast, et see tundub prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ja tema kaaslased ei häirinud kui ta pudeneb lõhnav õli, sest nad kannavad vastavalt asjaoludele, mis võimaldas [3].
Siis, kui keegi, kes berihram (mahram) täidab pesemist, ja ta kandis lõhnastatud juukseõli, siis oleks hõõruda oma pea käte vahel. Kui ta seda teeb, siis õli on kinni oma kätega, kuigi vaid pisut, siis ei pea kandma kindaid siis hõõruda pea?
Shaykh Muhammad Salih al-'Uthaymeen kunagi andis selgitusi selles küsimuses. Shaikh ütles: "Pole vaja, see hõlmab isegi liialdus religiooni ja ühtegi argumenti. Samuti ei hõõru peaga puit või nahk. Ta lihtsalt pühkige seda oma peopessa, sest see termaasuk on andeks" [4].
3. Seljas 2 tükki valge lapiga kasutada sarong ja sall, nagu prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam:
ليحرم أحدكم فى إزار و رداء و نعلين
"Las iga üks teist berihram kasutades kindad ja sall ja paar sussid".[Aruande koostaja Ahmad 2/34, ja liigitada Saheeh poolt Ahmad Shakir sanadnya].
Kaks tükki valge lapiga eelistati põhjal sõnu prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam:
خير ثيابكم البياض فالبسوها وكفنوا فيها موتكم
"Parim oled valge kleit, siis pane oma keha kafanilah teda ja temaga". [Aruande koostaja Ahmad. Vaata sharh Shakir Ahmad, 4/2219, ja ta ütles: "Saheeh isnad"]
Ibn Taymiyyah võib Allaah halasta raamat rituaalid (lk. 21) ütles: "Sunna kaks berihram puhta lapiga. Kui mõlemad on valge, siis on rohkem mainstream, ja lubas ihram igasuguste lapiga dimubahkan shuf (fliis) ja nii edasi. Lubatud berihram on valge lina ja valge ei ole värvid, mis on lubatud [5], kuigi värvikas ". Nagu naised, ta oli veel seljas riietus, mis katab tema era osad, välja arvatud nägu ja peopesad.
4. Disunahkan berihram pärast palveid. Nimetatud hadeeth of Ibn 'Umar "anhuma sisse Saheeh Bukhari, et prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ütles:
أتاني الليلة آت من ربي فقال: صل في هذا الوادي المبارك وقل عمرة في حجة
"See tuli eile õhtul alates messenger minu Issandat ja ütles:" Paluge see õnnis Wadi ja ütlevad: "Umratan hajjatin ühendus". "
Jabir ka hadeeth of Allaah "Anhu
فصلى رسول الله في المسجد ثم ركب القصواء حتى إذا استوت به ناقته على البيداء أهل بالحج
"Siis prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam palvetades mošee (ja lihaskonna Hulaifah), siis ta ronis al-Qaswa "(nime oma kaamel). Kuni kaameli seisab al-Baida" ta berihram jaoks palverännak ".[Aruande koostaja Muslim]
Nii kooskõlas Sunna on rohkem mainstream ja täiuslik, on berihram pärast kohustuslikku palvetele. Siiski, kui see ei ole aega palvetada fard siis on 2 arvamused teadlased:
a. Hoia palvetas 2 rak'ahs Sunna ja seega see jumhur arvamus, mis postuleeris üldist hadeeth of Ibn 'Umar "Anhu.
صل في هذا الوادي
"Palve on Wadi (org) on".
b. Ei ole ette nähtud palvetas 2 rak'ahs ja seega käesoleva arvamuse Shaykh al-Islam Ibn Taymiyah. Ta ütles Majmu "Fatawa (26/108):" Sunna berihram pärast palveid, kas kohustuslik või Sunna. Kui ta oli sel ajal tathawu ", vastavalt üks kaks arvamust, ja teised, et ta fard palve, siis hiljem berihram ja kui mitte, siis pole eriline palve Pilgrim, ja see, mida râjih ".
Aastal Ikhtiyarat (lk. 116) ta ütleb: "Berihram pärast kohustuslikku palveid kui üldse, või Sunna (nafilah); sest ihram ei ole eriline palve teda."
Seega ei ole 2 rak'ahs palvetas spetsiaalselt ihram.
5. Kavatsevad rakendada üks rituaalide ja Sunna öelda. Lubatud valida kolme kipitus, nimelt ifrad, qiran ja tamattu ", nagu märgib" Aa'ishah Allaah "anha.
خرجنا مع رسول الله عام حجة الوداع فمنا من أهل بعمرة و منا من أهل بحج و عمرة و منا من أهل بحج و أهل رسول الله بالحج فأما من أهل بعمرة فحل عنه قدومه و أما من أهل بحج أو جمع بين الحج والعمرة فلم يحلوا حتى كان يوم النحر (متفق عليه)
"Oleme välja tulnud prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam sisse Farewell Hajj ", siis keegi meist, kes berihram koos umrah ja seal on berihram koos Hajj ja Umrah, ja seal on berihram koos Hajj ainult, kui prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam berihram koos Hajj ainult. Nagu berihram koos Umrah siis ta halal pärast saabumist, [6] ja berihram täiusliku Hajj või Umrah palverännak ja ei ole kosher (välja arvatud ihramnya), kuni ta oli päeva Nahar [7]. " [Mutafaq "alaih].
Seega, keegi, kes bermanasik ifrad, ütles ta:
لبيك حجا või لبيك اللهم حجا
ja keegi, kes bermanasik tamattu ", ütles ta:
لبيك عمرة või لبيك اللهم عمرة
ja kui päeval Tarwiyah (8 Dzulhijah) sätestab:
لبيك حجا või لبيك اللهم حجا
Sunna on bermanasik qiran, ta ütleb:
لبيك عمرة و حجا
Pärast Sunna reprodutseerida talbiyah et circumambulate Kaaba rakendada.
Nii lühike selgitus Hajj ja Umrah palverännaku ajal. Loodetavasti kasulik. Allaah Almighty teab paremini Shawab Bish.
[Kopeeritud Sunna ajakirja 06/Tahun VII/1424H/2004M- 2003M Edition. Foundation Published Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondangrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tel. 0271-761016]________Allmärkus[1]. Vaata Mudzakirat, sharh "Umdah (lk. 65) ja Syarhul-Mumti" (6/67).[2]. Istitsfar, on püüe vältida täitmisel vere genitaalid on menstruatsioon või sünnitusega, võttes pikkus lapiga, mis on asetatud veri kohapeal ja on kaetud materjaliga, mis ei tungi verd võetakse tip-ujunnya siduda kõhus. Tänase seisuga on umbes salvrätikud. Vaata sharh moslem, 8/404.[3]. Vaata Syarhul-Mumti "6/73-74.[4]. Syarhul-Mumti ", 6/74.[5]. Tsitaat Syarhul-Mumti ", 6/75.[6]. Pärast tulemusi Umrah täites Tawaf ja sa'i.[7]. Aasta 10. ja lihaskonna hijjah'l.
Haji valida, kas maksta Sunna Või almust PATRIOT

PooltSheikh Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz


KüsimusSheikh Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz küsiti: Inimestele, kes on täita palverännaku palverännak ja ta suutis minna enam, on see piisav tema asemel palverännak teist korda nii menginfakkan Hajj raha neile, kes võitlevad Jumala viis Afganistanis Kui 2. palverännak Sunna pakkudes abi džihaadi kohustuslik? Palun selgitage, võib Jumal premeerida teid tähelepanu moslemite parima lapsi.
VastusInimesed, kes on esinenud palverännaku kohustuslik, siis peamine asi on see, et vahendeid kasutatakse menginfakkan 2. palverännak inimesi, kes võitlevad Jumala viisil Mujahideen Afganistanis ja inimesed põgenikelaagrites Pakistanis. Sest kui prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam küsiti:
"Millised on peamised Amal". Nii et prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam vastas:" Usk Jumalasse ja Tema Messenger ". Küsija ütles: "Siis mida?" Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" Jihad, kuidas Jumala ". Küsis ta uuesti: "Siis mida?" Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" Haji Mabrur ". [Kokkulepitud alaih]
Kus prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam tehtud palverännak pärast džihaadi. Ja see tähendas Sunna Hajj. Jaoks kohustuslik Hajj on üks samba islam, kui see on võimalik seda rakendada. Ja ajaloos shahihain mainitud prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, et ta ütles.
"Need, kes aitavad inimesi, kes on hädas, siis tõepoolest ta on võidelnud. Ja need, kes kannavad pere headust, siis tõepoolest ta on võidelnud "[Bukhari ja Muslim]
Ja pole kahtlust, et inimesed, kes võitlevad Jumala teed on vaja bantun materjali oma vennad. Ja rahanduse inimesed, kes on hädas üle maksma suur palverännak kaks hadith Sunna ja teised.Ja me palvetame Jumala poole.
Või valida Haji Sunna heategevus?

PooltSheikh Abdullah bin Abdurrahman Al-Jibrin

Küsimus.Sheikh Abdullah bin Abdurrahman Al-Jibrin küsis: Mul on kohustatud teostama Hajj palverännak ning nüüd on võimalus minna uuesti. Kumb on tähtsam menyedekahkan raha 2. palverännak või Hajj mind?
VastusKui teil on laius vara ja lubada heategevust lisaks Hajj on tähtsam sinu jaoks rakendada nii. Aga kui ta ei saa seda teha nii, kuigi su ümber on vaesed inimesed hädasti abi või tegevusi, mis nõuavad head raha, siis annab sulle vahendid oma palverännak on suurem kui Sunna Hajj. Aga kui ei ole vaja väga vajalik, see on tähtsam palverännak.
[Kopeeritud raamatust fatwa fatwa Hajj ja Umrah poolt suur teadlased Saudi Araabia, Muhammad bin Abdul Aziz Helilooja Al-Musnad avaldatud Ash-SHAFI'I Imam Pustakan. Tõlkijad H.Asmuni Solihan Zamakhsyari Lc]
Külastavad linna Meka, Medina ja Jeddah, Saudi Araabias.

Mecca maa varem oli väga viljatu tühermaa. Alates prohvet Aabraham ja tema naine, ema Siti Hajar, kes teeb hoone (ruum), mis on ühtlasi väike maja jumalateenistuse. Siis vähe Ismail sündis maa Mecca.Kui väikese Ismail, Aabrahami ilmutuse Jumal SWT saan minna tagasi maale Palestiinasse. Pärast 10 aastat hiljem naasis ta Püha Maa Meka ja leidis, et tema poeg Ismail on olnud suurepärane.Tol ajal prohvet Ibrahim ja Ismail ühiselt ehitada pühamu. Alguses hoone oli petlikult lihtne. Tehti kindlaks, alates hunnik kive lihtsa kujuga samuti. Siis hoone anti nimi Kaaba. Ja olla meka palved moslemid siiani, kuigi selles suunas oli ka suunata Aqsa mošee Palestiinas.Ehitus lihtne Ka'bah hiljem kogenud kasv ajas. Kuni au, et me kõik näeme täna.Nüüd Masjidl Haram laieneb taas kuni selle au hiljem aastal 2020, mille disain, mis sobib (vt fotot)
Linnad Meka ja Medina on kaks püha linna Islam. Seal asub Kaaba ja Prohveti mošee on soov moslemite külastada.Lisaks on olemas kaks suurt mošeed, on palju rohkem ajaloolisi paiku Mekas ja Medina ja ümbritseva piirkonna. Seal on mägi koos koobas Hira "Nur teda ja ka valdkonna" Arafah. Aastal medina seal Quba mošee, 1. mošee ehitatud ajaloos väljaränne moslemid.Samuti on al Hijr piirkond on endine Thamud, rock skulptor.

Berumrah & Pilgrimage - Meka asub umbes 600 km lõuna pool Medina, umbes 200 km kirdes Jeddah täpselt koordinaatidega 21 ° 25'24 "N, 39 ° 49'24" ida. Koordinaadid: 21 ° 25'24 "N, 39 ° 49'24" E linn on kitsas orus ümbritsevad mäed hoone Kaaba keskmes.Seega on iidsetest aegadest linna üleujutusi kui vihmaperiood enne Saudi Araabia valitsusel parandada selle linna ja renoveerida linnale. Nagu enamik linnad Saudi Araabia, linn on parasvöötme kõrb.Arendamine linna Mecca on lahutamatu olemasolu prohvet Ismael ja Hagar esimese elanike see linn, kes paigutatakse poolt prohvet Abraham on Jumala käsk. Arengus uute Jurhum inimesed, kes lõpuks elab seal. Järgmisel perioodil linna juhtis Quraiši kes on peamine hõimu või hõimude Araabia poolsaare, sest see on vahi Kaaba. See hõim on tuntud kaubandus isegi oma kauplemisaktiivsus Pasa oli teada, et Damaskus, Palestiinas ja Aafrikas. Joonis juhina suguharust Quraiši oli Qussai järgneb Abdul Muttalib. Prohvet Muhammed on otsene järeltulija prohvet Ismail ja Qussai.Aastal 671, Muhammed sündis selles linnas ja kasvab. Esiteks sai ilmutuse Jumalalt tagasi oma inimesed, kuid tema õpetus oli veel pime mõtlemine (Jahilliyah) liikuda Medina. Pärast arendada Madinah, prohvet Muhamedi lõpuks tagasi Mekasse missiooni vabastav linna Mecca ilma verevalamiseta.Järgmisel Mecca hallatavate kalifaadi, mis asub Medina ja kuningas, kes valitses Damaskuse (Ummayyah dünastia), Baghadad (Abbasid) ja Türgi (Ottomani), kes oli alla Sharif Hussein. Siis ühendas all valitsus Saudi Araabia Abdul Aziz ibn Saud käesoleva mis on teine ​​teenistuja püha linna.
Berumrah & Pilgrimage - Al Madinah Munawwarah atauMadinah: مدينة رسول الله või المدينه (ka Madinat Rasul Allah, Medina-Nabi) on peamine linn Saudi Araabias. On Tomera linna diziarahi või külastavad moslemid. On Prohveti mošee, millel on väärtus ning tänu moslemite. Aastal Hadith, prohvet Muhamedi SAW ütles, et:"Palvetades masjidku (Prohveti mošee) on väärtus 10000x ja palveid Haram (Meka) on väärtus 100000x"Linna täna rahvaarv on umbes 600.000 elanikku. Moslemite linn peetakse 2. püha linna. Ajal prohvet Muhamedi, linn sai kesklinnas jutlustamise, õpetamise ja islami valitsust. Selle linna ja islam levinud kogu Araabia ja seejärel kogu maailmas.Linnas on umbes 600 km põhja linna Mecca. In the past võtab aega, et jõuda Madinah (umbes 1 kuu), kasutades Camel. Kuigi praegu on võimalik saavutada umbes 6 tundi läbi maantee, mis ehitati valitsuse poolt Saudi Araabias. Aastal valitsemisaega Ottomani Türgi on raudtee ühendab Medina Ammani (Jordaania) ja Damaskuses (Süüria). mis on osa raudtee-Istanbul (Türgi), Haifa (Iisrael), mida tuntakse Hejaz Raudtee. Nüüd tee ei ole seal enam ja raudteejaama kasutada Museum of Medina. Liin 1. kasutada, et sillutada transport palverändurid. Saai on lisaks kasutada teede, linna Medina pääseb Air rahvusvaheliste Badara kasutatakse peamiselt palverännak hooaja lisaks King Abdul Aziz Airport JeddahGeograafiliselt on linna korter, ümbritsevad mäed ja mäed ja kõrb kliimasCity of Medina perioodil enne arengule Islam tuntud Yathrib. Tuntud kesklinnas kaubandust. Siis, kui prohvet Muhamedi levis Meka linn nimetati ümber Madinah islami sebgai arenduskeskus kuni ta suri ja maeti sinna. Seejärel linn sai kesklinnas järeltulija prohvet Muhamedi, mida tuntakse kesklinnas kalifaat. Terdapa 3 kaliif, kes otsustas selle linna Abu Bakr, Umar ja Uthman bin Affan. Ajal Ali ibn Abi Talib oli valitsus kolis Kufa Iraagis, sest poliitiline ebastabiilsus tingitud terbununya kaliif Uthman pemberontak.Selanjutnya kui toitelüliti pojad Umayyad valitsus kolis Damaskusesse ja kui valitsus kolis poegade Abassiyah valitsus kolis linna Bagdadisse .Ajal prohvet Muhamedi SAW, Medina linnaelanikud on inimesi, kes on moslemid ja juudid on kaitstud olemasolu. Siiski, kuna riigireetmine toime pandud rahvas Medina kui sõda Ahzab, siis juudid välja aetud Medina.Nüüd on püha linna Meka Medina valitsusega ministeeriumi alluvuses Kuningriigi Saudi Araabias, mis on teine ​​teenistuja püha linna.
Berumrah & Hajj - on peamine sadama linn Jeddah Saudi Araabia nii sadama ja lennujaama. Asub kaldal Punase mere ja teistes linnades Saudi Araabias Jeddah on kõrbes kliima.Jeddah on kaluriküla enne 2500 aastat tagasi. Asutatud aastal 647 AD, mida Kaliif Uthman bin Affan kes lõpuks kasutada sadama kasuks palverändurid, eriti perioodidel palverändurid tehtud reisi läbi mere, mitte läbi õhu niimoodi.Kuna kauplemise linn, Jeddah on piisav kohaliku omavalitsuse vahendid. Sea sadam on peamine sadamas kaubandus, mis on keskne paljudes riikides, eriti riikides, Aafrika idarannikul ja Jeemen. Sadam vabasadama.Lennujaama Jeddah on üsna hästi teada, et kuningas Abdul Aziz Airport mis on kõrge aktiivsus, eriti suvel on harjunud teenima lennundus haji.Selain Hajj, Jeddah lennujaamas kasutatakse tavalist ärilistel eesmärkidel, välja arvatud Dammam ja Riyadh.Jeddah ebaselge päritoluga, kuid mis pärinevad enamasti esitatud palverändurid, Jeddah sõna pärineb araabia sõnast, mis tähendab, vanaema Jaddah sest seal on haud arvatakse olevat haud prohvet Aadama naine Eve, kes olid esivanemad inimesele. Teine allikas ütles, et Jeddahberasal of Jiddah araabia sõna, mis tähendab, offshore. (Allikas http://id.wikipedia.org)

Viis põhjust broneerida hotellitoa ajal Hajj ja Umrah reis Saudi Araabia at Agoda.

Viis põhjust broneerida hotellitoa ajal Hajj ja Umrah reisi linnad Meka, Medina, Jeddah ja teistes linnades Saudi Araabia Agoda klikkima reklaame vasakul (paremal) või allosas see artikkel või üks selline blogi aetikel loetletud:


 
Enam kui 170.000 hotellid maailmas - rohkem lisatakse iga päev
 
Usaldusväärsed üle 4.000.000 rahulolevaid kliente
 
1200000 + Hotellid Agoda klientidele igal aastal
 
Üle 1000 tasuta ööd tagasi iga päev boonuspunkti
 
Mis kättesaadavuse üle 22.000 linnades üle maailma
12 hotelli Mekas City Center, 12 saadaval

 
kohtaUSD 293öö Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait kuningas Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 8.1based Fantastic 21 955 on 86 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusLocated in the südames religiooni Makkah, 5-star luksus hotell, mis pakub elegantsed toad, sviidid ja elamute korterid on spetsiaalselt ette nähtud külalisi ...See koht on lähedal Haram, kaupluste ja söögikohtadega. Hotell on varustatud helisüsteemiga, mida saab kuulda Azan ja palved alates Grand Mosque ...Zahrul, Malaisia ​​9. veebruar 2012


 
kohtaUSD 547öö Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah Fantastic 8.5based on 66 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKoos 599 tuba, see omadus on kõik mugavused ja teenused, mida võib oodata 4-tärni hotellis. Külalised leiavad DVD / CD-mängija, kööginurk, filmi ootama sisse ..Hommikusöök reservatsioonid on õige ja hämmastav ...Abdulnasser Kataris 27. detsember 2011


 
kohtaUSD 1067Raffles Makkah Palace ööselP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mecca / Makkah 21 955 Great 9.5based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: Mecca Downtown Wi-FiIga 209 tuba 5-star hotel on hea ülemus rajatisi. Igas toas hotellis pakub külalistele Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, hommikumantlid. Kohvik, ...väga uus ja see on 7 tähte ja ma soovitan kõigile, kes tahab minna ommra võtta ainult selle hotelli ...Ahmed, Araabia Ühendemiraadid 15. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 53öö Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Street Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mecca 6.0based eespool keskmiselt 2 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusIstu tagasi ja lõõgastu ühes linnas 381 tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Para Külalised leiavad Television, toad mittesuitsetajatele, Minibaar ootab iga ...

 
kohtaUSD 293öö Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah Fantastic 8.9based on 21 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on kirjutuslaud, föön, in-house filme ja muid mugavusi. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste hulka konverentsiruumid, kauplused, ...teenus ja lihtsalt Infront Ka "BAH ...Syafuan, Indoneesias 21. veebruar 2012


 
kohtaUSD 154öö White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah 2.0based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKaasatud kõik toad TV, dušš, eraldi dušš ja vann, minibaar.Pesumaja / keemiline puhastus, kauplus, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega leiad ...

 
kohtaUSD 347öö Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz sihtkapitali, Mecca / Makkah Fantastic 8.4based on 15 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on liistud, föönid, toas ohutu, kirjutuslaud igas toas. Restoran, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h toateenindus on mõned veel ...suur puhvet, Kaaba et oli tore ...Reem, Kuveit 17. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 203öö Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Makkah keskmiselt. 5.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõike teha hotell keskendub külaline kogemus, tagades mugavuse ja lõõgastuda. Al Shohada hotellide tellimine Mecca / Makkah lihtne kaudu meie turvaline ...

 
kohtaUSD 1333öö Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah 3.7based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on vann, kohv / tee, satelliit / kaabel-TV, seif ja muid rajatisi. Sest mugavust ja külalised, leiate ka pesu ...

 
kohtaUSD 24öö Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mecca 3.8based sai 2 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusMõned funktsioonid saate nautida on satelliidi / kaabel-TV, minibaar, konditsioneer. Et külalised tunnevad end valmis, Mecca / Makkah Hotellis on ärikeskus, ...

 
kohtaUSD 227öö Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah Fantastic 8.4based on 19 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusVastuvõtt, toas baar, mini, föönid on ühed mugavusi külalised leiavad igas toas. Hotellis on restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, kauplus osana ...Väga clost et Haram, hooldada, palju toitu kohti ja kauplused ...Haytham, Kanada 13. detsember 2011


 
kohtaUSD 293öö Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah Väga hea 7.9based on 20 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusEsile igas toas, muu hulgas mugavustele, föön, triikimislaud, kirjutuslaud, hommikumantlid. Muud omadused hotelli hulka restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h ...

10 hotelli lähedalt leitud Al-Masjid al-Haram Mosque (maksimaalselt 1km), 10 saadaval

 
kohtaUSD 1067Raffles Makkah Palace ööselP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mecca / Makkah 21 955 (0,26 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Great 9.5based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: Mecca Downtown Wi-FiIga 209 tuba 5-star hotel on hea ülemus rajatisi. Igas toas hotellis pakub külalistele Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, hommikumantlid. Kohvik, ...väga uus ja see on 7 tähte ja ma soovitan kõigile, kes tahab minna ommra võtta ainult selle hotelli ...Ahmed, Araabia Ühendemiraadid 15. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 293öö Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah (0,27 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.9based on 21 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on kirjutuslaud, föön, in-house filme ja muid mugavusi. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste hulka konverentsiruumid, kauplused, ...teenus ja lihtsalt Infront Ka "BAH ...Syafuan, Indoneesias 21. veebruar 2012


 
kohtaUSD 227öö Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0,28 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based on 19 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusVastuvõtt, toas baar, mini, föönid on ühed mugavusi külalised leiavad igas toas. Hotellis on restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, kauplus osana ...Väga clost et Haram, hooldada, palju toitu kohti ja kauplused ...Haytham, Kanada 13. detsember 2011


 
kohtaUSD 1333öö Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0,31 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) vastuvõetav 3.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on vann, kohv / tee, satelliit / kaabel-TV, seif ja muid rajatisi. Sest mugavust ja külalised, leiate ka pesu ...

 
kohtaUSD 293öö Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait kuningas Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 21 955 (0,32 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.1based on 86 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusLocated in the südames religiooni Makkah, 5-star luksus hotell, mis pakub elegantsed toad, sviidid ja elamute korterid on spetsiaalselt ette nähtud külalisi ...See koht on lähedal Haram, kaupluste ja söögikohtadega. Hotell on varustatud helisüsteemiga, mida saab kuulda Azan ja palved alates Grand Mosque ...Zahrul, Malaisia ​​9. veebruar 2012


 
kohtaUSD 347öö Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz sihtkapitali, Mecca / Makkah (0,33 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based on 15 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on liistud, föönid, toas ohutu, kirjutuslaud igas toas. Restoran, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h toateenindus on mõned veel ...suur puhvet, Kaaba et oli tore ...Reem, Kuveit 17. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 293öö Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah (0,33 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Väga hea 7.9based on 20 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusEsile igas toas, muu hulgas mugavustele, föön, triikimislaud, kirjutuslaud, hommikumantlid. Muud omadused hotelli hulka restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h ...

 
kohtaUSD 547öö Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah (0,38 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.5based on 66 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKoos 599 tuba, see omadus on kõik mugavused ja teenused, mida võib oodata 4-tärni hotellis. Külalised leiavad DVD / CD-mängija, kööginurk, filmi ootama sisse ..Hommikusöök reservatsioonid on õige ja hämmastav ...Abdulnasser Kataris 27. detsember 2011


 
kohtaUSD 154öö White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah (0,69 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) vastuvõetav 2.0based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKaasatud kõik toad TV, dušš, eraldi dušš ja vann, minibaar.Pesumaja / keemiline puhastus, kauplus, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega leiad ...

 
kohtaUSD 203öö Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Makkah. (0,83 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) üle keskmise 5.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõike teha hotell keskendub külaline kogemus, tagades mugavuse ja lõõgastuda. Al Shohada hotellide tellimine Mecca / Makkah lihtne kaudu meie turvaline.
21 Hotels leida Medina / Medina, 1 Saadaval

 
kohtaUSD 240öö Hilton MadinahKing Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Väga hea 8.0based on 10 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad kõik parimad vahendid iga 340 tuba 3-star hotel.Igas toas on föön, kirjutuslaud, kliimaseade, päevalehes. See ...Asukoht lähedal Nabawi, comfortable rooms ...Zahrul, Malaisia ​​5. veebruar 2012


 
kohtaUSD 107öö Villa MedinaNorth Central Area, Medina, Saudi Araabia, Medina / Medina Väga hea 7.7based on 12 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterMõned funktsioonid saate nautida on toad mittesuitsetajatele, in-room ohutu, triikimislaud, kirjutuslaud. Executive korrusel, lift, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega te tulen ...Puhas ja korras. Vastuvõtmise räägib mõistlik inglise keeles ...Syed Kanadas 15. veebruar 2012


 
kohtaUSD 1813öö Hotel Al Madinah CromWest Central Area, Medina / Medina Fun 6.6based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad föön, päevaleht, toas ohutu igas kamar.Selain ooteruum, vara Medina / Medina on pesumaja / keemiline puhastus, täidesaatva korrus, ...

 
kohtaUSD 127öö Al Ansar Golden HotelVastupidine Püha Mošee, Põhja-Kesk-Area, Medina / Medina Uus!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: Medina City CenterMugav asukoht, pühendunud töötajad ja esmaklassilise vahendid muudavad selle hotelli lemmik reisijatele. Teha reservatsiooni at Al Ansar Golden Hotel Medina / Madinah lihtne ...

 
kohtaUSD 133Madinah Marriott Hotel öö kohtaKing Faisal Street, Lääne provintsis, Medina / Medina Hea 7.3based on 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, Televisioon ootab igas toas. Restoranid, poed, 24 tunnine toateenindus Ärikeskus on mõned extra mugavustega te tulen ...

 
kohtaUSD 160Dyar öö kohta Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Uus!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuEt külalised mugav, kõik toad on toad mittesuitsetajatele, päevaleht, föön. Muud omadused hotelli hulka restoran, lift, tuba 24 tundi ...
47 hotelli Jeddah, 3 Saadaval

 
kohtaUSD 184öö Al Hamra Hotel Haldaja PullmanPalestiina tänav, PO Box 7375, Jeddah Hea 7.0based on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: Piirkondlik FalastinKaasatud kõik toad majas, triikimislaud, toad mittesuitsetajatele.24-tunnine toateenindus, restoranid, poed on mõned extra mugavustega leiad at Jeddah ...

 
kohtaUSD 97öö Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St PO Box 6582 Makkah Road, Jeddah 5.8based eespool keskmiselt 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterKõikides tubades on in-room ohutu, triikimislaud, päevaleht, kliimaseadmed ja muud seadmed. Muud omadused hotelli hulka ärikeskus, konverentsiruumid, ...Asukoht - ideaalne ärireisijad ...Norhanirus, Malaisia ​​6. veebruar 2012


 
kohtaUSD 280öö kohta Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah al Shati linnaosa Saudi Araabia, Jiddah Väga hea 7.7based on 25 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah ÄärelinnKülalised leiavad kõik parimad vahendid iga 388 tuba 5-star hotel toas on laual populer.Semua, hommikumantlid, in-house filme, toad mittesuitsetajatele, samuti ...

 
kohtaUSD 232öö Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Väga hea 7.7based on 5 kommentaarid

  
Hotell: ala NahdahEt külalised mugav, kõik toad on toad mittesuitsetajatele, päevaleht, AC. Suurepärane hotell Jeddah on ka 24-tunnine toateenindus ...

 
kohtaUSD 427Rosewood Corniche Hotel öö kohtaCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantastic on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIga 127 tuba 5-star hotel nii on parem rajatisi. Kaasatud kõik toad TV, internetiühendus - traadita toas, internetiühendus - ...

 
kohtaUSD 267öö Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jiddah Fun 6.8based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadKülalised leiavad Kiire, kirjutuslaud, kliimaseade ootavad igas toas.Võib leida ka hotelli restoran, konverentsiruumid, kauplused.Hotellis on parem ...

 
kohtaUSD 257öö Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Jeddah Fantastic 8.3based on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadIga 226 toad selles 5-tärni hotell on kõigi mugavustega ja mugavustega rumah.Beberapa omadused, mida te naudite on Föön, Internet Access - LAN, õhu ...

 
kohtaUSD 147öö Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Väga hea 8.0based on 12 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIstu tagasi ja lõõgastu ühes 292 hotelli tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Beberapa omadused, mida te naudite on Air Conditioning, Internet Access - LAN ...väga mugav asukoht ja hea äri rajatised ....David, Austraalias 14. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 74öö Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Saudi Araabia, Jiddah saadud 5.0based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: AirportSuu on kaasaegne vara Kesk Jeddah, hooplemine erinevaid mugavusi. Hotellis on ideaalne koht turistid, ranna lähedal ja vaid ...

 
kohtaUSD 547öö Waldorf Astoria Qasr Al SharqPõhja Corniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based on 2 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterKas äri-või puhkus, kusjuures 38 tuba 5-star vara, Waldorf Astoria Qasr Al Sharq eesmärk on aidata külalised lõõgastuda mugavust ja gaya.Setiap ruumi Internet ...

 
kohtaUSD 213öö Mövenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Väga hea 7.8based on 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterIstu tagasi ja lõõgastu ühes linnas 124 tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Untuk teha külalised tunnevad end mugavalt, kõik toad on toas juuksed, ...

 
kohtaUSD 106öö Red Sea Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 824 Jeddah 21 421 Saudi Araabia, Jiddah Hea 7.0based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: AirportMida parem hotell kasutamiseks baasi, et uurida alates Jeddah Red Sea Palace Hotel, mis asub otse linna südames? See objekt on ideaalne koht shopaholics, mis asub ...

 
kohtaUSD 129öö Makarim Village AnnakheelPõhja vihata, Jeddah Fun 6.5based on 6 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIga dushiruum, rõdu / terrass, minibaar, SAT / kaabel TV.Suurepärane hotell Jeddah on ka pesumaja / keemiline puhastus, pood, konverentsiruumid, ...

 
kohtaUSD 138öö Ramada Continental Hotel JeddahPalestine Street, Jeddah 21 472 Väga hea 7.7based on 5 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIgas toas hotellis pakub külalistele dušš, televiisor, toad mittesuitsetajatele. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas restoranides, koosolekul ...

 
kohtaUSD 92öö Korter Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Quraiši Bridge Road, Jeddah Fun 6.2based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuEt külalised tunnevad end mugavalt, kõigis tubades on televiisor, konditsioneer, triikimislaud. Muud omadused hotelli hulka lift, ärikeskus, tuba 24 tundi ...

 
kohtaUSD 240öö Elaf Jeddah Red Sea Mall HotelCorniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuKõikides tubades on föön, päevaleht, konditsioneer, triikimislaud igas toas. Muud omadused hotelli hulka pesumaja / keemiline puhastus, koosolekul ...

 
kohtaUSD 79öö Holiday Jawad Al Al AbyaḑPrince Fahad Street (Siteen Street), New Jeddah!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuMõned funktsioonid saate nautida on satelliidi / kaabel-TV, vann, toad mittesuitsetajatele, dušš. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas ohutuse ...

 
kohtaUSD 91öö Rest Inn Suites Hotel lörtsiKing Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuKaasatud kõik toad kliimaseadmega, dušš ja WC, satelliit / kaabel TV. Et iga külaline on täiuslikum, Jeddah Hotellis on lift, toateenindus, ...

 
kohtaUSD 67öö Hotel Suites SanamCommercial linnaosades, Jeddah Great 10.0based on 1 läbi

  
Hotel Area: MuuKülalised leiavad triikimislaud, vastuvõtt, Föön ootab igas toas.Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas kosmose lift, restoran 24 tundi ...

 
kohtaUSD 93öö Bhadur Resort JeddahObhor põhja, Jeddah 3.0based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: MuuSeal on televiisor, vann, konditsioneer igas hästivarustatud hotellituppa. See on restoran, toateenindus, hoiulaekad, ärikeskus, Jeddah ...

 
kohtaUSD 479öö Park Hyatt Jeddah Marina Club ja Spa HotelAl Hamra District, Lõuna Corniche, Jeddah 6.7based Fun on 2 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadIgas toas on konditsioneer, toad mittesuitsetajatele, kirjutuslaud.Suurepärane hotell Jeddah on ka 24-tunnine toateenindus, kauplused, konverentsiruumid. Puhketingimused.
More Info teistes keeltes 1 ajaveebi vt allpool:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com
Allikas: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar