Jumat, 13 Juli 2012

Og perfeksjon av islam Bid'ah Danger (1), Allahs ord Ta'ala på Koranen. وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء "Og vi sendt ned til dere boken (Koranen) for å forklare alt". [An-Nahl: 89].


Og perfeksjon av islam Bid'ah Danger (1), Allahs ord Ta'ala på Koranen.
وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء
"Og vi sendt ned til dere boken (Koranen) for å forklare alt". [An-Nahl: 89].



Av
Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen


INNLEDNING
All ros tilhører Allah Subhanahu wa Ta'ala. Vi priser ham, ber ham Ma'unah og maghfirah, omvende seg og ta tilflukt i Ham fra onde av vår gjerninger onde selv. Enhver person som skal bli veiledet av Gud og ingenting kan misguide, og den som disesatkannya menunjukinya så ingenting kan.

Jeg vitner om at Gud har rett til å bli tilbedt unntatt Allah, ingen partner til ham. Og jeg bærer vitnesbyrd om at Muhammed er Hans slave og Hans sendebud. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sendt av Gud for å bringe veiledning og religion sannheten. Beliaupun har levert en melding, utføre tillit, oppriktighet og kjærlighet til mennesker, og strever i veien for Gud med sannhet inntil han gikk bort til sin nåde, mens han forlot sitt folk i et sterkt opplyst gate, som avviker fra det må gå til grunne.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har forklart alle behovene til mennesker i ulike aspekter av deres liv, som sagt av Abu Dhar Allah' anhu: "Ingenting er oversett av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, inntil fuglen flakset med vingene i himmelen, men han har lært oss om vitenskap ".

Det ble en polyteist bedt Salman Al-Farisi Allah 'anhu: "Har profeten lærer du om prosedyren for å avlaste seg .. Salman svarte:? Ja, han har forbudt oss å møte Qiblah når avføring, og rengjøring hensikten med mindre enn tre steiner , eller med høyre hånd eller med tørket møkk eller med bein ".

GUD må forklare religion i Usul og Furu QURANUL AL-Karim
Du sikkert vet at Allah Subhanahu wa Ta'ala har gjort det klart i Koranen om usul (poeng) og furu '(filialer) i islam. Allah har forklart om enhet-med alle slags ting, hengende ut før om et medmenneske som skikken for møtet, spurte om tillatelse prosedyrer og så videre. Som Allah Ta'ala

يا أيها الذين آمنوا إذا قيل لكم تفسحوا في المجالس فافسحوا يفسح الله لكم

"Dere som tror, ​​når det blir sagt til dere: 'veldedig-lapanglah i Majlis", så vil Allah gi Utøve romslighet for deg "[al-Mujaadalah: 11]

Og hans ord.

يا أيها الذين آمنوا لا تدخلوا بيوتا غير بيوتكم حتى تستأنسوا وتسلموا على أهلها ذلكم خير لكم لعلكم تذكرون فإن لم تجدوا فيها أحدا فلا تدخلوها حتى يؤذن لكم وإن قيل لكم ارجعوا فارجعوا هو أزكى لكم والله بما تعملون عليم

"Dere som tror, ​​ikke inn i huset som ikke er din huset før spørre om tillatelse, og hilste på beboere, så det er bedre for deg, at du alltid vil huske. Hvis du ikke ser noen i det, så ikke gå inn før du får tillatelse. Og hvis det skal sies: "Kom tilbake!" da skal du vende tilbake. Det er renere for deg, og Allah er klar over hva dere gjør »[An-Nuur: 27-28].
.
Allah Subhanahu wa Ta'ala har også forklart til oss i Koranen om hvordan du skal kle. Hans Ord.

والقواعد من النساء اللاتي لا يرجون نكاحا فليس عليهن جناح أن يضعن ثيابهن غير متبرجات بزينة

"Og de gamle kvinnene som har blitt suspendert (fra menstruasjon og inneholde) de aldri ønsket å gifte seg (igjen) for deres synder heller ta av seg klærne [1] uten (tilsiktede) for å vise smykker" [An-Nuur: 60].

يا أيها النبي قل لأزواجك وبناتك ونساء المؤمنين يدنين عليهن من جلابيبهن ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

"O Profet, si til dine hustruer, dine døtre og koner til de troende:« La dem utvide jilbanya [2] til resten av deres organer 'Det er slik at de er lettere å bli anerkjent, derfor de. ikke bli forstyrret. Og Allah er ofte-tilgivende, nåderik ". [Al-Ahzaab: 59].

ولا يضربن بأرجلهن ليعلم ما يخفين من زينتهن

"Og gjør de slo benet slik at de er kjent for å skjule smykker." [An-Nuur: 31]

وليس البر بأن تأتوا البيوت من ظهورها ولكن البر من اتقى وأتوا البيوت من أبوابها واتقوا الله لعلكم تفلحون

"Og ikke skriv dyd husene bakfra [3], men at dyd er den dyd av mennesker som gjør rett, og gå til husene i dørene". [Al-Baqarah: 189].

Og mange flere vers som dette, som er således klart at islam er perfekt, dekker alle aspekter av livet, ikke nødvendig å legge til og bør ikke reduseres. Som Allah Ta'ala på Koranen.

وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء

"Og vi sendt ned til dere boken (Koranen) for å forklare alt". [An-Nahl: 89].

Dermed er det ikke noe som trenger en god mann som kommer til liv i det hinsidige, samt livets problemer i verden, men Gud har blitt beskrevet i Koranen uttrykkelig eller gest, uttrykt eller underforstått.

Som for Allahs ord Ta'ala.

وما من دابة في الأرض ولا طائر يطير بجناحيه إلا أمم أمثالكم ما فرطنا في الكتاب من شيء ثم إلى ربهم يحشرون

"Og heller dyrene på jorden og fuglene som flyr med vinger, men folk (også) liker deg. Eller vi alpakan er ingenting i den al-Kitab. Deretter samles til sin Herre." [Al-An'am: 38].

Det har blitt foreslått'' al-bok "her er Koranen når det faktisk er det." Lawh Mahfuz "På grunn av hva Allah åpenbarte Koranen i hans ord:". Det : Og Vi sendte ned kepadmu bok (Koranen) for å forklare alt "fastere og klarere enn det som fremgår i sitt ord:". Forklaring: Det er ikke oss alpakan ingenting i al-boken ".

Kanskje er det folk som spør: "Er det et vers i Koranen som beskriver følgende fem bønnene hvert nummer rak'ah bønn Hvordan kan Guds ord er klart at Koranen ble åpenbart til å forklare alt,? men vi ikke finner et vers som beskriver antallet av hver rak'ah bønn ".

Han svarte: Allah har forklart i Koranen at vi er pålagt å ta og følge alt som har blitt omtalt og vist av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Den er basert på Allahs ord Ta'ala.

من يطع الرسول فقد أطاع الله

"De som adlyder Messenger, han faktisk har adlydt Allah" [An-Nisa: 80].

وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا

"Og hva Messenger til deg, ta imot ham. Og det han forbyr dere da forlater". [Al-Hashr: 7].

Så alt som har blitt beskrevet av Sunnah Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, faktisk Koranen har å vise den uansett. På grunn av Sunnah, samt åpenbaring og lært av Gud til profeten Shalallallahu 'alaihi wa sallam. Som nevnt i hans ord.

وأنزل الله عليك الكتاب والحكمة

"Hvilket betyr: Og Allah har sendt ned boken (Koranen) og Al-Hikmah (As-sunnah) til deg". [An-Nisa: 113].

Dermed hva som er nevnt i Sunnah er faktisk også nevnt i Koranen.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam Men alt jeg må forklare RELIGION
Kjære leser.
Hvis du er tatt opp og trodde på de tingene ovenfor, så hvis det var noe om religion som kan komme nærmere Gud har ikke forklart av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam til han døde?

Selvfølgelig ikke. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har forklart alle ting som er villige til religion, enten ved ord, gjerning eller hans samtykke. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam måtte forklare det direkte fra hans initiativ eller som svar på spørsmål. Noen ganger, ved Allahs vilje, det er en beduin kom til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam å spørre om noe i løpet av religion, mens de venner som alltid følger profeten sallallaahu' alaihi wa sallam ikke spørre den. Derfor vennene bli opphisset når det er en beduin kom til å spørre profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Som bevis på at Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har forklart hva som kreves av alle menn i tilbedelse, mu'amalah og deres liv, er at ordet Allah Ta'ala.

اليوم أكملت لكم دينكم وأتممت عليكم نعمتي ورضيت لكم الإسلام دينا

"Denne dagen har jeg perfeksjonert for deg din religion, og hadde min Ni'mat begge ender til meg, og være det har min ridhai islam religion for dere". [Al-Maa'idah: 3]

Hver innovasjon er misguidance
Hvis problemet var en lov er klar og bror, og vet at alle som begår kjetteri i religion, men med gode intensjoner, så er det kjetterske, men en feil, er en handling av blasfemi mot religion og fornekter Guds ord allmektige, som betyr: "Denne dagen har jeg fullbrakt deres religion for deg ....." . Fordi med alt dette, syntes han å si at islam ikke er perfekt, fordi praksisen er gjort med den antagelsen kan ikke komme nærmere Gud i dem.

Overraskende er det ingen som fornøyd med essensen av kjetteri, astma "og arten av Allah, så sa han at målet er å ære Gud, å helliggjøre Gud, og å adlyde Allahs ord Ta'ala.

فلا تجعلوا لله أندادا

"Så ikke satt opp rivaler til Allah". [Al-Baqarah: 22]

Merkelig, sier at folk som gjør denne typen kjetteri i religionen Allah, som er fornøyd med hans Essence, som aldri ble gjort av lærde av den Salaf, at det var han som helliggjør Gud, han som forherliger Gud, og han som holder hans ord: "Betydning: Da må du ikke sette opp rivaler til Allah", og hvem han er mumatstsil menyalahinya musyabbih (folk som sidestiller Gud med Hans skapelse), eller anklager de andre crappy titlene.

Overraskende igjen, det er de som utfører religiøse kjetteri i en personlig Gud med hensyn til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Ved å gjøre det de antar at han var den personen som mest elsker Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, og å forherlige ham, de som ikke liker dem da han er en mann som hatet profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, eller anklager de andre crappy titlene vanligvis de bruker mot dem som forkaster sin vranglære.

Merkelig, er at slike folk si: "vi som forherliger Allah og Hans sendebud". Og med innovasjoner som de gjør det, de faktisk har til å handle modig mot Allah og Hans sendebud. Allah Ta'ala har sagt.

يا أيها الذين آمنوا لا تقدموا بين يدي الله ورسوله واتقوا الله إن الله سميع عليم

"Dere som tror, ​​ikke foran Allah og Hans sendebud og frykt Allah. Allah er å høre, Knowing." [Al-Hujuraat: 1].

Kjære leser.
Her forfatterne ønsker å be, og ber, for Allahs skyld, slik at svarene du gir kommer fra samvittighet heller enn følelsesmessig, sa at i samsvar med veiledning av din tro, ikke ved imitasjon (en del av det).

Hva er din mening om dem som begikk kjetteri i religionen Allah, enten som fornøyd med Essence, naturen og astma 'Allah Subhanahu wa Ta'ala er fornøyd med den personlige eller Profetens sallallaahu' alaihi wa sallam. Da sa: "Vi var forherligelse av Gud og profeten?".

Er de mer berettiget er det referert til som pengagung Allah og profeten, eller folk at de ikke avviker fra spissen av jaripun Shari'ah av Allah, som sa: "Vi tror på Shari'ah Allahs brakt Profeten, tror vi det blir forkynt , er vi lydige og underlagt de påbud og forbud, avviser vi det ikke finnes i Shari'ah, bør vi ikke være overmodig til Allah og Hans sendebud, Allahs religion eller si i noe som ikke inkluderer undervisning ".

Hvem, ifølge deg, jo mer berettiget til å bli kalt en mann som elsker og forherliger Allah og Hans sendebud.?

Tydeligvis den andre gruppen, de som sier: «Vi har tro og tro det blir forkynt for oss, lydig og underlagt det som var bestilt, og vi avviser det ikke er bestilt, og vi bør ikke oppfinne en Gud eller i Shari'ah kjetteri i religion Allah ". Det er ingen tvil om at dette er mennesker som kjenner seg selv og kjenner posisjonen Khaliqnya. Det er de som forherliger Allah og Hans sendebud, og sannheten er at de som viser sin kjærlighet til Allah og Hans sendebud.

Ikke den første gruppen, som gjorde kjetteri i religion av Gud, i tro, tale, eller gjerning. Faktisk, merkelig nok, de forstår ordene til profeten fred og velsignelser alaihi wa sallam.

إياكم ومحدثات الأمور, فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلا لة, وكل ضلا لة في النار

"Hold deg unna nye saker, som hver ny sak er en nyskapning, er enhver innovasjon misguidance og hver misguidance gå i helvete".

Hans ord: "Hver kjetteri» er generell og omfattende, og de visste det.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam som leverer offentlig kunngjøring av dette, vil vite hva det formidler konnotasjoner. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam var den mest veltalende mann, den mest oppriktige av hans folk, ikke si annet enn det er forstått sin mening, så da Profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa: "Kullu bid'atin dhalalah", skjønte han hva som ble sagt, å forstå vel være sin mening, og det oppstår fra talen hans fordi han er virkelig oppriktig til sitt folk.

Hvis et ord oppfyller disse tre elementene, nemlig: gjentatte med oppriktighet, full av veltalenhet og forståelse, så det har ikke betydningen av ordet, men meningen den inneholder.

Med den generelle uttalelsen ovenfor, er det sant at innovasjon kan deles inn i tre deler, eller fem deler?

Absolutt ikke sant. Mener noen forskere som sier at det hasanah kjetteri, kunne uttalelsen ikke skilles fra to ting.

Først: ikke inkluderer muligheten for kjetteri, men han betraktet som kjetteri.
Second: muligheten for å inkludere kjetteri, som selvfølgelig sayyi'ah (dårlig), men han visste ikke det stygge.

Så hver sak vurderes som kjetteri hasanah, så svaret er som før.

Dermed er det ikke lenger veien for eksperter å lage noe av kjetteri kjetteriet kjetteri hasanah dem, fordi vi allerede har et kraftig våpen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, nemlig:

وكل بدعة ضلا

"Hver innovasjon er misguidance"

Våpen ble ikke gjort i noen fabrikk, men snarere kommer fra Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, og gjorde så perfekt. Den som har dette våpenet ville ikke bli imøtegått av noen med kjetteri som sier som hasanah, mens profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har sagt: "Hver innovasjon er misguidance".

[Kopiert fra boken Al-Ibdaa 'wa fi Kamaalis Syar'i Khatharil Ibtidaa', utstedelse av Indonesia og faren for Bid'ah Perfection av islam, ved Shaykh Muhammad Sholeh bin Al-'Uthaymeen, Masykur MZ Ahmad oversetter, forlegger Minhajus Sunnah Foundation, Bogor - Jabar]
_______
Fotnote
[1]. Det er: Yttertøy, som når åpnet viste ingen kjønnsorganer.
[2]. Braketter jilbab klær som ligner på et felt kan dekke hodet, ansiktet og brystet.
[3]. På den tiden av uvitenhet, folk som berihram på Hajj gang de går inn i huset fra baksiden, ikke forfra. Dette ble foreslått av følgesvennene til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, så dette verset kom ned som en forklarende



Og perfeksjon av islam Bid'ah Danger (2)


Av
Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen


Noen spørsmål og svar
Kan eksistere mellom den leseren som spør: Hvordan tror du ordene til Umar bin Khattab Allah 'anhu gang beordret Ubayy ibn Ka'b og Tamim Ad-Of å lede folket i måneden Ramadan. Når ut til å få menigheten var samlet med sine prester, sa han: "Dette er den beste av kjetteri .... osv.".

Han svarte.
Først: At ingen av oss kan motsette Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam, selv om ordene til Abu Bakr, Omar, Uthman, Ali, eller med noen andre enn deres ord. Fordi Allah Ta'ala sier:

فليحذر الذين يخالفون عن أمره أن تصيبهم فتنة أو يصيبهم عذاب أليم

"Så la dem som bryter kommandoen (Messenger) frykt for Allah bli overskrevet bakvaskelse eller overskrevet en smertefull". [An-Nuur: 63].

Imam Ahmad bin Hambal sa: "Du vet, hva er ærekrenkelse Defamation, som er shirk Kanskje hvis avvist delvis fordi profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ville skje med ham en feil, vil det til slutt går under?..."

Allah ibn Abbas 'anhu sa: ". Jeg ble nesten kastet brikkene dine fra himmelen jeg sa: Allahs sendebud sallallaahu' alaihi wa sallam sa, men du er imot ord Abu Bakr og Umar."

Second: Vi tror at Umar 'anhu inkluderer personer som har stor respekt for Allahs ord Ta'ala og Hans sendebud sallallaahu ord alaihi wa sallam. Beliaupun kjent som mannen som er forankret i bestemmelsene i Allah, så ikke bli overrasket om han fikk sitt kallenavn som en person som alltid klamre seg til kalamullah. Og historier om kvinner som våget å imøtegå hans uttalelser om å begrense mahr (medgift) til Guds ord, som betyr: "... mens dere har gitt en av dem en masse eiendom ..." [1] er ingen hemmelighet for offentligheten, slik at han ikke legger restriksjoner medgift.

Selv om denne historien må bli undersøkt mer om keshahihahnya, men er ment å klargjøre at Umar var en mann alltid forankret i bestemmelsene i Allah, ikke bryte dem.

Derfor er det ikke verdt når Umar motsetning profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam og sagt om en innovasjon: "Dette er den beste av kjetteri», men innovasjon er inkludert i kategorien ord av profeten sallallaahu' alaihi wa sallam: "Hver innovasjon er misguidance".

Men kjetteri at Umar sa, bør plasseres som en innovasjon som ikke er inkludert i ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er. Poenget: er samlingen av folk som ønsker å utføre omskjæring på natten bønn Ramadan med en prest, hvor tidligere de gjorde på egen hånd.

Mens omskjæring er bønn i seg selv har ingen essensen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, som angitt av Sayyida Aisha Allah' Anha sa: "Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri gjort qiyamul Lail (sammen med sine følgesvenner), tre netter på rad, da han menghentikannnya på den fjerde natten, og sa:

((إني خشيت أن تفرض عليكم فتعجزوا عنها))

"Jeg er redd for at bønn er obligatorisk for deg, kan sedanghkan du ikke råd til å bære det ut". [History of Hadith Al-Bukhari og Muslim].

Så qiyamul Lail (kveldsbønn) i Ramadan, følger menigheten Sunnah Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Men den såkalte kjetteri av Umar anhu av hensynet til at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam etter en stopp på den fjerde natten, der blant folk som gjør det på egenhånd, noen gjør det i menighet med mengden. Til slutt, Umar al-Mu'minin 'anhu i sin mening rett til å samle dem med en prest. Så det ble gjort av Umar ble kalt kjetteri, sammenlignet med hva som gjøres av dem før det. Men faktum er ikke kjetteri, fordi den ble utført av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Med denne forklaringen, er det ingen grunn for ekspertene å erklære loven av kjetteri kjetteriet kjetteri hasanah dem.

Kan også finnes blant leserne som spurte: Det er ting som aldri har gjort på profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, men det ble godt mottatt og praktisert av muslimer, slik som skolene, utarbeidelse av boken, og så videre. Nye ting som dette vurdert som god av muslimer, praktiseres og blir sett på som gode gjerninger. Så hvordan gjør dette, som er nesten en konsensus av muslimer, kombinert med ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam: "Hver innovasjon er misguidance".

Svaret: Vi sier at ting som dette egentlig ikke er kjetteri, men som et middel til å utføre ordre, mens midlene var annerledes i henhold til tid og sted. Som nevnt i Siwak: "betyr dømt etter sin hensikt". Det betyr å utføre ordrene, beordret loven, betyr for oppførsel som ikke er bestilt, er loven ikke befalt, være et middel for ulovlige handlinger, er loven ulovlig. For at en god hvis de brukes som et middel for ondskap, vil slå inn i en dårlig lov og dårlig.

Allahs ord Ta'ala.

ولا تسبوا الذين يدعون من دون الله فيسبوا الله عدوا بغير علم

"Og ikke forbanne guder som de dyrket foruten Allah, så de bli forbannet av Allah uten kunnskap utover". [Al-An'am: 108].

Selv guder bakvaske de som er polyteister, og de riktige handlingene på plass. I kontrast, mejelek-snakket dårlig om Lord of onde gjerninger og Alamien er ikke på plass. Men fordi handlingene og bakvaske spotter avgudsdyrkere fordi de vil spotter Allah, så slike handlinger er forbudt.

Vi bevisst siterte dette verset, fordi det er et teorem som viser at midler dømt etter sin hensikt. Eksistensen av disse skolene, et verk av vitenskap og tilrettelegging av bøker og andre nyheter, og selv om det er ingenting som det i den tiden av Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, men ikke et mål, men et middel. Mens de midlene dømt etter sin hensikt. Så hvis det er en skole bygget for formålet av undervisning vitenskap er illegitim, da byggingen av loven er ulovlig. Motsatt, dersom målene for undervisningen av vitenskap syar'i, da dens konstruksjon er bestilt.

Hvis det er også et spørsmål: Hvordan ditt svar til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Hvem begynte å gi eksempler på det gode i islam da han fikk en belønning av hans gjerninger og belønne de som følger (imitere) handlingen ..".

"Sanna" betyr her: å gjøre eller holde.

Han svarte:
At personen som gjorde kommentarene var den som sa også: "Hver innovasjon er misguidance". Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Og kanskje ikke ordet av ham som en ærlig og pålitelig folk det er i motsetning til hverandre, som Guds ord er heller ikke i konflikt. Hvis noen tror sånt, så la det undersøkes på nytt. Forutsetningen var nok fordi han ikke har råd eller mangel på gelé. Og det ville være noen motsetning i ord Allaah eller ordene av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Dermed er det ingen motsetning mellom Hadith, fordi profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa: "Man Sanna fil Islaam", som betyr: "Den som opptrer i islam", mens ikke inkludert i den islamske vranglære, så menyatkan: "sunnah hasanah ", som betyr:« en god Sunnah ", mens innovasjon er ikke bra. Gjerne gjør forskjellig mellom sunnah og innovasjon arbeid.

Andre svar, at ordene "Man Sanna" kan også bety: "Han snudde en sunnah", som hadde blitt forlatt og aldri vært der før. Så ordet "Sanna" betyr ikke at Sunnah av seg selv, men å gjenopplive en Sunnah som har blitt forlatt.

Det er også et annet svar indikert ved utbruddet av hadith ovennevnte grunner, historien om menneskene som kom til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og de var i svært vanskelige omstendigheter. Så han appellerte til venner for å donere en del av deres eiendom. Så kom en av hjelperne med en pakke av sølv som virker ganske mye, og plassert foran profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Øyeblikkelig det lyste opp ansiktet hans og sa serilah.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Hvem begynte å gi eksempler på det gode i islam da han fikk en belønning av hans gjerninger og belønne de som følger (imitere) handlingen ..".

Herfra er det forstått at betydningen av "Sanna" er: utføre (do), betyr det ikke å gjøre (lage) en sunnah. Så betydningen av hans ord: "Man Sanna fil Islaami Sunnatan Hasanan", nemlig: "De som bærer en god sunna", ikke ringe eller holde det, fordi slik er forbudt. basert på de ord han: "Kullu bid'atin dhalaalah".

Fylt DET GJELDER å tilbe
Vær oppmerksom på at mutaba'ah (følg profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam) ikke ville oppnås med mindre veldedighet er foretatt i samsvar med Shari'ah i seks tilfeller.

First. Årsak.
Hvis noen gjør en tilbedelse til Gud fordi det ikke er disyari'atkan, da tilbedelse er bid'ah og ble ikke akseptert (avslått). Eksempel: Det er folk som ikke tahajud bønner kvelden før de tjue-sju månedene av Rajab, med den begrunnelsen at den natten var natt til Mi'raj Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam (hevet mot himmelen). Tahajud Bønn er tilbedelse, men fordi det er forbundet med en slik kjetteri. På grunn av tilbedelse var basert på grunner som ikke er definert i Shari'ah. Denne tilstanden, nemlig: tilbedelse må være i samsvar med Shari'ah i sak - er viktig, fordi da kan det ses en slags veldedighet som vurderes omfatter Sunnah, men faktisk det er kjetteri.

Sekund. Typer.
Betydning: tilbedelse må være i samsvar med Shari'ah i sitt slag. Hvis ikke, så det er ikke akseptabelt. Eksempel: En hest slakt for offeret var ugyldig fordi det bryter bestemmelsene i Shari'ah i sitt slag. Som kan brukes som offerplasser kameler, kyr og geiter.

Tredje. Nivåer (Numbers).
Hvis noen legger en rekke rak'ah bønn, som han sa det ble bestilt, så bønnen er en bid'ah og ble ikke akseptert, fordi det ikke er i samsvar med bestemmelsene i Shari'ah i antall rakaatnya. Så hvis det er mennesker i bønn fem rak'ahs middag, for eksempel, så hans bønn er ikke gyldig.

Fjerde. Kaifiyah (Hvordan).
Hvis noen renselse ved å vaske hender og ansikt, er det ikke legitimt fordi det ikke passer wudhunya spesifisert av Shari'ah.

Femte. Tid.
Hvis det er folk som slaktet dyret på den første dagen av Dhul Hijjah, er det ikke legitimt, fordi tiden ikke gjennomføre det i henhold til islamsk lære.

Jeg har hørt at det er folk bertaqarrub til Allah i Ramadan ved å slakte en geit. Nestekjærlighet som dette er kjetteri, fordi ingen offer er ment å bertaqarrub til Gud unntatt som et offer, pilegrimsferd og akikah fint. Nedslakting i måneden Ramadan med i'tikad belønning for slike offer som Eid al-Adha er en kjetteri. Dersom slakting bare for å spise kjøtt, fint.

Sjette. Place.
Hvis det er folk i andre steder enn moskeer beri'tikaf, er det ikke legitimt i'tikafnya. Fordi stedet var i moskeen i'tikaf. Tilsvarende vil en kvinne ønsket i mushalla beri'tikaf hjemme, er det ikke legitimt i'tikafnya, fordi plassen ikke var i samsvar med sharia, et annet eksempel: En person som gjør tawaf utenfor Haram-moskeen med den begrunnelse at det i den allerede overfylte, tahawafnya ugyldig fordi det er på plass for å circumambulate Huset, som Herren Gud den allmektige,

وطهر بيتي للطائفين

"Og helliggjøre Mitt hus er for de som circumambulate". [Al-Hajj: 26].

Konklusjonen fra de ovennevnte forklaring, ikke at tilbedelse ikke omfatte veldedige gudfryktig person unntatt hvis det oppfyller to vilkår, nemlig:

First. Oppriktig
Sekund. Mutaba'ah.

Og Mutaba'ah ikkje skapast utan at de seks sakene som har blitt beskrevet tidligere.

AVSLUTNINGSFEST
Writer rådes de viklet inn i kjetteri studier, som kan ha gode intensjoner og ønsker godhet, hvis du virkelig vil ha det bra-for Allah-Det er ingen bedre måte enn den måten av Salaf (forgjengere generasjon) av Allah 'anhum.

Hold fast på Sunnah Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, følg veien rettferdiges Salaf, og se om det vil skade deg.?

Og vi sa, den virkelige, at du vil få de fleste som liker å jobbe med kjetteri var motvillige og lat til å gjøre de tingene som er klart bestilt og Sunnah. Hvis de fullførte kjetteri, ville de møte Sunnah som er etablert med en følelse av engggan og lat. Det er hele effekten av innovasjon på hjertet.

Kjetteri, en stor innvirkning på leveren og er veldig farlig å religion. Ingen av gjennomføring av en kjetter i religionen Allah, men de har også fjerner fra Sunnah tilsvare eller overstige ham, slik det er uttrykt av en Salaf.

Men hvis noen føler at han er en tilhenger, og ikke en produsent av Shari'ah, vil det bli perfekt med ham frykter, underkastelse, lydighet og tilbedelse til Herren av ittiba alamien og fullkommenhet "(deltakelse) til Imamul Muttaqin, Sayyidul Mursalin, profeten Muhammad sallallaahu ' alaihi wa sallam.

Forfatteren fortalte brødrene at muslimer som anser enten en del av kjetteri, som fornøyd både med Essence, astma "og Guds natur, eller er fornøyd med det personlige og det glorifisering av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, la dem frykter Allah og unngå sånne ting. Beramalllah med oppriktighet og basert på Sunnah, ikke skulke og bid'ah, i henhold til hva Gud godkjenner, ikke hva du likte djevelen. Og la dem ta hensyn til hva som kan oppnås ved deres hjerter, i form av frelse, liv, fred, lykke og stor nur.

Måtte Allah gjøre oss som cicerone som veiledet ham og de ledere som bringer godt, å kjempe våre hjerter med tro og vitenskap, noe som gjør vitenskap at vi har en velsignelse og ikke en katastrofe. Og måtte Allah lede oss til banen av sine tjenere som tror, ​​gjør oss blant annet frykten for hans Auliya og hans gruppe er heldig.

Bønner og hilsninger kan forbli tildelt profeten Guds Vi, Muhammad, hans familie og hans følgesvenner.

[Kopiert fra boken Al-Ibdaa 'wa fi Kamaalis Syar'i Khatharil Ibtidaa', utstedelse av Indonesia og faren for Bid'ah Perfection av islam, ved Shaykh Muhammad Sholeh bin Al-'Uthaymeen, Masykur MZ Ahmad oversetter, forlegger Minhajus Sunnah Foundation, Bogor - Jabar]
_______


Bid'ah om Tarawih Prayer



Av
Ustadz Zainal Abidin bin Shamsuddin, Lc



ESSENCE kjettersk
Opprinnelsen til ordet innovasjon er opprettet (en ny ting) med ingen tidligere eksempler [1]. Som Guds ord, Gud skaperen av himmel og jord. (Al Baqarah: 117). At Gud skapte dem uten det forrige eksempelet [2].

Som for betydningen av kjetteri av syar'i, er som har blitt oppgitt av Imam Ibn Taymiyyah, der alle midler som ikke er religiøs disyari'atkan av Allah og Hans sendebud, at ikke er organisert, enten i form eller form av anbefalingen befaler [3] , enten i form av tro, tilbedelse og muamalah.

I mellomtiden, ifølge Imam ash Syathibi, er innovasjon en måte som religion er laget for å matche den eksisterende Shari'ah (dvs. ligner disyari'atkan av tilbedelse, men i hovedsak ikke den samme, selv motsatte), målet er å overdrive praktiseringen av tilbedelse til Gud.

Så, hvem er en kjetter, er enhver form for religiøs praksis som ikke har noen argumenter eller hjemlet i religionen som indikerer dens gyldighet. Som for som har sitt grunnlag i Shari'ah at dens tilstedeværelse, så Shari'ah ikke anses som kjettersk, selv om språket sies å kjetteri. Da enhver person som finner opp noe, så menisbatkannya til religiøse læresetninger, men har ingen argumenter eller juridisk grunnlag av religion, så det omfatter innovasjon.

LYS Sunnah og mørke kjettersk
Enhver muslim må adlyde Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam, både når han sallallaahu' alaihi wa sallam var i live eller etter døden. Adlyde Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, herunder en del av perfeksjon av ens kjærlighet til Gud, som Allah sier, Si: "Hvis du (egentlig) kjærlighet Allah, følg meg". [Ali Imran: 31].

Selv Allah truer de som menyelisihi Sunnah han sallallaahu 'alaihi wa sallam. Allah Subhanahu wa Ta'ala vil plage bakvaskelse og en fryktelig straff, som i Guds ord: Så la dem som krenker Profeten befaling om å overskrive frykt Allah ildprøven for en smertefull eller overskrevet. [En Nur: 63].

Enhver muslim er forbudt menyelisihi apostler og Sunnah veien for de troende, som Allah sier: Og de som motsetter budbringeren etter at åpenbare sannheten for ham, og følg sti som ikke er veien for de troende, la vi den fritt til feilen som har mestret det. [An Nisa ': 115].

Profeten rådet alle muslimer til å følge Sunnah, Sunnah etter drapet på sin sallallaahu 'alaihi wa sallam, og ikke lage saker kjettersk. Jabir bin Abdullah, sa profeten i sin preken:

أوصيكم بتقوى الله والسمع والطاعة وإن عبدا حبشيا فإنه من يعش منكم بعدي فسيرى اختلافا كثيرا فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ وإياكم ومحدثات الأمور فإن كل محدثة بدعة وكل بدعة ضلالة

"Jeg ba deg wasiatkan viet til Gud, lydig og trofast, men ledet Habasyi slave, som fortsatt er i live på grunn av deg, vil det se mye av tvister. Så Hold sunnahku og Sunnah av de fire kalifene som veileder, Hold ham og gigitlah med jekslene. Pass opp for nye saker (bid'ah), fordi hver ny sak er en nyskapning og hver innovasjon er en misforstått ". [Abu Daud, Tirmidhi og Ibn Majah].

'Abdullah bin Mas'ud, sa han, "la deg følge, og gjør du ikke kebid'ahan. Sannelig, du har blitt betalt tilbake i den islamske religion".

Imam Al Auza'i sa: "Ha tålmodighet dere på Sunnah. Stå oppreist som venner av stående på det. Si som de sier. Hold deg av alt som de avstår fra det, og følger veien salafush gjerninger."

IN-kjettersk kjetterske Tarawih
I denne Rubik, vil jeg skissere konkrete diskusjonen rundt spørsmålet om innovasjon i tarawih bønn om at mange i samfunnet, og antas å være tilfelle og Sunnah er god av de fleste lekfolk. Som et resultat, Sunnah Sunnah bønner tarawih anbefales, mange mister sin form og renhet. Blant nyheter som er vanlig i lokalsamfunn rundt saker tarawih bønn, er som følger.

A. Tarawih raskt, som en kylling hakke på mat.
Flertallet av imamer manglet fornuft og kunnskap god tro. Det var tydelig fra hvordan å be. At nesten all bønn er gjort, ligner på bønnene til folk som er besatt, spesielt når tarawih bønn. De utfører 23 rak'ahs ba på bare 20 minutter, med resitere Surat Al 'Ala Duha eller Adh.

Ifølge alle skolene, bør bønnene ikke være sånn, fordi han er en hykler bønner, som hans ord:. "Og når de sto opp for bønn, står de med latskap De har tenkt Riya" i nærvær av mennesker og nevner ikke Gud, men bare svært lite ". [An Nisa ': 142].

Form og måte tarawih bønn sånn, klart i strid med måten tarawih bønnen profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, følgesvennene og Salaf. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.

فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ وإياكم ومحدثات الأمور فإن كل محدثة بدعة وكل بدعة ضلالة

"Og Hold sunnahku og Sunnah av de fire kalifene som ga instruksene, og gigitlah Hold ham med tennene. Pass opp for nye saker (bid'ah), fordi hver ny sak er kjetteri, og hver av innovasjon er villedet ». [Abu Daud, Tirmidhi og Ibn Majah]

Og profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.

صلوا كما رأيتموني أصلي

"Be deg alt som du ser meg be". [Bukhari, Muslim, Ahmad. Se Irwaul Ghalil nr: 213].

Ad Darimy fortalt at Abu Aliyah sa, "Hvis vi går til noen å studere, så får vi se han ba. Hvis han ber riktig, vil vi sitte ned å studere med ham. Og vi sa:« Han vil bli bedre i andre problemer '. Omvendt, hvis bønn er brutt, vil vi vende oss bort fra det og vi sa: «Han vil være mer skadet i den andre saken". [4]

Og en ting som styrker igjen, at dette var et tilfelle av kjetteri, fordi det gjøres regelmessig og permanent i hver måned Ramadan. De antar at det er den beste måten å be tarawih.

2. Les Surat Al An'am I en rak'ah av bønn Tarawih.
De lærde mener at lesing av Al-An `am i en rak'ah av bønn tarawih bid'ah, fordi det er avhengig til en slik proposisjon. Som for hadith av Ibn Abbas og Ubay ibn Ka'b at profeten sa:

أنزلت سورة الأنعام جمة واحدة يشيعها سبعون ألف ملك بالتسبيح والتحميد.

"Letter Al'An'am senket samtidig i en enkelt scene levert av sytti tusen engler, tahmid lesing og bønn perler".

Mange vanlige mennesker blir lurt av denne hadith. Men ifølge Imam Suyuti, at ovennevnte hadith er da'eef. Hvis noen hadith er autentisk, vel det er ikke et forslag som blir lest i en rak'ah Sunnah.

Al An'am leste brevet i en rak'ah kan sies om kjetteri av følgende grunner. Først spesialisert fellesskap av Surat al-An `am bedratt, at et annet brev Afdhal eller mindre er ikke bra å lese under bønn ganger tarawih. Deretter får lesing utelukkende viet til tarawih bønnetid. Tredje, byrden av muslimene, særlig legfolket, slik at de vil være sint eller opprørt eller som følge av religiøst hat. Fjerde, måten det menyelisihi sunnah, fordi profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam rådet andre rak'ah kortere enn den første rak'ah, mens innovasjon har endret tolal Sunnah og mot sharia. [5]

3. Samle kjetteri Sajadah vers.
En prest samlet vers fra Koranen matten når fullfører tarawih bønn i siste rak'ah, da han bøyde seg ned med menigheten. [6]

4. Verset leser noen vers Kjente Hirs (beskyttelse).
Samle noen vers som de kalte versene av beskyttelse, så les i sin helhet i slutten av rak'ah i tarawih bønn. [7]

5. Og kjetteri Dhikr Bønn Avgjørelse Når Forrigling Starter Tarawih.
Bilal eller ord av en prest da om å starte bønnen med menigheten tarawih og leste høyt. [8]

صلاة التراويح في شهر رمضان رحمكم الله. صلاة التراويح آجركم الله.

Kebid'ahan mye spredning i dette landet. Regnes som noe godt og Sunnah, men dette er aldri eksemplifisert av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og ledsagere. Selv om hver av tilbedelse og religiøs praksis som ikke har bevis eller rettslig grunnlag, avvises og erklært som en handling av kjetteri. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa.

من أحدث في أمرنا هذا ماليس منه فهو رد.

"De som utgjør vår tilbedelse i denne doktrinen (Islam) som ikke er del av det, da praksis er avvist". [Bukhari].

6. Guidet av en Bilal dhikr.
Bilal dhikr med en guidet bønn etter hvert to rak'ahs av bønn tarawih, så oppfører seg som dette, inkludert kjetteri. Men noen ganger leser dhikr gjøres individuelt med en lys, eller dhikr er noen ganger leses i menigheten. [9]

Dhikr på denne måten, herunder kjetteri, av følgende grunner:
• På grunn av nye rutiner i tilbedelsen som aldri eksemplifisert av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er en handling av kjetteri. Fra Jabir bin Abdullah forteller at Allahs sendebud sa: ". Amma ba'du virkelig det beste av talen er Allahs bok og det beste av veiledning er veiledning av Muhammed så ille som de verste av tilbedelse er usannsynlig, og hver innovasjon er kjetteri." . [10]

• Dhikr er utelukkende viet til de tarawih bønn ganger bare, men enkelt ut individuell tilbedelse er ikke basert på forslaget, så er det bid'ah og hver bid'ah er villedet.

• Det kan være irriterende muslimer spesielt lekfolket, som gir opphav til harme mot holdningen til tilbedelse.

• Loven har klart menyelisihi Sunnah. Fordi Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri anbefale å lese dhikr i menigheten i bønn tarawih. Tilsvarende han Allah 'alaihi wa sallam aldri lært å lese dhikr-huske det. Da i form av dhikr slik er i strid med Sunnah til Profeten og hans kompanjonger vaner.

7. Spesialisering i Reading Qunut Tarawih bønner.
Qunut spesialiserer bare i midten av Ramadan i bønn tarawih. Det er aldri eksemplifiseres Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam. Imam Malik i al-Kubra Mudawwanah bok stater, "Det er ingen autentisk argument som kan brukes som en støtte for mennesker som er spesialister i Qunut tarawih bønner under Ramadan, både i begynnelsen og slutten av Ramadan, eller witr bønn [11].

8. Sammen Tarawih Mellom Male og kvinner i moskeen.
Blant kebid'ahan og munkar i moskeer knyttet bønn-spesielt-the tarawih bønn i forsamlingen bønner mix-up mellom menn og kvinner i moskeen [12].

9. Dhikr høyt og i menigheten som kor.
Dhikr i menigheten i en høy røst som et kor i hver pause i tarawih bønn, en handling av kjetteri [13]. Den dhikr lafadz de leser forskjellig i henhold til forskjellige steder og områder, så slike handlinger er å samle ulike typer ulykker og kebid'ahan, blant andre:

• Bid'ah dhikr i menighet med koret lyd.
• Bid'ah i bruk lafadz-lafadz dhikr som ikke undervises av profeten.
• forstyrre en høy røst av muslimene, og kan huske er levert gjennom en mikrofon eller høyttalere.
• Opprette en ny lovsang praksis i tarawih bønn som aldri eksemplifisert Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Selv om han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد.

"De som utfører handlinger som ikke er i samsvar med vår lære, ble tilbedelsen avvist". [Rapportert av Muslim].

10. Loud Dhikr i menigheten med lyd rak'ah Når starter New På Tarawih bønner.
Lese dhikr praktiseres etter hvert to rak'ah bønn hilsener fra tarawih, og (da) var i ferd med å starte en ny rak'ah, (dette dhikr) av bid'ah. Forordninger og lesing dhikr inkluderer:
En Bilal lese:

فضل من الله والنعمة يا تواب يا واسع المغفرة. أللهم صل وسلم على محمد.

Da svarte av menigheten ba sammen tarawih loud

صلوا عليه, ....... أللهم صل وسلم على محمد. .......

Så i den endelige rak'ah-rak'ah khulafaurrasyidin de ber til fire.

11. Regjere kjetteri hvile mellom Bønn i menigheten når Tarawih The Witr Prayer.
Bønnen ved hvile mellom tarawih bønn med witr bønn er en handling av kjetteri det onde. Så også når de ønsket å be Witr, Bilal eller presten sier:

صلوا سنة الوتر رحمكم الله أو آجركم الله.

De fleste av dem som praktiserer dette kjetteriet har gjort en spesiell bønn opplesninger, som ikke lener seg mot en dalilpun, og aldri undervist av prestene mapun Sunnah Salaf [14].

12. Melazimkan Surat Al Ikhlas Og Mu'awidzatain slutten av hver rak'ah Witr Prayer.
Melazimkan Sura Ikhlas og Muawidzatain i hver siste rak'ah av witr bønn, herunder lov av kjetteri. Det ble aldri eksemplifisert Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam og lærde av Salaf blant følgesvennene og tabi'in. Mens vanlige folk fascinert av hadith av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, fortalt av Imam Ath Thabrani i Mu'jamul Ausath, fra Abu Hurayrah den Sanad svake, fordi det er en fortellerstemme som Sary bin Ismail og Miqdam sønn av David, som begge fortellere da'eef. Likeledes en lignende hadith fortalt av Imam Abu Dawud i sin Sunan At-Tirmidhi og Imam i Sunan hans, og Ibn Majah i Sunan hans, fra hadith av Aisha med en svak Sanad.

Imam Al Mundziri sa at dette hadith fortalt av Abu Daud og Tirmidhi og Ibn Majah fra Aisha fra bin Abdurahman Al Harrani Khushaif; har blitt erklært som fortelleren i svake av de fleste prester Hadith eksperter.

Ibn Jauzi sa: "Imam Ahmad og Yahya ibn Hoved har blitt avvist av en ekstra hardt Muawidzatain i finalen rak'ah av witr bønn [15].

13. Stopp Of Prayer Bønn Qiyamul Lail Eller Tarawih Etter endt Qur'aan.
Det er noen muslimer som slutter qiyamul Lail eller tarawih bønn etter endt fullført Koranen, selv om slike handlinger inkludere innovasjon [16].

14. Juz lese to eller flere av Koranen inn Sist Tarawih bønn.
Les to kapitler eller så på den siste natten i bønn tarawih. Det er også en melazimkan fra start til slutt Dhuha Adh brev [17].

Dermed forklaring på noen av nyvinningene rundt tarawih bønnen, som generelt har vært mye spredt i samfunnet. Så av hensyn til å bevare integriteten til islams lære og bevare Sunnah, samt opprettholde den belønning for tilbedelse, spesielt bønn-tarawih så jeg oppfordrer alle muslimer til å forlate dårlige vaner og handlinger i hver sfære av religiøs vranglære. Koranen og Sunnah eksplisitt advart om farene ved kjetteri. Tilsvarende følgesvenner og tabi'in som følger Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam ved å gjøre gode også advart om faren for kjetteri av revisjonsfirmaet

Blant argumentene fra Koranen som advare beklagelig kjetteri, blant annet som følger.

Postulerer-bok AL
Gud sa: «Og det (som vi bestilte) dette er en rett vei, så følg det, og ikke følger gatene (de andre), fordi gatene var spre dere fra Hans veier. Som er befalt av Gud til dig til å frykte ham "[Al-An` am: 153]..

Rett bane er banen til Allah som må følges. Stien er Sunnah. Mens de ulike banene og mønstrene det er bare slik innovasjon eksperter som avvek fra den rette vei.

FRA argumenter Sunnah
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa,

إني تركتكم على البيضاء ليلها كنهارها لا يزيغ عنها بعدي إلا هالك

"Sannelig, jeg har forlatt dere lære av ren hvit. Den natten som middag. Og det er ikke noen som er borte, men må ødelegges». [Rapportert av Ahmad og Ibn Majah].

من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها بعده من غير أن ينقص من أجورهم شيء ومن سن في الإسلام سنة سيئة كان عليه وزرها ووزر من عمل بها من بعده من غير أن ينقص من أوزارهم شيء

"Den som gir et godt eksempel i islam, så han får belønning og belønningen for de som gjør gode gjerninger, uten å berøre belønne disse menneskene i det hele tatt. Og han ga et dårlig eksempel i islam, så han får de synder og syndene til menneskene som jobbet på den syndige det deretter, uten å berøre synder folket at all ". [Rapportert av Muslim]

Av Abdullah ibn Mas'ud sa, at en gang i blant profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam å lage en linje, deretter sa: «Dette er den rette veien til Allah", så han sallallaahu' alaihi wa sallam å lage linjene på høyre og venstre, og deretter sa: «Dette er en tur, og hver vei er det en djevel som tok til veien," da han sallallaahu 'alaihi wa sallam resiterte Guds ord: "Og det (som vi bestilte) dette er en rett vei, så følg det, og ikke følger gatene (de andre), fordi gatene var spre dere fra Hans veier. Det er befalt av Gud til deg å frykte Ham ". (Al-An `am: 153)." [Rapportert av Ahmad i Musnad, Ad Darimi, Al Hakim i Mustadrak og Ibn Abu Asim i sunnah].

[Kopiert fra As-Sunnah magasin utgave, 07/Tahun VII/1424/2003M. Utgivere Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858197]



Avslør Garn Ahlul Bid'ah Med Red mellom jøder og Nassara



Om de snakker om Ahl-ul-bid'ah, faktisk trekker oss for å undersøke ideologi folket i tidligere historie, slik at vi kan se for dem gjennomsiktig i alle aspekter av livet. En person noen ganger ubevisst, har vært låst i atmosfæren tanke eller karakter. Derfor trenger vi å se etter et øyeblikk om alle moduler og outs av dem ikke er berørt av råtnende tannkjøttet. Antagelig kalifen Umar råd verdt å merke seg. Han er Allah 'anhu gang sa: "Jeg lærte onde (dårlig) ikke skal gjelde, men skjoldet selv. De som ikke kjenner innholdet av det onde, så vil han falle i den "

Jøder og Nassara, de to foregående løp, har bygget sivilisasjon og herske over verden. Slik at mer eller mindre vil være sentrum for andre mennesker. Profeten har mensiyalir, vil de fleste tilhengere følge Sunnah (livsstil) de er i videste forstand. Allahs sendebud sa: "Dere er virkelig kommer til å følge sunna (livsstil) mennesker før deg, alen av alen, sedepa av sedepa, inntil da de gikk inn i ørken Lizard Dhob hull) også, vil du følger de følgesvenner spurte." Hvem er de O Profeten? Gjør jøder og Nassara? Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa: "Hvem andre kunne (ikke dem)"

Inkludert ekspert karakter kjetteri er talaqqi (ta / motta) kjennskap til tidligere folkeslag. Derfor har vi avslørt identiteten til Expert innovasjon, i hvilken grad de adoptere begrepet utenfor islam. Årsaken er at det er en felles tråd blant de fraksjonene som finnes i islam (Ahlul bid'ah) med dem. Som påpekt av profeten i hadith ovenfor. La oss se på noen av det harde arbeidet med forskere i skikkelse av eksperter avslører deres kjetteri i tasyabuh mot jøder og Nassara. Forhåpentligvis et lite bilde på profilen til Experts kjetteri kan føre til mer intensiv i gjennomgangen av Sirah Salafush Salih. [1]

TASYABBUH firqah kjettersk EXPERT med jøder [2]

Khawarij
A. Firqah Kharijites hevdet seg som et paradis, se keshalihan og deres suksess .. I tillegg til sitt nærmiljø, er en samling av de vantro. Påstander som denne delen av de jødiske egenskaper, som begrenser deres sirkel av sannhet i det, mens de som motarbeidet dem var på feil linje. Guds Ord: Og jødene sier, «gjøre kristne ikke ha et håndtak" [Al-Baqarah: 113].

I et annet vers Allah sier: Vi er barn av Gud og hans kjære. [Al Maidah: 18]

2. Khawarij hjerte til å bekjempe sine motstandere som er uenige med ideen, aqeedah og sine ideer. Tilsvarende jøder, prøver å bringe til taushet sine motstandere. Gud sier til dem: Har noen kommer til deg en budbringer for å bringe noe (leksjon) som ikke fungerer riktig så du er arrogant, noen mennesker (blant dem) du sperrer og noen andre som du drept »[al-Baqarah: 87]

3. Ekstreme handlinger av religion, jus og dommen (vantro) mot den enkelte, en teologisk strømmen av dette varemerket. Religiøs praksis av denne modellen, det opprinnelige produktet jøder. Han sa: "O People of the Book overstiger du de grensene i religion, og ikke fortelle løgner mot Allah kecuaIi sant .." [An Nisa: 171]. Khawarij mennesker har forut regelen av Gud i overbeviser mange troende som et helvete.

4. Khawarij imitere jødene i eiendommen for å rettferdiggjøre sine rivaler. Ibn Taymiyyah beskriver: "Khawarij, firqah mengkafirkan første av muslimer, med vurdering av en synd eller ikke abonnerer på deres produktinnovasjon, for å rettferdiggjøre blod og skatten av muslimene." Han tilføyde: «De (Kharijites) er mye mer fiendtlig mot muslimer enn andre grupper. Ingen er mer skadelig for muslimer enn de er, heller ikke jøder også Nassara. De er så iver å drepe muslimer som er uenige med dem, begrunne muslimsk blod og skatt, og folkemord mot muslimske gutter, pluss deres pengkafiran. Flyttingen kom med religionens navn, fordi uvitenhet er opprørende og kjettersk deres villedende ". [3]

5. Khawarij qaswah farge (hardt) og Jafa '(voldelig) uten toleranse som den jødiske karakter. Han sa: "Har ikke kommet, for de som tror å sende til minne om Allah og sine hjerter til sannheten som har kommet ned (til dem), og de liker ikke folk som tidligere hadde blitt åpenbart til ham boka av Al, så lenge berlalulah over dem og deres hjerter ble herdet. Og de fleste av dem er de som gjør opprør "[Al-Hadid: 16]

6. Khawarij kampen muslimer, men ikke å forstyrre de vantro. Dette er en hobby av den jødiske fortid og nåtid. Han sa: Har du ikke sett dem som var del av boken? De tror på Jibt og Evil og si til de troende orng (polyteister av Mekka) som de var mer korrekt måte enn de som tror ". [En Nisa: 51]

De selv hånd i hånd med hverandre vantro muslimer å børste. Ibn Taymiyyah beskriver: "The venner og den neste generasjonen av forskere er enige (berijma ') for å bekjempe Kharijites. De var bughat (motstandere) er fiendtlig innstilt til alle muslimer bortsett fra en som er enig at deres skoler. De provosere krig med muslimene. Deres forbrytelser ikke vil forsvinne unntatt i form av krig. De er mer farlig for muslimer enn røverne. Grunnen ranerne eneste eiendom ambisjoner. Hvis gitt, vil de ikke skade. Og noen mennesker blir konfrontert. De Kharijites, de kjemper folk å vende seg bort fra Al Koranen, Sunnah og ijma 'venn, og deretter delta i støtte for deres produkt innovasjon takwil basert på en falsk og feilaktig forståelse av Koranen ".

7. Khawarij mentahrifkan (twist) argumenter sanne mening, i tråd med holdningen til jødene. Han sa: "Og et parti av dem hørte Guds ord, og deretter de endres når de forstår, og de vet" (Al Baqarah: 75). Ibn Abbas beskrev portrett Khawarij ved å si: "De tror på versene muhkam, (dessverre) i nr. mutasyabih sklir. Ingen vet dens skjulte betydninger (fortolkning) unntatt Allah og de som i kunnskap sier: "Vi mengimaninya" [5]

8. Khawarij flittig leser Koranen, men i virkeligheten er de ute av islam som en pil gjennom den på blinkskyting .. Religiøse ledere og forskere av jødene var godt kjent med Torah. Overraskende avvike de fra sannheten til rekkverket gapet feilen. Allah sier om dem: "Og et parti av dem hørte Guds ord, og så endre det etter at de forstår og vet at de" [al-Baqarah: 75].

9. Ghurur holdning (glare se på deg selv) og til og med arrogant til forskere, er knyttet til identitet Khawarij. De tror at de overstiger kapasiteten ilmiyah Ali bin Abi Talib, Ibn Abbas, og alle andre følgesvenner. [6]

I denne forbindelse konkluderte Ibn Taymiyyah: ". De grunnleggende feil Kharijites, tror de at imamene (muslimske ledere, forskere) og muslimene har lagt av en ånd av rettferdighet og falsk måte" [7]

Arrogant mot andre, selv til figuren jo bedre er det tegn som alltid innebygd i den jødiske [8]. Han sa: «Og blant dem er analfabeter, forstår ikke Skriften (Torah) med mindre mytisk tull og de er bare gjetter" [Al Baqarah: 78].

Denne holdningen står i kontrast med den kulturen rettferdige som setter presteskapet i en høy stilling. Sufyan ibn 'Uyainah rådet: "Guds nåde komme ned når kalt rettferdige mennesker [9].

10. Khawarij populært med etableringen av ustabilitet og intern dissens. Som et resultat, er det mange tvister og divisjoner gnister i kroppen slik som den jødiske staten har beskrevet i Koranen. Han sa: "Og når det kommer til dem et sendebud fra Allah bekrefter hva er (boken) som er på dem mest av folk som fikk bok (Torah) kastet boken Allahs til baksiden (rygg) dem som om de ikke vet (at det er Allahs bok). [Al Baqarah: 101]

Guds Ord: "Og de menneskene som zhalim endringsordrer til (gjøre) ikke befalt dem. Av denne grunn vi påføre dem en pest fra himmelen, fordi de har ugudelige .. "[Al Baqarah: 59]

Også Guds ord: "Så du slår til etter (avtalen), så om ikke for Guds nåde og Hans nåde over deg utvilsomt tilhører folket dere er tapere." (Al Baqarah: 64) og hans ord: "Do du tror på det meste av Skriften og nekte de andre '[Al Baqarah: 85].

11. Firqah sies at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam kunne vært fast i feil, og feil kezhaliman. Jødene som sine forbilder, er også svært uvøren av apostlenes og profetenes, med en uttalt kjettersk, og drap memfasikkan vesener velges. Han sa: "Har noen kommer til dere en budbringer for å bringe noe (leksjoner) er ikke i samsvar med dine ønsker og deres sjeler da noen mennesker (blant dem) du nekter og noen (andre) drepe deg." [Al Baqarah: 87 ]

Og hans ord: "Når det er sagt til dem:« Ha tro på Gud åpenbarte Koranen, sier de, ". Vi bare tror på det som er åpenbart for oss" Og de vantro Koranen åpenbart senere, var Al Quran det er (Book) til høyre, som rettferdiggjør hva som er på dem. Si: «Hvorfor har du først drepe Guds profeter om det var dere som tror" [Al Baqarah: 91]

Shia
A. Heise (tasyabuh) mellom sjiamuslimer og jøder fordi den ser på sider ved fremveksten av Shia og opphavsmenn. Var Abdullah bin Saba, en ekte jødisk skikkelse som forplante sine tanker gjennom en rekke problemer for muslimer til sin markedsverdi. Som tro på raj'ah (reinkarnasjon) og vil apostel til Ali. Slike ideer er uunngåelig forankret i jødisk Aqeedah. [10]

2 Shiites mener likhetene mellom Al Khaliq (Creator) og Hans skapninger. . Denne troen også var på den jødiske kenekadannya levere dem som sier at Allah er lastet med naqaish (mangel / vanære Han sa: "Jødene sier:« Guds hender bundet "(Ali Imran:.. 64) Også hans ord "Gud har hørt ordene fra folk som sier:" Allahs Sesungguhnyaa fattige, mens vi er rike "[Aal 'Imraan: 181].

Lignende uttalelser, vi lett finnes i mange Israiliyat. [11]

3. Bersentral religion i Iran, hevder at ilden i helvete vil ikke berøre dem bortsett fra en liten stund .. Det er også en stolt jøde. Han sa: "De innrømmet:" Vi vil ikke berøre ilden i helvete, men en liten stund "[Ali Imran: 24]

Faktisk ikke bare å bo her, de også mengkafirkan av hans motstandere og dømt dem som bor i helvete. ". Ibn Taymiyyah sa: "Og mer skremmende, de menneskene som mengkafirkan og muslimer anser uren så vantro, slik tilfellet var i de fleste ekspertene Rafidhah kjetteri (Shiites), Kharijites og andre ... karakterer som disse er ofte farget snakkesalig gruppe (etterligne) jødene. [12]

4. Shiites mener også det er tanasukh (slagvolum brennevin) som antas av jødene. De setter dem på sine skrifter.

5. Tilhengerne av denne ideologien er svært overdreven i priste og ære religiøse ledere (imamer) de er. Tilsvarende jødisk. Profetene og geistlige få respekt fra folk som ikke er målbare. Han sa: "Jødene sier:« Uzair en sønn av Gud ", og har forlatt folk si:" Kristus Guds sønn ". Slik er deres sa med munnen, imitere de sier de vantro før. Allah har forbannet dem, hvordan de kan slå til. De gjør folk alimnya og munkene som guder andre enn Allah "[På Tawbah :30-31]

Også sa: "O Folk av boken du ikke overskrider grensene i religion, og ikke si til Allah, unntatt de rettferdige" [An Nisa: 171]

6. Shiites, en mest menggandrungi firqah ligge. De produserer mange falske hadither av profeten med et stort navn hodebunnen. Jødene som deres forfedre gjorde det samme med den historien som ligger Israiliyat.

7. En av læren sin, sjiaene har til himmelen på grunn av den store mahabbah (kjærlighet) dem mot Ali og imamene. Hemmeligheten er ifølge sin versjon av natur tro og tillit (tro) og å elske deres prester .. Baksiden av dem Guds ord: Si O troende, tror vi på Allah og hva som ble åpenbart til Abraham, Ismail, Ishaq, Ya'qub og barn og barnebarn, og hva som ble gitt til Moses og Jesus og hva som er gitt til profetene av sin Herre. Vi skiller ikke mellom dem og den som vi overgi oss til Ham. Så hvis de tror på det du tror på, ja de har fått instrukser. Hvis de slår de er i reelle krigshandlinger (med deg) "[Al-Baqarah :136-137]

De memlintir betydningen av verset er i troen på prestene. Av denne grunn, hevder de: "Sannelig troen ikke falme med sayyiah (synd), derimot, utroskap nøytralisere alt det gode (hasanah). Sann tro er reflektert i kjærlighet og anerkjennelse av imamen. [13]

Dermed blir falsk kjærlighet som gjorde de en stige for å komme paradiset. Det vil si at belegget Paradise har sin egen kontroll med en mage så bra .. Talk er ikke ulikt det utbrudd av det jødiske folk. Allah sier om dem og sa: ". Vi er barn av Gud og hans kjære" [Al Maidah: 18].

8. Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah har skissert noen feil og tasyabbuh dem mot jødene. Rahimahullah han sa: "De indikasjonene er, ligner det det handler om å ugagn sjiamuslimsk jøder. Jødene sier: «Makt er ikke gjennomførbart unntatt etterkommere av David. Shia sa selv: «lederskap (kalifatet) er ikke gjennomførbart med mindre etterkommere av Ali alene".

Jødisk stat: "Det er ingen jihad før fremveksten av fortsatt Dajjal og et sverd falt ned fra himmelen". På den ene siden av sjiaene insisterte: "Ikke gjelde til de kommende av Mahdis jihad og lyden av samtalen fra himmelen. Mengakhirkan jødisk bønn, demikain vaner også sjiamuslimske. Praktiske siden av livet til en annen, eliminere den jødiske fristen for kvinner og mengtahrif hellig bok, også av den oppfatning at den obligatoriske bønnen utgjorde 50 ganger, ikke si hei til muslimene. rettferdiggjør skatten for hele menneskeheten. Alt dette med en vakker diadopi av sjiamuslimer. Ikke gå glipp av uansett. Angel Gabriel gang fiendtlig innstilt til jøder som hat mot sjia samme engel for å være galt i å overføre åpenbaringen til profeten ". [14]

QADARIAH Mu'tazilah.
A. Ja'd bin dirham som først kastet mening nekte (bare) Gud over alle sine eiendommer., Er Gud ikke over tronen, er meningen istiwa isti'la '(mengusai), ikke Gud tale. Personen er en byggmester Jahm bin Safwan, grunnlegger firqah Jahmiyyah som har tro på at Gud er i alle steder med hans Essence. Aqeedah av dette mistet jødiske røtter figuren heter Labid bin Al A'sham, folk som aldri begeistre profeten. [15]

2. Bisy Al Mirrisi, en frontmann Mu "tazilah, en jøde som skjuler sin sanne med masken" tazilah. [16]

3. Qadariah fraskriver seg al khalqu egenskaper (skapelse) og Guds vilje (vilje) av Gud. Dette er det samme som å si den jødiske atferden godt og ondt utenfor rekkevidden av Guds skjebne. [17]

4. Hudzailiyah, en del av Qadariah firqah erklære Gud er ikke forskjellig fra hans skapninger, ikke innbyggerne i Paradise ikke har makt til å flytte og Gud er heller ikke i stand til å flytte dem. De vil bare være en haug av frosne varer livløse. Denne uttalelsen er også en daglig samtale med jødene [18]

5. Mu'tazilah kjemper de som ikke er på bølgelengde med sine synspunkter, samt jødisk

6. Mu'tazilah også mentahrifkan Al Koranen, så vel som den jødiske holdningen til sine hellige bøker.

7. Mu'tazilah likestille Gud med Guds vilje, Guds vilje hans skapelse, hans ord, sa slik oppførsel var jøder

8. Qadariyah inkludert strøm, som benekter (ta'thil) guddommelige egenskaper av essensen av Gud. Stjele dette fra troen ligning muncu Khalik (Skaperen) og hans skapelse satt Ibn Taymiyyah: Grunnleggende om viskelæret både fra Guds natur og Qadariyyah Jahmiyyah, bilde av Gud kvalifiserer dem med egenskaper som er på andre mennesker.

MURJIAH
A. Tilhengerne av det ekstreme murjiah sa "tro vil ikke bli spist opp av umoral, som lydighet er ikke nyttig i møte med vantro" Derfor, de sterkt undervurdere følelsen av synd og syndere. Jøder ble så krenket at de ulike kemungkaran og uten byrden av synd lett. Han sa: «Og vil du se de fleste av dem (jødene) skynde seg i synd og overtredelse og spise det forbudte. Veldig dårlig faktisk hva de gjør det ". [Al Maidah: 62]

Også i et annet vers: "Det har forbannet de vantro til Israels barn ved tungen David og 'Isa, sønn av Maryam. På den måten, fordi de ikke adlød, og alltid overskredet grensen ". [Al Maidah: 78]

2. Karamiah, en avlegger av Murjiah har smidd mange hadither som gjorde jødene. Plus, tegnene til denne gruppen også sosialisere aqidah tajsim (pembendaan) Gud som gjør jødene. [19]

3. Murjiah veldig belyse aspekter kongens (håp) i tilbedelse med mengesampingakan khauf aspekter (frykt, bekymring). Håper at denne overdreven holdningen førte dem til å være svært optimistisk å være bosatt i Paradise. Slike modeller er også hevdet av jødene. Han sa: «Vi er barn av Gud og hans kjære" [Al Maidah: 18].

Også sa: «Vi vil ikke berøre ilden i helvete bortsett fra noen få dager kan telles". [Ali Imran: 24]

4. Murjiah også styrke oss som det mest sofistikerte skapninger på Guds side på grunn av deres antagelse, stabile nivåer av tro, ikke økt heller deflatert. Ifølge dem, graden av tro de troende er i samme nivå. Kort sagt, deres tro på en klasse med kvaliteten tro apostlene og engler. Dermed ligner de oppførselen til jødene som anser seg selv som de edleste skapninger. Guds Ord: ":" Vi er barn av Gud og hans kjære .. Si: Hvorfor straffe Gud deg for dine synder "[Al Maidah: 18].

JAHMIAH
A. En av de farligste mening Jahmiah Jabriah er antatt at mennesker har noe ønske i det hele tatt, som en fjær kastet av vinden. Denne troen er også jødiske fortid og nåtid. Enkelte moderne ideologier som kommunisme også benekte eksistensen av vilje (Guds vilje) fra mennesker. [21]

2. Jahmiah uenighet med en vri av skjebne, feilen og uregelmessigheter som de gjør .. De sa: "Allah har låst våre hjerter slik at lys ikke kan trenge nisje veiledning." Dette er årsaken til avgudsdyrkere og de skriftlærde, og Nassara jøder som ikke ville akseptere sannheten. Allah sier om dem: "Watch oss låst" [An Nisa ': 155]

Det er ikke i stand til å forstå og fange den. Han sa: Oraang som tilskriver Gud vil si: Hvis Allah, vil vi og våre fedre ikke knytte ham og ikke (også) forbyr oss ingenting ".. Så folk før de har avslått (deres budbringere) til de følte seg vår straff ... "[Al-An` am: 148].

Folk før de er jøder og Nassara. Så krasjet Allah Sharia Jahmiah med skjebne. Som et resultat, dumpet de symboler lede det gode og forby forseelse. Så de sitter fast i tasyabuh mot jøder. Ibn Taymiyyah konkluderte: "Estuary av deres oppførsel mot ta'thil (fjerning) av sharia og ånd kommanderende det gode og forby forseelse [22].

3. Ta'thil, en av de sentrale læresetninger jødene vedtatt Jahmiah

4. Jahmiah sa Koranen var å være så sidestiller Skaperen med sine skapninger som handling av jødene.

Ahlu TASYABBUH kjettersk MED Nassara

Firqah-firqah som avviker fra den linjen al Haq også blitt utbredt i en del av prinsippet om religiøs lære Nassara flyt. Derfor er det noen likheter mellom dem og religioner Nassara. Forklaringen er som følger:

Shia
A. Shiites si at undervisningen av religion i hendene på prestene. I full [23], merket halal eller haram er forbeholdt prestene. Så religion er ingen ringere enn sine produkter. Denne behandlingen er den Nassara holdning til sine religiøse ledere. Allah sier, som betyr: De gjør folk alimnya og deres munker som herrer foruten Allah, og de også deify Messias Ibn Maryam. [At Tawbah: 31].

Allahs sendebud sa: Har du menyanjungku løst Nassara hensyn til Isa Ibn Maryam. Jeg er bare en tjener, sier: "(Muhammad) en tjener av Allah og hans budbringer." [Bukhari, Kitab al-Anbiya, kapittel Qauliallah (6/365)]

2. Tombs av hellige og rettferdige slå inn et sted for tilbedelse annet enn Allah. Den går fra troen på at prester kan kurere blindhet, spedalskhet, vekk opp døde, og andre saker knyttet til rububiyyah. Nassara folk var sebelummya også gjøre det samme. Apostelen sier: Se, folket før du gjør gravene til profetene og rettferdige som en moské. Lager du graver som moskeer. Ja jeg forbyr det. [Rapportert av muslimsk, Kitabul Masajid, kapittel Nahyu 'An Binail Masajid' alal Bury (5/13)]

3. Shia tilbedelse og forgude Ali. Den Nassara også, kom Isa til stasjonen Uluhiyah. [Ar Raddu 'kulten av profeten Ala Rafidhah, s.. 46]

4. Samkvem med sine kvinnelige tilhengere av sjia forble gjennom anus, men i en tilstand av menstruasjon som folk Nassara. [Minhajus Sunnah (1/72)]

5. Shiites tolke kalimatullah i verset "Det er ingen endring i setninger av Gud" (Yunus: 64) med sine prester [24]. Nassara også hevet Profetens Isa som kalimatullah. Faktisk formålet kalimatullah der, at lignelsen om etableringen av profeten Jesus er som Adam i selv-skapelse som er opp fra bakken med "Kun". Så, faktisk Jesus er også en del av Guds skapninger med sine ord. Med dette blir det tydelig i denne saken at sjia følger Nassara.

AL QADARIYAH Mu'tazila
A. Deres tro på at en tjener har absolutt rett til å handle fordi han var skaperen av sine handlinger. Denne teorien, tok de fra en ånd av religionsfrihet Nassara programmert. Selv som vi vet, opphavsmannen til ideen om at fornektelse er en kristen ved navn taqdir Sosan. [Al Farqu Bainal Firaq, s.. 4-15]

2. Firqah vokser og utvikler seg i den kristne og jødiske filosofisk tenkning. Kronologi, da kalifen al-Ma'mun tok pakt med Nassara, ba han om referanser fra de greske bøker. Nassara folk kjenner og flink med mengiriman bøkene, fordi de tror at innholdet kunnskap ville herje den muslimske tro eller utløsning av forskjellene mellom de lærde. Mu'tazilah også arm selv med kunnskap og vitenskap Kalam manthiq, etter jødene og deres forfedre Nassara, å kaste deres profet. [Ashawaiq mursalah (1/230)]

3. Nidhamiyah, en avlegger av den læren som har Qadariyah skaperguden og at det er to. Den gamle og den nye Gud og Jesus. Dermed, ifølge dem, har Jesus makt rububiyah. Disse ordene er ikke forskjellig fra ordene og overbevisninger som menuhankan Nassara Jesus Kristus, og hvem som skal overta praksisen av menneskelig oppgjørets i det hinsidige. Tolking dem: "Og din Herre og englene kom i rader" [Al fajr: 22]

Ifølge dem, er deres Herre en profet i disse versene profeten Jesus. Profetens ord om ru'yatullah de også trekke en konklusjon som Jesus. [Rapportert av muslimsk, Kitab al-Iman, kapittel Ithbat Rukyatul Faithful Fil Lirabbahum Subhanah Hereafter (3/17)]

Murji'a
A. Lederne utstedte en erklæring om at stor Murji'ah ingen av Ahlul-Qiblah falle i helvete, men badet i synd. Nassara, sine jevnaldrende, som tidligere hevdet. Allah sier, som betyr: Og de (jødene og Nassara) sa, [Al Baqarah: 111] "sikkert ikke kommer til himmelen unntatt jødene og Nassara."

2. Ash'arite og Maturidiyah, hvorav to mottar en strøm av tanker firqoh Murji'ah, ble brukt til å utføre tawasul med graver og hellige steder, mens pynte med illegal aktivitet. For eksempel ved å be, prostrating bernadzar og offer enn til Gud. Ble lagt til hendelsen eller isti'anah istighatsah (hjelp) til de hellige som fortsatt er i live eller som har blitt begravd da de presset livet av elendighet og motgang. Ikke glem de bygge en moské på kirkegården. Slik at de stakk å imitere Nassara.

3. Sufier tror Ash'arite blant de mange læresetninger i kristendommen, slik som wihdatul form, og den "ishmah (to saker relatert til deres keterpeliharan av helgenstatus og synd). Det er vanlig kunnskap, at motivasjonen for deres besøk til kirkegården er gravene be om hjelp fra eksperter. Ibn Taymiyyah sa: "De som da gjør de obligatoriske bønnene hjemme, se dem flyte, uaktsom. Lese Koranen uten takknemlighet og ydmykhet ». Men hvis du besøker gravene til folk i (respektert), så lett ydmykhet, og gråt, resignert og underdanig. "[Al-Raddi Istighatsah Fi 'alal Bakri (1/330-333]

JAHMIYAH
Jahmiyah og dagens tenkning basert på læren Nassara. Som beskrevet Imam Ahmad når Jahm, grunnleggeren firqah Sumaniyah Jahmiyah møtt med stammen. Deres tenkning og gjøre postscript Nassara religion, hans måte å tenke som en fotfeste og spredning til andre. [Ar Raddu 'alal Jahmiyah Zanadiqah Wa, s.. 26-28]

Tilsvarende eksponering for å orientere om forholdet "emosjonell" som eksisterte mellom de to religiøse eksperter kjetteri som tidligere har vært endret ved religiøse ledere. Den muslimske bør stå med en solid Izzah, stolt av de verdiene som finnes i religion, trenger ikke å se til begge sider for ytterligere scavenging, som faktisk ville være en tabbe for ham i etterlivet. I en hadith, profeten advarte: "Den som ligner et folk, så han er en del av den" Allah vet best.

(Denne artikkelen er en fri oversettelse av Muhammad 'Asim, som ble utnevnt fra boken Tanaqudhu Ahlil Ahwa Bida `wa', av Dr.. Afaf bint Hasan bin Muhammad bin Mukhtar, Fakultet for Tarbiyah Kvinner i Riyadh. Boka er utgitt av Ar Maktabah Rushd, Matter Jeg, the Year av 1421H)

[Kopiert fra As-sunnah magasinet VIII/1426H/2005 10-11/Tahun Edition. Foundation publiserte Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondanrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tel. 0271-761016]
_______




Demontering Kebid'ahan Og Diversion En oppgave Bærer of Science





Profetens ord sallallaahu 'alaihi wa sallam.

يحمل هذا العلم من كل خلف عدله ينفون تحريف الغالين و انتحال المبطلين و تأويل الجاهلين

Denne kunnskapen vil bære en rettferdig folk av alle generasjoner. De nektet tahrif som krysset linjen, nekter intihaal ekspert ta'wil sleaze og dårer.

TAKHRIJ HADITS
Dette er fortalt fra overføring banen er mange, inkludert:
A. Bin Ibrahim Al Abdirrahman historie 'Udzri i mursal [1] Historien er utstedt av Ibn' Adi i al-Kamil, al-Bayhaqi i Sunan al-Kubra som 10/209, og Ibn 'Asakir i Tarikh Dimasyq 2/233. De berettet fra Al Walid bin muslim måte Ibrahim bin Abdirrahman mennesker tsiqah av lærere fra profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Likeledes, det er en annen måte å overføre denne Ibrahim, utstedt av Ibn Hibban Tsiqah ATS i boka, Ibn 'Adi i al-Kamil, Abu Nu'aim den Sahabah ma'rifat Ash 1/53, Ibn Abd al-Barr i Tamhid ved 1/59, Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, s.. 29 og Ibn 'Asakir i Tarikh Dimasyq 2/233 av veien Mu'an bin Rifa'ah Som Salami.

Tilsvarende Al Uqaili i Adh Dhu'afa '4 / 256, Ibn Abi Hatim Al Jarh Wat i ta'dil 2/17 fortalt av ham.

2. Venn av Osama bin Zaid historie utstedt av Al-Baghdadi Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, den 28 med en svak Sanad.

3. Abdullah bin Mas'ud historie utstedt av Al Khathib i boken Neural Ashhabil, denne hadith. 28 med sanadnya av Abu Salih Salih bin Abdullah bin Sa'ad fra Layth fra Yahya ibn Sa'īd fra Sa'īd bin Al Musayyab av Ibn Mas'ud. Abu Salih en shaduq katsirul ghaladz [2] (forsiktig skriftlig, men har unnlatelser).

4. Historien om Ali ibn Abi Talib utstedt av Ibn 'Adi al-Kamil i Sanad mu'dhal [3].

5. Fortalt av Abu Al Bahili Umamah utstedt av Al Uqaili i Adh Dhu'afa ', Ibn' Adi i Al Kamil med en svak Sanad.

6. Historie Mu'adh bin Jabal Al utgitt av Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, s.. 11 med en svak Sanad gang.

7. Abu Hurairah fortalt historien hans gjennom de tre veiene.
en. Transmission sti Salman Abu Hazim Al Asyja'i utstedt av Ibn 'Adi i al-Kamil. I noen Yazid bin Kisan sanadnya en shaduq yukhti. [4]
b.. Transmission sti Abu Salih Al-Ash'ari fortalt av Ibn 'Adi i Al Kamil og Al Khathib i Neural Ashhabil Hadith, den 28 med en heller svak Sanad.
c.. Transmission sti Qubail Huyaiy bin Abu Hani 'utstedt av Al Bazar i Kasyful Astar, 1/86 og Al Uqaili i Adh Dhu'afa med meget svak Sanad.

8. History of Abdullah bin Umar bin Al Khathab utstedt av Ibn 'Adi med meget svak Sanad.

9. Historie Abdullah bin Amr bin al-`Som fortalt av Al-'Adh Uqaili i Dhu'afa", med svært svak Sanad.

10. Jabir bin Abdillah historie, nevnt av Al-Iraqi i Taqyid Hos Wal Idhah, s.. 139 sanadnya ennå ikke kjent.

11. Som nevnt en historie av Ibn Abbas i Fathul Mughits Sakhawi, 1/294 og sanadnya ukjent. [5]

Konklusjon.
Sheikh Abdul Aziz Ali Abdillathif uttalte, "Sanad at det er bare veldig svakt på historien om Mu'adh bin Jabal, en historie med al-Bazzar og 'Uqaili, fra fortellerstemme av hadith av Abu Qubail Abu Hurairah, historie Abdillah bin Umar og Abdullah ibn' Amr. Den andre svakheten er ikke alvorlig. "[6]

Denne hadith Imam Ahmad og klassifisert som Sahih av Imam al-Iraqi svekket. Den Rajih, er denne hadithen hasan hadithen fortellerstemme med mange veier, som nevnt Sheikh Ali Hassan Al-Halabi, i sin bok På Wat Tashfiyah Tarbiyah, s.. Sheikh Salim bin 24 og "Eid al-Hilali i Hilyat 'Alim Al Mu'alim Bulghatit Talib Al Muta'allim Wa, s.. 77. Og Allah vet best.

Sharh Vocabulary
• يحمل هذا العلم: her vitenskap er vitenskapen boken og Sunnah, eller religion. Uttrykkes av den edle Imam Muhammad bin Sirin, "Sannelig, denne er vitenskapen om religion. Og se, fra hvem tar du din religion. "[7]

• من كل خلف عدله: meningsfylt, vil vitenskapen bok og Sunnah bli brakt til hver generasjon som kommer etter Salaf av folk som er "rettferdig [8] av dem. Qayim Ibnul uttalte, "I denne hadithen profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam rapportert, at vitenskapen er brakt vil bli tatt av folket en rettferdig andel av sin tid i hver generasjon, så det er ikke fortrenges og tapt." [9] Og her er rettferdig de lærde er arvinger til profetene, som tjenestegjorde i de tre tingene. Nemlig nekte ghuluw holdning (utover), for å ødelegge det onde og demontere uvitenhet, som i ovennevnte hadith. [10]

• ينفون تحريف الغالين: motstå meningsfull endring overtredere i religiøse spørsmål.

Tahrif, ble avvist fra posisjonen og sannheten til andre [11]. Tahrif er delt i to, nemlig tahrif tahrif lafadz og mening. Tahrif betydningen av dette kalles av eksperter som ta'wil kjetteri.

Ibn al-Qayyim sa tahrif delt i to, (dvs.) tahrif tahrif lafdzi og meningsfylt. Tahrif lafdzi meningsfull forandring, noen ganger med tillegg eller subtraksjon lafadz eller med vokal endringer eller endringer i tillegg i'robnya i'rob. Tilsvarende denne fire-delen tahrif lafadz. Al Jahmiyah og Rafidhah gjøre alt, men de bare gjør tahrif av hadith tekster og kan ikke gjøre det på lafadz Koranen. Men Rafidhah fortsatt mye å gjøre for å lafazd Koranen beskylder Ahlus Sunnah og Koranen endringen.

Da Ibn al-Qayyim uttalt, mens det er meningsfullt tahrif tahrif de setter ut og utviklet med ta'wil navn. Så dette er feil begrep, diada oppfinner og aldri brukt i arabisk. Dette betyr å snu ta'wil mening enn nødvendig. I hovedsak er å gi en annen mening lafadz med en liten likhet mellom betydningen av opprinnelsen og betydningen ta'wil. [12]

• و انتحال المبطلين: demontere eksperten ligger løgn, fordi intihal. Det vil si at hvis noen legger beslag (krav) noe til ham i en løgn, enten sya'ir eller ord, men det tilhører noen andre.

• و تأويل الجاهلين:. Takwil folk som nekter å gjøre det uten grunnleggende kunnskap og forståelse av versene og hadithene av profeten, og slå henne fra dzahir lafadznya [13]

Sharh HADITS
I denne edle hadith, har profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam forklarte, at Allah Subhanahu wa Ta'ala har skapt presteskapet etter dødsfallet av profeter og apostler. They leder menneskene tapte til instruksjonene og gjøre dem til å se sannheten i Guds sanne religion. Hvor mange mennesker som hjalp med undervisning og kamp for sin propaganda. Ville at deres innflytelse på samfunnet og menneskene.

Dermed oppgaven av de lærde bærere av vitenskap. De må holde religionen islam og muslimer fra hele skulke, kebid'ahan og ulydighet. De holder den fra oppløsning og herjinger disse tingene.

Men hva gjorde de mottar? Kritikk, fordømmelse av terror, og mange kommer og går. De ble dømt som splittende mennesker, skarphet forskjeller i rase, ærekrenkende og en myriade av andre kostnader. Det er all risiko, fra plikten bærere av kunnskapen de fikk. De fortsetter å utføre oppgaven med å opprettholde disse religioner og mennesker av splittelse og ødeleggelse, med hengiven hengivenhet for disse menneskene lever under beskyttelse. De stoppe kjetter og fiende av Gud fra virksomheten for å ha evangelisert frafall folk, med vennlighet beramar nahi urettferdig, og invitere folk til å holde seg borte fra all kesyirikan bertauhid, kebid'ahan og ulydighet.
Det er de som kan opprettholde enhet av folket, opprettholde pol, makten og triumf islam over andre religioner og ødelegge begjær, kjetteri, kefajiran og ulydighet.

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sa, "De lærde har plikt til å vedlikeholde og levere folket i denne religionen. Hvis de ikke formidle denne kunnskapen til sin religion eller forsømmelse av plikten til å holde religion, så er så den største tyranni mot muslimene. Derfor Allah Subhanahu wa Ta'ala sier.

إن الذين يكتمون مآأنزلنا من البينات والهدى من بعد مابيناه للناس في الكتاب أولائك يلعنهم الله ويلعنهم اللاعنون

Sikkert de som skjuler hva vi har avdekket i form av merknader (klar) og veiledning, etter at vi forklare det til menneskeheten i Skriften, ble de forbannet og forbannet Allah (også) av alle (skapninger) som kan bli forbannet. [Al Baqarah: 159].

Dette fordi den dårlige effekten (farer) å skjule sin kunnskap, påvirke dyr og andre. Slik at alle forbanner dem, inkludert dyrene. "[14]

Derav Salaf alltid pakke ut og forklare for folk, om kebid'ahan og ekspertene. Det er ikke nok der, selv ærekrenkelse og faren de advarer mot enhet av muslimer. Se på det som er sagt imam Ibn al-Sunnah lærde Qayim, når vi snakker om holdningen til Salaf mot kebid'ahan. Rahimahullah Han sa, "" fornektelsen av Salaf og prestene var de stadig vanskeligere å kjetteri. De benektet gjerningsmennene fra hele verden og ærekrenkelser eksperter advarer sterkt av kjetteri. Inntil deres fornektelse av kebida'han overskride deres fornektelse av grusomheter, tyranni og fiendskap. På grunn av fare kebid'ahan, ødeleggelse av religion og større motstand. "[15]

Se på muslimene, min bror, hvordan de lærde prøvde å holde religion og muslimer med alle de feil og muligheten til å demontere den eksisterende kebid'ahan! Alt av det, på grunn av farene og implikasjoner av en slik forferdelig kjetteri av enhet muslimer.

Så pakker avviket av religion, ikke å bryte enheten mellom folket og forverre tvisten. Men det hjelper virkelig rydde opp i rekkene av muslimer mot enhet og ære av Islam på denne jord. Dermed kan det sees i historien av muslimer som er svært lang, siden den tid profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam til i dag.

Feil og uregelmessigheter demontere religion, er en viktig sak og bli bærer av den edle oppgaven av vitenskap. Også være en velsignelse og nåde Allah Subhanahu wa Ta'ala til muslimene. Slik at folk kan forstå sine feil og kan rette det til det bedre og perfekt.

Det påpekes i en hadith erklærer at dette edel sak, som også må demonstrere sin dyd og vitenskap.

Imam Ibn Qayim sa: Dette hadith indikerer ros Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam til de lærde som tok vitenskapen arven. Vitenskap er antydet i sin sa han n:

(هذا العلم). Alle bærere av vitenskap bør nevnes at en "fair. Derfor er det godt kjent blant folk i disse eiendommenes rettferdig penukil og bærere av slik kunnskap, uten å nøle og ubesluttsomhet igjen.

Riktignok gjorde hver person som har blitt rost Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke få Jarh (sensur) på dem. Slik at alle prestene som hadde blitt kjent som fortellere nabawi vitenskap og arv, er folk som "bare til ros (ta'dil) Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam. Derfor er det ikke aksepteres noe av sin misbilligelse av noen av de andre.

Bebeda med en berømt person blant disse menneskene med plettfri karakter og dårlig. Slike innovasjon eksperter og ledere som fulgte dem fra de som tviler keshalihanya. På grunn av dem, ifølge disse menneskene ikke inkludert vaktmester nabawi vitenskap. Dermed antas det n vitenskap Messenger, bortsett fra de som "bare.

Men noen ganger, det er en misforståelse av begrepet i denne rettferdig. Dermed anser at referansen er til den personen som ikke har synd. Faktisk er det ikke. Sannheten er meningsfylt "rettferdig, troverdig på denne religionen. [16]

Ikke rart disse tingene fordi de er arvinger til de profeter og apostler, som ellers profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i hans sa:

وإن العلماء ورثة الأنبياء وإن الأنبياء لم يورثوا دينارا ولا درهما ورثوا العلم فمن أخذه أخذ بحظ وافر

Faktisk de lærde er arvinger til profetene. Profetene ikke arve dinar heller dirham, men arvet kunnskapen. Så alle som har tatt det, betyr det har den perfekte take. [17]

Det er rart når noen prøver å rette ut en feil eller en gruppe av muslimer bønner, deretter regnet som en formidler av ærekrenkelser, bryte enhet og brorskap av islam. Enda mer enn det, har de blitt terrorisert av en rekke erta og fornærmelser og beskyldninger uten bevis og klar forklaring, slik som kallenavn, som amerikansk og jødisk stooge, bakvasker regjering, eller en dåre vet ikke fiqh waqi "og andre. Hva en sjofel anklager og mindless-menneskelighet, spesielt i samsvar med Shari'ah. Påstander som ikke er sannsynlig å komme ut av noen som forstår science riktige bærerne. Gjennomførbar og er det hensiktsmessig kostnader adressert til folk som losse avvik av en menighet eller gruppe av muslimer, som alle bevisst omvendelse og gå tilbake til Gud l? Det var ekstremt upassende og svært upassende.

Så det ville skje sunatullah håndheving av sannheten, av apostler og profeter, og deres tilhengere.

ولن تجد لسنة الله تبديلا

Og noen ganger vil du finne noen endring i lov av Allah. [Al Ahzab: 62].

Blasfemi og dårlig har skjedd med matten Ahlu Sunnah lærde i uminnelige tider. Imam Abu Uthman Shabuni Ash forklarer: "Jeg ser holdning innovasjon eksperter for å gi mat-matten i Ahlu Sunnah er en dårlig etterligning av veien tvisten med Messenger for Allah 'alaihi wa sallam. De (polyteister) har vært menggelari han sallallaahu 'alaihi wa sallam med ulike brukernavn. De fleste av dem menggelarinya som en altmuligmann heks. Det er menggelarinya med en sjaman, sya'ir, gale, besatt, en skrytepave og en løgner. Selv om han sallallaahu 'alaihi wa sallam veldig mye og hellig av disse vederstyggeligheter. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam, var bare en budbringer og profet som ble valgt. Gud sa.

انظر كيف ضربوا لك الأمثال فضلوا فلايستطيعون سبيلا

Se på hvordan de gjør mot deg i lignelser, fordi de er kommet på avveie og ikke kan finne den (høyre). [Al-Isra: 48].

Likeledes, innovasjon eksperter, kan Gud den allmektige ydmyke dem-har gitt tittelen på de lærde som mange hadith fortellere, som gis videre til noen andre og tilhengerne av Sunnah Rasulullah SAW. De fleste av dem menggelarinya med hasyawiyah tittel. Andre kalte ham til matten musyabihah, nabitah, nashibah og jabariyah. Selv Ashhabul Hadith selv er veldig våken, langt og tydelig fra denne skjensel bebreidelse. De er ikke annet enn en tilhenger av Sunnah som lyset, eieren av en velsignet liv fe Allah Subhanahu wa Ta'ala, folk som går den rette og på toppen av en solid bevis og sterk. Allah Subhanahu wa Ta'ala har gitt taufiq dem til å følge boken, åpenbaring og kalamNya. De får taufiq også i følge profeten over hele hadith. Hadithene han sallallaahu 'alaihi wa sallam som inneholder kommandoer til sine folk å gjøre kemakrufan i ord og gjerning, som inneholder forbud mot all kemungkaran.

Tilsvarende Allah Subhanahu wa Ta'ala hjelpe dem til å klamre seg til og ta instrukser til sin atferd og Sunnah sallallaahu 'alaihi wa sallam. Også forstørrer brystene sine til å elske Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, prestene og geistlige Shari'ah. Så, alle som elsker folket, så han er med dem på dommens dag, med de grunnleggende ordene han sallallaahu 'alaihi wa sallam.

المرء مع من أحب

At noen med sine kjære. [18]

Dette edle hadith som også forklarer farene tahrif en person som overskrider grensen, løgn og forfengelighet eksperter ta'wil, folk er uvitende om denne religionen. Så rensing av Islam fra denne saken, er forpliktelsen og plikt bærere syar'i for vitenskap. Kifayah Fard som må gjennomføres med manerer og regler for Shari'ah, så det kan vaske bort synd og plikt dette folk. May Allah Subhanahu wa Ta'ala svarte til de lærde med en god dobbel.

VIKTIGSTE OG KEBID'AHAN stillhet munkar
Kebid'ahan stillhet og munkar at islam spres i samfunnet vil føre til en rekke skader og fare. Blant de skader og skader som er:

A. Tap av viktige elementer i livet og herlighet av islam, nemlig urettferdig forføyning som forbyr vennlighet og kampen sleaze.
2. Årsak forfengelighet av seier eksperter Ahlu Sunnah Wal Jama'ah
3. Distribuer og utvikle praksis eller den personen som menyelisihi sannhet, både i i'tikad problemer, tanker og gjerninger.
4. Økende tvilsomt, tvilsomt at skaden aqeedah og moral, samt hjerter muslimer.
5. Svekke kraften i tro og i'tikad (Aqeedah) er korrekt.
6. Eliminer straffen syar'i vær eksperter og forskere og eksperter begjær kjetteri.
7. Eliminer barrieren mellom bid'ah og Sunnah, og munkar kemakrufan. Også eliminerer ghirah kesuciam forsvare denne religionen.
8. Årsak mennesker er i stand til å begå denne synden, fordi gjendrive og demontere kebid'ahan og feiling er en forpliktelse.
9. Undergrave religion ved å blande sannhet og løgn. [19]

Ser vi på noen av de farer og skader som oppstår, selvfølgelig, må vi prøve å gjennomføre dette. Av alle manerer og i korridorene i Shari'ah. Forhåpentligvis denne artikkelen nyttig og formante muslimene å være forsiktig. Og Allah vet best. (Utarbeidet av: Abu Aisha)

[Kopiert fra bladet utgave av As-Sunnah Foundation Publisert 04/Tahun VII/1424H/2003M Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi Km. 8 Selokaton Gondangrejo Reiser 57 183 Tel. 08121533647, 08157579296]




Når det gjelder kjetteri av kjetteri-Qira'ah



RUNDT-kjettersk kjetterske QIRA'AH (Leser AL-Koranen)

Av
Shaykh Bakr Abu Zaid bin Abdillah



NOEN EKSPERTER kjettersk QIRA'AH som etter ulama
A. Melafazhkan overdrevne karakterer, selv nevner loven brutt brevet og måten på grunn av måten bertajwid laget opp til og med tvunget-kraft, så det savner lesing er enkelt og rett ifølge Guds ord:

ورتل القرءان ترتيلا

"Og lese Koranen med tartil" [al-Muzzamil: 4]

2. Les Koranen i stedet for arabisk aksent.

3. Leser liker måten de ugudelige og fajir (ulydighet).

4. Les med en viss tone og bevegelse. Som utføres av de fleste tilhengere Tareqat som leser til akkompagnement av dans / dans / dans som gjøres i gårdsplassen til moskeen al-Hussein i Egypt for å se mengden.

5. Lesing i form av sang. Og kjetteri er enda verre enn at hvis lesing blir ledsaget av musikkinstrumenter.

6. Syng samt mange gjenta laguan.

7. Fast leses som poesi.

8. Les raskt uten tadabbur (ta hensyn til dets betydning).

9. Heve vår stemme når du leser på en måte som over-lebihanan. Og dette er hva som forårsaker fremveksten av nye måter å oppdiktede mens du leser Koranen, som satte begge hendene på begge ørene når du leser Koranen.

10. Sittende i en sirkel og bytter lese vers eller surah til lesing er fullført. Men hvordan dette er mulig når samlet for å lære Koranen.

11. Lese Koranen i moskeen tårnet. Dette er et bedrag av Satan til mange eksperter qira'ah, at de leser Koranen i moskeen tårnet om natten med en høy refreng berjuz-juz, slik at de avbryte og avskrekke andre søvn, og kan stuper seg loven av Riya '[1] Selv blant dem er det en bevisst lesning av Koranen ved en moské i tiden etter kallet til bønn, fordi dette er en tid for å samle mennesker i moskeen.

12. Qaari '(folk som leser Koranen) for å lese mens røyke en sigarett, eller lese Koranen i en majlis der folk ferdes røyker sigaretter.

13. Syslet på måter som lesing syadz (nyleneh / rare / forvirret), men dette er et bedrag av Satan mot dem. Dvs. de befatte seg med slike målinger er at å bruke tid og alder dem til å utforske, undervise og forberede boken for det, så de er opptatt med saker qira'ah (lesing) og la vitenskapen om Fard, eller obligatorisk. Så du noen ganger finne en imam som er opptatt med undervisning lesing syadz måte, selv om han selv ikke vet hva oppheve bønn. Faktisk, noen ganger natur fanatisk uvitenhet gjør ham dristig å raskt utføre berfatwa, men kvier seg for å delta i Majlis sittende å studere vitenskap, ledet av den geistlige. Anta disse menneskene skulle tro, sikkert de vet at det bør være en prioritert målsetting er å memorere Koranen og begrunne hvordan lesing (qira'ah), og forstå Koranen og å implementere dem. Så studere realfag kan forbedre hjerte og moral, samt Shari'ah realfag andre. Og hvis noen er tåpelig å bruke tid på ting som ikke er viktige. Al-Hasan Al-Bashariy sa: «Koranen ble åpenbart til praktisert, men mannen gjør lesningen av Koranen som en jobb." Betyr: De er bare opptatt av saker av praksisen med å lese, men ikke innholdet i Koranen.

14. Lest av to qira'ah (hvordan å lese) eller mer i ett avsnitt, i bønn eller utenfor bønn midt i mange mennesker. (Leser måten dette er mulig når en lærer forklarer hvordan fagene lesing tolkning å bestemme hensikt hver passering).

15. Inkludert innovasjon er spesialisert leser et vers eller en bestemt bokstav i den obligatoriske bønnen eller i tillegg til de obligatoriske bønner uten noen argumenter, for eksempel:
en. Gjør leser Surah al-An `am i syvende rekaat siste natten av Ramadan, å tro at det er Sunnah.
b.. Les suras al-Muddatstsir, al-Muzzammil, eller al-Insyraah på kvelden fødselsdag Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam på aftenbønn' eller Fajr-bønnen.
c.. Les et brev som nevner profeten Moses ba Alaihissallam ved daggry 'Ashura.
d. Les suras al-Kafiruun og al-maghrib bønn ved Ikhlash fredag ​​kveld.
e. Les suras al-Falaq og An-Naas i Maghrib bønn lørdag kveld.
f. Sammenslåing av visse vers skal leses spesielt på den siste tarawih bønn.
g. Les versene som inneholder bønner i kveld finalen i siste rekaa'at tarawih bønn etter å ha lest surah An-Naas.
h. Lest av to qira'ah (hvordan å lese) i bønn er kjetteri, som loven ved å kombinere to qira'ah mens du leser ut bønner.
jeg. Les suras hvor det er et vers bønn matter i tillegg til (ALM-Tanzil-As-Sajda) ved daggry av fredagsbønnen som disunahkan er: les første rekaat (ALM-Tanziil-As-Sajda) og (Sura al-Insan) i andre rekaat.
j. Ved å kombinere disse versene som inneholder tahlil (frase La ilaha illa Allah) og lese det som å lese kapitlene.

16. Inkludert innovasjon er spesialisert leser et vers eller sura ingen argument på et bestemt tidspunkt eller sted for et levebrød. Slike som:
en. Les al-Fatiha med en bestemt hensikt eller intensjon om å eliminere motgang.
b.. Les Surah al-Kahf fredag ​​for folk som går før starten av fredagsbønnen preken på fredag ​​med en høy stemme.
c.. Les suras Yaasiin 40 ganger med intensjon oppfylt et grunnleggende behov.
d. Specialized lesing Surah al-Kahf fredag ​​etter Asr i moskeen. (Feilen fordi det har spesialisert sted og tid).
e. Les suras Yaasin mens bader den avdøde.
f. Les en tiendedel av Koranen (med barn og i tillegg til barna) natt til Mawlid.
g. Les Koranen foran kroppen eller over graven.
h. Krev meg å alltid lese Koranen som Tawaf.

17. Inkludert innovasjon er praktiseringen av qaari "(folk som leser Koranen) eller lytte til lesingen sin for å si bønnen-bønn, dhikr eller erindring om at det er ikke noe argument tekster mens du leser et vers eller Sura. Slike som:
en. Hilse på dem etter å ha lest Koranen: ". Al-Fatihah"
b.. Deres tale mens du leser al-Fatiha: ". Shalluu 'alaihi wa sallimuu tasliimaa"
c.. Qaari tale "(folk som leser Koranen):" al-Fatihah-FII Ziyaadatan Syarafin Nabiyyi Shallaahu 'Alaihi Wa sallam. "
d. Hilser folk som lytter til avlesninger qaari "(folk som leser Koranen):" Allah, Allah ", eller andre bemerkninger adressert til qaari som han leste, da Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

وأذا قرىء القرءان فاستمعوا له وأنصتوا لعلكم ترحمون

"Og når Koranen blir lest, så lytt nøye, og rolig tenker på at du kan motta nåde" [al-A'raaf: 204]

e. Få pleide å si: "Allah Shadaqa ul-'adheem" ​​etter å ha lest Koranen.

18. Kjetteri-kjetter forsegling, for eksempel:
en. Les alle versene av bønn matter etter forseglingen.
b.. Bertahlil fjorten ganger.
c.. Endelig kveld feiring.
d. Sermon før eller etter hendelsen.
e. Lovet hverandre å forsegle.
f. Skrek som tetning.
g. Natt brann forsegling

19. Inkludert innovasjon er å lese Koranen for å tigge. Av dem ved å vri på tape lese Koranen mens tigge i gatene og smugene i markedet butikkene.

20. Sett begge hendene på enten øret eller en hånd ved siden av øret mens du leser Koranen.

21. Forhold knyttet til de syv segl:
en. Gjennomføring av forseglingen, betyr det: menighet å lese alle versene igjen av presten, hvoretter presten re-lese alle versene som han hadde etterlatt.
b.. Anser at den foretrukne mengkhatam Koranen på ettermiddagen i vinter, og i morgen i den tørre årstiden.
c.. Koble til en sel med en sel den andre i hånden / tilkobling Surah al-Fatihah, eller ved å lese fem versene av Surah al-Baqarah.
d. Gjenta Sura al-Ikhlash tre ganger.
e. Bertakbir på slutten av brevet ad-Duha til slutten av surah An-Naas i bønn eller utenfor bønn.
f. Tett på dagen av faste.
g. Les siste bønn i bønn.

Taqlid (imiterer) Sound qaari '
Fitnah (error: error) å etterligne stemmene til den qaari '(folk som leser Koranen) og praktisert i moskeer i nærvær av Gud er en sak som anses kjettersk (ekstra) i spørsmål om tilbedelse å lese Koranen. Faktisk er en sak som er forståelig at det etterligner lyden av qaari 'som kan enten gjøres ved Profetens sallallaahu' alaihi wa sallam og hans følgesvenner på tidspunktet for Allah 'anhum, men ingen kjente blant dem som bertaqaarub (tilbedelse) til Gud ved å imitere imitere stemmen til Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam. Så herfra oppmerksom på at handlingen ikke var masyru '(disyari'atkan / undervist) samt en holdning av å gjøre det opp til spørsmålet om tilbedelse.

Men ifølge Qaida Personality "at ethvert tilfelle av tilbedelse er bid'ah diada oppfinnelser og alle nyvinninger er misguidance.

Dette er, i vår tid-som gjør mye jostling mennesker samlet rundt moskeene at prester har et prinsipp som ovenfor (imitere lyden av qaari 'berømte). Så mange mennesker i løpet av Ramadan reiser fra ett land til et annet med sikte på tarawih bønn i en moské som prester har en "god lyd".

Prøv å huske på dette er greit, hvordan tråkket på dem Sunnah til Profeten om forbud av "bevisst reiste (til en glorifisert rød) enn å tre moskeer: Haram-moskeen, Profetens moské og Masjid al-Aqsa". [2]

Og blant de tingene som fremkom fra tidligere arbeider:
A. Eksistensen av misnøye be bak imamen som ikke var veldig god stemme.
2. Antallet mennesker som mistet sin ydmykhet 'i bønn på grunn av avhengighet av lyden prakt.

Og jeg anbefaler alle muslimer som leser Allahs bok Ta'ala, spesielt prester moskeer, for å stoppe imitere naturen og taqlid i lesing Allahs ord, Herre alamiin. Guds Ord er mer strålende og større verdi enn handling av en qaari "i å gjøre hva som ikke er ledet av syar'iy ham.
Han sa på temaet Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam:

وماأنا من المتكلفين

"Og jeg er ikke inkludert personer som Forges». [Shaad: 86]

Skulle noen slave forsøk på å bringe hjertet og reparere intensjonen, så han leste Koranen for å forbedre stemmen uten å gjøre det opp og presse seg over evne. Ikke være å gjøre det opp å synge og tvinge tvinge lesing og hvordan lesing er forbudt.

Og riktige personer som er bemyndiget av Gud til å løfte imamen i moskeen for å velge mer adekvat keilmuaanya prest, viet, er Wara ", har en ren aqidah tvilsomt av sykdommen, har sykdommen en temperament nett av begjær, og mye foretrekker en god stemme.

Wiggle Hode og kropp mens du leser AL-Koranen
Det er kjetteri skikk av jødene slik de gjør når de lærer, og deretter spredte seg til barn av muslimer, først i Egypt. Hvis de leser Koranen i skolen, er de crusted-hodebevegelser og melenggak-swing. (Som forklart av Abu Hayyan al-Andalusiy og Al-Al-Andalusiy Raa'iy).

UTVALG AV Å LESE PASSASJER at i samsvar med fredagsbønnen preken DISKUSJON
Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam opp lesingen Sunnah bønner fredag ​​med tre målinger:
A. Surah Al-jumu'a og surah Al-Munafiqun
2. Surah Al-jumu'a og Surah Al-Ghaasyiyah
3. Surah Al-'A-Laa (Sabbihisma) og surah Al-Ghaasyiyah.

Det er vår tid har dette skjedd den holdningen folk flest vender seg bort fra å lese denne disyari'atkan prester til personlig valg, dvs. å velge de versene eller surah som han sa passe med temaet for prekenen.

Denne metoden er ikke fra Sunnah til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, og ikke fra pengaalan Salaful-Ummah, noe som gjør det til en vane å øve før kjetteri. Tilsvarende (hvis) med tanke på å forlate disyari'atkan og praksis i tillegg til Sunnah som skal brukes som en måte praksis som anses Sunnah, så denne holdningen er regnet som den holdningen å forbedre sharia (som som om ikke perfekt), forlater masyru ', anser Sunnah og måten ville være å gjøre vanlige folk lurt av slike midler, vet Allah best.

PASSASJER MELAFAZHKAN BERKHUTBAH viss tid TO TONE LYD-endring endring
Blant de tingene diada oppfunnet av noen predikanter og forkynnere i denne dag og alder er alltid lyden mens du leser vers fra Koranen for å justere stemmen når de snakker eller berkhutbah.

Denne metoden er kjent fra tidligere Salaf forskere, samt forskere som har mange tilhengere. Og du savnet ham i de edle lærde som er anerkjent i vår tid, selv om de unngår å lese på denne måten, og mange som lyttet til lesingen publikum som ikke føler for det. Membacanyapun forskjellige måter, og alle de gale måter ikke tatt hensyn til, som ikke sto for folk som bryter den første perioden av metodene og forskere av den Salaf av denne Ummah.

[Sammendrag av boken Bida'ul Qura 'Al-Sheikh Qadimah wal Mu'ashirah arbeid Bakr Abu Zaid bin Abdillah, oppsummert av M. Dahri]

[Kopiert fra As-sunnah magasinet V/1422/2001M 05/Tahun Edition. Utgivere Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tel. 0271-7574821]





Advarsel fødselsdagen til profeten sallallaahu alaihi wa sallam Ifølge islamsk Shari'ah



Av
Al-Yazid ibn Abd al-Qadir Ustadz Jawas



Lovet være Allah som har perfeksjonert religionen islam for sine tjenere som tror og gjør Sunnah Messenger Hans som den beste av de følges. Jeg håper og hilsener utøst velsignelser på profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, familie, og hans følgesvenner.

Allmektige Allah har perfeksjonert Islam for sitt folk; perfeksjonert sine velsignelser til dem. Allah Subhanahu wa Ta'ala er hans profet mewafatkan sallallaahu 'alaihi wa sallam, men etter at han avsluttet levere alt som disyari'atkan Allah tydelig, enten ord eller gjerning, også etter at han sallallaahu' alaihi wa sallam forklarte at diada hver ny ting oppfunnet av mennesket, og lener seg til religionen islam, enten i'tiqâd (tro), ord og gjerning alt som er kjettersk og forkastet, men velmenende. Alt dette er fordi innovasjon er tillegg av religiøse læresetninger og mensyari'atkan noe som ikke er lov til Allah Subhanahu wa Ta'ala og er tasyabbuh (likhet) til fiender av Allah fra blant jøder og kristne. I tillegg mener trakassering av kjetteri mot islam og vurdere det perfekt. Denne troen inneholder stor skade og mot ord av Allah og profetens ord sallallaahu 'alaihi wa sallam blir advart mot kjetteri.

Gjør opp nye ting i religion, for eksempel advarsel Mawlid profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, så anta at Allah Subhanahu wa Ta'ala ikke har blitt perfeksjonert sin religion for disse menneskene, eller anta profeten sallallaahu' alaihi wa sallam ikke har sendt inn alt som må gjort for sitt folk. Utvilsomt, denne antakelsen på grunn av faren for motstridende Gud den allmektige og Hans sendebud. Fordi Gud den allmektige har perfeksjonert denne religionen for sine slaver.

Det er uunngåelig at profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam var den mest edle Profeten og den siste. Profeten av den mest perfekte underkastelse og oppriktighet. Hadde Advarsler fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam var faktisk omfatter velsignet religion Allah, sikkert profeten sallallaahu' alaihi wa sallam måtte forklare sitt folk, eller i det minste, må ha blitt gjort av hans følgesvenner. Imidlertid gikk det ikke skje. Dermed er det klart det ikke er en del av islams lære og omfatter saker som diada oppfinnelsene (innovasjoner) og omfatter tasyabbuh (som) Bok (jøder og kristne) i de store dagene av deres

Blant rart og overraskende ting er at mange mennesker er opptatt av og ivrige etter å delta hendelser som kjetteri, og selv forsvare den, mens de lar de forpliktelser som Allah syari'atkan som de obligatoriske bønnene, fredagsbønnen, og bønner berjama 'Ah selv noen av dem kjent med umoralske gjerninger og store synder. De innser at de har gjort en flott kemungkaran. Dette er all grunn til svakhet tro, shallowness av tanke, og antall flekker som forurenser leveren.

Stranger fortsatt noen talsmenn hevder at profeten fødselsdag 'alaihi wa sallam kom for å delta på arrangementet. Derfor står de for å ære og velkommen. Dette er den største løgn og uvitenhet er svært dårlig. Fordi Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ville stige fra graven før dommedag, ikke kommunisere med et menneske, og ikke delta på møtene hans folk i det hele tatt.

Kjærlighet profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam var ikke til å være vert hendelser bursdagsfeiring, men å adlyde hans ordre, bekrefter all dikabarkannya, vekk fra alt som er forbudt og diperingatkannya, og ikke tilber ikke unntatt Allah med sin Shari'ah' atkan.

A. Den første gangen mennesker holder fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam
Advarsler Birth av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er kjetteri av en forseelse. Blant de første til å holde det er Bani 'Ubaid al-Qaddah som kalte seg av Fatimids i det fjerde århundre AH. De tilskriver seg til sønn av Ali bin Abi Talib Allah 'anhu. I virkeligheten er de opphavsmannen til flyten av psykoterapi. Deres forfedre er kjent Disjan Ibn al-Qaddah, medstifter Bathiniyah flyt i Irak. [1]

De lærde i Ummah, lederne, og hans overordnede har forklart at de var hyklere zindiq, som dukket opp for å skjule utroskap og islam. Hvis det er folk som vitnet om at de var troende, da han vitnet for noe som ikke er kjent, fordi det er ingenting som viser sin tro, tvert imot mange ting som viser hykleri og kezindikan dem. [2]

B. Noen få grunner til WARN forby fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam
De lærde da og nå må forklare baatil kjetteri minne om Mawlid Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans støttespillere hevder. Minne om Mawlid (fødsel) av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er bid'ah og haraam henhold til følgende årsaker:

Først: Advarsel fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er en nyskapning som gjorde opp i denne religionen. Allah Subhanahu wa Ta'ala ikke mister noen detaljer og kunnskap om det. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri mensyariatkannya enten gjennom muntlig, hans gjerninger og vedtekter. Faktisk Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:

"... Hva Messenger for deg så ta imot ham. Og hva han forbyr dere da la ... "[al-Hasyr/59: 7]

Sa også at det betyr: ". Sannelig Allah har vært til stede i at rollemodeller er bra for deg (det) for folk som forventer (barmhjertighet) av Allah og (kommer) Judgment Day, og han var mye minne om Allah" [Al -Ahzâb/33: 21]

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

من أحدث في أمرنا هذا ما ليس منه فهو رد

"De som holder den nye finnes ikke i våre religiøse anliggender, ble praksisen avvist".

I historien om Imam Muslim, "Den som ikke praktiserer en praksis som på grunnlag av våre saker, er praksisen avvist".

Second: The Khilafat-ur Rashidun og følgesvennene til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri holde en minnestund fødselsdagen til profeten sallallaahu' alaihi wa sallam og ble aldri invitert til å gjøre det. Faktisk er de beste av denne Ummah etter profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam. Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

... فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين, تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ, وإياكم ومحدثات الأمور; فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلالة.

"... Så skal du klamrer deg til Sunnahku og Sunnah Khilafat-ur Rashidun som mottar veiledning. Hold til det tett og gigitlah gerahammu ham med tennene. Og holde seg borte fra saker som diada oppfunnet (i religion), fordi hver sak er diada oppfinner er en nyskapning og hver innovasjon er misguidance. "[3]

Fødselsdagspåminnelse aldri gjort Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans følgesvenner. Hvis det er gode gjerninger de ville ha første til å gjøre det. al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah ha barmhjertighet si, "Ahlus Sunnah wal Jama'ah mener at hvert ord og handling som ikke har grunnlag av følgesvennene til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er kjetteri. For hvis det var godt, vil de først gjøre det enn oss. Fordi de aldri ignorere en god en, men de har første implementere det. "[4]

Tredje: Advarsel bursdag (bursdag / bursdag) er vane med folk på avveier og de som avviker fra sannheten. Fordi første gang å lage disse vanene er Ubaidiyah Fatimids herskere generasjon, som beskrivelsen ovenfor. De faktisk kom fra jødene, også de uttalelser kommer fra Magians. Kunne være, de er mennesker ateister. [5]

Personen som først skapte det var al-Mu'iz Lidînillah al-'Ubaidi al-Maghribi som kom ut fra Marokko til Egypt under Ramadan i 362 AH [6]

Er det verdt det for muslimene å følge Rafidhah fornuftig og følge deres skikker og instrukser av profeten Muhammed menyelisihi sallallaahu 'alaihi wa sallam?

Fjerde:. Allah Subhanahu wa Ta'ala sier:
"... Denne dagen har jeg fullbrakt deres religion for deg, og jeg har begge endene møtes Min nåde dere, og jeg har islam som religion ridhai ..." [al-Ma Idah / 05:03]

Al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah ha barmhjertighet (d.. 774 H) forklarer: "Dette er den største velsignelse Ta'alal AllahSubhanahu wa gitt til dette folket, når Gud den allmektige perfeksjonere sin religion. Dermed trenger de ikke en annen religion eller profeten andre enn deres profet, profeten Muhammad sallallaahu 'alaihi wa sallam. Derfor, til Allah gjøre ham som Seal av profetene, og sendt til hele menneskeheten og djinn. Dermed er det ingenting bortsett fra at han halalkan halal, haram ingenting bortsett fra at diharamkannya, og ingen religion, bortsett fra at disyari'atkannya. Alt som dikabarkannya er Haq, korrekt, og ingen løgn, og det er ingen motsigelse i det hele tatt. Som Allah: وتمت كلمت ربك صدقا وعدلا "Og hadde din Herre den perfekte setningen (Al-Qur-en), (en setning) er rett og rettferdig ..." [al-An `/ 6:115 ]

Det er, levert nyhetene rett og rettferdig i alle påbud og forbud. Etter å ha perfeksjonert religion for dem, så avsluttet de favoriserer gitt til dem.

Så ridhailah Islam for dere selv, for han elsket og velsignet religion av Allah Subhanahu wa Ta'ala. Derfor Allah sendte sin Messenger sallallaahu 'alaihi wa sallam viktigste og mest edle senke Book (Al-Koranen).

Når det gjelder ordet av Allah (al-Ma Idah / 5:3), Ali bin Abi Talhah sa, fra Ibn 'Abbas Allah' anhuma, "Det er islam. Allah har bedt oss Hans profet sallallaahu 'alaihi wa sallam og de troende at han hadde perfeksjonert tro til dem, så de krever ikke tillegg i det hele tatt. Og Allah har perfeksjonert Islam at Allah aldri vil gå ned, selv så fornøyd med Allah vil ikke memurkainya evig. "[7]

Folk som utfører Sunnah og Sunnah-permisjon-kjettersk kjetterske kjettersk, inkludert fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, da de vil være fremmede i lokalsamfunnet, som støtter denne feiringen. Selv om profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har forklart veldig tydelig. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam lot ikke noen vei som kan lede til Himmelen og Helvete bort fra ham, men måtte forklare sitt folk. Hvis advarselen Mawlid Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam som inkluderer religiøse læresetninger for å behage Allah og opphøyet, ville han sallallaahu' alaihi wa sallam har forklart det eller gjøre det. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

ما بعث الله من نبي إلا كان حقا عليه أن يدل أمته على خير ما يعلمه لهم وينذرهم شر ما يعلمه لهم

"Det er Allah sendte en profet, men obligatorisk for ham å vise godhet mot sitt folk visste at han og advarte dem mot det onde de kjenner til dem." [8]

Femte: Ved å gjennomføre et slikt kjetteri, kjetteri, inntrykk av at Allah ikke har perfeksjonert denne religionen, slik at en annen tjeneste må gjøres for å forbedre den. Også skaper inntrykk, ble profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ferdig formidle denne religionen til sitt folk, slik at innovasjon ekspertene føler behov for å skape nye ting i denne religionen. Faktisk Allah Subhanahu wa Ta'ala har perfeksjonert sin religion og velsignelser for hans tjenere.

Sjette: I islam er det ingen kjetteri hasanah, er alt innovasjon kjetteri, som profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

كل بدعة ضلالة وكل ضلالة في النار

"Hver innovasjon er misguidance og hver misguidance sted i helvete" [9]

Imam Shafi'i rahimahullah sa.

من استحسن فقد شرع

"Den som vurderer om noe (tilbe) da han har gjort en Shari'ah" [10]

Blant de regler ekspert som har gjort god vitenskap er at "god gjerning er en godt ansett av Shari'ah og dårlig er det som anses som dårlig av Shari'ah." [11]

Hafiz bin Shaikh Ahmad bin 'Ali al-Hakami rahimahullah (. D. H 1377) sa, "Da vet at alle partier er fabrikkert fikk ingenting i det hele tatt, alt er stygg ingen god til ham, alle på villspor er det ingen indikasjon i det hele tatt i det, det er synd ikke givende; Alt er tomhet det er ingen sannhet i det. Og betydningen av innovasjon er ikke tillatt Shari'ah av Allah og omfatter ikke saker (av religion) av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans følgesvenner. "[12]

De lærde av islam og muslimer forskere kontinuerlig benekter bursdagsfeiring av kultur og praksis for å nekte å tekstene i Koranen og Sunnah av profeten som ble advart om farene ved kjetteri i islam, beordret henne til å følge Sunnah til Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, og også advart ham om ikke å menyelisihi i ord, handlinger og gjerninger.

Syvende: Til minne om fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke bevise en forkjærlighet for Rasululah sallallaahu' alaihi wa sallam grunn av en kjærlighet som bare kan bevises ved å følge hans sallallaahu 'alaihi wa sallam, å utøve sin Sunnah og lystret hans sallallaahu' alaihi wa sallam

Allah sier:
». Say (Muhammad)". Hvis du elsker Allah, så følg meg, Allah elsker deg og tilgi deg dine synder 'Og Allah er tilgivende, nådig "[Aal' Imraan: 31]

al-Hafiz Ibn Katheer, kan Allah ha barmhjertighet sier, "dette edle vers som lovbrytere for enhver person som hevder å elske Allah Subhanahu wa Ta'ala, men ikke i veien for profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam og han ligger i hans påstand om å elske Allah Azza wa Jalla inntil han fulgte Shariah og religion som førte profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam i hvert ord, gjerning, og omstendighetene. Nevnt i boken al-Sahih, sa Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد.

"De som ikke praktiserer en praksis på grunnlag av våre saker, er praksisen avvist." [13]

Derfor, formålet med ord av Allah som maknya: "Say (Muhammad)" Hvis du elsker Allah, så følg meg. Allmektige Allah vil elske deg "er at du vil få noe mer enn du elsker ham, at hans kjærlighet til deg. Det er større enn din kjærlighet til ham. Som lærde sier at visdom av eksperter, "Hvilken størrelse er ikke så hvis du elsker, men størrelsen er slik at hvis du elsket." Al-Hasan al-Basri rahimahullah sa: "Det er et folk som hevder å elske Allah og Allah Opphøyde test dem gjennom dette verset ... "

Da ordet av Allah er dens mening, "Og tilgi dine synder. Og Allah er tilgivende, barmhjertig." Hensikten er å følge profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, vil du få tilgivelse, takket være velsignelse av utsendingen hans ».

Åttende: til minne om fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og gjøre det som en feiring ment å ligne jødene og kristne i sine festivaler, men vi har blitt forbudt å ligne dem og følge deres livsstil. [15]

Niende: En rasjonell person er ikke lett lurt av de mange som minnes fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, fordi sannheten er ikke et mål på antall personer som praktiserer det, men basert på Koranen og as-Sunnah er autentisk i henhold til forståelsen Salafush gjerninger.

Tiende: Basert på regelen om sharia er å returnere den omstridte saken til Koranen og Sunnah av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Som Allah Subhanahu wa Ta'ala:

"... Så, hvis du er uenig om noe, så gi meg tilbake til Gud (Al-Qur-en) og Profeten (Sunnah), hvis dere tror på Allah og dagen deretter k" [An-Nisa '/ 04:59]

Likeledes er hans ord meningsløst: Om noe uansett hva du berselisihkan, da vedtaket (opp) til Allah "[Asy-Syûra/42: 10].

Personer som returnerer bursdagen problemet profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er å allmektige Allah og Hans sendebud, vil han finne at Allah beordret mannen til å følge hans profet. Og profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri bestilt eller fødselen av hans og hans alene, så vel som hans følgesvenner. Dermed kan det ses at minnesmerket fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ble avledet fra islam, men en handling av kjetteri.

Ellevte: Hva er foreskrevet for en muslim er faste på mandag, når han vil. Fordi Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ble spurt om å faste på mandag, sa han, "Det er kelahirkanku dag, den dagen jeg ble sendt som en profet, og den dagen jeg fikk en åpenbaring". [16]

Som er foreskrevet, er å etterligne ham, nemlig faste på mandager, i stedet for å feire fødselen av hans sallallaahu 'alaihi wa sallam.

Tolvte: Feiring av fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er en handling ghuluw (berlebih-lebihan/melampaui grense) til sin sallallaahu' alaihi wa sallam, men Allah Ta'ala og Hans sendebud forbød ghuluw gjøre.

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

إياكم والغلو في الدين, فإنما أهلك من كان قبلكم الغلو في الدين.

"Hold dere fra ghuluw (overdrevet) i religion, fordi den virkelige holdningen ghuluw i denne religionen har ødelagt mennesker før deg." [17]

Han sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke likte mer enn ssanjungan priste Gud-gitte og ridhai. Men mange mennesker bryter forbudet av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er, i den grad at det er en bønn og be om hjelp til ham, banne ved hans navn og ba ham noe som ikke burde være nødvendig unntatt til Gud. Noen av disse handlingene utføres når bursdagen årsdagen for Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam.

'Abdullah bin al-Syikhkhir Allah' anhu sa: "Da jeg gikk med en delegasjon av Banu" Amir å møte profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, sa vi til ham: «Du er den Sayyid (master / linjal) oss!" Spontan Profeten alaihi wa sallam sa:

السيد الله تبارك وتعالى.

"Sayyid (master / linjal) vi er Tabaaraka wa Allah SWT!"

Da vi sa ". Og du er den ultimate og øverste godhet" Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

قولوا بقولكم أو بعض قولكم ولا يستجرينكم الشيطان.

"Si det i samsvar med det som er vanlig (rettferdig) du sier, eller som noen av de ordene du og ikke å bli dratt med Satan kan jage deg" [18]
.
Mest qashidah og salmer sunget av gjennomføringsforordningens fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ta den holdningen overdreven dyrkelse av den enkelte mot profeten og noen ganger også inneholde ord skulke. Han sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

لا تطروني كما أطرت النصارى ابن مريم, فإنما أنا عبده, فقولوا: عبد الله و رسوله.

"Gjør du kult folk meg som Isa ibn Maryam kult kristne kan. Jeg ingenting, men en slave, så si: tjener av Allah og Hans sendebud" [19]
.
Det er ikke deg flatere meg løgn og overdrivelse du ikke gutta i ros, slik det er gjort av de kristne mot "Isa Alaihissalam. Så de anser det å ha egenskaper Ilahiyyah. Derfor sifatilah jeg som min Herre gir meg karakter. Si: ". Tjener av Allah og Hans sendebud (delegater) til Ham" [20]

Thirteenth: En rekke skulke, er bid'ah og Haram skjer i bursdagen årsdagen for Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam

I feiringen av fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam vanlige ting som er forbudt, for eksempel skulke og bid'ah og baurnya blandede menn og kvinner, syngende og bruke musikkinstrumenter, sigaretter og andre. Faktisk ofte skulke Akbar (stor), som Messenger istigâtsah n eller forvalterne, en fornærmelse mot Allahs bok, blant røyken ved montering av Koranen, slik at det kemubadziran og bortkastet skatt. Er også holdt dhikr-huske som avviker i moskeer på Profetens fødselsdag arrangement med høy applaus ikke mindre alvorlighetsgrad enn dzikirnya leder. Samlet var det en handling som ikke er foreskrevet etter avtale mellom lærde som klamrer seg til sannheten. [21]

Fjortende: Bursdagen årsjubileet for forfengelighet er det tillit til at ånden av profeten Muhammed sallallaahu 'alaihi wa sallam, å delta fødselsdagen til sine oppfinnelser.

På grunn av at de ble stående ved å gratulere og velkommen ankomsten av hans sallallaahu 'alaihi wa sallam. Det absolutt virker falskhet og verst av alt. Fordi Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke ville gå ut av graven før oppstandelsens dag og vil ikke bli assosiert med noen (edru), og heller ikke er til stede i deres møter. Han vil forbli i sin grav inntil dommedag. Hans ånd var i "Illiyyin høyest i Rabb ham i Darul Karamah. [22]

Allah sier, som betyr "Se, vil du (Muhammad) dø, og de vil dø (igjen)." (Qs az-Zumar/39: 30). Og i et annet vers, sier Allah hva det betyr k, "Så, etter at du faktisk alt egentlig kommer til å dø. Deretter sikkert dere skal heves opp (igjen) på dommens dag "[Al-Mukminûn/23: 15-16]..

Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

أنا سيد ولد آدم يوم القيامة وأول من ينشق عنه القبر وأول شافع وأول مشفع

"Jeg var en menneskelig prins på oppstandelsens dag, og mannen som først kom ut av graven, og den personen som først ga syafa'at og levere syafa'at" [23]

Vers og hadith ovenfor samt mange andre lignende vers og hadith viser at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og mennesker er allerede døde flere vil komme ut av gravene på oppstandelsens dag. Allama Abdul al-Aziz bin Abdullah bin Baz rahimahullah uttalte: "Dette er den mening som er avtalt av de lærde av muslimer, er det ingen forskjell i oppfatning blant dem". [24]

I tillegg, når profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam var i live, han sallallaahu' alaihi wa sallam ikke ønsker å bli respektert av sine føtter. Så hvordan kan de respektere ham n helt opp etter at han døde.

C. THE ART OF LOVE Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam
Folk som virkelig elsker Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er den som viste noen tegn til ham. Blant dem er:
1). Følg profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, Allah mentauhidkan, vekk fra skulke, gjøre Sunnah, følge ord og gjerninger av profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, med adabnya sivilisert.
2). Forrang over kommandoen og Shari'ah Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam enn sine lidenskaper og lyster.
3). Mange bershalawat til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i samsvar med Sunnah. Allah sier,

"Sannelig, Allah og Hans engler bershalawat til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam Dere som tror Bershalawatlah k du til profeten og si hei til ham med stor respekt." [Al-Ahzâb/33: 56]

4). Kjærlig person som elsket profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, både familie og ledsagere og Ansar og utvandrerne fiendtlig til de som var fiendtlig innstilt til profeten sallallaahu' alaihi wa sallam, og hater folk som hater ham.
5). Kjærlighet al-Koranen åpenbart for ham sallallaahu 'alaihi wa sallam, kjærlighet Sunnah, og kjenne sine begrensninger. [25]

D. Fatwa kjettersk markeringen av ulama fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam
Her er noen av de lærde fatwa om at minnesmerket fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er kjetteri dhalâlah.

A. al-'Allama al-Shaykh al-Fakihani rahimahullah Tajuddin (. d. 734 H) sa:
"Jeg vet ikke grunnlag av fødselen av denne advarselen, enten av den al-Koranen, Sunnah, og aldri sitert praktisering av en av hans lærde som fulgte religionen til folk og stikker med atsar-atsar av tidligere generasjoner. Selv feiringen av (bursdag) er en diada kjetteri oppfunnet av kopister begjær ... "[26]

2. Rahimahullah Shaykh al-Islam Ibn Taymiyah sa:
"Å gjøre en fest bortsett fra festen av disyari'atkan, som de fleste netter i måneden Rabi al-Awwal kalles bursdag på natten, eller de fleste netter i måneden Rajab, eller den 18. dagen i måneden Dhul Hijjah, eller dagen fr ' ved første i måneden Rajab, eller den åttende dagen av Shawwal kalles "Eid-ul-Abrar av dumme mennesker, så alt det inneholder nyvinninger som aldri har foreslått og aldri utført av Salaf. Og Allah vet best. "[27]

3. al-'Allama Ibn al-Hajj rahimahullah (. d. 737) beskriver advarselen Mawlid Profetens sallallaahu' alaihi wa sallam:
"... Det er i tillegg til religion, ikke handling generasjon Salaf. Følg Salaf, mer mainstream enda mer obligatorisk enn å legge en rekke intensjoner (mål) som menyelisihi hva som er gjort Salafush Salih. Fordi, var Salafush Salih en mann som følger sunnah til Allahs Allaah 'alaihi wa sallam, og (mest) og Sunnah Allaah opphøye hans' alaihi wa sallam. De skynder seg å fremme det, men aldri sitert fra en av dem at de gjør bursdag. Og vi er deres etterfølgere, så vi har nok hva den har nok av dem. "[28]

4. Shaykh 'Abdullah bin' Abdul 'Aziz bin Baz rahimahullah sa:
"Det er forbudt å bære en advarsel Birth av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og årsdagen for hans fødsel, men fordi det er en nyskapning i religion. Derfor profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam aldri gjorde, heller Khilafat-ur Rashidun, eller hans andre følgesvenner, og er også gjort av folk som følger dem godt på de foretrukne fremtidige generasjoner. Faktisk er de mest kunnskapsrike mannen Sunnah, Allahs Allaah elsker 'alaihi wa sallam, og de fleste følger Shari'ah enn de etter dem ... "[29]

5. Sheikh Hamud bin 'Abdillah at-Tuwaijiri rahimahullah sa:
"... Og la oss kjent som markerer fødselsdagen til natten Profetens sallallaahu 'alaihi wa sallam og gjøre det som en advarsel inkluderer ikke instruksjoner profeten sallallaahu' alaihi wa sallam. Men det er en falsk gjerning diada gjort etter den tid han sallallaahu 'alaihi wa sallam etter utløp av omtrent seks hundre år. Derfor minnes at diada oppfinne den kom under strenge restriksjoner at Allah er nevnt i hans ord, [30]

"... Så la folk som bryter ordre Hans sendebud, vil frykten få en rettssak eller en smertefull Allaah bli overskrevet." [An-Nûr/24: 63]

Hvis i tilfelle at diada bursdag oppfinnelsene har lite vennlighet da de følgesvenner har strømmet til å gjøre det ... "

6. Shaykh Muhammad ibn Saalih al-'Uthaymeen, kan Allah ha barmhjertighet sagt:
"Først: at natten er født apostelen sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke vite sikkert, selv om noen historikere fastslått at i kveld er kvelden for fødselen av apostelen-9 Rabi' al-Awwal, ikke natt-12. Dermed gjør det natt til Rabi 'al Awwal tolv måneder har ikke grunnlag i et historisk perspektiv.

Second: fra Shari'ah synspunkt disse advarslene har ikke noe grunnlag. Fordi hvis det inkluderer Shari'ah Allahs Subhanahu wa Ta'ala ville profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam måtte gjøre det eller sende det til sitt folk. Hvis han hadde gjort eller hadde vært til stede det så det må opprettholdes fordi Allah sier, som betyr: ". Det er vi som senker Koranen, og også for å vedlikeholde det vi må" [Al-Hijr / 15:09]

Fordi det er ingenting som skjer fra at da kan diketahuilah fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam ikke inkluderer religion Allah. Hvis det ikke er religionen av Gud da vi ikke skal tjene Gud og å komme nærmere ham. Hvis Allah Subhanahu wa Ta'ala har gitt måte å sette ham det er det brakte apostelen sallallaahu 'alaihi wa sallam, så hvordan kan vi som Guds tjenere har lov til å lage sin egen vei som fører til Gud? Det er en forbrytelse mot rettighetene til Allah, Gud religion mensyari'atkan i noe som ikke er del av det. Denne inneholder også en vantro mot Allahs ord Subhanahu wa Ta'ala, som betyr: "... I dag har jeg fullbrakt deres religion for deg, og jeg har begge endene møtes Min nåde dere ..." [al-Maidah / 5: 3] "[31 ]

7. Sheikh Salih bin Fauzan bin 'Abdullah al-Fauzan Hafizhahullah sa:
"Gjennomføring fødselen av profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam er kjetteri. Aldri siterte fra profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam, ikke av Khilafat-ur Rashidun, og ikke fra den generasjonen som foretrakk at de bærer denne advarselen. Likevel er de menneskene som mest elsker Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og ånd å gjøre godt. De gjør ikke noe annet enn en form for lydighet som disyari'atkan Allah og Hans sendebud, som praktisering av Allahs ord Subhanahu wa Ta'ala, som betydde: "... Hva Messenger for deg så ta imot ham. Og hva han forbyr dere da la ... "[al-Hasyr/59: 7]

Så når de ikke gjør dette fødselsdag jubileum, kan diketahuilah at det var en kjetteri ...

Konklusjonen om at gjennomføringen minnesmerke fødselsdagen til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam har forbudt bid'ah som ikke har et godt argument fra Koranen og Sunnah til Profeten sallallaahu' alaihi wa sallam ... "[32]

Dermed beskrivelse som vi kan, forhåpentligvis nyttig. Jeg håper og hilsener utøst velsignelser på vår profet Muhammed n, også til hans familie, hans ledsagere, og de som følger dem godt til slutten av dagen. Og på slutten av samtalen vår er å være Ros til Allah, Herren av hele naturen.




Men på slutten av slutten av Bid'ah Experts



Av
Shaikh Muhammad Musa An-Nasr




Abu Musa Al As'ari Allah 'anhu entret Kufa moskeen, moskeen og fant folk det finnes en rekke skjema-halaqah halaqah (sitter rundt). På hvert halaqah der en sjeik, og før var dem en haug med grus, så Sheikh fortalte dem (som satt i halaqah): "opphøye (si Subhan Allah) hundre ganger!", Da de også ære (teller) med grus. Da Shaykh sa til dem igjen: "Bertahmidlah (si alhamdulillah) hundre ganger!" Og sier så videre ......

Da Abu Musa Allah 'anhu benekte det i sitt hjerte, og han benekter ikke de verbale instruksjoner. Det er bare at han skyndte seg bort for å trave mot huset Abdullah bin Mas'ud, og så begynte hun å si hei til Abdullah bin Mas'ud, og Abdullah bin Mas'ud ble returnert sin hilsen. Abu Musa sa til Abu Mas'ud: "O Abu Abdurrahman, egentlig har jeg nettopp kommet inn i moskeen, og da så jeg noe som jeg ville benekte det, for Allahs skyld er ikke min oppfatning, men det gode. Da Abu Musa fortalte staten halaqah dhikr.

Abu Mas'ud sa til Abu Musa: "Vil du bestilte dem til å beregne sin stygghet, det stygge? Og du gir dem sikkerhet for at deres meritter ikke vil forsvinne i det hele tatt "Abu Musa svarte:« Jeg har ikke bestilt noen til dem ". Abu Mas'ud sa: "La oss dra til dem".

Da Abu Mas'ud si hei til dem. Og de hilste. Ibn Mas'ud sa: «Loven av hva jeg ser at du gjør dette, O folk av Muhammed?" De svarte: "O Abu Abdurrahman, dette er grus som brukes for å telle perler, tahmid og tahlil og takbir". Da Abu Mas'ud sa: «Hvor raskt du gå til grunne, O Ummah av Muhammed, (men) følgesvennene til mange et liv, og klærne blir ikke skadet i det hele tatt, og dette Fartøyet har ikke blitt brutt, eller hvis du ønsker å være på en mer riktig guidet religion av religionen til Muhammed? eller hvis du har åpnet døren til kjetteri? De sa også: "O Abu Rahman, for Allahs skyld er ikke vårt ønske, men det gode". Abu Mas'ud sa også:

"Hvor mange mennesker som ønsker den godhet ikke får det".

Amr ibn Salamah sa: "Ja, jeg har sett sin generalforsamling avholdt en erindring om at vi kjemper en krig på" An Nahrawan "med Kharijites". (History Darimi en saheeh Sanad)

Jeg (Shaykh Musa Nasr) sa: "innskytelser Ibn Mas'ud mot dem (dvs de innovasjonsprosesser ekspertene som har halaqah dhikr) er sann, der eksperter sluttet kjetteri som forårsaket Khawarij" kontinuerlig streng "dem i kebid'ahan. Og dette er den endelige slutten på mennesket er "kontinuerlig" i kebid'ahannya, og menyelisihi følgesvennene til Profeten.

Men kanskje noen i vår tid sa: "Hva er unektelig Allah ibn Mas'ud 'anhu? Er det kjetteri dhikr Allah?! Vi sier: "Most hellig Gud, for å si til ham dhikr er bid'ah, spesielt hvis dhikr er dhikr som er foreskrevet, men kjetteri er bare en måte (dhikr) der de samlet til ham, og måten de gjør i dhikr til Gud, hvor profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og hans sahanbat han aldri praktiserer det. Og Khawarij som fordømt av profeten Sallallahu 'alaihi wasallam, og han Sallallahu' alaihi wasallam sa om dem:

"Hvis jeg ser dem, sikkert jeg virkelig kommer til å drepe dem som drapet på Ad" [Hadith Bukhari og Muslim historie]

Rasulullah Sallallahu egentlig bare "alaihi wasallam truet dem fordi deres handlinger er kjetteri og urettferdig, nemlig: muslimene fordi de mengkafirkan maksiyat gjerninger, og de tror går muslimene til helvete evig (på grunn av umoralske gjerninger) når (høyre) som begår store synder Helvete er ikke evig. I tillegg til de krever for en menstruerende kvinne å erstatte bønn (som han forlot da menstruasjon) som han ble endrer seg raskt (Ramadan om hun var mensen på den tiden).

Så de gjør overstiger grensen i deres religion, og byrde dem med stor nestekjærlighet seg, selv om de (dvs. khawari) har khuruj (exit) av profeten hengivenhet til barnets onkel, hans sønn Ali ibn Abu Talib Allah 'anhu (når det ble kalif) selv De drepte Ali bin Abu Talib Allah 'anhu i dhalim og bedrag.

Og Profeten Sallallahu 'alaihi wasallam sa:

"Hvilket betyr: Sannelig Allah holde omvende hver ekspert kjetteri før han angret kebid'ahannya"

Mens den muntlige tilstanden kjetteri ekspert sa: "Dette er den religionen Muhammed bin Abdullah". Hvor fagre ord Imam Malik, som han sa:

"Barangsapa gjøre en kebid'ahan i islam at han hadde et godt inntrykk av det ble han antatt at Muhammed har forrådt meldingen, som Allah sier:" Denne dagen har jeg perfeksjonert for deg din religion, og jeg hadde hatt en setning `ni begge ender til meg; og Ku-ridhai har blitt den islamske religion er for deg "(Al Maidah 3). Så hva er den tiden det var ikke religion i dag regnes ikke som en religion, og vil ikke ende godt, men med hva disse menneskene er gode i begynnelsen av et folk (følgesvennene). "

Kjettere er forbudt å drikke en deilig munnfull vann fra hånd til Profeten Sallallahu 'alaihi wasallam telaganya og hvorfra vannet var hvitere enn snø og søtere enn honning.

Da er det virkelig har vært sant fra hadith av Anas Allah »anhu han sa: Rasulullah Sallallahu 'alaihi wasallam sa:

"Betydning: Det er virkelig et folk av Ummah min vil bli avvist fra sjøen som en fremmed kamel avvises (fra mengden av kamel)", så sier jeg: "O Allah, er det mitt folk,» sa: «Visst er du ikke vet hva de er der- avholdt etter deg ". [Hadith Bukhari og Muslim historie]

Så det er at de endelige denouement innovasjon eksperter både i fortid eller nåtid, (Måtte Allah beskytte oss fra negativ kardiovaskulær død som avslutter sin). Så om de er bevisste på kjetteri eksperter i enhver alder og plassere dem tilbake i dårlig sted? La dem omvende seg til Gud med omvendelse "Nasuha" (ekte omvendelse), forventer vi for de som liker det.

Og bare Allah den som gir veiledning til banen til ittiba "(etter veiledning av Allah og Hans sendebud).

[Oversatt fra al Ashalah magasin utgaven 27 sider 17-18]

[Kopiert fra bladet Al-Adh-Islamiyya utgave Dzakhiirah Th. II / Nei Publisert 07 Ma'had Ali Al-Irsyad Surabaya, arabisk Video Bibliotek Ali Al-Irsyad Ma'had Jl Sultan Iskandar Muda 46 Surabaya]



Mellom tradisjonell og lovsang




Av
Sheikh Ali bin Hassan Al-Halabi Al-Atsari



Dette er en svært viktig sub-studie som tilbakeviser den overfladiske oppfatningen av fornuft og kunnskap, innovasjon eller praksis dersom de gjør utfordret og kritisert, trodde de at de gjorde godt, svarte de: "Det er kjetteri! Hvis ja, bilen kjetteri, kjetteri elektrisitet, og timer av kjetteri! "

Noen mennesker som får litt av vitenskapen om jus noen ganger føler smartere enn sunni geistlige og de som følger sunnah ved å si til dem som en fornektelse av reprimande dem som sier at den nye veldedighet at han gjorde det mens han ble erklært kjetterske at "opprinnelsen til alt er mulig".

Slike uttrykk kommer ikke ut av dem, men på grunn av uvitenhet om skillet mellom vanlige regler og praksis. Faktisk terseubut regler spinner rundt to hadith.

Først: Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam.

"Betydning: Den som gjorde noe nytt i saken (religion) er at vi ikke er i den, da veldedighet blir avvist".

Denne hadith har vært nevnt syarahnya takhrij og lengde.

Dernest: Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i daddelpalme pollen outcrossing hendelser er svært berømt.

"Det betyr: Du får vite om saker av din verden"

Denne hadith funnet i Sahih Muslim (1366) lagt i et kapittel med tittelen: "Etter ordene fra kapittel Obligatorisk Alaihi Wa sallam Prophet Sharia Problem nevnt og Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam Meninger om livet under World", og dette er nitid forberedelse av kapittelet

På denne bakgrunn faktiske penghalalan og forbud, fastsettelsen av Shari'ah, de former for tilbedelse og forklaringen av beløpet, måte og deres timing, og satte reglene generelt er akkurat passe muamalah Allah og Hans sendebud, og det er ingen rett til ulil Amri [1] i den. Mens vi og de er de samme i den forbindelse. Så vi bør ikke referere til dem i tilfelle av en tvist. Men vi må returnere den til Allah og Hans sendebud.

Som for andre former for internasjonal politikk da de er mer bevisst enn vi er. Slike som agronomer vite mer om hva som er mer alvorlige fordeler i å utvikle landbruket. Så hvis de vedtak knyttet til landbruk, må folk adlyde dem i så måte. Overholdt handel eksperter i spørsmål knyttet til saker av handel.

Truly gi noe tilbake til de ansvarlige for offentlig gode er som henviser til legen i å vite hvilke matvarer for å unngå farlige og nyttig fra det å være fint. Dette betyr ikke at legen er maten begrunner fordel eller skade forbudte matvarer. Men i sannhet bare i den grad som tilsyn lege for å rettferdiggjøre å være en avgjørende og forby Shari'ah (Allah og Hans Rsul), Word.

"Hvilket betyr: Og for dem å rettferdiggjøre alt som er godt og forbyr dem de dårlige tingene" [Al-Araf: 157] [2].

Dermed vet du at noen innovasjon i religion er falsk og fabrikkert. Problemet med kjetteri i verden så er det ingen forbud mot det så lenge ikke i strid med grunnlaget fastsatt i religion [3]. Så lar Gud du lage hva du vil i verdenspolitikken og måten du ønsker å produsere. Men du bør ta hensyn til reglene for rettferdighet og avskrekke mafsadah former og fasonger til å skape alvorlige fordeler. "[4]

Reglene i denne forbindelse etter lærde som Ibn Taymiyyah sa [5] er: "Sannelig menneskelige gjerninger er inndelt til: Først tilbedelsen som de gjør som en religion, som er gunstig for dem i livet etter døden eller nyttige i verden og det hinsidige. Sekund, skikker som er gunstig i deres liv. Reglene i loven var opprinnelig i form av tilbedelse er ikke disyari'atkan bortsett hva Allah har foreskrevet. Mens opprinnelsen til sedvanerett [6] ikke er forbudt, unntatt hva Allah forbudt ".

Fra beskrivelsen over er helt klart at det ikke er innovasjon i urfolksspørsmål, produksjon og alle typer offentlig liv ".

Det er som nevnt av Shaykh Mahmud Syaltut meget god i sin bok, Al-Bid'ah wa Asabbuha Madharruha (s. 12-by tahqiq meg), og jeg har kommentert på følgende måte: "De tingene er ingenting å gjøre med innholdet av tilbedelse. Men det må observeres fra bivirkning, enten han er i strid med lover Shari'ah eller komme i det ".

Her er det en meget grundig forklaring foreslått av Imam Syathibi i en lang studie i Al-I'tisham (II/73-98) som til slutt står det: «Sannelig, disse tingene er knyttet til toll sett fra siden av kulturer, da er det ingen kjetteri i det. Men hvis de brukes som en religiøs skikk, eller sette på et sted for tilbedelse da han ble en kjetter ".

Dermed er det "ingen som ikke har eksistert på den tiden av Profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam og heller ikke finnes i den Khulafa Rashideen kalt kjetteri. For enhver ny og nyttig kunnskap for mennesket må læres av noen muslimer til å kunne øke sin makt og eksistens av muslimer.

Den virkelige innovasjonen er noe nytt skapt av mennesker i de formene for tilbedelse alene. Mens det er ikke saken for tilbedelse og ikke strider mot reglene i Shari'ah så det er ikke kjetteri i det hele tatt "[7]

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah i Al-An-Nuraniyah qawa'id Al-fiqhiyah (s. 22) sier: "Skikken er noe som mennesket kan gjøre i verdenspolitikken relatert til deres behov, og den juridiske opprinnelsen til problemet er ikke begrenset . Så det bør ikke være forbudt unntatt hva Allah forbudt. Fordi den virkelige regelen er rett og forby Guds privilegium. Deretter tilbedelse må være basert på bestillinger. Så hvordan noe som ikke er bestilt i hukumi som blir utestengt?

Derfor Imam Ahmad og andre hadith lærde av fiqh eksperter sier, at den juridiske opprinnelsen til tilbedelse er tauqifi (av skjegg). Så, er tilbedelse ikke foreskrevet mindre bestemmelsene i Gud, er hvis det er ingen bestemmelse i gjerningsmannen, inkludert hans folk i Guds ord.

"Det betyr: Har de allierte som mensyari'atkan til deres religion er ikke tillatt å Allah?" [Ash-Syuraa: 21]

Mens opprinnelsen til problemet sedvanerett er å bli tilgitt (være). Så, ikke bør være forbudt med mindre Allah har forbudt.

"Det betyr: Si. Forklar meg om livsopphold som Allah åpenbart for deg, så du er illegitim og delvis produsert i (noen ting) lovlig. «Si, 'Hva Gud har gitt deg tillatelse (om det), eller hadde du å oppfinne en Gud" [Yunus: 59]?

Dette er et flott prinsipp som er veldig hendig. [8]

Yusuf Al-Qaradawi i Al-Halal wal Haram fil Islam (s.21) sier, "The toll og muamalah, da Gud er ikke opphavet, men mennene som utløser og samhandle med det, er kommet Gud å fikse, rette og bygge og sette dem på en tid i ting som ikke er overskyet mafsadat og skade ".

Ved å kjenne disse reglene [9], vil det synes å etablere lover mot en rekke av nye hendelser, så det vil ikke blande mellom tradisjonell og tilbedelse og ingen vagueness av kjetteri av de nye funn i dag. Hvor hver har sin egen form, og hver har en lov på egenhånd.

[Kopiert fra boken Science Usul Al-Fiqh Al-Bida 'Dirasah Taklimiyah Ilmi Muhimmah Fi Usul Fiqh, Indonesia utgave Dissecting Roots kjetteri, forfatter Shaikh Ali Hasan Ali Abdul Hamid al-Halabi Al-Atsari, Asmuni Solihan Zamakhsyari oversetterforening, Publishers Press Al-Kautsar]






kilde: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar