Minggu, 11 Maret 2012

Ju mund të fitojnë deri në $ 1,000, 00 USD për çdo referim në PayPal


Ju mund të fitojnë deri në $ 1,000, 00 USD për çdo referim në PayPalRegjistrohu hapur:https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7W


Në 7 Hapat për të shitur jashtë shtetitPayPal ofron një zgjidhje të shpejtë, të lehtë dhe të sigurt e pagesës për t'ju ndihmuar të tërheqë blerësit ndërkombëtare.Ne duam gjithashtu të ju ndihmojë të lundruar në rrugën tuaj nëpërmjet hapat e domosdoshme për të shkuar përtej brendshmeshitjes dhe të ngritur e-commerce të biznesit tuaj për tregti globale.FinancimShikoni agjencitë qeveritare që mbështesin dhe financave eksportuesit, duke përfshirë: InternationalTregtia Administrata - www.trade.gov / index.aspTregtisë Qendra e Informacionit - www.export.gov / exportbasics / ticredirect.aspAdministrata Small Business - www.sba.govSetupNxjerrë në pah aftësinë tuaj për të pranuar urdhra nga e gjithë bota dhe përshkruajnë tuajAnijeve politikat ndërkombëtare dhe shpenzimet. Nëse është e mundur, të ofrojë një shumë-gjuhë këmbe.Marketing / ShitjeTërheqin blerësit ndërkombëtare me teknika të tilla si mjete kërkimit lokale dhe postës direkte.PagesatOferta PayPal si një metodë e pagesës. Me një llogari të vetme, ju mund të arrijnë milionambajtësit e llogarisë në vendet e 190, të pranojë shumë metoda globale dhe lokale të pagesave, dhe të shesëglobalisht me 17 monedhave. PayPal jep qasje tuaj të biznesit për metodat lokale të financimitnë mbarë botën, pa sherr e hapjes së llogarive të shumta tregtare jashtë shtetit.ShippingKa shumë shërbime ndërkombëtare të anijeve në dispozicion për tregtarët, duke përfshirë:USPS Global Shipping, DHL International Transport tregtar, FedEx Ndërkombëtare Shipping, UPSShipping ndërkombëtare.Shërbimi ndaj klientitSigurohuni që politika e kthimit janë të qarta për transaksionet ndërkombëtare. Skype mund të ndihmojë tuajShërbimi Ndërkombëtar i konsumatorëve me anëtar-to-anëtare thirrje falas.Rregulla
    
Doganat dhe dokumentacioni
    
Për të ndihmuar doganierët kuptojnë përmbajtjen, vlerën, dhe qëllimin e dërgesës suaj,Ju duhet bashkëngjitni forma doganore në pjesën e jashtme të paketës tuaj në mënyrë që ato mund të jenëShqyrtohet lehtë. Vizito faqen e Organizatës Botërore të Doganave në www.wcoomd.org oseWebsite USPS për më shumë informacion rreth rregullave doganore dhe forma.
    
Detyrat dhe taksat
    
Detyrat dhe taksat mund t'i ngarkohen blerësit për sendet e caktuara dhe ndryshojnë nga vendi.Sigurohuni që klientët tuaj janë të vetëdijshëm se detyrimet dhe taksat janë përgjegjësi e tyre.Për më shumë informacion në lidhje me shitjen eReferimi Merchant Bonus Programi FAQs


 
Si funksionon kjo gjë?Kur shitës ju referohen shenja për një biznes ose llogari PayPal Kryeministri, keni të drejtë për të marrë një bonus të Referimit tregtar. Shuma e bonusit është një përqindje e fondeve të marra nga referimin tuaj duke përdorur Pagesat Paypal websitin apo Dërgo karakteristika të parave.
Ju do të merrni një bonus fillestar mujore, e barabartë me 0,5 për qind të shitjeve neto e tregtare të ri, sa më shpejt sa që tregtar arrin $ 200,00 USD në shitje. Çdo 30 ditë për 12 muajt e ardhshëm, do të merrni një bonus prej 0,5 për qind të tregëtarëve të ri shitjet mujore neto. Bonus maksimale totale që ju mund të merrni është $ 1.000,00 USD.Si mund të referohen dikë?Ka dy mënyra që ju mund të referohen një tregtar:• Dërgo një email me një lidhje të referimit të personalizuar.• Shto një logo referimi për faqen tuaj te internetit.Për lidhjen tuaj të personalizuar ose logo referimi dhe udhëzime se si të përdorin ato, hyni në llogarinë tuaj PayPal, dhe klikoni në linkun Referime në fund të faqes.Kush mund të kam fjalën për PayPal?Ju mund të referohen vetëm individëve me të cilët ju keni personal para-ekzistuese ose marrëdhënie biznesi, dhe ata që nuk e keni një llogari PayPal. Ju nuk mund t'i referohet emrave të marra nga adresat e-mail grup ose listat e postimeve email, ose veten.A shitje një tregtar i eBay llogariten drejt bonus tim?Jo, Referimi Merchant Bonus Programi i shpërblen referime të jo-eBay tregtarët vetëm. Pagesat që shitës merr nga shitja e artikujve eBay nuk do të llogariten drejt Bonus Referimit Merchant.A ka ndonjë kufizim për numrin e shpërblime Referues Merchant unë mund të fitojnë?Jo, për një kohë të kufizuar, nuk ka kufizime mbi numrin e shpërblime Referues Merchant ju mund të fitojnë. Ju mund të fitojnë deri në $ 1.000,00 USD për çdo rekomandim.I referohet një tregtar, por nuk kanë marrë ende një bonus.Pse?Ka disa arsye pse ju nuk mund të ketë marrë bonus tuaj.Tregtar ju referuar gabimisht mund të keni nënshkruar për një llogari personale në vend të një Biznesi ose llogari Kryeministrit. Gjithashtu, pagesat që shitës merr nga shitja e artikujve eBay nuk do të llogariten drejt Bonus Referimit Merchant. Së fundi, tregtar nuk mund të ketë marrë ende $ 200,00 USD në pagesa - shumën minimale për ju për të marrë pagesën tuaj fillestar.Nëse nuk kam marrë $ ime 1.000, 00 shpërblime USD për referimin tim përnjëherë?Pagim, baras me 0,5 për qind të të ardhurave mujore e tregtare të përmendur e, ndodh çdo 30 ditë për 12 muajt e parë të llogarinë e tregtare të ri. Varësisht nga sasia e të ardhurave të gjeneruara nga tregtar, ju mund të merrni deri në $ 1.000,00 USD. Të ardhurat që shitës merr nga shitja e artikujve eBay nuk do të llogariten drejt Bonus Referimit Merchant.Nëse unë i referohen një tregtar, sa kohë mund të merrni për të marrë shpërblime?Ju jeni të drejtë të marrë pagesa Referimit Merchant Bonus për 12 muajt e parë të llogarinë e tregtare të përmendur, ose derisa të gjykonin këto ndihma të arrijnë një total prej $ 1.000,00 USD, cilado që ndodh më parë.

eBay ka marrë të mbuluarBlerjet tuaja janë të mbuluara tani nga Mbrojtjen blerësi eBay për çmimin e blerjes tuaj dhe të anijeve origjinal nëse ju nuk merrni pika tuaj ose nëse kjo nuk është përshkruar si. Mëso më shumë.Ja se si Mbrojtja eBay blerësi ndihmon blerësitKur ju dyqan në eBay, blerjet tuaja paguar me metodat e pranueshme e pagesës janë të mbuluara automatikisht nga Mbrojtjen blerësi eBay me përjashtim të sendeve të ndaluara apo të kufizuara dhe sende të listuara apo që duhet të jetë e shënuar në Motors (me përjashtim të pjesëve dhe pajisje) dhe Real Estate Kategoritë. Shumica e Biznesit dhe industriale kategori janë të mbuluara nga Mbrojtjen blerësi eBay.
Mos harroni, blerësi eBay Mbrojtja nuk mbulon akuza mashtruese ose pendimi blerës. Gjithashtu, propozimet duhet të blihen në faqen e internetit eBay.com SHBA për të kualifikohet për blerësi eBay mbulimin e Mbrojtjes, dhe janë të mbuluara për 45 ditë nga data e pagesës. Blerjet e bëra në Half.com dhe listings klasifikuara në eBay.com nuk janë të mbuluara.
Nëse ju nuk merrni pika, ose në qoftë se ajo nuk është përshkruar si, Mbrojtja eBay blerësi ka marrë ti i mbuluar.Përndryshe, politika e shitësit të rimbursimit vlen.
Specialistët jetojnë tona ndaj klientit janë në dispozicion me telefon ose email për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të shpejt dhe me lehtësi.Për t'u kualifikuar për Mbrojtjen blerësi eBay, ju duhet të plotësojnë këto kërkesa:• Përdorni një metodë të miratuar elektronik të pagesave për të paguar për blerjet e juaj, të tilla si PayPal, Moneybookers, e ProPay ose Paymate.• paguajë për shumën e plotë të blerjes tuaj me një pagesë.Artikujt e blerë me pagesat e shumta, p.sh. me një depozitë e ndjekur nga një pagesë përfundimtare, nuk janë të pranueshme.• Dërgo pagesën ndaj shitësit nëpërmjet:o eBay "Paguaj tani" butonin apoo Një faturë eBayo Pasi të keni hyrë në të PayPal-it, klikoni "Send parave" tab, dhe pastaj "Items eBay", nën butonin "Blerje".Nëse hasni ndonjë problem me blerjen tuaj, ne ju inkurajojmë që të kontaktoni shitësin e parë. Kjo shpesh është mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të zgjidhur problemet. Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatin në fund të shtatë ditëve, mbështetjen e klientëve tanë specialistë do t'ia kthejë çmimin e blerjes plus shipping origjinal përmes PayPal. Mësoni më shumë për mbrojtjen blerësi eBay.Monedhat e shumta

Blej dhe shesin në nivel global me PayPal-së funksion Multiple monedhave. Përdorimi aktual llogarinë tuaj PayPal për të bërë ose të pranojë pagesa në monedhat e mëposhtme:• Dollar kanadez• Të Euro• Paund britanik• Dollar amerikan• Të Yen japonez• Australian Dollar• New Zealand Dollar• Frang zviceran• Hong Kong Dollar• Dollar Singapor• Krona suedeze• koronë danez• Polonisht zloty• koronë Norvegjeze• forintë Hungarisht• Çeke koruna• sikli izraelit New• Peso meksikan• Real Brazilian (vetëm për anëtarët braziliane)• Ringgit Malajzia (vetëm për anëtarët e Malajzisë)• Peso Filipine• New Tajvan Dollar• Thai Baht• Lira turke (vetëm për anëtarët turke)Blerësit:• Paguajnë për blerjet në monedhën tuaj të zgjedhur• Pagesa është konvertuar automatikisht në monedhën tuaj të dëshiruar• Nuk ka nevojë të mbajë një ekuilibër në një tjetër monedhë që të dërgoni një pagesëShitësit me:• Të pranojnë pagesat direkte në monedhën tuaj të zgjedhur• Menaxho pagesat në monedhë të shumta duke përdorur llogarinë tuaj aktuale PayPal• Mbani një ekuilibër të monedhës dhe ende të pranojnë pagesat në monedhë të shumta
Ofertat PayPPaypal botë
Top of FormPërdorimi PayPal për të dërguar dhe marrë në mbarë botën të parave. Me mbi 230 milionë llogari në mbarë botën dhe në rritje, ne të ju ndihmojë të sigurtë, të lehtë dhe të shpejt të paguajnë dhe paguhen në nivel lokal dhe përtej kufijve.
Zgjidh një vend apo rajon për të mësuar rreth ofertave Paypal-it:Bottom e Formularit
Çfarë përdoruesit PayPal janë duke thënë ...
"PayPal shkurton punën time të kontabilitetit me 50 për qind dhe i lë më shumë kohë për t'u përqëndruar në atë që ka më shumë rëndësi në biznesin tim".
-Mark Yoong, Singapor"Kur të blesh në Gjermani, Spanjë apo Austri - me PayPal, pagesa është absolutisht i sigurt dhe të shpejtë për mua!"
Të Banos. ZvicraPse eksportojmë?
Treg global po rritetNdërsa SHBA e-commerce e rritjes është ngadalësuar, tregjet e tjera janë përshpejtuar me një ritëm shumë më të shpejtë:• Evropa shpenzuar afërsisht $ 94400000000 online pazar në vitin 2006, një shifër pritet të rritet me 113.2 për qind në 201.3 miliardë në vitin 2009.1• Azia dhe Amerika Latine janë vetëm duke filluar për të arritur një masë kritike e blerësit online dhe shitjes.• 95% e konsumatorëve në botë jetojnë jashtë US2• S & P 500 kompani të marrë 49% të shitjeve të tyre nga jashtë US3Pranimi i pagesave ndërkombëtare mund të ndihmojë biznesin tuaj:• Rritja e shitjes dhe për të fituar pjesën globale të tregut• Diversifikimi dhe për të reduktuar vartësinë nga tregjet lokale• Stabilizimin luhatjet sezonale të tregutShitja overseasPageRritur shitjet e tuaja - të shitur jashtë shtetitShitja jashtë shtetit mund të jetë e huaj për biznesin tuaj online.Por me gjithë botën tonëprania, ne mund të ndihmojë biznesin tuaj span globit.Pse eksportojmë?Treg global po rritetNdërsa SHBA e-commerce e rritjes është ngadalësuar, tregjet e tjera janë përshpejtimi në një shumë më tëritëm të shpejtë:
  
• Evropa shpenzoi $ 94400000000 online pazar në vitin 2006, një shifër pritet të rritet nga
  
3. % Në 0 .3 miliardë në 009.

  
• Azia, dhe Amerika Latine janë vetëm duke filluar për të arritur një masë kritike e blerësit onlinedhe shitjes.
  
• 95% e konsumatorëve në botë jetojnë jashtë SHBA

  
• S & P 500 kompani të marrë 49% të shitjeve të tyre nga jashtë SHBA3Pranimi i pagesave ndërkombëtare mund të ndihmojë biznesin tuaj:
  
• Rritja e shitjes dhe për të fituar pjesën globale të tregut
  
• Diversifikimi dhe për të reduktuar vartësinë nga tregjet lokale
  
• Stabilizimin luhatjet sezonale të tregut

 
Shitës me pakicë Internet Top 500 Guide - "shitësit Web span globit në kërkim të klientëve të rinj dhe të shitjes"
 
Promovimin e Tregtisë Autoriteti (www.ustr.gov) - "Nxitjen e Tregtisë Autoriteti i jep punë, prosperitet e rritjes dhe të sigurisë nështëpi "- 3 Jan, 0073
 
S & P 500 Index (Standard & Poor-së, maj 2007) Page 3PayPal është zgjidhje më të sigurt, më të lehtë pagesën për shitjen jashtë shtetitPayPal lejon biznesit tuaj tek:
  
• Pranoni një shumëllojshmëri të gjerë të metodave të pagesës globale pa hassles
  
• Të marrin pagesat nga më shumë se 50 milionë llogari në mbarë botën
  
• shitet me 90 vende në 7 monedhatMe PayPal, biznesi juaj ka qasje në metodat e financimit të shumta në mbarë botën pasherr e të pasurit për të hapur llogari të shumta tregtare jashtë shtetit. Për shembull, menjë llogari të vetme PayPal, biznesi juaj do të jetë në gjendje për të marrë pagesat nga Visa,MasterCard nga 190 vende; Switch / Solo kartat nga Britania e Madhe, transfertat wire ngaGjermania dhe shumë metoda të tjera lokale pagesës.Rri duarkryq dhe të shikojnë shitjet e tuaja, fluturoj
  
• Bizneset marrë një mesatare rritje të shitjes prej 4 për qind, kur ata shtoni PayPal.

  
• Në mesatare, blerësit aktiv PayPal përdorin PayPal për më shumë se gjysma e tyre onlineshpenzimet.

  
• Arsyeja kryesore Blerësit PayPal preferoj PayPal është siguria që ofron.3Ne të ndihmojë biznesin tuaj të qëndrojnë të sigurtaAvancuar ynë anti-mashtrim modeli i ndihmon mbrojtur tregtarët kundër blerësve të dyshimta,brenda vendit si dhe jashtë shtetit.Ne ofrojmë norma konkurrueseMe asnjë tarifë set-up, ju paguani për atë që ju shesin. Tarifat e transaksionit janë treguar qartë në faqen tonëRegjistrohu hapur:https://www.paypal.com/id/mrb/pal=UAEEDA78RPD7W
0r një hapura nga bloget më poshtë:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar