Sabtu, 17 Maret 2012

Priekšrocības ir veids Hajj uz Meku, lai labi pasaulē, un še turpmāk


Priekšrocības ir veids Hajj uz Meku, lai labi pasaulē, un še turpmāk

LīdzSheikh Abdul Aziz bin Abdullah Baz


Starp Asmaul Husna pieder Dievam ir Al-Hakim, kas nozīmē: "Ko nosaka likums, vai Kas ir raksturu Gudrības, kur Dievs saka un darbojas velti.

 
Tātad visi ir Allah Subhanahu wa Ta'ala Shari'ah ir liels un labs no daudzajiem ieguvumiem Saviem kalpiem pasaulē, piemēram krāšņums sirdis, sirdsmieru un labā stāvoklī. Arī pateicoties labi un lielā uzvara savā dzimtajā prieku (turpmāk), apskatot viņa sejas un pelnīt pēc savas labpatikas.
Tāpat Hajj, ikgadējā godināšana no Dieva syari'atkan Saviem kalpiem, ir daudz lielu labumu un lielāku mērķi, kas apvieno labi pasaulē un turpmāk. Un starp šo svētceļojumu nodarbības ir.

[1]. Mengikhlaskan Visi SlavēšanaDievkalpojumu vienīgi Allah Subhanahu wa Ta'ala un pakļauj savu sirdi ar pārliecību, ka nekas nav pielūdza HAQ, bet Viņu un ka Viņš ir vienīgais īpašnieks par skaistajām un cēlu īpašību nosaukumiem.Neviens Viņam partneris, nekas līdzīgs Viņam, un nav viņam spēle.
Un tas ir hinted viņa vārdu.
"Tas nozīmē: Un atceros, kad mēs vieta, kur Baitullah uz Ibrahim, sakot:" Vai nav saistīt mani ar jebkuru un attīra manu māju ir paredzēts tiem, kas iet riņķī, pielūgsmi, noliecoties un prostrācija "[Al-Hajj: 26]
Svētīt savu māju šajā gadījumā ir vienkārši pielūgt Dievu Viņa mājā (Ka'bah) ir cēls, mebersihkan ap Kaaba no elkiem, statujas, netīriem, nešķīstiem, ka Allahs Subhanahu wa Ta'ala pasarg, un visām lietām, kas apnikt cilvēki, kuri veic Hajj vai Umrah vai citas lietas, kas aizņem (nolaidība) no to mērķiem.
[2]. Žēlastība ieguva grēkus un Atbilde Jannah (debesis)"No Abu Hurayrah ka pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica:" umrah umrah uz citu, ir kā grēku starp tām un nav pamata Hajj atlīdzība izņemot Jannah Mabrur "[Bukhari un musulmaņu, Bahjatun Nanzhirin nē. 1275]
"Abu Hurayrah sacīja:" Es dzirdēju pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica, ka tas, kurš svētceļojums uz House ir saistīts ar Allah, nedariet rafats un fusuuq, protams viņš atgriežas dienā viņa bija dzimusi ar savu māti "[Bukhari]
Rafats skaits: Jima ", ievads un netīrs vārdi, Fusuuq skaits: nepakļaušanos
Kurš devās uz Kaaba, tad iet uz Hajj vai Umrah labi, bez rafats un fusuuq un sirsnīgi Allah Subhanahu wa Ta'ala vien Allahs Subhanahu wa Ta'ala piedod grēkus un rakstīt viņas jannah. Un tas ir tas, kas ir kāroto ikviena ticīgā un mu'minah veiksmi, kas uzvarēja un saglabāts no elles jannah.
[3]. Atzinīgi aicinājumu pravietim Ibrahima Alaihissalam"Un izsaukt cilvēces svētceļojumā, viņi nāks pie jums uz mutes un kamieļu izjādes izdilis nāk no katra stūra partijas" [Al-Hajj: 27]
Pravietis Ibrahim Alaihissalam aicināja (par Hajj) uz cilvēkiem. Un Dievs Subhanahu wa Ta'ala padara whomever Dievs grib (būt) dzirdēju aicinājumu pravieša Ibrahim Alaihissalam un sagaidīšanu.Tā ilga kopš laika pareģis Ibrahim līdz šim.
[4]. Šķirne pieredzējusi musulmaņi pabalstiAllahs Subhanahu wa Ta'ala saka: "Lai tie varētu liecināt ieguvumu tiem" [Al-Hajj: 28]
Ne Subhanahu wa Ta'ala piemin priekšrocības muthlaq panta vispār bez saites) un mubham (bez paskaidrojumiem), jo skaits un apmērs, tūlītējas priekšrocības menafaat sastopamām un notiks vēlāk gan laika un turpmāk.
Un starp lielākajiem ir liecinieks Viņa vienotības, ka viņi pielūdz Allah Subhanahu wa Ta'ala atsevišķi. Viņi nāk ar nodomu meklēt uz viņa brīnišķīgo seju nav, jo Riya "(redzams citiem), un arī ne tāpēc sum'ah (runāt par kāds cits). Pat tie betauhid un patiesi Viņam, un solīja (tawhid) pie saviem kalpiem, un pamācīt otru cilvēku vidū, kuri ieradās (svētceļojums, un tā tālāk,-pent) par to (tawhid).
Viņi thawaaf ap to, pagodini Viņu, un lūdzu Dievu savā namā, ubagošanā par viņa žēlastību, lūdzoties, ka viņu Hajj pieņemami, to grēki tiek piedoti, atgriezās droši nergara katru un, ņemot vērā dāvanu atkārtoti atkal lūgties un pazemīgs sevi kepda viņu.
Viņi runā skaļi, lai talbiyah uzklausītu cilvēku tuvumā vai tālu, un citi var mācīties zināt tās nozīmi, jēgu, saprast viņu sirdīs, un praksē to runāts. Un šī nozīme ir: mengikhlaskan pielūgsme vienīgi Dievam un ticēt, ka Viņš ir "viņu dievs patiesības, to Radītājs, Devējs veiksmi tiem, svētceļnieki un pielūdza kā citi.
[5]. Iepazīt viens otru un sniedz konsultācijas Katra CitsUn starp mācībām ir tā, ka musulmaņu svētceļojuma iepazīt vienam otru un sniegt padomu un viena otru Likumisko al-HAQ. Tie nāk no visām pusēm, no rietumiem, austrumiem, dienvidiem un Makkah ziemeļiem iegūta namā Allah Subhanahu wa Ta'ala un vecs, jo Arafats, jo Muzdalifah, Mina un Meku. Viņi pazīst viens otru, konsultē viena otru, dažas citas mācību, vadot, palīdzot, palīdzot saņēmējiem nākamajā pasaules saņēmēji, saņēmēju taklim procedūras svētceļojumā, lūgšana, labdarības, atbalsta saņēmēju vadības, pārvaldības un iekļaušana Dieva tīkliem misiju.
Viņi varēja dzirdēt no garīdznieku, kas ir labvēlīgi tiem ir norādījumi un vadlīnijas par taisno ceļu, uz laimi tauhidullah ceļu un patiesi Viņam, kas tiek pieprasīta ar paklausību Dievam Subhanahu wa Ta'ala un zinot nepaklausība, kas vairījās , un tāpēc viņi zina robežas Allah, un viņi var palīdzēt viens otram labestību un dievbijības.
[6]. Apgūt reliģiju par Allah Subhanahu wa Ta'alaUn liels svētceļojums starp ieguvumiem ir tas, ka viņi var mācīties reliģiju par Allah vidē no vecās Dieva namā, un lingkungann Nabawi mošejas garīdznieku un konsultantiem, kā arī par par to, ko viņi nezina par reliģijas likumiem, Hajj, kas umrah un citiem brīdinājums.Lai tās varētu izpildīt savas saistības pret zinātni.
No Mekas ir kārtīgi zinātne, zinātne par monoteisma un reliģijas.Tad (attīstīta) Medīnas, visa pussala un visu Allah Subhanahu wa Ta'ala zemēm ka zinātne un ekspertu zināšanas. Bet visi ir sākotnēji no šejienes, no vecās kaimiņu Dieva namā.
Tas ir obligāti, lai zinātnieki un sludinātāji, kur viņi ir, jo īpaši mājas apstākļos ir Allah Subhanahu wa Ta'ala, lai mācītu cilvēkus, cilvēki, kas dodas saņemt Hajj un Umrah, pamatiedzīvotāju un migrantu un svētceļnieku , par savu reliģiju un rituāliem Hajj.
Musulmaņu ir pavēlējis, lai uzzinātu, tomēr (apstākļi) tā, jebkurā vietā un jebkurā laikā, bet vecajā mājā Dieva, tas afēra (reliģiskā izglītība) ir vairāk svarīgi un steidzami.
Un starp labestību un personas laimes pazīmes ir mācīties par reliģiju Allah Subhanahu wa Ta'ala.
"Nozīme: pravietis sallallaahu Tieši alaihi teica:" Tas, kurš to vēlas Allah Subhanahu wa Ta'ala ka ir labi, protams, viņš izteica Faqih par reliģiju "[Bukhari, Kitab al-Ilmi trīs nodaļas: 14]
Šeit, zemē Dieva, savā zemē jebkurā vietā valstī un, ja jūs atradīsiet dievbijīgs pētnieki shari'ah Allah, tad izmanto savu iespēju. Neesiet augstprātīgi un slinks. Jo zinātne nevar sasniegt ar cilvēkiem, kuri ir augstprātīgs, slinks, vājš un kautrīgs. Pētījumi, kas prasa modrību un augstu vēlēšanās.
Atteikties no saviem pētījumiem, tas nav kautrība, bet vājums.Allahs Subhanahu wa Ta'ala saka.
"Tas nozīmē: Un Dievs nav kauns no patiesības" [Al-Ahzab: 53]
Tāpēc, ticīgais un sapņotājs mukminah, nebūs jākaunas šajā nodaļā, pat viņš izvirzīja, uzdot jautājumus, izmeklēt un atklāt kemusykilan viņš bija, tāpēc tur iet kemusykilan.
[7]. Izvēršot ZinātneStarp svētceļniekiem ir izplatīt priekšrocības zinātnes saviem brāļiem, kuri veic Hajj un viņa biedriem, kas automobilī, par lidmašīnām, teltīs, Mekā un visās vietās. Šī ir iespēja, ka Allah Subhanahu wa Ta'ala apveltīts. Jūs varat izplatīt savas zināšanas un izskaidro to, ko jūs varat, bet jābūt ar to, ko jūs zināt, pamatojoties uz Grāmatu un Sunna un istimbath ekspertu zināšanas gan. Ne no nezināšanas, un idejas, kas novirzās no grāmatas un Sunna.
[8]. Palielināt StingraStarp lūgšanu un svētceļojumu pabalstiem tawaf, kā Allah Subhanahu wa Ta'ala.
"Nozīme: Tad ļaujiet viņiem noņemiet netīrumus, kas ir uz viņu ķermeņiem, ļaujiet viņiem pilnveidot savu nadzar nadzar un ļaujiet viņiem berthawaf ap veco māju panta Ka'bah)" [Al-Hajj: 29]
Tad tas ir paredzēts cilvēkiem, kuri vada Hajj un Umrah vairoties un vairoties savus labākos tawaf lūgšanu zemes nelikumīga. Tāpēc reizināt lūgšanas, qira'atul Quran, lūgšanu krelles, kas tahlil, kas dhikr. Perbanyaklah arī pavēlēt netaisnīgi un da'wah lai Allah Subhanahu wa Ta'ala ceļu, kur daudzi cilvēki pulcējas no Āfrikas, Eiropas, Amerikā, Āzijā un citi. Tas ir obligāti, lai tie izmantotu šo iespēju labi.
[9]. Izpildīt NadzarNadzar gan tas nav jādara, bet, ja kādam ir jādara paklausības bernadzar, tas ir obligāti pār viņu, lai piepildītu tos.
Pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica.
"Nozīme: Kurš bernadzar paklausīt Dievam, tad lai viņam paklausa" [Bukhari]
Tāpēc, ja kāds uz zemes bernadzar šī nelegālā veidā lūgšanas, dievkalpojumiem vai cita Tawaf, tā ir obligāta pēc tam, lai veiktu lūgšanu šajā aizliegts zemē.
Allahs Subhanahu wa Ta'ala saka.
"Tas nozīmē: Un ļaujiet viņiem veikt nadzar" [al-Hajj: 29]
[10]. Palīdzēt un darīt labu VājiStarp svētceļojumu pabalstu ir palīdzēt un darīt labu nabadzīgajiem, kuri veic Hajj labs vai ne šo valsti droši.
Var ārstēt slimības, viņu apciemot, norādot uz slimnīcu un palīdzēja viņam ar dārgumiem un narkotikām.
Tas viss iekļauts priekšrocības svētceļojumā.
"Tas nozīmē: .... tā viņi redz priekšrocības, ko viņiem" [Al-Hajj: 28]
[11]. Reproducēt Dhikr AllahDroši šajā valstī nemaz Dhikr of Allah, vai stāvoklī stāvus, sēdus un bebaring, ar Rožukroņa panta sakot Subhanallah) un hamdalah punkta sakot Alhamdulillah) un tahlil panta sakot LAA ilaha ILALLAH) un Takbir panta sakot Allahu Akbar) un hauqallah pantarunas wa Laa LAA haula quwata billah Illa).
"Nozīme: No Abu Musa Al-As'ari Allah Tieši anhu ka pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica:" Viena kurš neatceras savu Kungu un kuri līdzība neatceros viņam ir kā dzīvajiem un mirušajiem ". [Bukhari, Bahjatun Nadzirin nē. 1434]
[12]. Lūdziet ViņamStarp Hajj pabalstu, būtu pazemīgs sevi nopietni un pastāvīgi lūgt Allah Subhanahu wa Ta'ala, ka Viņš var pieņemt mīlestības, ielieciet sirdis un darbiem, par Viņa palīdzība atcerēties Viņu, pateikties Viņam un pielūgsme sekmētu viņam: ka Viņš palīdzēs izpildīt saistības, kuras viņš ridhai raksturs, un ka viņš palīdzēja darīt labu saviem kalpiem.
[13]. Manasik veic ar labākajiemStarp Hajj pabalstu, būtu jāveic tik ideāls, kā iespējams, ar labāko un var labi seikhlas veicot tawaf, kas sa'i, wukuf pie Arafata ir Muzdalifah, mest Jumrah, kā arī lūgšanu, qira'atul Quran, dhikr , lūdzieties, un citi. Būtu arī strādā par koncentrāciju un sirsnību.
[14]. Kaušana UpurēšanasStarp Hajj priekšrocībām ir kaušanas (dzīvnieka) upuri, gan obligāta un kad berihram tammatu qiran, un neviens pienākums ir taqarrub lai Allah Subhanahu wa Ta'ala.
Laikā Atvadu svētceļojumos Tieši Messenger Allah sallallaahu Tieši alaihi wa sallam 100 personām tika upurēti dzīvnieki. Draugs arī nokauj upuri. Tas ir upuris dievkalpojumu, jo gaļa ir sadalīta, lai nabadzīgajiem un trūkumcietējiem uz Mina dienām un citiem.
Tādi ir daži no Hajj (piecas pīlāriem Islam) nodarbības, cerams, mēs varam veikt priekšrocības, un vienmēr ņemot vadībā Allah Subhanahu wa Ta'ala un viegli izpildīt. Āmen
[Kopēts no kā-Sunna Magazine Issue 09/Tahun III/1419H/1999M gadījumā pielāgot Al-Furqan žurnāla numura 72 p.18-21 Abu shalihah. Penebit fonds Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi Km 8 Selokaton Gondangrejo - Solo 57 183]

IN Hajj un Umrah svētceļojumos
LīdzUstadz Kholid Syamhudi

Patiesi Dievs Visuvarenais neradīja lv un cilvēci, izņemot pielūgt tikai viņu mierā, kā sakot:
"Un es neesmu izveidojis lv un cilvēks pielūgt Mani." [Adh-Dzariyat/51: 56].
Realizēt pielūgsmi nepieciešamību pēc mediju, kas var izskaidrot jēgu un pielūgšanu Visuvarenā Dieva testamentu būtību. Lai ar savu lielo gudrību, viņš sūtīja savus apustuļus, lai veiktu un sniegt Viņa vēsti un šariata uz lv un cilvēci.
Islāma pilnību ir noteikšana svētceļojuma uz māju, al-Haram kā viens no lielākajiem simboliem islāmu. Pat Hajj ir 5. pīlārs islāmu, un kļuva par vienu no līdzekļiem, ar ko musulmaņi apvienoties, palielinot dievbijību un sasniegt apsolīto paradīzi tiem, kas baidās Dievu. Tāpēc, pilnību syari'atnya, islāms ir noteikusi procedūru vai metodi, pilnīgs un detalizēts, tāpēc nav nepieciešams pieminēt saskaitīšanu un atņemšanu, īstenojot šo pakalpojumu.
Viena daļa no svētceļojuma ir svētceļojums, kurā jāveic katru personu, kas veic Hajj un Umrah. Kā vienas puses, tad īstenošana ir jāizskaidro, proti attiecībā priekšrakstus un likumus ap to.
DEFINĪCIJA ihramIhram vārds ņemts no arābu, no vārda al-Haram aizliegta vai novērsta jēgpilna. To sauc ihram, jo ​​kāds ar nodomu saņemt par Hajj vai Umrah, tad viņš bija aizliegts teikt un darīt labu ar dažām lietām, piemēram, Jima ", precējies, netīrās vārdiem un tā tālāk. No šejienes, zinātnieki definē ihram ar nolūku uz vienu no divām asām (ti Hajj un Umrah), vai abus vienlaicīgi. [1]
Tādējādi, skaidra izpratne par kļūdām, daži musulmaņi apgalvo, ir tērpies auduma ihram ihram. Jo tas ir nodoms ihram uz Hajj vai Umrah. Kamēr ģērbies ihram auduma ir jābūt ikvienam, kam ir berihram.
VIETA BERIHRAMIhram, kā svarīga daļa ir izpildījis svētceļojumu un Umrah no miqât.Haj un Umrah būs, viņam vajadzētu zināt, kā vieta berihram miqat.Tiem, kas nav berihram no miqât, kas nozīmē, tai ir pienākums atstāt Hajj, padarot tos par obligātiem attiecībā uz viņiem, lai aizstātu to ar dambi (soda nauda).
PROCEDŪRA ihramA. Sunna ir nomazgāties pirms ihram vīriešiem un sievietēm, vai šajos apstākļos svētās, vai menstruācijas, kā stāsta Jabir Allah Tieši anhu Viņš teica:
فخرجنا معه حتى أتينا الحليفة فولدت ذا أسماء بنت عميس محمد بن أبي بكر فأرسلت إلى رسول الله كيف أصنع? قال: اغتسلي واستثفري بثوب واحرمي (رواه مسلم)
"Tad mēs nāca klajā ar pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam Kad mēs ieradās pie Dhul Hulaifah, Asma skuķis Muhameds bin Abi Umais Bakr dzemdēja.. Tad viņa (Asma) nosūtīts (kāds izpildīt) ar pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam (un jautāt) : "Ko man darīt?" Viņš sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica: "Pelde un beristitsfarlah [2], un berihramlah" ". [Ziņot par musulmanis (2941) 8/404, Abū Dawud nē. 1905 un 1909, un Ibn Majah nē. 3074.]
Ja nav ūdens, nav bertayammum, jo ​​Sunna attīrīšanas nevar izmantot ūdeni, ja tas nav bertayamum. L Dievs piemin attīrīšanas hadats Tayammum kā sakot:
"Ak jūs, kas tic, kad jūs lūdzieties, tad nomazgājiet seju un rokas uz augšu līdz elkoņiem, berzēt galvu maksas un mazgāšanas) kājas līdz potītēm, un ja jūs junub tad mazgāt, un ja esat slims vai ceļo vai atgriežas no notekūdeņiem (tualete) vai nonākt saskarē ar sievieti, tad jūs nesaņemat ūdeni, tad bertayamumlah ar labu augsni (neto) ... ". [Al-Ma `Idah / 5: 6].
Tāpēc tā nevar būt analogs (figuru) citiem. Arī tāpēc, ka nav piemērs vai komandu no Pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam lai bertayammum īpaši, ja svētceļnieks ir peldvietu higiēnu likumā komandas viņam Asma informācija `bintu Umais ir menstruācijas uz dušas.
2. Sunna valkāt smaržas kad ihram, kā noteikts līdz "Aa'ishah Dievam anha:
كنت أطيب النبي n لإحرامه قبل ان يحرم و لحله قبل أن يطوف بالبيت.
"Es apdarinātas ar pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam smaržas ihramnya pirms berihram, un kā Halal pirms iet riņķī ar Kaaba." [Bukhari no.1539 un musulmaņu nē. 1189].
Smaržu lietošana ir atļauta tikai uz ekstremitāšu, un nevis uz apģērba ihramnya, jo pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica:
لا تلبسوا ثوبا مسه الزعفران و لا الورس
"Nelietojiet valkāt apģērbu, kas pakļauti za'faran smaržas un Wars".[Saskaņotais alaih].
Valkā smaržas, pastāv divi apstākļi:Berihram vanna un valkāt pirms, un tas tika panākta vienošanās nebija nekādu problēmu.b. Izmantojiet to, pēc dušas un pirms berihram un smaržas nav zaudēts, tas tiek atļauta, izņemot to Imam Malik un tiem, kuri piekrīt viņa domām zinātniekiem.
Postulāts pieļaujamību izmantošanai smaržu ihram, hadith Aisha, viņš teica:
كان رسول الله اذا أراد أن يحرم يتطيب بأطيب ما يجد ثم أرى وبيص الدهن في رأسه و لحيته بعد ذلك (رواه مسلم)
"Kad pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam gribēja berihram (viņš) likts uz smaržu visvairāk tīkams, ka viņš dabūja, tad es redzēju flash eļļas galvā un viņa bārdu pēc tam". [Ziņot par musulmani, no.2830].
"Aisha teica: Allah anha arī:
كأني أنظر إلى وبيص المسك في مفرق رسول الله  و هو محرم
"It kā es redzēju flash Misk panta Misk smaržas) pie galvas pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam, kamēr viņš bija stāvoklī ihram". [Ziņot par musulmani, nav. 2831, un Bukhari, nē. 5923].
Ir viena problēma:Ja kāds valkā smaržas par savu ķermeni, proti galvas un bārdas, bet tad smaržu pil vai pārkausēja, tas ietekmē vai ne?
Atbilde: Nē efekts, jo ar smaržu pats kustība un nav jāpārvieto, un arī tāpēc, ka šķiet, ka Pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam un viņa pavadoņi nebija apnikt, ja tā pil tīkams eļļas, jo viņi valkā uz apstākļiem, kas ļāva [3].
Tad, ja kāds, kurš berihram (mahram) uzstāsies ablutions, un viņš bija valkājot aromātisks matu eļļu, tad tas būtu berzēja galvu savās rokās. Ja viņa nav, tad eļļa pielips pie rokām, lai gan tikai nedaudz, tas ir nepieciešams valkāt cimdus, kad tā būs berzēt galvu?
Šeihs Muhameds Salih al-'Uthaymeen nekad sniedza paskaidrojumus par šo jautājumu. Shaikh teica: ".. Nav nepieciešama, tā pat ietver pārspīlējumiem reliģijā un nekādus argumentus Tāpat nav berzēt galvu ar koka vai ādas Viņš vienkārši noslaukiet to ar plaukstu no viņa puses, jo tas termaasuk tiek piedots" [4].
3. Valkājot divus balta auduma gabalus, ko izmanto kā sarongs un šalle, kā to pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam:
ليحرم أحدكم فى إزار و رداء و نعلين
"Lai kādu no jums berihram izmantojot cimdus un šalli un čības pāris". [Ziņot par 2 Ahmad / 34, un ir klasificēti kā saheeh ar Ahmad Shakir sanadnya].
Divi gabali balta auduma tika dota, pamatojoties uz pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam vārdiem:
خير ثيابكم البياض فالبسوها وكفنوا فيها موتكم
"Labākais jums ir balta kleita, tad likts uz Jūsu ķermeņa kafanilah viņu un ar viņu". [Ziņot par Ahmad. Skatīt Sharh Shakir Ahmad, 4/2219, un viņš teica: "saheeh isnad"]
Ibn Taymiyyah var Allah apžēlojies par grāmatu rituālu (P. 21) teica: ". The Sunna diviem berihram ar tīru drānu, ja abi ir balti, tad tas ir vairāk mainstream, un ļāva ihram ar visiem kokvilnas auduma dimubahkan shuf panta vilnas) veidu, un tā tālāk Atļauts berihram ar baltu audumu un baltā krāsā. nav krāsas, kas ir atļauts [5], lai gan krāsains ". Kā sievietēm, viņa joprojām valkā apģērbu, kas nosedz viņas privāto daļu, izņemot seju un plaukstām.
4. Disunahkan berihram pēc lūgšanām. Minēts šajā hadīsā par Ibn Tieši Umar Tieši anhuma jo Saheeh Bukhari, ka pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica:
أتاني الليلة آت من ربي فقال: صل في هذا الوادي المبارك وقل عمرة في حجة
"Tas nāca vakarā no kurjers mana Kunga un sacīja:" Lūdziet šajā svētītā Wadi un saka: ". Umratan hajjatin fi" "
Jabir arī hadīsā no Allah Tieši anhu
فصلى رسول الله في المسجد ثم ركب القصواء حتى إذا استوت به ناقته على البيداء أهل بالحج
"Tad pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam lūgties mošejā punkta no Dhul Hulaifah), tad viņš uzkāpa al-Qaswa" (nosaukums no viņa kamieļa) Līdz kamieļu stāv al-Baida ", viņš berihram par svētceļojumu.". [Ziņot par musulmani]
Tātad saskaņā ar vairāk mainstream un ideāls kā Sunna ir berihram pēc obligātajām lūgšanām. Tomēr, ja tas nav iegūt laiku, lai lūgtu fard tad pastāv divi uzskati par zinātniekiem:
Palieciet lūdza divas rak'ahs Sunna, un tādējādi šī jumhur atzinums, kas postulēja vispārīgo hadīsā par Ibn Tieši Umar Tieši anhu.
صل في هذا الوادي
"Pie Wadi panta ieleja) lūgšana ir".
b. Tas nav noteikts lūdza divas rak'ahs, un tādējādi šis atzinums Šeihs al-Islam Ibn Taymiyah. Viņš teica Majmu Tieši Fatawa (26/108): "Sunna berihram pēc lūgšanām, vai obligātas vai Sunna Ja viņš bija tajā laikā tathawu.", Saskaņā ar diviem atzinumiem vienu, bet citiem viņš fard lūgšanu, tad tam berihram un ja nav, tad nav īpaša lūgšana par Pilgrim, un tas ir tas râjih ".
Jo Ikhtiyarat panta lpp 116) viņš norāda: "Berihram pēc obligātajām lūgšanām ja tādi ir, vai Sunna panta nafilah); jo ihram nav īpašu lūgšanu par viņu".
Tādējādi, nav divu rak'ahs lūdza īpaši ihram.
5. Plāno īstenot kādu no rituāliem, un Sunna pateikt. Jāļauj izvēlēties vienu no trim dzeloņains, proti ifrad un qiran un tamattu ", kā norādīts līdz" Aa'ishah Dievam Tieši anha.
خرجنا مع رسول الله عام حجة الوداع فمنا من أهل بعمرة و منا من أهل بحج و عمرة و منا من أهل بحج و أهل رسول الله بالحج فأما من أهل بعمرة فحل عنه قدومه و أما من أهل بحج أو جمع بين الحج والعمرة فلم يحلوا حتى كان يوم النحر (متفق عليه)
"Mēs esam ieradušies ar pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam jo atvadu Hajj", tad jebkurš no mums, kas berihram ar umrah un ir berihram ar Hajj un Umrah, un tur ir berihram ar Hajj tikai, bet pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam berihram ar Hajj tikai kā berihram ar Umrah tad viņš halál pēc ierašanās [6], un berihram ar perfektu Hajj vai Umrah svētceļojumos un nav kosher (izņemot ihramnya), kamēr viņš bija tajās dienās Nahar [7]. ". [Mutafaq "alaih].
Tāpēc, kāds, kurš bermanasik ifrad, viņš teica:
لبيك حجا vai لبيك اللهم حجا
un kāds, kurš bermanasik tamattu ", viņš teica:
لبيك عمرة vai لبيك اللهم عمرة
un kad diena Tarwiyah (8 Dzulhijah) teikts:
لبيك حجا vai لبيك اللهم حجا
Sunna ir bermanasik qiran, viņš norāda:
لبيك عمرة و حجا
Pēc Sunna reproducēt talbiyah lai iet riņķī ar Kaaba īstenot.
Tādējādi īss skaidrojums par Hajj un Umrah svētceļojumos, bet.Cerams noderīgi. Allah šausmīgi zina vislabāk Shawab bish.
[Kopētas no Sunna žurnāla 06/Tahun VII/1424H/2004M- 2003M Edition. Fonds nepublicētos Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondangrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tālr. 0271-761016]________Zemsvītras piezīmi[1]. Skatīt Mudzakirat, kas Sharh Tieši Umdah (P. 65), un Syarhul-Mumti "(6/67).[2]. Istitsfar, ir mēģinājums novērst noplūdi asinis no dzimumorgānu menstruācijas vai dzemdību, ņemot garumu auduma, kas laiž asins vietas un pārklāta ar materiālu, kas nav iekļūt asinis tiek ņemtas tip-ujunnya piesaistīt kuņģī. Kā šodien ir ap salvetes. Skatīt Sharh musulmaņu, 8/404.[3]. Skatīt Syarhul-Mumti ", 6/73-74.[4]. Syarhul-Mumti ", 6/74.[5]. Citēts no Syarhul-Mumti ", 6/75.[6]. Pēc tam veic Umrah veicot Tawaf un sa'i.[7]. Gada 10. no Dhul Hijjah.
Haji izvēlēties maksāt Sunna Or žēlastības dāvanas PATRIOT

LīdzSheikh Abdul Aziz bin Abdullah Bin Baz


JautājumsSheikh Abdul Aziz bin Abdulla bin Baz tika lūgts: Par cilvēkiem, kuri ir veikuši to hadža svētceļojumu un viņš varēja iet vairs, tas ir pietiekami viņam vietā svētceļojumu jau otro reizi tā menginfakkan Hajj fondu ar tiem, kuri pūlas Allāha ceļā Afganistānā , kur 2. svētceļojumu Sunna, vienlaikus sniedzot palīdzību džihāds obligāta?Lūdzu paskaidrojiet, var Allah atlīdzība par jūsu uzmanību uz musulmaņiem ar labāko no bērniem.
AtbildētCilvēki, kas ir kas veic hādžu obligāta, tad galvenais ir tas, ka līdzekļi tiks izmantoti menginfakkan otru svētceļojumā uz cilvēkiem, kas cīnās ar Allāha tā kā Mujahideen Afganistānā un cilvēki bēgļu nometnēs Pakistānā. , Kad pravietim sallallaahu Tieši alaihi wa sallam tika lūgts:
"Kāds ir galvenais Amal". Tā pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam atbildēja: "ticība Allah un Viņa Messenger". Jautātājs sacīja: "Ko tad?" Pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam sacīja: "Jihad ceļā Allah". Viņš jautāja atkal: "Kādu?" Pravietis sallallaahu Tieši alaihi wa sallam teica: "Hadži Mabrur". [Saskaņotais alaih]
Kurā pravietim sallallaahu Tieši alaihi wa sallam sniedza svētceļojumu pēc džihāds. Un tas nozīmēja Sunna Hajj. Par obligāto Hajj ir viens no islāmā pīlāriem, ja tā ir spējusi īstenot to. Un vēsturē shahihain pieminēja Pravieša sallallaahu Tieši alaihi wa sallam, ka viņš teica.
"Tie, kas palīdzētu cilvēkiem, kuri cīnās, tad tiešām viņš ir cīnījies.Un tie, kas uzņemas ģimenes ar laipnību, tad tiešām viņš ir cīnījies "[Bukhari un musulmaņu]
Un nav šaubu, ka cilvēki, kas cīnās ar Allāha ceļā ir nepieciešama bantun materiāls no saviem brāļiem. Un finanšu cilvēki, kas cīnās vairāk nekā maksāt par galveno svētceļojumu par diviem hadith Sunna un citi. Un mēs lūdzam Dievu, lai saņemtu palīdzību.
Vai izvēlēties Haji Sunna labdarību?

LīdzSheikh Abdullah Bin Abdurrahman Al-Jibrin

Jautājums.Sheikh Abdullah Bin Abdurrahman Al-Jibrin jautāja: Man ir nācies veikt Hajj svētceļojumu un tagad var iet atkal. Kas ir vairāk svarīgi menyedekahkan līdzekļi otro svētceļojumā vai Hajj mani?
AtbildētJa Jums ir plašums īpašuma un ļauj labdarības papildus Hajj, tas ir vairāk svarīgi, lai jūs varētu īstenot abu. Bet, ja to nevar darīt abus, bet tev apkārt ir slikti cilvēki, kas izmisīgi nepieciešama palīdzība vai darbību, kas prasa labas līdzekļus, tad dod jums līdzekļus, lai viņu svētceļojumu, ir lielāks nekā Sunna Hajj. Bet ja nav par ļoti nepieciešamu vajadzību, tas ir svarīgāk svētceļojumu.
[Kopētas no iegrāmatotā Fatwa Fatwa Hajj un Umrah ar lielas pētnieki Saūda Arābijā, Muhameds bin Abdul Aziz Komponists Al-Musnad publicēto Pelnu Shafi'i Imam Pustakan. Tulkotāji H.Asmuni Solihan Zamakhsyari Lc]
Apmeklējot pilsētu Mecca, Medina un Jeddah, Saūda Arābija.

Meka zeme agrāk bija ļoti neauglīga wasteland. Sākot no pravieša Ābrahama un viņa sievas māte Siti Hajar, kas padara ēku (telpā), kas arī kalpo kā maza dievnama. Tad maz Ismail dzimis zemē Meku.Kad maza Ismail, Ābrahāma atklāsme no Allah SWT nokļūt iet atpakaļ uz zemi Palestīnā. Pēc 10 gadiem viņš atgriezās uz Svēto Zemi no Mekas un konstatēja, ka viņa dēlu, Ismail bijis liels.Tolaik, pareģis Ibrahim un Ismails kopīgi veidot svētnīca. Sākumā ēka bija mānīgi vienkārša. Tā tika izveidota no kaudzes akmeņu ar vienkāršas formas, kā arī. Tad ēka tika dots nosaukums Kaaba. Un kalpot kā uz musulmaņiem, līdz tagad lūgšanām uz Meku, kaut arī šis virziens bija arī novirzīt Aqsa Mosque Palestīnā.Veidojot vienkārši Ka'bah vēlāk piedzīvoja izaugsmi laika gaitā.Līdz godība, ka mēs visi varam redzēt šodien.Tagad Masjidl Haram tiks pagarināts vēlreiz, līdz tas sasniedz savu godību vēlāk 2020.gadā ar dizainu, kas ir perfekts (skat. fotogrāfiju)
Pilsētas Meku un Medinu, ir divi Vissvētākās pilsētas islāmu. Tur slēpjas Kaaba un pravieša mošeja ir vēlme musulmaņiem apmeklēt.Papildus pastāv divas lielas mošejas, ir daudz vairāk vēsturiskajām vietām pilsētā Meku un Medinu un apkārtējā reģionā. Ir ar alā Hira Tieši Nur viņas un arī uz lauka "Arafah kalns. Jo Medina tur Quba mošeja, 1. mošeja celta vēsturē emigrācijas no musulmaņiem. Ir arī al Hijr, reģions ir bijušais Thamud, akmens tēlnieks.

Berumrah & Svētceļojums - Mecca atrodas apmēram 600 km uz dienvidiem no Medina, aptuveni 200 km uz ziemeļaustrumiem no Jeddah tieši pie 21 koordinātu ° 25'24 "N, 39 ° 49'24" austrumu Koordinātes: 21 ° 25'24. "N, 39 ° 49'24" E pilsēta ir šaura ieleja ieskauj kalni ar ēkas Kaaba pašā tā centrā. Tādējādi, ka senos laikos pilsēta ir pakļauti plūdiem, kad lietains sezona pirms Saūda Arābijas valdībai, lai uzlabotu šo pilsētu un atjaunot pilsētu. Tāpat kā lielākā daļa pilsētu Saūda Arābijā, pilsēta ir mērens tuksnesis.Attīstība pilsētas Meku nav atdalāms no esamības pravieša Ismaēla un Hagar kā pirmajiem iedzīvotājiem šī pilsēta, kas tiek nodotas ar pravieša Ābrahama pie Dieva komandu. Attīstībā jaunām Jurhum cilvēkiem, kuri galu galā dzīvo tur. Nākamajā periodā pilsēta vadīja Quraish kurš ir galvenais cilts vai ciltis Arābijas pussalā, jo tas ir aizbildnis Kaaba. Šī cilts ir pazīstama tirdzniecību arī par to tirdzniecības darbību Pasa bija pazīstams ar Damasku, Palestīnu un Āfrikā. Skaitlis, jo vadītājs cilts Quraish tika Qussai sekoja Abdul Muttalib. Pravietis Muhammeds ir tiešs pēctecis pareģis Ismail un Qussai.Ar 671, Pravietis Muhammeds ir dzimis šajā pilsētā un aug.Pirmais saņēma atklāsmi no Dieva noraidīja viņa cilvēkus, bet viņa doktrīna bija vēl tumsā domāšana (Jahilliyah) pārcelties uz Medinu.Pēc attīstīšanas Madinah, pravietis Muhameds beidzot atgriezās Mekā misijā atbrīvojot pilsētas Meku bez asinsizliešanas.Nākamajā Meku saskaņā administrācija caliphate, kas atrodas Medina, un ķēniņam, kas tika dominējošo Damaskā panta Ummayyah dinastija) un Baghadad punkta Abbasid) un Turku (osmaņu), kas bija zem Sharif Hussein. Tad vieno ar valdības Saūda Arābijas, ko Abdul Aziz Ibn Saud līdz mūsdienām, kas ir otrais kalps svētā pilsēta.
Berumrah & Svētceļojums - Al Madinah Munawwarah atauMadinah: مدينة رسول الله vai المدينه, (arī Madinat Rasul Allahs, Medina-Nabi) ir galvenā pilsēta Saūda Arābijā. Ir rosīgs pilsēta diziarahi vai apmeklēja musulmaņu. Ir pravieša mošeju, kas ir nopelnus un tikumību par musulmaņiem. Jo Hadith, pravietis Muhameds SAW teica, ka:"Lūgšana ir masjidku panta pravieša mošejas) ir nopelnu 10000x un lūgšanām tajā Haram panta Meku) ir nopelnu 100000x"Pilsēta šodien ir iedzīvotāju aptuveni 600.000 iedzīvotāju.Musulmaņu pilsēta tiek uzskatīta par otro svēto pilsētu. Laikā pravieša Muhameda, pilsēta kļuva centrā sludināšanas, mācīšanas un islāma valdību. No šīs pilsētas un islāms izplatījās visā Arābijas un tad visai pasaulei.Pilsētā ir aptuveni 600 km ziemeļu pilsētā Mekā. Agrāk notiek laikā, lai sasniegtu Madinah (apmēram mēnesi), izmantojot Camel. Bet pašreizējā var sasniegt aptuveni 6 stundas pa šoseju, kas tika uzbūvēta ar valdības Saūda Arābijas. Valdīšanas laikā Osmaņu Turcijas, ir dzelzceļa līnija savieno Medina uz Ammānu (Jordānija) un Damaskā (Sīrija). kas ir daļa no dzelzceļa Stambula (Turcija), Haifa (Izraēla), kas pazīstams kā Hejaz dzelzceļā. Tagad ceļš nav tur vairs un dzelzceļa stacija izmanto kā muzejs Medina. Līnija ir pirmo reizi izmantots, lai netraucētu transportu svētceļniekiem. Saai ir papildus tiem izmantot ceļus, Medīnas pilsēta var piekļūt, izmantojot Air ar starptautisku Badara galvenokārt izmanto svētceļojumu sezonā papildus King Abdul Aziz lidostas JeddahĢeogrāfiski, pilsēta ir plakana, ieskauj kalni un pauguri un tuksneša klimatuPilsēta Medīnas periodā pirms islāma attīstības pazīstams kā Yathrib. Pazīstams kā tirdzniecības centra. Tad, kad pravietis Muhameds pārvietoti no Mekas pilsēta tika pārdēvēta Madinah islāma sebgai attīstības centrs kamēr viņš nomira un tika apglabāts tur. Vēlāk pilsēta kļuva centrā pēctece pravieša Muhameda, kas pazīstams kā centra caliphate. Terdapa 3 kalifs, kas valdīja no šīs pilsētas Abu Bakr un Umar un Uthman Bin Affan. Laikā Ali ibn Abi Talib tika valdība pārcēlās uz Kufa Irākā, jo politiski nemieri, ko izraisa terbununya kalifs Uthman pemberontak.Selanjutnya kad strāvas slēdzi uz Umayyad dēliem, valdība pārcēlās uz Damasku, un kad valdība pārcēlās uz dēliem Abassiyah, valdība pārcēlās uz pilsētu Baghdad Laikā pravieša Muhameda SAW, Medina pilsētniekiem ir cilvēki, kuri ir musulmaņi un ebreji ir aizsargātas eksistenci. Tomēr, jo nodevību izdarīts pret Medina cilvēkiem, kad karš Ahzab, tad ebreji izdzīti no Medinas.Tagad svētā pilsēta ar valdības Mekas Medina ar ministrijas Saūda Arābijas karalistes kas ir 2. kalps svētā pilsēta.
Berumrah & Hajj - ir galvenais ostas pilsēta Jeddah, Saūda Arābija gan ostas un lidostas. Atrodas uz Sarkanās jūras krastā un par citām pilsētām Saūda Arābijā, Džida ir tuksnesis klimatu.Jeddah ir zvejas ciems pirms 2500 gadiem. Dibināta 647 AD kalifs Uthman Bin Affan kas eventuāli izmanto kā ostas labā svētceļniekiem, īpaši laikā svētceļnieku veic braucienu pa jūru, ne caur gaisu kā šis.Kā tirdzniecības pilsēta, Džida ir pietiekami pašvaldības telpās.Jūra osta ir galvenā osta tirdzniecībai, kas ir galvenais uz daudzām valstīm, īpaši valstīm, kas atrodas austrumu krastā Āfrikā, un Jemenā. Harbor bezmaksas portu.Lidostas Jeddah ir diezgan labi zināms, ka karalis Abdul Aziz lidosta, kas ir augsta līmeņa darbības, it īpaši vasarā, tiek izmantoti, lai kalpotu aviācijas haji.Selain Hajj, Jeddah lidosta izmanto parastiem komerciāliem nolūkiem, izņemot Dammam un Rijāda.Jeddah neskaidra izcelsme, bet no avotiem, kas parasti ceļ svētceļnieki, Džida vārds nāk no arābu valodas vārda, kas nozīmē vecmāmiņu Jaddah jo ir kaps, domājams, ir kaps no pravieša Ādama sievu vakarā, kas bija senči uz cilvēkiem. Vēl viens avots teica, ka Jeddahberasal no Jiddah arābu vārds, kas nozīmē ārzonā.(Avots http://id.wikipedia.org)

Pieci iemesli, lai rezervēt viesnīcas numuru laikā Hajj un Umrah ceļojuma Saūda Arābijā pie Agoda.

Pieci iemesli, lai rezervēt viesnīcas numuru laikā Hajj un Umrah braucienu uz Meku, Medina, Jeddah un citām pilsētām Saūda Arābijā ar Agoda pilsētām uzklikšķiniet uz reklāmām kreisajā pusē (labajā pusē), vai arī šo rakstu dibenu vai vienu šādu blogu aetikel uzskaitīti zemāk ir:


 
Vairāk nekā 170,000 viesnīcas visā pasaulē - vairāk tiek pievienoti katru dienu
 
Uzticas vairāk nekā 4.000.000 apmierinātu klientu
 
1.2 miljons + viesnīca pārskats Agoda klienti ik gadu
 
Vairāk nekā 1000 bezmaksas naktis izpirktas katru dienu ar atlīdzības punktiem
 
Ar pieejamību vairāk nekā 22000 pilsētās visā pasaulē
12 viesnīcas atrasti Mekas pilsētas centrā, 12 Pieejams

 
noUSD 293par nakti Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait King Abdul Aziz Gate P.O. Kaste 17 700, Mecca / Makkah 8.1based Fantastic 21 955 uz 86 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāAtrodas centrā reliģijā Mekas un 5-zvaigžņu luksusa viesnīca, kas piedāvā elegantus numurus, svītas un dzīvojamo dzīvokļi, kas īpaši paredzētas viesiem ...Šī vieta ir tuvu Haram, iepirkšanās un restorānvagonos. Viesnīca ir aprīkota ar skaņas sistēmu, kas var dzirdēt Azan un lūgšanas no Grand Mosque ...Zahrul, Malaizija Feb 9, 2012


 
noUSD 547nakti Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah Fantastiska 8.5based gada 66 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāAr 599 istabas, šis īpašums ir visas ērtības un pakalpojumus Jūs sagaidāt no 4-zvaigžņu viesnīca. Viesi atradīs arī DVD / CD atskaņotāju, virtuvīte, filmu, kas gaida iekšā ..Brokastis rezervācijas ir patiesa un pārsteidzošs ...Abdulnasser, Katara Dec 27, 2011


 
noUSD 1067Raffles Makkah Palace naktīP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St Meka / Makkah 21 955 Lielā 9.5based gada 7 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Meka Downtown Wi-FiKatrs no 209 numurus 5-zvaigžņu viesnīca ir labas superior iekārtas. Katrs viesnīcas numurs piedāvā viesiem Gaisa kondicionēšana, Nesmēķētāju numuri, peldmēteļi. Kafijas veikals, ...ļoti jauns, un tas ir septiņas zvaigznes un es ieteiktu visiem, kas vēlas doties uz ommra veikt tikai šo viesnīcu ...Ahmed, Apvienotie Arābu Emirāti Jan 15, 2012


 
noUSD 53par nakti Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura ielā Al Hafayer POBox 51 177, Ibrahim Al Khalil iela, Makkah / Mecca 6.0based iepriekš vidēji 2 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāSēdēt un atpūsties kādā no viesnīcas 381 viesu numuri, visi paredzēti ar viesiem komfortu pikiran.Para vajadzībām atradīsiet televizoru, nesmēķētāju numuri, mini bārs gaida katrā ...

 
noUSD 293par nakti Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah Fantastiska 8.9based gada 21 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisos numuros ir rakstāmgalds, matu žāvētājs, in-house filmas, kā arī citas ērtības. Viesi varēs baudīt viesnīcu pakalpojumu sarakstā ietilpst sapulču telpas, veikali, ...pakalpojums un tikai Infront ar Ka "bah ...Syafuan, Indonēzija Feb 21, 2012


 
noUSD 154nakti White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah 2.0based saņemta 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāIekļauts visos numuros TV, dušu, atsevišķa duša un vanna, mini bārs. Veļas mazgātava / ķīmiskā tīrīšana, veikals, 24 stundu apkalpošana numurā ir daži papildu ērtības jūs atradīsiet ...

 
noUSD 347nakti Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKaralis Abdul Aziz iemaksa, Mecca / Makkah Fantastiska 8.4based gada 15 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisi numuri ir gludināmie dēļi, fēni, istabas seifu, galdu katrā istabā.Restorāns, veļas mazgātava / ķīmiskā tīrīšana, 24 stundu apkalpošana numurā ir daži papildu ...liels bufete, Kaaba viedoklis bija jauks ...Reem, Kuveita Jan 17, 2012


 
noUSD 203par nakti Hotel Al ShohadaP.O. Kaste 10 056, Mecca / Makkah, vidēji. 5.7based par 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāViss jādara viesnīcu ir centrēta ap viesu pieredze, nodrošinot komfortu un relaksāciju. Al Shohada viesnīcu rezervēšana pilsētā Mekā / Makkah vienkārši ar mūsu droša ...

 
noUSD 1333par nakti Al Maqam Mājokļu centrsAjyad Street, Mecca / Makkah 3.7based saņemta 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisos numuros ir vanna, kafija / tēja, satelīta / kabeļu TV, drošības depozītu kastes un citas iespējas. Par komfortu un ērtības viesiem, jūs atradīsiet arī veļas ...

 
noUSD 24par nakti Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil iela, Makkah / Mecca 3.8based saņemts 2 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāDažas no iezīmēm jums patiks ir satelītu / kabeļu TV, mini bārs, gaisa kondicionēšana. Padarīt viesi justos pilnīgāku, Mecca / Makkah viesnīca piedāvā biznesa centru, ...

 
noUSD 227nakti Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah Fantastiska 8.4based gada 19 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāRakstāmgalds, istabas bārā, mini, matu žāvētāji ir viens no ērtības viesi atradīs katrā istabā. Viesnīca piedāvā restorānu pakalpojumu, veļas / sausa tīrīšana, glabāt kā daļu no ...Ļoti clost ar Haram un serviss daudz pārtikas vietām un veikaliem ...Haytham, Kanāda Dec 13, 2011


 
noUSD 293par nakti Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah Ļoti labi 7.9based gada 20 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāFeatured katrā istabā, cita starpā ērtības, matu žāvētāju, gludināmo dēli, rakstāmgalds, peldmēteļi. Citas funkcijas pie viesnīcas ir restorāns pakalpojumu, veļas / sausa tīrīšana, 24 stundu ...

10 viesnīcas tuvumā atrastais Al-Masjid al-Haram mošejas (VISMAZ 1km), 10 Pieejams

 
noUSD 1067Raffles Makkah Palace naktīP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St Meka / Makkah 21 955 (0.26 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Lielā 9.5based gada 7 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Meka Downtown Wi-FiKatrs no 209 numurus 5-zvaigžņu viesnīca ir labas superior iekārtas. Katrs viesnīcas numurs piedāvā viesiem Gaisa kondicionēšana, Nesmēķētāju numuri, peldmēteļi. Kafijas veikals, ...ļoti jauns, un tas ir septiņas zvaigznes un es ieteiktu visiem, kas vēlas doties uz ommra veikt tikai šo viesnīcu ...Ahmed, Apvienotie Arābu Emirāti Jan 15, 2012


 
noUSD 293par nakti Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah (0.27 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastiska 8.9based par 21 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisos numuros ir rakstāmgalds, matu žāvētājs, in-house filmas, kā arī citas ērtības. Viesi varēs baudīt viesnīcu pakalpojumu sarakstā ietilpst sapulču telpas, veikali, ...pakalpojums un tikai Infront ar Ka "bah ...Syafuan, Indonēzija Feb 21, 2012


 
noUSD 227nakti Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0.28 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based gada 19 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāRakstāmgalds, istabas bārā, mini, matu žāvētāji ir viens no ērtības viesi atradīs katrā istabā. Viesnīca piedāvā restorānu pakalpojumu, veļas / sausa tīrīšana, glabāt kā daļu no ...Ļoti clost ar Haram un serviss daudz pārtikas vietām un veikaliem ...Haytham, Kanāda Dec 13, 2011


 
noUSD 1333par nakti Al Maqam Mājokļu centrsAjyad Street, Mecca / Makkah (0.31 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) pieņemamu 3.7based gada 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisos numuros ir vanna, kafija / tēja, satelīta / kabeļu TV, drošības depozītu kastes un citas iespējas. Par komfortu un ērtības viesiem, jūs atradīsiet arī veļas ...

 
noUSD 293par nakti Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait King Abdul Aziz Gate P.O. Kaste 17 700, Mecca / Makkah 21 955 (0.32 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastiska 8.1based par 86 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāAtrodas centrā reliģijā Mekas un 5-zvaigžņu luksusa viesnīca, kas piedāvā elegantus numurus, svītas un dzīvojamo dzīvokļi, kas īpaši paredzētas viesiem ...Šī vieta ir tuvu Haram, iepirkšanās un restorānvagonos. Viesnīca ir aprīkota ar skaņas sistēmu, kas var dzirdēt Azan un lūgšanas no Grand Mosque ...Zahrul, Malaizija Feb 9, 2012


 
noUSD 347nakti Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKaralis Abdul Aziz iemaksa, Mecca / Makkah (0.33 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based gada 15 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāVisi numuri ir gludināmie dēļi, fēni, istabas seifu, galdu katrā istabā.Restorāns, veļas mazgātava / ķīmiskā tīrīšana, 24 stundu apkalpošana numurā ir daži papildu ...liels bufete, Kaaba viedoklis bija jauks ...Reem, Kuveita Jan 17, 2012


 
noUSD 293par nakti Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah (0.33 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Ļoti labs 7.9based gada 20 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāFeatured katrā istabā, cita starpā ērtības, matu žāvētāju, gludināmo dēli, rakstāmgalds, peldmēteļi. Citas funkcijas pie viesnīcas ir restorāns pakalpojumu, veļas / sausa tīrīšana, 24 stundu ...

 
noUSD 547nakti Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah (0.38 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastiska 8.5based par 66 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāAr 599 istabas, šis īpašums ir visas ērtības un pakalpojumus Jūs sagaidāt no 4-zvaigžņu viesnīca. Viesi atradīs arī DVD / CD atskaņotāju, virtuvīte, filmu, kas gaida iekšā ..Brokastis rezervācijas ir patiesa un pārsteidzošs ...Abdulnasser, Katara Dec 27, 2011


 
noUSD 154nakti White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah (0.69 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) pieņemamu 2.0based gada 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāIekļauts visos numuros TV, dušu, atsevišķa duša un vanna, mini bārs. Veļas mazgātava / ķīmiskā tīrīšana, veikals, 24 stundu apkalpošana numurā ir daži papildu ērtības jūs atradīsiet ...

 
noUSD 203par nakti Hotel Al ShohadaP.O. Kaste 10 056, Mecca / Makkah., (0,83 km no Al-Masjid al-Haram Mosque) virs vidējā 5.7based gada 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: pilsēta Mekas centrāViss jādara viesnīcu ir centrēta ap viesu pieredze, nodrošinot komfortu un relaksāciju. Al Shohada viesnīcu rezervēšana pilsētā Mekā / Makkah vienkārši ar mūsu droša.
21 viesnīcas atrodams Medina / Medinu, 1 Pieejama

 
noUSD 240par nakti Hilton MadinahKaralis Fahd Ceļu P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Ļoti labi 8.0based gada 10 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Medina pilsētas centrsViesi atradīs visas labākās iespējas katrā no 340 numurus 3-zvaigžņu viesnīca. Katra istaba matu žāvētājs, rakstāmgalds, gaisa kondicionieris, laikraksts. Tā ...Atrašanās vieta netālu no Nabawi, komfortablas istabas ...Zahrul, Malaizija Feb 5, 2012


 
noUSD 107par nakti Villa in MedinaZiemeļu centrālajā daļā, Medina, Saūda Arābija, Medina / Medina Ļoti labi 7.7based gada 12 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Medina pilsētas centrsDažas no iezīmēm jums patiks ir nesmēķētāju numuri, in-istabu droši, gludināmais dēlis, rakstāmgalds. Izpildvaras stāvs, lifts, 24 stundu apkalpošana numurā ir daži papildu ērtības jums ...Veikls un uzkopt. Pieņemšanas runā saprātīgu angļu valodu ...Syed, Kanāda Feb 15, 2012


 
noUSD 1813par nakti Hotel Al Madinah CromRietumu centrālajā daļā, Medina / Medina Jautri 6.6based par 3 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Medina pilsētas centrsViesi atradīs matu žāvētājs, dienas laikrakstu, istabā droši katrā kamar.Selain uzgaidāmajā telpā, Medina / Medina iestādē veļas mazgātava / Ķīmiskā tīrītava, izpildvara grīda, ...

 
noUSD 127par nakti Al Ansar Golden HotelIepretim Svētā mošeja, Ziemeļu Centrālā zona, Medina / Medina Jaunums!Pārskata drīzumā
  
Viesnīca Platība: Medina pilsētas centrsĒrta atrašanās vieta, īpašu personālu, un pirmās likmes iekārtas padara šo viesnīcu iecienījuši ceļotāji. Izdarīt atrunu pie Al Ansar Golden Hotel Medina / Madinah viegli ...

 
noUSD 133Madinah Marriott Hotel naktiKing Faisal iela, rietumu provincē, Medina / Medina Labi 7.3based gada 14 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Medina pilsētas centrsViesi atradīs ar gaisa kondicionieri, Nesmēķētāju numuri, televizors gaidīšanas katrā istabā. Restorāni, veikali, 24 stundu apkalpošana numurā, biznesa centrs ir daži papildu ērtības jums ...

 
noUSD 160Dyar nakti Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Jaunums!Pārskata drīzumā
  
Viesnīca Platība: CitsPadarīt viesi justos komfortabli, visi numuri ir aprīkoti ar nesmēķētāju numuri, dienas laikrakstu, Matu fēns. Citas funkcijas pie viesnīcas ir restorāns, lifts, istaba 24 stundas ...
47 viesnīcas atrasti Jeddah, 3 Pieejams

 
noUSD 184par nakti Al Hamra Hotel Pārzina PullmanPalestīniešu iela, PO Box 7375, Džida Labi 7.0based gada 8 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Reģionālā FalastinIekļauts visos numuros mājā, gludināmo dēli, nesmēķētāju numurus.24-stundu apkalpošana numurā, restorāni, veikali ir daži papildu ērtības jūs atradīsiet pie Jeddah ...

 
noUSD 97nakti Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKaralis Khaled St PO Box 6582 Makkah Road, Džida 5.8based iepriekš vidēji 14 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Džida City CenterVisos numuros ir in-istabu droši, gludināmo dēli, dienas laikrakstu, gaisa kondicionēšanas un citas iespējas. Citas funkcijas pie viesnīcas ietver biznesa centrs, konferenču telpas, ...Vieta - ideāls biznesa ceļotājiem ...Norhanirus, Malaizija Feb 6, 2012


 
noUSD 280nakti Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 jeddah al Shati rajona Saūda Arābijas Karaliste, Jeddah Ļoti labi 7.7based gada 25 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Džida piepilsētasViesi atradīs visas labākās iespējas katrā no 388 numurus 5-zvaigžņu viesnīcas numurā ir rakstāmgalds populer.Semua, peldmēteļi in-house filmas, nesmēķētāju numurus, kā arī ...

 
noUSD 232par nakti Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Džida Ļoti labi 7.7based gada 5 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: platība NahdahPadarīt viesi justos komfortabli, visi numuri ir aprīkoti ar nesmēķētāju numuri, dienas laikrakstu, AC. Excellent hotel Jeddah ir arī 24 stundu apkalpošana numurā, ...

 
noUSD 427Rožkoka Corniche Hotel naktiCorniche Road, Džida 48 122 9.0based Jautrība par 8 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsKatrs no 127 numurus 5-zvaigžņu viesnīcā gan ir pārāka iekārtas.Iekļauts visos numuros TV, interneta pieslēgums - bezvadu, jo telpa, interneta pieslēgums - ...

 
noUSD 267par nakti Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Džida Joki 6.8based par 3 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Waterfront rajoniViesi atradīs in-istabu droši, rakstāmgalds, gaisa kondicionieris gaida katrā istabā. Var atrast viesnīcas restorānā, konferenču telpas, veikali. Viesnīca piedāvā priekšnieks ...

 
noUSD 257par nakti Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Džida Fantastic 8.3based gada 8 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Waterfront rajoniKatrs no 226 numuriem šo 5-zvaigžņu viesnīca ir visas ērtības un ērtības pilsētā rumah.Beberapa funkcijas jums patiks ir Matu fēns, Internets - LAN, gaisa ...

 
noUSD 147par nakti Radisson Blu Hotel JeddahMedina Ceļu POBox 8483 Jeddah, Džida 21 482 Ļoti labi 8.0based gada 12 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsSēdēt un atpūsties vienā no 292 viesnīcas numuros, visi paredzēti ar viesiem komfortu pikiran.Beberapa funkcijas jums patiks ir gaisa kondicionēšana, interneta piekļuve - LAN, ...ļoti ērts izvietojums un labas biznesa iespējas ....David, Austrālija Jan 14, 2012


 
noUSD 74nakti Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Saūda Arābija, Džida saņemto 5.0based par 3 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: LidostasPēda ir moderns īpašums centrālajā Jeddah, boasting dažādas ērtām iekārtām. Viesnīca ir lieliska vieta gan tūristiem, netālu no pludmales un tikai ...

 
noUSD 547nakti Waldorf Astoria Qasr Al SharqZiemeļu Corniche Road, Džida Fantastic 8.8based par 2 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Džida City CenterVai darba darīšanās vai brīvdienā, katrā no 38 istabu 5-zvaigžņu īpašumu, Waldorf Astoria Qasr Al Sharq ir izstrādāta, lai palīdzētu viesiem atpūsties ar komfortu un gaya.Setiap istabas interneta pieslēgumu ...

 
noUSD 213nakti Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Džida Ļoti labi 7.8based gada 14 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Džida City CenterSēdēt un atpūsties kādā no viesnīcas 124 viesu numuri, visi paredzēti ar viesiem komfortu pikiran.Untuk padarīt viesi justos komfortabli, visi numuri ir aprīkoti istabas matiem, ...

 
noUSD 106nakti Red Sea Palace HotelKaralis Abdulaziz Road PO Box 21 824 Džida 421 Saūda Arābija, Džida Labi 7.0based gada 7 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: LidostasKas labāks viesnīca izmantot kā bāzi, lai izpētītu no Jeddah Red Sea Palace Hotel, kas atrodas pašā pilsētas centrā? Šis īpašums ir ideāla vieta shopaholics, kas atrodas ...

 
noUSD 129nakti Makarim Village AnnakheelZiemeļiem uz naidu, Džida Joki 6.5based gada 6 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsKatru dušas telpa, balkons / terase, mini bārs, satelīta / kabeļtelevīzija. Excellent hotel Jeddah ir arī veļas mazgātava / Ķīmiskā tīrītava, veikals, konferenču telpas, ...

 
noUSD 138nakti Ramada Continental Hotel JeddahPalestīna iela, Džida 21 472 Ļoti labi 7.7based gada 5 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsKatrs viesnīcas numurs piedāvā viesiem duša, televizors, nesmēķētāju numurus. Viesi varēs baudīt viesnīcu iekārtas un pakalpojumus, tostarp restorānu, tikšanās ...

 
noUSD 92nakti Apartment Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Quraish Bridge Road, Džida Joki 6.2based par 3 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsPadarīt viesi justos ērti, visos numuros ir televizors, gaisa kondicionieris, gludināmo dēli. Citas funkcijas pie viesnīcas ir lifts, biznesa centrs, sauna 24 stundas ...

 
noUSD 240nakti Elaf Jeddah Red Sea Mall HotelCorniche Road, Džida Fantastic 8.8based gada 7 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: CitsVisos numuros ir Fēni, ikdienas laikrakstu, gaisa kondicionieris, gludināmo dēli, katrā istabā. Citas funkcijas pie viesnīcas ietvert veļas mazgātava / Ķīmiskā tīrītava, tikšanās ...

 
noUSD 79nakti Holiday Jawad Al Al AbyadPrincis Fahad iela (Siteen iela), New Džida!Pārskata drīzumā
  
Viesnīca Platība: CitsDažas no iezīmēm jums patiks ir satelītu / kabeļu TV, vanna, nesmēķētāju istabas, duša. Viesi varēs baudīt viesnīcu iekārtas un pakalpojumus, tostarp drošības ...

 
noUSD 91nakti Rest Inn Suites Hotel slapjdraņķisKaralis Abdul Aziz Road, New Džida.!Pārskata drīzumā
  
Viesnīca Platība: CitsIekļauts visos numuros gaisa kondicionētājs, duša un vanna, satelīta / kabeļu TV. Lai katrs viesis ir pilnīga, Džida viesnīca piedāvā lifts, istabas pakalpojumu, ...

 
noUSD 67par nakti Hotel Suites SanamTirdzniecības rajoni, Džida Lielā 10.0based gada 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: CitsViesi atradīs gludināmo dēli, birojs, Matu fēns gaida katrā istabā.Viesi varēs baudīt viesnīcu iekārtas un pakalpojumus, tostarp kosmosa lifts, restorāns 24 stundu laikā ...

 
noUSD 93nakti Bhadur Resort JeddahObhor ziemeļiem, Džida 3.0based saņemta 1 pārskatīšanu

  
Viesnīca Platība: CitsIr televizors, vanna, gaisa kondicionieris katrā labi numuriņos. Tā piedāvā restorānu, apkalpošana numurā, drošības depozītu seifā, biznesa centrs, Džida ...

 
noUSD 479par nakti Park Hyatt Jeddah Marina Club un Spa HotelAl Hamra District, Dienvidu Corniche, Džida 6.7based Joki par 2 atsauksmes

  
Viesnīca Platība: Waterfront rajoniKatrā numurā ir gaisa kondicionieris, nesmēķētāju istabas, rakstāmgalds. Excellent hotel Jeddah ir arī 24 stundu apkalpošana numurā, veikalus, sapulču telpas. Iespējas atpūtai.
Vairāk info citās valodās uz viena žurnāla skatīt zemāk:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com
avots: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar