Minggu, 01 Juli 2012

Campioana europeana Spania bate Italia 4-0, după


Campioana europeana Spania bate Italia 4-0, după


KIEV - Spania arata acerbă în finala Cupei Europene, în acelaşi timp asigurându-se în calitate de campioni ai Europei, după o cucerire de succes din Italia 4-0, în finala Cupei European din 2012, la Stadionul Olimpic din Kiev, Ucraina, duminică sau luni (07/02/2012) ore dimineaţa devreme. Patru-golul victoriei "La Roja Furia", tipărită de David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres, şi Juan Mata.

Ambele echipe au început jocul cu un tempo lent, deoarece primele minute. Spaniolă cu Tiki-Taka tactici, a fost capabil să limiteze apărarea Italiei. Xavi Hernandez a deschis prima ocazie pentru Spania, în minutul 10. Cu toate acestea, lovitura bile greu a inceput colaborarea cu Fabregras slick CECS afara careului a fost plutit peste bara transversală subţire Italia.

Patru minute mai tarziu, spaniolii au fost în cele din urmă posibilitatea de a schimba datorită primele marchează goluri de la Silva, în minutul 14. Pornind de la o Hernandez Xavi, Andres Iniesta şi-a scos prin trecere la Fabregas. Scăpat de capcana de ofsaid, apoi Fabregas străpuns inima de apărare şi să meniurile care momeala este imediat lovit de antet Silva. Silva a condus mingea in poarta, 1-0 pentru Spania.

Lăsat în urmă un gol, Italia nu poate rămâne tăcut. Mario Balotelli aproape a egalat cu un antet, atunci când crucea Federico Balzaretti nu poate fi împins peste portar de Iker Casillas in minutul 27.

De la mijlocul tur-în primul rând, Spania a supravietui mai mult. Între timp, Italia continua să încerce să demonteze de apărare Gerard Pique et al. Antonio Cassano a primit o şansă în minutul 29. Din păcate, lovitura AC Milan Atacantul a fost slab, iar mingea poate fi uşor anticipate de Casiilas.

Patru minute mai târziu, din nou, din nou Casillas efectuat strălucit. De data aceasta, portarul Real Madrid a fost capabil să reziste dure Ignazio Abate lovitura din afara caseta în minutul 33, cu foarte bine.

Combinaţie de Andrea Pirlo şi Riccardo Montolivo continua să limiteze apărării din Spania până în ultimul minut din prima jumătate a anului. A continuat să atace, "Gli Azzurri" pierdere de concentrare în apărare. În cele din urmă, acesta poate fi utilizat spaniolă să înscrie al doilea gol de Alba, în minutul 42. Primiţi gătite prin trecere de la Xavi, Alba da apoi pe direcţie orizontală, fără a fi capabili de a anticipa Buffon.

După pauză, Italia a suprima direct de apărare spaniolă. Membru supleant Antonio Di Natale, a avut o oportunitate de aur, după o pasă de la ofsaid minute 51. Cu toate acestea, lovitura bile greu în caseta de pedeapsa poate fi încă foarte bine anticipată de Casillas.

Încetinit ritmul de joc, prin jumătatea de-al doilea. Italia pare dificil de a penetra apărarea spaniolă. Între timp, partea de Vicente Del Bosque, mai mult de minge la mijlocul terenului, în timp ce atacurile malware, ocazional, din aripi.

Introducerea în ultimele zece minute, Italia pare din ce în ce frustrat a nu fi capabil să pătrundă cetate spaniolă. Acesta a fost folosit mai târziu de Iniesta şi prietenii săi să preia jocul.

În minutul 84, Fernando Torres substitut spulberate speranţele în cele din urmă din Italia, după spaniolă au posibilitatea de a adăuga keungulan 3-0. Primirea feedback-ul de la Xavi, atacantul lui Chelsea, trece ofsaid, iar apoi sa îndreptat imediat startul la colţul din stânga al obiectivului, fără a fi capabili de a anticipa Buffon.

Două minute rămase, substitut, Juan Mata îndeplineşte scorul la 4-0 în Spania, după posibilitatea de a maximiza beneficiile de momeală Torres. Scor a fost, de asemenea, ultima până la sfârşitul jocului şi să facă Spania, în calitate de campioni europeni.

Conform UEFA, pe tot parcursul jocului, Spania a controlat mingea la fel de mult ca 52 la suta si a tras nouă focuri de la 14 imagini exacte cu privire la obiectiv. Spaniol a creat şase şanse din 11 experimente.

Echipe:
Spania (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, 17-Alvaro Arbeloa, Sergio Busquets 16-14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Pedro Rodriguez 58).

Italia (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, Ignazio Abate 7-, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, 16-Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Arbitru: Pedro Proenca (Portugalia)

Anunţ: Jucătorul spaniol David Silva celebra un gol împotriva Italiei, în finala Cupei European din 2012, la Stadionul Olimpic Kiev, Ucraina, duminica, sau luni (07/02/2012) ore dimineaţa devreme. Scopul a fost de a deschide victoria 4-0 a Spaniei şi a câştigat Euro 2012.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar