Minggu, 01 Juli 2012

Essensen af ​​Islam, Guds ord: إن الدين عند الله الإسلام Sandelig religion (den velsignede) hos Allah er Islam. [Ali Imran: 19].


Essensen af ​​Islam, Guds ord: إن الدين عند الله الإسلام
Sandelig religion (den velsignede) hos Allah er Islam. [Ali Imran: 19].NATUR af islam

Den morgen kl 10:00, torsdag, 9 December, 2004, jeg sammen med to brødre ledsage sheik Ali bin Hasan Al Halabi at være memberikah Iain Sunan Ampel foredrag i Surabaya. På vejen, Shaikh på sidelinjen travle bladre gennem plade udgives af jordanske arabisk-sproget avis, vi stiller spørgsmål og give vigtig information om Iain og omvæltninger i tanke, der sker i det. En dialog, der gør Sheik chokeret og bedøvet, så Sheikh fortalte mig at nedskrive de punkter, der anses for vigtigt til at blive behandlet. Jeg så skriv 10 point og overgivet til ham.

Ikke føler waktupun show kl 11:40, og vi fik også til den side moskeen Campus Iain Surabaya. Det viste sig, at menigheden var færdig med at bede. Arrangementet begynder. En af de undervisere i Iain give korte bemærkninger i den indonesiske sprog, at det glædede sig over Sheik, takker Gud for ankomsten af ​​en hadith ekspert lærde fra Jordan, og forventer, at publikum til at lytte til videnskabelige foredrag vil blive leveret Fadhilah ash Shaykh.

Jeg startede fungerer som en oversætter blev indført Shaikh prædikener til publikum på omkring hundrede mennesker. Jeg siger, at vores gæster er sheik Ali bin Hasan Al-Halabi, er en af ​​de ledende disciplen Shaykh Al Albani Nashiruddin, en fremtrædende hadith i den islamiske verden, som døde for tre år siden. Han ledsagede Sheik Al Albani i 25 år, og nu har skrevet over 150 bøger, både ta'lif, ta'liq, tahqiq og Sharh.

Efter dette foredrag Sheikh Ali Ibn Al Hasan Al Halabi leveret på Masjid Campus Iain Surabaya, som vi har udskrifter med en sub-sub overskrifter. Kan være nyttige. (Redaktører).
_______________________________________________________________________

Efter prædiken Hajjah, sagde Shaikh:
Amma ba'du,
Jeg virkelig takker Gud for denne fantastiske mulighed: mulighed for at mødes og ansigt til ansigt med mine brødre i troen: Højere Uddannelse er godt, om Gud vil. Mulighed for dialog, gensidig arv og give hinanden råd. Det ved alle, at når vi fremlægger her er retsforfølgelsen af ​​videnskab og de studerende, hvor betingelserne er sagde "Åh, Gud. Tilføj videnskab til mig ". Jeg beder Allah for deres tilføjelser.

Jeg ønsker ikke dette møde kun lip service, men et seriøst møde, der klart fokuserer på flere videnskabelige spørgsmål, som kan oplyse sindet og cementerede naql (åbenbaring), til den korrekte forståelse. I håbet om at tvivlsomt, tvivlsomt (forvirring i sindet), der forstyrrer den måde at se på videnskab på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner kan elimineres.

Imam Adh Dzahabi (d. 748 H) sagde: "Hjertet er svag, er tvivlsomt, tvivlsomt ondartet grasserende". Hvis præsten siger, at hundreder af år siden, mens der stadig en masse lærde og globale miljø er stadig en islamisk religiøs, så hvad andet at gøre med os i dag, med tilstanden af ​​grasserende uvidenhed, har forskere været sjælden og videnskabelig metode til at være useriøst, saa maatte vore hjerter svagere og tvivlsom meget stærk og kraftfuld.

Derfor denne diskussion vil vi fremhæve de videnskabelige spørgsmål er meget afgørende.

NATUR af islam
Om karakteren af ​​islam, den religion, som vi er stolte af at tillægge ham, roste ham og samle det. Han var religionen islam, som blev talt af Gud:

إن الدين عند الله الإسلام

Sandelig religion (den velsignede) hos Allah er Islam. [Ali Imran: 19].

ومن يبتغ غير الإسلام دينا فلن يقبل منه وهو في الآخرة من الخاسرين

Enhver person, der søger en anden religion end islam, det til tider vil ikke blive accepteret (religion), samt i det hinsides er han blandt dem, der taber. [Ali Imran: 85].

Dette vers er Dustur (forfatning) for enhver muslim, og er den mest noble Shari'ah. Islam er Allahs religion, religion sandheden, accepterede religion og religiøse cover. Fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Der er ingen profet efter mig igen."

Islam har to betydninger, nemlig generelle og specifikke. Specifik forståelse er, at hvis islam bliver brugt som en absolut eller fra det punkt er religionen af ​​profeten Muhammed. Mens den generelle betydning, hvilket er religion af alle profeter, som underviste monoteisme, indgivelse til kun Allah swt, som Guds ord.

قل إن صلاتي ونسكي ومحياي ومماتي لله رب العالمين لا شريك له وبذلك أمرت وأنا أول المسلمين

Sig: "Sandelig mine bønner, ibadatku, mit liv og min død er for Allah, Hærskarers Herre, ingen partner for ham, og så blev befalet, og jeg var den første overgav sig (til Allah)." [Al An'am : 162-163].

Overgiv jer, overgivelse til Gud gennem lære hver profet, er betydningen af ​​islam i almindelighed. Mens betydningen af ​​islam i særdeleshed, hvor Koranen blev åbenbaret, dvs forelæggelse for Allah og adlyd Muhammad sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sendt til hele menneskeheden indtil Dommedag.

I Koranen, Al-Fatihah, den største bogstav i Koranen, der blev søjler bøn, og bøn ugyldig uden at det, som hadith: "Der er ingen bøn uden Fatiha" brev lære af børn, især ved voksne, hvor Allah siger: "Led os den rette vej, vejen for dem, Du har skænket går ind til dem". Den rigtige vej her, er religion bekender profeterne, den Siddiq, martyrerne og de retfærdige, som Guds ord.

ومن يطع الله والرسول فأولئك مع الذين أنعم الله عليهم من النبيين والصديقين والشهداء والصالحين وحسن أولئك رفيقا

Og dem, der adlyder Allah og Hans Budbringer, ville de være sammen med mennesker, der er begavet med Guds nåde, nemlig: Profeterne, det shiddiqin, dem, der dør martyrer og retskafne mennesker. Og dem, der er bedste venner. [En Nisa ': 69].

Det har været i saheeh Sunnah, at når profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam kaldte dette vers "er ikke vrede af deres måde og ikke (også vej) de er forkert", sagde han, vrede jøder og kristne, der er misforstået.

Hvis der er forskellige betydninger i islam ved at sige, at islam ikke er religionens navn er acceptabel, men karakteren af ​​religion, så er det afvist og forfængelighed. Først blev han afvist ved skrivelse af Ali Imran Koranens vers 85:
«ومن يبتغ غير الإسلام دينا فلن يقبل منه وهو في الآخرة من الخاسرين»

I dette afsnit, der er forbundet ordet islam med navn og titel, snarere end med arten og holdninger. For det andet hadith af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, som menafsiri Al Fatihah tidligere.

Hvis vi siger, at enhver religion, der lærer lydighed mod Gud er accepteret, selvfølgelig er der ingen forskel mellem islam, jødedom og religion Nasraniyah afgudsdyrkelse, fordi afgudsdyrkerne har til hensigt at tilbede Gud allerede dengang. Fandt du ikke siger de.

ما نعبدهم إلا ليقربونا إلى الله زلفى

Vi tilbeder ikke dem, men at de kan bringe os til Gud i tæt nok. [Az Zumar: 3].

Så de hævdede bertaqarrub (luk) til Gud. Men deres tale er forfængelighed og brudt, almindelig fejl er meget klar i sigte, og kræver ikke tilbagevisning. Men er vi blevet nægtet.

For at styrke Haq og undergrave forfængelighed, har Gud sagt.

بل نقذف بالحق على الباطل فيدمغه فإذا هو زاهق ولكم الويل مما تصفون

Vi har faktisk kastede usandhed af sandheden, for sandheden og ødelægge det, og derefter med en løgn straks forsvandt. Og ve eder, fordi I karakterisere (Gud med egenskaber, der ikke er værdige til Ham) [Al anbīya ': 18]..

Så vi nævne de følgende to vers og en hadith.

Allah swt siger:

ولن ترضى عنك اليهود ولا النصارى حتى تتبع ملتهم قل إن هدى الله هو الهدى ولئن اتبعت أهواءهم بعد الذي جاءك من العلم ما لك من الله من ولي ولا نصير

Jøder og kristne vil ikke være tilfreds med dig, indtil du følger deres religion. Sig: "Sandelig, Allahs brugsanvisning (hvilket er sandt)". Og hvis du følger deres lyster efter den viden kom til dig, så Gud er ikke længere beskytter og hjælper for dig. [Al Baqarah: 120].

Hvis islam betyder blot overgive sig til Gud gennem nogen religion, så hvad betyder det vers, der er adskilt fra hinanden religion er?!

Med hensyn til hadith, sagde Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "Ingen barnet er født, men han blev født den fitrah (monoteisme, islam). Begge hans forældre, der gør jøder eller kristne eller magianere ". [Bukhari Muslim].

I en anden hadith, sagde Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "Ved Allah, at Muhammad sjæl er i hans hænder. Ingen af ​​disse mennesker, hvad enten jøder eller kristne hører om mig, og så døde han, og ikke tror på religion, som jeg bærer, men han blev hjemmehørende i helvede ". [Berettet af Muslim].

Så hvordan disse ord sige, at alle religioner det samme? Hvordan de sidestiller forfængelighed af sandhed i det?

Islam er ikke produktet source-kulturens
Hvis vi havde kendt islam, mening, natur og essens, at det er religion accepteret af Allah, og intet andet efter denne eller med nogen anden religion er accepteret, så må vi kender kilderne til islam er følgende forklaring. Denne religion er kilden til Koranen og Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Gud sagde.

إن هذا القرءان يهدي للتي هي أقوم

Sandelig, dette giver fingerpeg til (vejen) er mere lige. [Al-Isra ': 9].

أفلا يتدبرون القرءان أم على قلوب أقفالها

Har de ikke tænke over Koranen eller deres hjerter er låst? [Muhammad: 24].

Dette Koranen er blevet afsløret af Allah.

لا يأتيه الباطل من بين يديه ولا من خلفه تنزيل من حكيم حميد

Hvem kom ikke til ham (Muhammad) fra både forfra og sleaze bagfra, som er afledt fra Gud er klog, den ros. [Fushshilat: 42].

وإن أحد من المشركين استجارك فأجره حتى يسمع كلام الله ثم أبلغه مأمنه ذلك بأنهم قوم لا يعلمون

Og hvis en af ​​afgudsdyrkerne søger beskyttelse for dig, derefter beskytte den, så han kunne høre Guds ord, så han antarkanlah til et sikkert sted for ham. Således fik dem til et folk, der ikke kender. [Ved Tawbah: 6].

Det er Kalam (Guds Ord) er alle perfekt, ingen skamplet, defekt eller mindre. Guds Ord er Guds natur. Hvis Gud er alt perfekt karakter af ejeren, så i sagens natur er ufuldkommen, er der ingen mangel på alt i det.

Folk, der ikke forstår karakteren af ​​Koranen, der enten på grund af dumme eller smart røv holdning at sige, at Koranen er muntaj Thaqafi (kulturelle produkter). Faktisk, på vej ud af deres munde, er en løgn. Hvordan kan Koranen sidestilles med andre bøger skrevet af mænd, mens Gud siger.

ألا يعلم من خلق وهو اللطيف الخبير

Er Han Hvem skabte ikke kender (som du afsløre og skjule), og han er mest subtile, der kender? [Al-Mulk: 14].

Allah gennem Koranen blev åbenbaret for profeten Muhammed Jibril Alaihissallam sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

وبالحق أنزلناه وبالحق نزل وما أرسلناك إلا مبشرا ونذيرا

Og Vi nedsendte Koranen var i god tro, og at Koranen er kommet ned med (bære) sandheden. [Al-Isra ': 105].

Hvordan kan hele Koranen er perfekt afstemt med den menneskelige produktet er fuld af mangler? Hvis disse ord komme ud af folk, der har etableret beviser det, så bør hun troede: men vi memakluminya, hvilket skyldes dumhed. Vi prædiker til folk som dette, så viet til Gud, at huske død, opstandelse, hans møde med Gud, universets hersker, opgør, belønning og straf.

Så må tro, at Koranen er Guds ord (ikke den skabning, og ikke et kulturelt produkt), ikke indeholder sleaze og ulemper, er det venlighed, tro og sandhed og løgn, og i andre er beskadiget. Således, for altid ikke sige, hvornår Koranen som et produkt af kultur. Sådanne vildledte bemærkninger vildledende.

Al Koranen, som jeg sagde tidligere, er den perfekte helhed, som Guds ord om jinn, der lyttede til Koranens ord.

فقالوا إنا سمعنا قرءانا عجبا (1) يهدي إلى الرشد فآمنا به ولن نشرك بربنا أحدا

Så sagde de: "Vi har virkelig hørt en vidunderlig Koran, (som) giver vejledning til den rigtige sti, så vi tror på ham, og vi vil aldrig en som med vor Herre [Al Jin:.. 1 - 2].

Al Koranen er en bog med vejledning og anvisninger til den rette vej. Alle dele af Koranen for at vise den rette vej. Antagelse Makkiyyah vers er universelle, mens versene er typiske og lokale Madaniyyah er forfængelighed og beskadiget. Første (Hvorfor?): Da teksterne i Koranen i verset-for eksempel-er generelt grundige: "Sandelig denne Koran at vise den rette vej" omfatter vers Makkiyyah og Madaniyyah. Andet: Tale er en vilkårlig fortolkning, blot en udtalelse, formodninger og begær, er der intet rationelt grundlag eller syar'i: "Bring dit bevis beviser, hvis du har ret". Tredje: alle lærde enige om, at lektionen var baseret på den generelle lafazh, snarere end på detaljerne i årsagen.

Da verset er klart defineret og vejledning, så han dækker det hele. For nuzulnya stykke begrænser ikke den kraft af verset, (men at tydeliggøre og styrke udtrykket er anvendt af klausul). Så siger de er forfængelighed og beskadiget, og det er meningen at tvivle og benægter Koranen.

SOM en anden kilde Sunna
Dette Koranen er Guds ord, som har vist, at vi berhujjah Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Han sagde:

وما ءاتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا واتقوا الله إن الله شديد العقاب

Hvad apostlen er givet til dig så acceptere ham. Og hvad han forbyder jer, så lad og bertaqwalah til Gud. Sandelig Allah er alvorlig i straf. [Al Hashr: 7].

قل أطيعوا الله وأطيعوا الرسول فإن تولوا فإنما عليه ما حمل وعليكم ما حملتم وإن تطيعوه تهتدوا وما على الرسول إلا البلاغ المبين

Sig: "Adlyd Allah og adlyd Sendebudet:. Men hvis I vender sig bort, så helt sikkert apostlen pligt er hvad der er opkrævet for ham, og du er alle forpligtelser udelukkende af hvad der er opkrævet for dig og hvis du adlyder ham, du helt sikkert fået et fingerpeg . Og ingen anden end apostlen pligt, men at formidle (budskabet) lys [En Nur: 54]..

Havde modtaget her kun af Koranen, af vers i Koranen er ingen mening.

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, siges af Gud som en person, der ikke taler, undtagen ved åbenbaring

"وما ينطق عن الهو"

Heller ikke sagde, og det (Koranen) i henhold til vilje hans begær [En Najm: 3]

(Han) sagde: Husk på, faktisk fik jeg Koranen og semisalnya med ham. Sådan, at Koranen er Sunnah. Permisalan her er ikke i en position og renhed. Guds Ord i henhold til ukrænkelighed af essensen af ​​Allah swt, henviser til, at apostlene selv Kalam Allah sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Derfor er ligheden her er i de områder af loven: domme af samme Sunnah med lovene i Koranen, fordi det er en åbenbaring som Koranen.

Abdullah Ibn Umar Ibn al-Ash Allah 'anhu sagde: "Ja, Allahs Sendebud! Du taler til glæde og til tider vred. ? Så hvis jeg skriver det "Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:" Ved Gud, er sjælen i hans hænder. Intet er ude af lisanku, men sandheden, så skriv det ned! "

Hvem fordømte Sunnah, den virkelige slag før Koranen Sunnah selv. Så lad ham omvende sig, vende tilbage til sine sanser og vende tilbage til sandheden. Før han kom til beklagelse: beklager, at der ikke længere nyttigt eller hørt.

Deres tilstand er virkelig minder om en hadith: "Sandelig, ikke Allah ikke tilbagekalde videnskaben af ​​brystet af de lærde, men Gud vil trække sig ud af de lærde til at tage et liv, ingen person, venstre alimpun. Manden løftede tåber som ledere, så de berfatwa uden viden (historie: ra'yu dem), så er de vildledte og vildledende ". Det er at fortælle en løgn mod Allah. En af de største synd, fordi Gud siger om nogle store synd, og den sidste er at sige om Allah uden viden.

قل إنما حرم ربي الفواحش ما ظهر منها وما بطن والإثم والبغي بغير الحق وأن تشركوا بالله ما لم ينزل به سلطانا وأن تقولوا على الله ما لا تعلمون

Sig: "Min Herre har kun forbudt uanstændighed, både det synlige eller skjulte, og derfor en synd, krænke menneskerettighederne uden lige (forbudt) til Allah med noget, som Gud ikke gå imod det og sænke (forbudt) forfalsker mod Allah, hvad I ikke kender [Al A'raf: 33]..

Tvivlsomme afvisende HADITS
Folk, der fordømmer hadith, deres logik er meget lav og skrøbelig. Tvivlsomt, i tvivl om deres vigtigste er af to slags.

Første tvivlsomt. Under henvisning mening at annullere naql (åbenbaringen af ​​Koranen og Sunnah). De giver mening som et princip (fundamentet). Det er svagt, fordi begrundelsen er anderledes: der var rimelige lægmand, er der grund uddannede mennesker, der er i rimelig grad, ingen grund til ikke kandidat, ingen fornemmelse af byen, er der en følelse af landsbyen, og så videre. Så hvem giver mening for os at følge? Allah swt siger.

ياأيها الذين ءامنوا أطيعوا الله وأطيعوا الرسول وأولي الأمر منكم فإن تنازعتم في شيء فردوه إلى الله والرسول إن كنتم تؤمنون بالله واليوم الآخر ذلك خير وأحسن تأويلا

Åh, I der tror, ​​adlyde Allah og adlyde Hans Sendebud, og ulil Amri blandt jer. Så hvis du er uenige om noget, henvise den til Allah (Koranen) og Hans Sendebud (Sunnah), hvis du virkelig tror på Allah og den Sidste Dag. Det er mere vigtigt (for dig) og et bedre resultat. [En Nisa ': 59].

Gud lærer, hvis grunden til at du strides og forståelse varierer, og hvis der er en tvist, og derefter gendanne Koranen og Sunnah. Det er den løsning på tvisten. Hvordan kunne vende tilbage til en rimelig tvist, at han er årsagen, så vi som en lov af Koranen og Sunnah?!

Derefter er grund selv vokser, mens islam er. Fordi han (Islam) til de skalaer, som tjener til at forbedre situationen. Dynamikken i liv og udvikling kan opfyldes af religionen, ikke religion, der skal køres bag udviklingen af ​​det europæiske forskningsrum. Religion er en lærer og vogter af kultur. At der er en god kultur, og der er dårlige, der er nyttige og nogle er membayakan, nogle ligekædede og nogle er falsk. For at sortere gennem det hele, bør (det) gå tilbage til religion.

Som en illustration, at den som følge heraf udviklede nævnte I et simpelt eksempel. For fem år siden, ikke mere end det, hvis nogen sagde i min lomme der Sahih Bukhari, Tafsir Ibn Kathir, og der er ingen Majmu 'Nawawi. Selvfølgelig ville man sige: "Du skør. Hvordan kunne en fire-binds Sahih Bukhari, Tafsir Ibn Kathir er 4 mængder og Majmu 'Nawawi har 20-volumen indrejse i en lille lomme? Nu vil den samme følelse tror, ​​fordi den cd, der vejer omkring 5 gram af det kan indlæse de tidligere bøger, og meget mere. Derfor er området er meget begrænset betydning. Han vil ikke forstå, hvad der ikke kan nå.

Mens Personality "(Koranen og Sunnah) er perfekt og bevaret af fejl, er ovennævnte begrundelser. Og derfor ikke nævnt før troende (han er) genstand for overholdelse af bestemmelserne i personlighed '. Gud sagde.

فلا وربك لا يؤمنون حتى يحكموك فيما شجر بينهم ثم لا يجدوا في أنفسهم حرجا مما قضيت ويسلموا تسليما

Så ved din Herre, er de (hovedsagelig) troede ikke, førend de gør dig dommer i sagen, at de ikke kan blive enige, så har de ingen forbehold i deres hjerter mod den dom, du gav, og de modtager fulde. [En Nisa ': 65].

Så hvis det modsatte følelse af personlighed ", og derefter tuduhlah forstand, fordi akallah der ikke kan forstå sandheden om åbenbaring. Bog åbenbaring, som Gud er fuldkommen, mens følelse af åbenbaring altid brug for vejledning til at udfylde og dække underskuddet. Making følelse af åbenbaring eller et niveau parallelt med ovenstående åbenbaring, så dette er en forståelse af forfængelighed. Det er dem, der formastelige, pompøs og arrogant. Så med en følelse af, hvem og hvad vi er nødt til at straffe og mægle?!

Han sagde:

وما كان لمؤمن ولا مؤمنة إذا قضى الله ورسوله أمرا أن يكون لهم الخيرة من أمرهم ومن يعص الله ورسوله فقد ضل ضلالا مبينا

Og det er ikke værd at de mænd, troende og ikke (også) for kvinder, der er troende, når Allah og Hans Sendebud har oprettet en bestemmelse, vil der være for de valg (den anden) om deres anliggender. Og hvem adlyder Allah og Hans Sendebud, så ja det var han var faret vild, vild ægte. [Al Ahzab: 36].

Du behøver ikke andre muligheder, før Kalam Allah swt, men at acceptere, at tro, følge, glæde og istiqamah på det. Dette er den karakter af en intelligent, klog, få et fingerpeg i verden og lykkelig i efterlivet.

Tvivlsom logik var defekt, blev selve fornuften dømt som en tankegang er ikke logisk.

Anden tvivlsomt: Og tvivlsomt både med hensyn til den første, meget af videnskabelig værdi, som fordømte fortælleren af ​​hadith. Af dem ved at skabe tvivl om ledsagere af Abu Hurayrah, mest i en ven berettede en hadith af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Folk, der gør dette, synes ikke at kende hele eller det meste af hadith hadith. Fordi det meste af hadith berettet af Abu Hurayrah. Nok forrang Abu Hurairah i de to følgende historie: den første fra den anden Abu Huraira og Abu Hurairah.

History of Abu Hurairah, sagde han: "Jeg ledsagede profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam med maven fyld sammenskudsgilde. Jeg ønsker ikke skatten og verden. Jeg ville bare ledsage profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam "

Så Abu Hurairah overlade alt i verden og bruge al sin opmærksomhed til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Heri ligger et væld af Abu Hurayrah.

Den anden historie, kom Abu Huraira til Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam  rapport om hukommelse. Så Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Saml dit tøj". Abu Huraira derefter samlede den op. Så Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam blæse på hans tøj. Abu Huraira sagde: "Siden da, har jeg aldrig glemmer en haditspun, som jeg har lært fra Messenger sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam"

Den kærlighed til Abu Hurayrah at Profeten og for at Abu Huraira, apostel af kærlighed. Så pludselig kommer de og fordømme og håner Abu Hurayrah. Faktisk, det er dem, der er langt fra Allahs Bog og Sunnah af Hans Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

HOPE Sheikh
Endelig vil jeg lukke (dette muhadharah) med to sager. Hvilken en er fælles, (dvs.) om at belære os. Og at sidstnævnte er speciel, i samarbejde med University Sunan Ampel.

Efter at vi forklarede karakter islam, er ingen religion accepteret, og det samme bagefter, efter vi forklarede ham kilderne til islam, som er den bog, som indeholder Guds lov, vejledning og Shari'ah. Derefter beskriver vi Sunnah af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, som er den samme som åbenbaringen af ​​Koranen, så vil vi beskrive grunden og en meget høj position i islam til at forstå Koranen og Sunnah, ikke at fordømme og afvise al-Koranen " en og Sunnah. Næste forklare om Abu Hurayrah, position og forrang. Han er en ven af ​​de mest Rabb. (Så efter at jeg jelasakan de ting ovenfor), sagde jeg: "Blandt manhaj ilmi rettighed, der skal være kendt, at Koranen og Sunnah må vi forstå i overensstemmelse med en forståelse af Salafush Salih. Jeg vil kort nævne de følgende to udsagn.

Gud sagde.

ومن يشاقق الرسول من بعد ما تبين له الهدى ويتبع غير سبيل المؤمنين نوله ما تولى ونصله جهنم وساءت مصيرا

Og dem, der modsætter sig budbringeren efter den indlysende sandhed for ham, og følge den vej, er ikke den måde de troende, vi lad ham frit for fejl, der har dikuasinya det, og vi sætte det ind i Jahannam, at Jahannam og en ond destination. [En Nisa ': 115].

Dette som et stikord til at forstå, der er indeholdt i de selvretfærdige venner af Allah "anhum. Derfor skal forstå Koranen og Sunnah om forståelsen af ​​salafush retfærdige, og skal ikke forstås med den forståelse, der afviger fra deres forståelse.

(A) for det andet hadith af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "Den bedste af den menneskelige generation er min generation så den næste og derefter den næste generation."

Det er umuligt khairiyyah (god værdi) er her forbundet med tid, sted, person, eller fysisk. Men det gode drejer sig om den gode tro, lydighed, forståelse, viden og velgørenhed. Og godhed er indeholdt i tre store spændvidde er at være en lampe til senere generationer.

Endelig er et særligt tilfælde, at jeg prise Allah swt, der har lettet eksistensen af ​​denne muhadharah. Men jeg er meget overrasket og kunne ikke finde ud af, universitetet stolt fastgjorte etiket islam bag dette, nemlig Al Jami'ah Al Islamiyya (Islamic University) i stedet for Al Jami'ah Mukhalifah Lil al Islam (islamisk frastødende University), men Jeg finder i det de tre fænomener giver anledning til bekymring:

Første. Mange søstre, studerende, der ikke bærer hijab syar'i eller islamisk. Hijab er ikke bare et dæksel, men dækker hele kroppen og hele kroppen, ikke kropsform og smykker show.

Anden. Mange unge mennesker, studerende, der sidder rundt med Fatayat (coed). Usandsynligt, at den unge far, bror eller ægtemand. Hvis der er noget, mindst én ud af hundrede, mens resten er, hvad de gør i denne islamiske universitet?!

Tredje. Vi er nu i Guds hus, dhikr af Allah søge viden om Gud. Jeg kommer langvejs fra, gennem det Indiske Ocean, mens vores brødre der, som skødesløst siddende på vejene, der er på stigen, der er på siden, der er rundt om hjørnet, og et hjørne her, hvorfor ikke samle her i Guds hus, lytte til og følge Science Council, i overensstemmelse med bøn: "Herre, tilføjer videnskab for mig"?

Jeg håber, at kollegiet af Sunan Ampel denne, forhåbentlig på min forestående besøg, kan fænomenet med "amazing" blive elimineret eller minimeret så meget som muligt.

والعصر (1) إن الإنسان لفي خسر إلا الذين ءامنوا وعملوا الصالحات وتواصوا بالحق وتواصوا بالصبر

Af hensyn til tid. Se, manden virkelig er i underskud, undtagen dem, der tror og gør gode gerninger og adlyde sandheden, så råd råd og vejledning til at rådgive den ære af tålmodighed. [Al Asr: 1-3].

[Kopieret fra As-Sunnah magasin VIII/1426H/2005 11/Tahun Edition. Fonden Udgivet Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondanrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tlf. 0271-761016]
Mellem Ijtihad og dogmatiskVed
Azhar præst Robani


Allerede forstår vi, i religion, er vi forpligtet til at følge hvad Allah har åbenbaret til Hans Sendebud. At alt er perfekt formidles, og forklarede til vores profet. Der er meget lidt tilbage. Gøre det obligatorisk for os at adlyde Allah og Hans Sendebud, og sætte noget i tvisten til begge. Og vi skal vende sig bort fra, hvad Allahs Bog og Sunnah menyelisihi Hans Sendebud, selv om det kom fra en mujtahid imam.

I tilfælde af religion, er der spørgsmålet om religion er oprettet ved lov, at qath'i tekster, både tsubut og dalalahnya, blev der ijma etableret med 'ulama, og der er sat med tekster, der ikke er i tsubut eller dalalahnya qath'i, eller ingen tekster i sagen, og de lærde i anden mening.

På det første spørgsmål, og det andet problem, er problemet let. Alle mennesker skal acceptere og følge den, og bør ikke være menyelisihinya, om han er en præst eller en lægmand.

Hvad hvis der ikke er nogen tekster i et problem, og de lærde er uenige? Hvad skal jeg gøre en? Har han omhu for at bestemme det retlige spørgsmål, eller ijtihad bertaklid til andre? For at forstå dette problem, har vi vedtaget følgende beskrivelse af ijtihad og taqlid, således at en muslim kunne sætte sig selv i relation til juridiske spørgsmål står overfor. Skulle en eller bertaklid diligence til en bestemt mening? Papiret er skrevet baseret på bogen Syarhul Ilmil Min Usul Usul, Shaykh Muhammad bin Salih Al Uthaymeen, og Durrat Al Bahiyyah Fi Annonce Al Madzabiyyah taqlid, Shakir Muhammad aske Sharif. Forhåbentlig bermafaat.

Ijtihad
Ijtihad forstand, i henhold til betydningen af ​​leksikalske midler til at bruge alle de kompetencer til at producere en stor sag. Med hensyn til begrebet, er ijtihad, at afsætte alle evnen til at kende loven syar'i. Som en person, som bruger al sin evne til at kende loven syar'i, kaldet mujtahid.

Således er en person, der tager en bog, se på abort, og straffe loven ifølge bogen, så han kan ikke siges at være en mujtahid, for han kun fulgte forfatteren af ​​bogen. Som for dem, der meruju 'til de bøger og studere det sammen lærde at formulere loven i en sag med så stor succes indgået en særlig lov, så denne person kaldes en mujtahid, at have afgivet alle evnen til at regne det ud.

Betingelser for omhu
A. Kende argumenter Syar'i Påkrævet I omhu.
Hvis en omhu i sagen shari'ah-love (love), så skal han kende vers og hadith af loven. Mens vers og hadith vedrørende spørgsmålet om tro, ikke nødvendigvis er ukendt, fordi det ikke er relateret til ijtihad.

2. Kendskab til de ting i forbindelse med Keshahihan Hadith og ulemper.
Hvis nogen ikke kender de ting der vedrører hadith keshahihan og svagheder, så er han ikke en mujtahid. Derfor kunne det være, han fastsætter loven baseret på hadith Da'eef at afvise autentiske hadith. Derfor skal en mujtahid have en videnskab af hadith og rijalnya.

3. Kendskab Nasikh Og mansukh og sag - sag allerede aftalte Ulama.
En mujtahid skal kende nasikh og mansukh. Fordi, hvis ikke, så nogle gange han straffe baseret på et vers eller en hadith, der har været dimansukh. Men allerede forstået, som har dimansukh hadith bør ikke anvendes til bestemmelse af loven, fordi indholdet af loven er blevet fjernet.

Ligeledes bør de problemer, der skal være konsensus blandt lærde, en mujtahid, ved ikke at straffe det med noget, der overtræder ijma '. Derfor nogle forskere Muhaqqiq, hvis de udtrykker en mening, og endnu ikke klar over den opfattelse, at menyelisihinya, de hænger med lovlig etablering ", når der ikke er enighed". Ligesom Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah, en lærd i kategorien af ​​de mest omfattende beherskelse af den fejl, nogle gange siger han "denne udtalelse er korrekt, hvis der er lærde, der siger det". Det er, hvis der ikke er nogen til at sige, er ordet afvist, fordi menyelisihi ijma '.

4. Kend indholdet af de argumenter, der førte til forskellen i loven.
En mujtahid skal kende stoffet gemt i de argumenter, som resulterede i en berbedabeda lov, såsom takhshish (specialisering), taqyid (restriktioner), og andre. Fordi, hvis han er blind for det, så det kan straffe den generelle betydning af indholdet af forslaget, men der er andre argumenter, der adskiller det eller limet til absoluthed af udsagnet, mens der er andre argumenter, mentaqyidkannya.

For eksempel læse en Hadith "I de afgrøder, der er vandet med regnvand 10. Zakat." [Sahih berettet af Bukhari nej. 1412]

Indeni er der to generalizability af denne hadith. Nemlig generelle i størrelse, og den generelle betydning af sin slags. Størrelse, herunder størrelse og en masse mindre. Og sin slags, der dækker enhver art, der vandes med regnvand. Så han holdt hadith og sagde: "Zakat skal fjernes fra den afgrøde, der kom ud af jorden af ​​nogen art, og med hvad foranstaltning". Dette er forkert, fordi han bør kende de juridiske spørgsmål i forbindelse med den form, der er indeholdt i sætningen takhshish anden. Sandheden, den generelle betydning af disse to ditakhshish af de ord, profeten "Ingen (passiver) sadaqah (velgørenhed) med et udbytte på mindre end fem wasaq". (Sahih Bukhari berettet af noget. 1541 og muslimske no. 1541) Det er således ikke obligatorisk zakat, medmindre afgrøden kan måles ved wasaq (et mål), af den type mad, og dens størrelse har nået fem wasaq.

5. Kendskab dalalah Lafazh-Lafazh (Tip Character Word) I arabisk og Usul Fiqh.
En mujtahid skal kende dalalah lafazh-lafazh, såsom »AMM, typisk, Mutlaq, muqayyad, mujmal, mubayyan og andre. Således kan han straffe i overensstemmelse med dalalah-dalalah. Nogen, hvis ikke vide, hvad der blev kaldt »AMM - for eksempel, så han vidste ikke, at dette betyder lafazh generel eller speciel, så det kan ikke være lovligt beristimbat korrekt. Fordi det kan være, er generelt ikke betragtes lafazh generelt, og han vidste det ikke. Dette er også den anden lafazhlafazh dalalah.

6. Har evnen til at Beristimbat lov Gennem Evidence-bevis.
I det væsentlige er dette krav output (frugten) af de foregående betingelser. Nogle gange kan en person har de ovennævnte krav, men kan faktisk ikke bertaklid beristimbat og til andre. Han fastholder den opfattelse, at sagt en anden. Så en mujtahid, skal have mulighed for at beristimbat (drage konklusioner) lov hans argumenter.

Kan diligence KAPITEL I ET ELLER bare ét problem?
Ijtihad er klassificeret. Det er, kan man udføre ijtihad i visse sub diskussion i et kapitel eller det specifikke problem med masalahmasalah videnskab, men han sagde ikke mujtahid ud over kapitlet eller problemet.

For eksempel vil en til at undersøge spørgsmålet om at gnide to sko, og han henviser til de citater af lærde og de argumenter, så indtil jeg kan bekræfte, at rajih mening og afviste udtalelse om at svage. Så denne person kan siges mujtahid, men i dette kapitel kun, ikke i de øvrige kapitler.

HVAD GØR mujtahid?
En muqallid ikke gider. Nok for hende at bede en anden eller tage en bog, og derefter straffe med loven han er i det. Men en mujtahid skal afsætte hele hans evne til at kende sandheden. Hvis han havde brugt alle sine evner og forelægge argumenter og perkataanperkatan forskere, og sandheden synes klart for ham, er det obligatorisk for ham at straffe loven, så han fik en belønning. [Sahih Bukhari berettet af noget. 6919 og muslimske no. 1716]

Denne hadith tydeligt forklarer, hvis en mujtahid galt i ijtihad, så han fik en belønning, for optimal og bersungguhsungguh at kende sandheden, men ikke mandapatkan taufik til sandheden, så han kæmpede for at få en belønning.

Mens den fordel i at holde sandheden, da han ikke få det, fordi resultaterne ikke stemmer overens med sandheden ijtihadnya. Som om hendes flid og ijtihadnya resultatet er sandt, så får han to belønninger. Den første belønning, fordi kampen i ijtihad og søge argumenter. Mens den anden belønning, fordi mencocoki sandhed, hvilket betyder, at afsløre sandheden.

Hvis en mujtahid blev ijtihad, og gennemgå de argumenter og de citater af lærde, men sandheden er ikke tydelig for ham, så han må tawaquf (tager ikke stilling) og ikke straffe ijtihad. Under disse omstændigheder, tillod han bertaklid tvunget (nød). Gud sagde, hvilket betyder: Så beder I til folket af viden, hvis du ikke kender. [Al anbīya ': 7].

Imitation
Forståelse De lærde næsten enstemmig definerer efterligning. Det er, at acceptere andres ord uden argument. Baseret på denne forståelse, folk, der tager de ord, som folk uden grundlæggende bevis, da han muqallid. Mens mennesker, der tager andres ord med den grundlæggende bevis, er det ikke muqallid.

Så beviset er forskellig fra en person til en anden. For en mujtahid eller en person, der ikke har nået det niveau af ijtihad, men han kunne forstå de argumenter og mentarjih den rigtige vej, gå så mod ham er et særligt argument, og han må ikke acceptere ord på den person, bortset fra de specifikke argumenter, der begrunder det. Med hensyn til lægmand ikke kan forstå de betydninger af tekster (sætningen), må beviset for ham er det generelle forslag, der er tilbage til Ahl-ul-ilmi der styrer Bogen og Sunnah.

Men der er nogle forskere, der definerer imitation i en anden forstand. Det er, at acceptere de ord af mennesker, og du ikke ved, hvor personen siger (tager det). Så folk, der tager andres ord uden at kende de konkrete argumenter, der begrunder det, der kaldes muqallid, men han tog det af den almindelige sætning bevis.

Hvis det der menes med tanken om, at det er en skandaløs efterligning, så den forstand er ikke sandt, fordi uden at kende de konkrete argumenter, der viser disse ord er ikke dadelværdigt. Men hvis det betød, at der findes to former for efterligning, der er. Hvis han er korrekt i ijtihad, så han får to belønninger. Og hvis han er galt i ijtihad, så han fik en belønning, og fejl er tilgivet. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, betyder: Hvis en dommer og straffe flid og er sandt, så får han to belønninger, og hvis han derefter straffe flid og forkert, forkasteligt som imitation af den første betydning, og en god karakter som i den forstand, at sekund, definitionen er acceptabel.

Hertil kommer, at nogle forskere, der definerer imitation i den første forstand kalder imitation i den anden slags. Selvom bedre form for efterligning er givet sin egen betegnelse, der adskiller den fra en upåklagelig efterligning, så det ikke sker i en blandet brug af udtrykket.

Der er også en permanent bebrejde dogmatiske præster i almindelighed, og gav navnet på den anden type med et andet navn.

Abu Abdullah bin Al-Basri Khuwaiz Mandad Al Maliki sagde i at forklare det: "Hver af jer følge hans ord uden obligatorisk for dig at følge ham, på grund af et argument, det betyder, at du bertaklid ham. Gud er ikke dogmatisk i det religiøse højre. Og alle, der postulerer mewajibkanmu at modtage hans ord, det betyder, at du berittiba 'til ham. Ittiba 'i den sande religion, og efterligning er forbudt.

I dette tilfælde Syaukani Aske sagde: "... Spørgsmålet er ikke lide, at de nævnte, fordi der stadig er et mellemled mellem ijtihad og taqlid, nemlig bertanyanya den uvidende til" Alim (viden) om de religiøse spørgsmål, det står over for, snarere end blot mening og ijtihad-eye ".

Mens Ibn Hazm bertanyanya uvidende at kalde folk 'Alim med navnet ijtihad. Han sagde: "Og ijtihadnya lægmand, (at), når han spurgte folket 'Alim urusanurusan om hans religion".

Når nogen BERTAKLID?
Efterligning kan udføres af en person på grund af en af ​​to forhold.

Første. Almindelige mennesker, der ikke kan kender loven af ​​ham selv. Så skal han bertaklid ved at spørge lærde. For Gud sagde, hvilket betyder: Så beder I til folket af viden, hvis du ikke kender. [Al anbīya ': 7]

Læg folk som dette anbefales det at vælge den mere mainstream videnskabelige og kewara'annya. Hvis han troede, der var to personer i samme inden for videnskab og kewara'annya, så han skal vælge mellem de to.

For eksempel er der en lægmand at lytte til et fromt at sige "det må dizakati smykker". Så hørte hun var der en mere fromme at sige "nej smykker zakat". Her er han konfronteret med to udtalelser. Så kan han vælge en af ​​dem, men bør bertaklid tættere på sandheden, fordi hans videnskabelige og kewara `.

Anden. En mujtahid står over for spørgsmål, der skal besvares, men han havde ikke en afdragsfri periode for diligence. Han er heller ikke muligt at referere bøgerne, undersøge de argumenter eller citater af lærde, så han skulle bertaklid.

Shaykh Uthaymeen eksempel, hvis han ikke er i stand til at kende lovgivningen i et problem, og det var trættende. Så normalt han bertaklid til Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah. Ifølge Shaykh Uthaymeen, er de ord Shaykh al-Islam tættere på sandheden af ​​andre forskere. Men i dette tilfælde, betyder ikke, ikke bertaklid til andre, fordi rajih mening er, hvis der er to "Alim, hvoraf den ene er vigtigere end de andre, er det ikke nødvendigvis bertaklid til et mere mainstream, men kan også bertaklid til det niveau under det.

Former for efterligning
A. Generel efterligning.
Der klæber til visse skoler, take-rukhshah rukhshah og azimahazimahnya i alle religiøse spørgsmål. F.eks. Nogen bermadzhab Hambali Han levet op til disse skoler og take rukhshah rukhshah og azimah-azimahnya. Azimah er problemer, der kræves eller forbudt. Og rukhshah er udover problemet.

For eksempel sagde han: "Jeg er en Hanbali (tilhænger af Hanbali skolerne), og jeg vil følge Hanbali madhhab i alle ting". Da blev også gjort af folk bermadzhab Hanafi, Shafi'i, Maliki, eller andet. Det er det, der kaldes en generel efterligning. Det er en bertaklid for skoler, tager-rukhshah rukhshah og azimah-azimahnya, og ikke se på andre skoler i islam eller profetens talemåder.

Dogmatiske om det, de lærde er uenige. Blandt de lærde der, der ønsker det, fordi døren til ijtihad er blevet lukket for mutaakhirin. Det er udtalelse fra meget forfængelighed, fordi det kræver, at de betydninger af Bog og Sunnah er blevet låst. Selvom Koranen og Sunnah er vejledning og forklaring for folk fra terutusnya Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam indtil ankomsten af ​​Dommedag. Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde, at sige: Det er noget, overlader jeg til jer, at hvis du holder med det, så vil du ikke være forkert efter mig, Allahs Bog [Sahih berettet af Muslim, no. 1218]

Og blandt dem er der mengharamkannya, da stikning absolut at følge (ittiba) til andre end Allah. Som det blev anført af Ibn Taymiyyah: "Sandelig, i udtalelsen, at obligatorisk, men der er lydighed mod profeten i alle de påbud og forbud. Det menyelisihi 'ijma. Og får lov det samme ".

2. Special dogmatisk.
Det tager et bestemt ord i et bestemt emne. Shaykh Uthaymeen forklarede om denne specifikke imitation af sig selv eksemplificerer. Han fortalte Imam Ahmad bertaklid i disse problemstillinger er ikke klare ham. Antag der er et problem, og tiden er smal, så han kan ikke undersøge spørgsmålet med deres argumenter, så han besluttede at bertaklid at Imam Ahmad i denne sag specifikt.

Denne særlige efterligning er tilladt, hvis en person ikke er i stand til at kende sandheden med omhu, enten fordi det er virkelig ikke i stand til, eller kunne, men meget svært at gøre.

LUKNING
Eksponering af denne beskrivelse, kan vi ved, er dette tilfældet itjihad der har konsekvenser. Ikke bare nogen kan udføre ijtihad, på grund af flid, skal en person have kendskab til og beherske en række af tilhængere. Tilsvarende for en lærd, der har evnen, men hvornår har diligence og undersøge de argumenter og de ord af lærde, men sandheden er ikke tydelig for ham, så han må tawaquf (tager ikke stilling) og ikke straffe ijtihad. Under disse omstændigheder, tillod han bertaklid tvunget (nød). Desuden med os som lægfolk, eller folk der bare studeret spørgsmålet larmen, ville ikke have kapacitet til ijtihad.

Med hensyn til efterligning, opdelt bliver i to typer, den uværdige og forkasteligt. Imitation er prisværdigt, at tage andres ord med beviser. Prisværdige imitation har også et andet navn, nemlig: ittiba ', su'alul' Alim (lærd spurgt), og ijtihad lægmand. Den imitation er foragteligt, er at tage andres ord uden bevis. Bestemt i den omhu, eller bertaklid, bør man afveje baseret på Koranen, Sunnah og Ijma n '.

Maraji ':
- Syarhul Ilmil Min Usul Usul, Shaykh Muhammad bin Salih Al Uthaymeen, Publisher Al Mktabah På Taufiqiyah, Al Qahirah - Egypten.
- Ad Durrat Al Bahiyyah Fi På Al Madzhabiyyah taqlid, Shakir Muhammad aske Sharif, CET. Jeg th 1408 H

[Kopieret fra As-Sunnah magasin X/1427H/2006M 03/Tahun Edition. Fonden Udgivet Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondanrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tlf. 0271-761016]


Holdningen af ​​islam mod slaveri


Ved
Sheikh Abdullah og Sheikh Ali Bassam Abu Bakr al-Jazairi


Shaykh Salih Bin Abdullah Bin Abdurrahman Ali Bassam sagde i bogen Taisir 'Allam juz 2 sider 567-571: Nogle barske fjende af islam fordømte legaliserede slaveri i den islamiske Shari'ah, som efter deres opfattelse omfattede barbariske handlinger. Derfor ønsker jeg at forklare problemet for slaveri i lyset af islam og lære andre, og jeg vil kort forklare den islamiske holdning til slaveri.

Faktisk, når slaveriet havde spredt sig til alle hjørner af verden / jorden, ikke kun i den islamiske æra. Romerne, perserne, babylonerne og grækerne, anerkender alle slaveri. Og lederne af Grækenland, som Platon og Aristoteles var kun tavshed denne handling. Faktisk har de mange grunde til at slavebinde en person som en krig fange, kidnapning, eller som en tyv. Ikke kun det, de også sælger børn i deres pårørende i slaveri, selv nogle af dem anser landmændene som en slave.

De er hånlig af slaverne, så slaver blev hyret til at håndtere det beskidte arbejde og tunge. Og det er grunden til Aristoteles betragtes slaverne ikke evigt liv i det hinsides, de er enten i himlen eller i helvede, så slaverne er ikke forskellige fra dyr. Farao slaver Israels Børn var den mest grusomme behandling, så bjørnen han dræbte drengen og lade israelitterne levede deres døtre. Europæerne opdagede Amerika, selv når de giver den værste holdning til de indfødte. Det er slaveri, fordi indflydelse og form i tillæg til islams lære. Det eksempel har vi lidt nyt at sige, af de mange mærker af den grusomme behandling af slaver.

Lad os betragte islamiske synspunkter om slaveri.

A. Fordi Islam Smal-Slavery Årsag.
Islam siger, at alle mennesker er frie og kan ikke være slaver undtagen én eneste grund, at hedningerne, der blev en fange i slaget. Og Kommandør af krigen har pligt til at give en ordentlig behandling af tilbageholdte, kan bruges som slaver, krævede en løsesum eller løslade dem uden løsepenge. Det hele valgt at holde for øje almenvellet.

Dette er den eneste årsag til slaveri i Islam er baseret på forslaget om, at naqli saheeh henhold til saheeh aqli proposition. Fordi faktisk er folk der stod i Aqeedah og måde missionerende, at binde og begrænse frihed og ønsker at kæmpe lige så svaret var, at han skulle blive anholdt og taget som slaver for at udvide missionerende måde.

Dette er den eneste årsag til slaveri i islam, ikke af menneskelig nød, eller sælge frie mennesker og slaver dem som andre folkeslag.

2. Som reaktion på den islamiske slave med blid og kærlig.
Fordi det truer islam og advarede folk, der giver for stor vægt på de slaver, som de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

اتقوا الله و ما ملكت أيمانكم

"Bertaqwalah dig til Gud og se de slaver har du" [1]

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

للمملوك طعامه وكسوته ولا يكلف من العمل ما لا يطيق

Slave har ret til at spise / side parabol og basisfødevarer, og bør ikke bebyrdes med det arbejde, er uden for hans evne. [2]

Islam selv løfter dem op fra rene slaver til deres mestre som en bror til ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

إن إخوانكم خولكم جعلهم الله تحت أيديكم فمن كان أخوه تحت يده فليطعمه مما يأكل وليلبسه مما يلبس ولا تكلفوهم ما يغلبهم فإن كلفتموهم ما يغلبهم فأعينوهم

"De (slaverne) er brødre og Guds tjenere gjort dig, at i henhold til reglen, så enhver person, der har en bror, som er under hans kontrol, skal han give til sin bror, som han spiste mad, tøj, som han udtrykker det. Og ikke bebyrde dem med deres belastende arbejde. Hvis du bebyrde dem med hårdt arbejde, så du kan hjælpe dem. [3]

Islam er ikke kun ophøje dem i den holdning problem, der skal gives, men også i at tale med dem, så de ikke føler sig underlegen, fordi Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde.

ولا يقل أحدكم عبدي و أمتي وليقل فتاي وفتاتي

Lad ikke nogen af ​​jer siger: O tjener min søn, O pige, ville hellere sige: O tjener bror, min søster tjenestepige. [4]

Ikke kun det, er islam ikke engang gøre Nasab eller organ / organer som standard i verden og herlighed i det hinsidige, men den dygtighed, og standarden maknawilah menneskets herlighed.

إن أكرمكم عند الله أتقاكم

Sandelig, den ædleste blandt jer Allahs øjne er de mest fromme. [Al-Hujurat: 13]

Derfor, bevæbnet med viden og færdigheder, kunne nogle af de tidligere slaver matcher placeringen af ​​sin herre, enten ved at være penglima soldater, præster, dommere eller positioner af de andre store. Det er alt sammen på grund af deres evne, som er en kilde til herlighed.

Desuden løfter dem op, også Shari'ah overvåget frigivelse og være opmærksom på hvordan man kan fremme det, og løftet om frelse fra helvede til himlen og held og lykke med at befri en slave. Da hadithen berettet af Imam Bukhari og Muslim:

من أعتق رقبة مؤمنة أعتق الهأ بكل عضو منه عضوا من النار حتى يعتق فرجه بفرجه

Hvem frigør en muslimsk slave Allah vil frigøre nogen af ​​sine lemmer med benet, fordi slaven, så hans penis med hans pik. [5]

Det er nok dyd at frigøre slaver, og over shohih hadith berettet af Tirmidhi, som diriwayat af Abu Umamah og andre kammerater.

أيما امرئ مسلم أعتق امرأ مسلما كان فكاكه من النار

Hvem frigør en muslim er en muslim slave, da den strafbare handling vil være en frafaldelse af helvede selv. [6]

Hadith og atsar presser på for en masse af frigivne slaver, og ingen god gerning er større end frigivelsen af ​​en muslim fra slaveri. På grund af den uafhængighed, han afsluttede den grad af menneskeheden, som han havde engang plejede at være status af sådanne dyr.

Så Islam har en vis frihed til en slave, enten tvunget eller gratis gratis er valgfrit. Fri bane er tvunget.

A. Han, der gør ondt i kroppen, han eller hun skal befri sine slaver var hans slaver. Som i en hadith, der fortæller historien om en slave mester, som skar hans næse, sagde dengang profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam til slave.

اذهب فأنت حر فقال يا رسول الهن فمولى من أنا? قال: مولى الله و رسوله

Få dig som du nu en fri mand, slaven sagde: "O Allahs Sendebud er min Maula (slaver) hvem", svarede han: "Maula Allah og Hans Budbringer. [7]

2. En slave ejet af flere personer, og derefter frigive en del en af ​​ejerne, ejerne af de allierede måtte blive befriet med magt. Som i en hadith berettet af Imam Bukhari.

من أعتق شركا له في مملوك وجب عليه أن يعتق كله

Hvem befrier sin andel af en slave, skal han slippe det hele. [8]

I dette tilfælde bør der være detaljer, der kræver separat diskussion.

3. Enhver, der har en slave, der stadig var nær slægtning (mahram) vil være obligatorisk for ejere at blive tvunget til at frigive. Baseret på hadith:

من ملك ذا رحم محرم فهو حر

Enhver, der har en slave der tilhører hans familie selv mahromnya slave fri. [9]

Det er de omstændigheder er tvunget til at fjerne den faste ejendom til sin slave mester. Årsagerne til denne tvungne grund af den fortrolige syari'atkan syar'iyah og specielle effekter, således at Shari'ah ikke gøre det til et valg, eller fordi årsagen kan blive henvist / annulleres.

Udover at presse på for at befri slaver, også sharia gøre frigivelse af slaver som det første kafarah for overlevende fra synder, befrielse af slaver som det første alternativ til samleje i løbet af måneden kafarah Ramadlan, zhihar (en mand fortæller sin kone, at hans ryg ligesom bagsiden af ​​sin mor, nemlig mand ikke ønskede samleje med sin kone-rød) og mord ved et uheld.

Herlighed islam, storhed og RETFÆRDIGHED.
Efter ovenstående beskrivelse, hvordan kunne de folk vestlige eller vestliggjorte mennesker, der fordømmer den holdning Islam mod problemet med slaveri. Da de åbnede munden på vid gab råbte frihed og menneskerettigheder, mens de som slaver og ydmyge folk fra mange nationer. De slavebinde andre nationer midt i nationen selv, beslaglægge ejendom og jord at retfærdiggøre besættelsen. De løftede hovedet for at råbe menneskerettigheder, samtidig med at deres eget samfund gruppe i det land, de er lavere end i den måde at knytte med slaver.

Hvor er retfærdigheden af ​​islam i forhold til de holdninger amerikanerne mod negeren med forbuddet mod skolen, kontoret eller arbejde som tjenestemænd. Som om de troede, at negeren det samme som dyr.

Og hvor er "Ihsan" islamiske manerer og smag sammenlignet med vestlige mennesker foranstaltninger til fanger, der stadig er derinde i mørket fængsel, og naturområder, der ikke er kendte (i eksil)

Hvor Isam land kærlig hengivenhed, der giver retfærdighed til hele befolkningen i de forskellige typer af sociale lag, religioner og racer som en nation i de rettigheder og pligter, når der sammenlignes med disse kriminelle handlinger mod mennesker fransk uafhængighed i Algeriet (Algeriet tidligere koloniserede Frankrig), midt i deres eget land og midt i deres egen nation. Faktum er klart, at de beskyldninger er falske anklager de kumandangkan / forfængelighed.

Efter denne erklæring kom ikke for reformister og fred elskere til at åbne deres øjne, og derefter vende tilbage til islams lære med stor refleksion og bevidsthed, så de bliver opmærksomme på menneskelig lykke i islams lære, både for nutiden eller fremtiden.

YDERLIGERE
Shaykh Ibn 'Uthaymeen sagde i Sharh rahimahullah al-Aqeedah al Washithiyah juz 1 ting takhrij 229-230 Sa'ad bin Fawwaz al Shomil CET. II Dar Ibn Jauzi: "Her må vi minde nogle mennesker handling, der erstatter (sigt) fairness til ligningen. Dette er en fejl, kan retfærdigheden ikke kan siges at være lige, fordi ordet lighed tider kræver ligheden mellem to ting, der bør skelnes.

På grund af denne illoyale opkald (et opkald til ligningen) de siger: "Hvad er forskellen mellem mænd til kvinder? Samakanlah mænd med kvinder ". I det omfang, at kommunisterne siger: "Hvad er forskellen mellem regeringen og folket, er det umuligt at kontrollere en anden person, selv om den forælder med barnet, kan forældre ikke har myndighed over barnet", og så videre!

Men hvis vi siger "retfærdighed", der giver mening til retten for enhver person, der har denne ret, sikkert faren er væk (fra udtrykket ligningen) og (punktum) vil blive offentliggjort overlevede betydningen af ​​forfængelighed. Fordi det for evigt, er ikke i Koranen vers, der lyder: "Sandelig, Allah befalede ligningen". Men der er:

إن الله يأمر بالعدل

Sandelig, Allah kommandoer retfærdighed. [An-Nahl: 90]

وإذا حكمتم بين الناس أن تحكموا بالعدل

Og hvis du straffe folk, hukumilah retfærdigt. [An-Nisa ': 58]

Så folk der siger "islam er en religion ligestilling" har været forkert, men sandheden er, at "islam er en religion retfærdighed", som betyder: at sidestille den samme sag, og adskille de forskellige sager. Hvis han mente med ligningen ovenfor er betydningen af ​​retfærdighed, men han brugte den betegnelse i almindelig, da den pågældende person er forkert i at vælge de ord / begreber, selv om den påtænkte korrekt.

Fordi størstedelen af ​​vers i Koranen negerer ligningen som:

قل هل يستوي الذين يعلمون والذين لا يعلمون

Sig: "Er der nogen der kender de samme mennesker ikke kender? [Az-Zumar: 9]

هل يستوي الأعمى والبصير أم هل تستوي الظلمات والنور

Er der mennesker, der er blinde, og se lige? eller mørke-en mørke lig lys? [Ar-Ra'd: 16]

لا يستوي منكم من أنفق من قبل الفتح وقاتل أولائك أعظم درجة من الذين أنفقوا من بعد وقاتلوا

Berinfaq ikke den samme person, før sejren og kæmpede (Fathu Mekka), deres større grad end hos mennesker, der berinfaq og kæmpede sejr efter sejr (Fathu Mekka). [Al-Hadid: 10]

لا يستوي القاعدون من المؤمنين غير أولى الضرر والمجاهدون في سبيل الله

Det er ikke det samme mellem de troende, der sidder (ikke engagere sig i krig), der ikke har udzur med dem, der stræber i vejen for Allah. [An-Nisa: 95]

Og altid er der ingen enkelt ord i Koranen, der instruerer ligningen, har der været et vers, der kommandoer retfærdighed, og retfærdighed er mere acceptabelt at ordet sjæl.

Jeg blev mindet om dette, så vi ikke taler som papegøjer snak, fordi nogle mennesker efterligne, hvad andre siger uden refleksion, uden tanke for, hvad der var i det, der gør det, og hvad der menes med ordet i henhold til en person, der gør det.

Shaykh Abu Bakr al-Jazairy sagde de muslimske Minhajul vilkår. 459: "Hvis nogen skulle spørge: Hvorfor Islam ikke kræver frigørelse af slaver, således at en muslim har intet andet alternativ i denne sag?

Svar: Ja Islam kom, da slaveriet var blevet spredt overalt, fordi det ikke er passende for en retfærdig islamisk lov, som holder liv, ejendom og ære et menneske til at tvinge folk til at disponere over deres ejendom på en gang. Samt mange slaver, som ikke fortjener at blive befriet, som små børn, kvinder og nogle mænd, der ikke har været i stand til at tage vare på sig selv på grund af deres manglende evne til at arbejde og på grund af deres uvidenhed om hvordan man laver en levende. Så (bedre) boede de med en muslim mester, som gav dem mad, der spises som hans mester, gav dem klæder som sin herre, og ikke bebyrde dem ude af stand til at arbejde de gør. Disse er alle de mange tusinde grader bedre end at leve i frihed, langt fra hjemmet, der giver dem kærlighed og gode gerninger væk fra dem og derefter til et sted som helvede jahim elendigt ".

KONKLUSION
Konkludere ud fra ovenstående forklaring, oversætteren af ​​følgende:
A. Slaveri er stadig anerkendt af islam.
2. Krav om et menneske at blive gjort til slaver, er: (a) vantro (ikke muslimer) (b) være en fange af muslimerne (c) der afholdes på grund af krig (d) muslimske krigsherre ikke et alternativ til den person.
3. Islam vurdere en slave som en bror til sin herre.
4. På den anden side, er islam en slave søger frihed i en eller anden måde, enten ved magt eller frivilligt, eller som kafarah (kin) synd.

(Oversat og kommenteret fods: Aris Munandar bin al-Ahmadi S. Lamfunji)

Liste over Referencer / Maraji ':
• Taisir 'Allam, Sheikh Abdullah bin Abdurrahman Ali Bassam, Juz II, og darus Salam Faiha Darul CET. I i 1414 H
• Minhajul muslim, Sheikh Abu Bakr al-Jazairi, Darul Fikr, CET. Jeg i 1995 AD
• At-wat-Tarheeb Targhib, al-Imam al-Mundziri, Darul Fikr, 1993, M.
• Bahjatun Nazhirin, Salim Sheikh Abu Usama al-Hilali, Dar Ibn Jauzi, CET. I i 1415 H.
• Fathul bog Sharh Tawhid Majid, Shaikh Ali bin Sinan Takhrij, Darul Fikr, i 1412 H
• Fathul Baari, Ibn Hajar al-Ashqalani, Maktabah som-Salafi al.
• Ghoits alMakdud takhrij Muntaqo ibnil Jaruud, Abu Ishaq al-Huwaini, Darul bog al-Arabi, CET. II i 1414 H.
• Irwa'ul Ghalil, Sheikh al-Albani Nashiruddin, Maktabah al-Islami, CET. Jeg året 1408 H.
• Sahih Jami 'al-Shagir, Sheikh al-Albani Nashiruddin, Maktabah al-Islami.
• Da'eef Sunan Abu Dawud, Sheikh al-Albani Nashiruddin, Maktabah al-Islami, CET. Jeg året 1412 H.
• Da'eef Sunan Ibn Mâjah, Sheikh al-Albani Nashiruddin, Maktabah al-Islami, CET. Jeg året 1408 H.
• Sunan Ibn Maajah, Toha Søn Semarang.
• Tuhfatul Awadzi, Sheikh al-Mubarakfury, Daarul Fikri, th. 1415 H
• da'eef Sunan Tirmidhi, Sheikh al-Albani Nashiruddin, Maktabah al-Islami, CET. Jeg året 1411 H.

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah Foundation Udgivet 03/Tahun V/1421H/2001M Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi km. 8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 08121533647, 08157579296]
_______
Fodnote
[1]. Jeg finder ikke lafazh hadith som dem præsenteret ovenfor, lafazh jeg fandt, var følgende:

إتقواالله فيما ماملكت أيمانكم (صحيح) صحيح الجامع رقم والإرواء 106 2178. إتقواالله في الصلاة و ماملكت أيمانكم (صحيح) رواه الخطيب البغدادى عن أم سلمة. صحيح الجامع رقم و الصحيحة رقم 105: 868

[2 I Sahih Muslim, finder jeg ikke lafazh som beskrevet ovenfor, som jeg har fundet er som følger:

للمملوك طعامه وكسوته ولا يكلف من العمل إلا ما يطيق (صحيح) رواه مسلم وأحمد والبيهقي] صحيح الجامع رقم 5191 والإرواء وفى رواية 2172: "... فلا يكلف من العمل مالا يطيق" رواه أحمد والبيهقى أنظر تخريجه فى الإرواء 2172

3]. Autentisk, berettet af Bukhari I/16, II/123-124 og IV/125, også til stede i Nr. Adabul simplex. 189, V/93 Muslim, Abu Daud Nej 5158, I/353 Tirmidhi, Ibn Majjah Nej 3690, Baihaqi VIII / 7 og 161 V/158 og Ahmad fra Abu Dharr Allah 'anhu
[4]. Autentisk, berettet af Al-Bukhari bog 'No Itqu. Nr. 2552, og muslim. 2449.
[5]. Autentisk, berettet af Imam Bukhari (se Fathul Bari og Sahih Muslim nr. V/146. 1509
[6]. Imam al-Mundziri sagde: "Dette er berettet af Tirmidhi og han sagde Hasan Sahih Hadith (nr. 1547), også berettet af Ahmad, Abu Daud berettet ovenfor for at formidle den samme Hadith af Ka'b Bin Murrah, og Ibn Mâjah af historien Ka'b bin Murrah eller Murrah bin Ka'b (nr. 2522) Se på-Targhib juz 2 ting. Nej 421-424. 2947. Jeg finder ikke denne hadith i Sunan Abi Daud da'eef bog al-'389-391 Itqu ting, heller ikke jeg kan finde i bogen Majjah da'eef Sunan Ibn al-'Itqu det. 199-201, finder heller ikke jeg finder i da'eef Sunan Tirmizi på Wal Nudzur Abwabun Aiman ​​det. 180-181
[7]. Fortalt af Ahmad Hasan lafadz II/182 og det er lafadz af Ahmad. Også berettet af Abu Daud nr. 4519, Ibn Mâjah Nej 2680, Ahmad II/225. At bibringe den samme ovennævnte lafadz Bayhaqi også berettet af VIII/36
[8]. Fortalt af Bukhari nr. 2503. Se Fathul Baari juz 5 ting. 137 og hele er som følger:

عن ابن عمر رضي الله عنهما عن النبي صلى الله عليه وسلم قال من أعتق شركا له في مملوك وجب عليه أن يعتق كله إن كان له مال قدر ثمنه يقام قيمة عدل ويعطى شركاؤه حصتهم ويخلى سبيل المعتق

Af Ibn Umar 'anhuma, fra profeten sallâ Allâhu' sagde alaihi wa sallam: "Den, der befrier sin andel af en slave, skal han frigive alle ejendom, hvis han havde bare prisen måles ved messen, og givet til de allierede på deres side, og derefter frigivne frigivet.
[9]. Sahih, herunder Sahih hadith isnad dhaiful Matan (sanadnya Da'eef, men dets betydning / indhold autentisk-rød). Lafadz ovenstående hadith berettet af Abu Daud nr. 3949, 1365 Tirmizi, Ahmad V/15 og 20, Ath-Thayalisi nr. 910, ATH-al-Kabir Thobrani juz i nr. 7. 5852, Hakim og Bayhaqi X/289 II/214. Se forklaring i Ghaitsul Makdud kedhaifannya nej. 972. Men dette hadith har et martyrium, der fortælles af Tirmizi som mu'allaq III/289 og dimaushulkan ved Nasa'i i al'Itqu som nævnt i al-Athrof V/451, Ibn Mâjah Nej 2525 og Bayhaqi X/289 og sanad martyr Sheikh Abu Ishaq dishahihkan af al-Huwaini i Gahitsul Makdud nej. 972, Se også Irwa'ul Ghalil juz 6 s.. 169-171 no. 1746. Se også Sahih Sunan Abu Daud Nej 3342 og 3949, nr. Sahih Ibn Maajah. 2046 og 2047 og Miskatul Mashobih (tahqiq Al-Bani) nr. 3393. Denne hadith er også berettet af lafadz af Umar bin Khattab z mauquf men sanadnya da'eef. Se da'eef Sunan Abu Daud no. 850

Læg mennesker: Mellem imitation og Ijtihad
Diskuterer lægmand det ikke er uafhængig af et af de problemer der er forbundet med det problem at efterligne. Eller hvordan man udfører og kiggede på religiøse spørgsmål, der ikke er blevet forstået, så det kræver en henvisning for at finde ud af deres viden.

Fordi der i almindelighed lægmanden det ikke kontrollere de fleste af de problemer. Nogle gange er der for eksplosiv action i form af samtale til argumenter, selv om den fysiske eller anden handling, som kan være præcist at fjerne ham fra reglerne i sharia.

Måske er der en brokker, ikke alle muslimer har samme forpligtelse til at fortælle sandheden til hinanden? Denne erklæring er falsk. Men lad enhver muslim skal forstå mulighederne og positionere sig selv. Enten som lærde, linealer, Qadi, retsforfølgning af videnskab eller som lægfolk (almindelige mennesker)? Derfor, hver har en pligt, pligt og autoritet er forskellige. Og alle gerninger skal være baseret på beviser. Så hvordan gør man nødt til at tage beviser? Især for en lægmand, bertaklid eller baserer videnskaben om 'begrænset' vide?

Her nukilkan af bogen Ad Durratul Bahiyah Fi taqlid Wal Madzhabiyah Min Kalamil Syeikhul Islam Ahmad Abdul Halim ibn Taymiyya, udarbejdet af Muhammed Shakir aske Sharif, så vi, som en lægmand, kan tage en lektion, at gøre med 'Alim, der mestrer videnskab. Kan være nyttige. (Editor)

HVEM ER FORBUDT og tilladt BERTAKLID?
• Som sådan Malik, ash-Shafi'i, Sufyan, Ishak bin Rahaweh og Abu ', Ubaid derefter Imam Ahmad har sagt i forskellige steder, er det ikke tilladt for en "Alim (der kunne postulere) bertaklid til dem .... Og han er forbudt lærde i hans elever som Abu Dawud, Uthman ibn Sa'id, Ibrahim Al harbi, Abu Bakr Al Atsram, Abu Zur'ah, Abu Hatim som Sajastani, muslimer og andre, "(forbud mod) bertaklid til nogen, selv i blandt lærde. "Og han sagde:" Hold du kilden til Koranen og Sunnah. "

• Med hensyn til en person, der er i stand til ijtihad, bertaklid hvis tilladt? På dette punkt er der en fejl. Den korrekte holdning er, at hvis du ikke kan bertaklid due diligence takafu '(et udsagn, der har samme grad af styrke), den begrænsede tid for flid, eller uklare argumenter. Så når han ikke kunne, gugurlah pligten (ijtihad), så det er tilladt at bertaklid.

• For mennesker, der ikke er i stand til at kende loven om Allah og Hans Sendebud, får dem til at følge dem, der teolog, og ikke få mere rajih udtalelse fra den pågældende persons mening, blev det rost og belønnet. God karakter og ikke tortureret.

• Når udtalelsen er der mennesker jumhur tillader ijtihad eller taqlid (i almindelighed). De kræver ikke ijtihad for alle, og forbyder efterligning. Ikke kræver efterligning for hver person og forbyde ijtihad. Men i stand til at ijtihad er tilladt for omhu. Og imitation er ikke tilladt at være i stand omhu.

• Ifølge jumhur, for folk der ikke har råd omhu lov taqlid til en 'Alim.

WHO Fatwa holdt ved en lægmand?
• Hvis en muslim er et problem (nazilah), da han bad om fatwa ('Alim) menes at være berfatwa overensstemmelse med den islamiske Shari'ah af Allah og Hans Sendebud fra alle skoler.

• Når de spørgsmål er svært, gør det muligt at finde ud af instruktionerne i Koranen og Sunnah, så må følge det. Hvis det ikke er muligt, på grund af begrænset tid, ude af stand til at søge det, deres argumenter takafu ', efter hans mening, eller enhver anden årsag, så han skulle bertaklid til den person, der godkender af videnskab og religion.

IKKE en overtrædelse begået af PERSON BERTAKLID
• De, der bertaklid, skal det opfylde loven for imitation. Det bør ikke være merajihkan, forskning, bekræfter, og skylden.

Hvis en person SKAL BERTAKLID, for derefter at blive fulgt op af WHO?
• Hvis nogen skulle bertaklid, så bør det bertaklid til den person, der anses for tættere på sandheden.

Følge en bestemt TILLADT skoler HVIS IKKE stand til at forstå Personality "(Religion), ved at tage, medmindre en sådan
Tilladt for en person at følge en bestemt madhhab på grund af manglende evne til at forstå religion, undtagen gennem disse skoler. Men det gælder ikke for en person, der er i stand til at forstå religion uden at gå gennem den måde. Og hver person skal have frygt for Gud efter hans evne. Forsøger at finde ud af kommando af Allah og Hans Sendebud. Så gør kommandoen og lad forbuddet. Wallhu 'natur.

Og den, som ved at følge vejledningen uden en vis sheikh, så ingen grund til at følge en Sheikh (specifik), og er ikke omskåret, selv dimakruhkan (hadet).

Som om det ikke er muligt at tilbede Gud i overensstemmelse med en kommando, bortset fra ved at følge de skoler i en bestemt person, som bor i et miljø med svagt kendskab til instruktion, videnskab og tro, samt dem, der underviser og uddanner ikke ønsker at give videnskab bortset fra at tillægge deres sheikh, eller penisbatan at syeikhnya det vil føje til religion og videnskab, så gjorde han en mere alvorlig fordele for religion. Men generelt er det ikke sker, medmindre overskridelsen skyldes uagtsomhed (ikke undersøgt). For ellers, hvis han ville søge vejledning i overensstemmelse med, hvad man får besked, vil helt sikkert få det.

MEN ikke må yde Defense og Fight PENISBATAN grundlag for at skoler. Hvem gøre det, så han kætterske herunder eksperter
• I Koranen og Sunnah, er der ingen præster blandt pembedakan mujtahidin, hvoraf en med en anden. Malik, Al-Layth ibn Sa'd, Al Auza'i, og ATS Tsauri, er præsterne i hans dag, de fleste af dem gerne bertaklid til bertaklid til den anden. Og der er ingen muslim, der siger: "Sandelig, dette må bertaklid til præsten, og præsten bør ikke være."

• Folk, der tror mere kraftigt (til højre) bertaklid til ash-Shafi'i, må ikke nægte andre mennesker, der tror en stærkere bertaklid til Malik, og dem, der troede mere hensigtsmæssigt at Ahmad bertaklid, må ikke nægte folk, der troede mere hensigtsmæssigt at Ash Syafi bertaklid "Jeg og så videre.

• Enhver, der gør en person til at følge, så han forsvarede og fjendtlig på basis af egnethed og hvorvidt den person, så er det tilhører (i vers, red.).

من الذين فرقوا دينهم وكانوا شيعا. الآية

Dvs. dem, der deler deres religion, og de blev nogle af klasserne. [Ar Rum: 32].

Hvis en person er læring og civiliseret som den måde, de, der tror, ​​ligesom præsterne og føl-Sheikh Sheikh, kan det ikke gøre nogen kammerater eller kammerater til størrelse. Forsvare de mennesker, der godkendte det, og hader folk, der menyelisihinya .... (real) er ikke tilladt for nogen at ringe til sige eller tro, baseret på de ord af hans venner. Bør ikke også kæmpe med det grundlæggende. Men det skal være baseret på kommandoer på Allah og Hans Sendebud, eller nyheder, som en form for lydighed mod Allah og Hans Budbringer.

• Ikke tilladt for alle at fremstille en anden end profeten til at følge de mennesker, han kalder på vejen såvel som kærlighed og hader det. Indgår ingen ord, som andre end Guds ord, de ord Hans Sendebud, og Ijma 'kapløbet om at blive grebet af ummah, forsvare og fjendtlig mod den. Herunder handlinger ahlu kætteri, hvis en person gør eller ord til at opdele folk, forsvare og fjendtlig på basis af ord eller penisbatan til den person.

• Enhver person til en række fanatikere blandt de præster, der ikke fanatiske til den anden, så han er ligesom mennesker, der er fanatisk til en af ​​hans kammerater, uden at fanatiker til andre venner. Som en fanatiker Rafidhi at Ali (men) ikke de øvrige tre kaliffer og de fleste af ledsagerne. Eller Kharijitterne der fordømte Uthman og Ali. Det er de måder ahlu tilhængere af kætteri og de lidenskaber, der er fastsat i Bogen og Sunnah, som folk er foragtelige. De kommer ud af Shari'ah, og den måde, som befalet af Gud til at følge op Messenger. Enhver person, der fanatisk til en af ​​præsterne, så er der et fællesskab med dem. Hverken fanatikere til Malik, Shafi'i, Abu Hanifah, Ahmad, og andre. Fristen for folk, der er fanatisk til en af ​​præsterne er ikke klar over muligheden for præster, der fulgte præster og andre kapaciteter inden for videnskab og religion. Så blev hun dum og dzalim. Selvom Gud regerer så vidende og gøre retfærdighed, forbyder uvidenhed og tyranni.

• Den penisbatan at opdele mellem muslimer, betyder det, at ud af menigheden og enhed. De ledes til split og følg vejen kebid'ahan og Sunnah og ittiba menyelisihi '. Dette er en sag, er forbudt. Synderen skyldig og ud af lydighed mod Allah og Hans Budbringer.

NØD-retten er til menyelisihi ashl (PRINCIPPER) kan ikke gøres ved et konstant, men skal forsøge at eliminere den årsag-MUSABABNYA
Selv om det er muligt at gøre en person, der ikke har ekspertise på grund af nødsituation, når den pågældende person er den bedste blandt dem, men stadig skal stræbe efter at forbedre situationen for at realisere gavn for perfekt til de mennesker, de har svært ved regeringsførelse, uddelegering og andre. Som det er obligatorisk for de fattige at forsøge at afbetale gælden. Selv om det ikke var nødvendigt, undtagen i overensstemmelse med sine evner. Som skal være opmærksom at forberede jihad og køretøjet på det tidspunkt, magt tabt på grund af svaghed. Fordi noget, der supplerer gennemførelsen af ​​forpligtelser, obligatoriske. I modsætning til evnen hos pilgrimsfærd og lignende. Det er ikke obligatorisk dyrkes specielt til sine forpligtelser afhænger af evnen til selv. (Ibn Ramli)

[Kopieret fra magasinet udgave af As-Sunnah Foundation Udgivet 09/Tahun VI/1423H/2002M Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Purwodadi km. 8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tlf. 08121533647, 08157579296]

Defenders Ulama Ulama-Salafi Da'wah lange Indtil nuVed
Sheikh Ali bin Hasan bin Ali bin Abdul Hamid al-Halabi Al Atsari


Sandelig al lovprisning tilhører Allah swt. Vi bad om hjælp, tilgivelse og beskyttelse af den almægtige Gud det onde i os selv og hæslighed - hæslighed vores gerninger. Hvem er styret af Allah swt, så ingen kan vildlede og hvem der er ført på vildspor af Gud, så ingen kan give et fingerpeg om hendes swt.

Jeg bevidner at der er ingen sand gud undtagen Allah den Almægtige, og ingen partner til ham, og jeg bevidner, at Muhammad sin tjener og budbringer.

Vel nok den mest korrekte ord er kalamullah, den bedste vejledning er vejledning af Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så slemt som i værste fald er nye sager (ikke noget grundlag i religion). Hver ny sag er kætteri. Hver innovation er vildledning, og enhver vildledning sted i helvede.
Amma ba'du:

Sandelig, den største privilegium missionerende salafiyah ejet dette velsignede da'wah er etableringen af ​​ovenstående er autentiske Sunnah. Forkyndelse er ikke baseret på svage hadith og falske. I sådanne tilfælde også penutut syar'i videnskaben har klart at vide, om de vilkår og betingelser hadîthforskere. Herunder den største betingelse er bersambungnya sanad af de fortællere er troværdige. Der er også andre krav, nu har vi ikke taler om det og nævner det. Fordi det omfatter begreber Hadith er bersambungnya sanad af de fortællere er pålidelige, så vilkårene for attributten selv i salafiyah missionerende, prædiker at stå oprejst på en saheeh Hadith, skal have en stamtavle da'wa selv. Det betyder, at han skal tage manhajnya af gejstlige masyayikh og pålidelig. Den masyayikhnya også er de lærde, der tog manhajnya af masyayikhnya. Og så videre. Folk, der kommer senere tage fra den person før. En elev tog fra Shaykh, sønnen tog fra sin far, barnebarn tog fra sin bedstefar, en sanad som fortsatte med de mennesker, der betroede blandt de lærde i stor og høj. Selvom det ikke er blandt de vilkårene i vores Majlis, diskuterer indgående spørgsmålet til at komme ud fra motivet Majlis.

Kun, her vil jeg nævne en vigtig ting, i forbindelse med en gruppe af mennesker, der går fra her og der og gjort krav på bermanhaj Salaf og hævder at køre Sunnah. Men hvis du tjekker, opmærksom og forsigtig, får du ikke en autentisk stamtavle af Ahl-ul-ilmi, hvem af dem der manhaj spørgsmål og sager aqidahnya. Ud over deres munqathi sanad (afbrudt), selv mu'dhal (skåret to eller flere på hinanden følgende), undertiden endog mu'allaq mukhalkhal (afbrudt af et eller flere indledende sanad).

Kendskab til disse problemer alene er nok til at vælte deres bekendelser, er nok til at afvise deres handlinger, og ødelægge mistænksomhed, formodninger, og deres tanker. Vi har ikke brug for en masse argumentere og tale. Jeg ser frem til mine brødre at være opmærksom på dette problem, overvej nøje, og forstå så godt som muligt.

Faktisk står vi på at hverve proselytter stamtavle (kæden) en betroet forskere, videnskabsmænd, der kommer senere tage fra de tidligere lærde og forskere muta'akhir (tilbage) tog fra den lærde mutaqaddim (første). Dette er dokumentation for de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i hadith, der er klassificeret som saheeh af Imam Ahmad bin Hambal stor og andre, at profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde.

يحمل هذا العلم من كل خلف عدوله ينفون عنه تحريف الغالين و انتحال المبطلين و تأويل الجاهلين

"Denne videnskab vil blive taget af mennesker - mennesker i enhver generation retfærdige, blev de virkningsløs ændringer ud over disse grænser, Lie mennesker - mennesker, der gør sleaze og penta'wilan mennesker - dumme mennesker".

Profetens ord sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam يحمل هذا العلم; يحمل er ficil mudhari "(et verbum, der angiver tiden og vil være), giver faidah konstant og løbende. Og de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: من كل خلف hjælp من كل جيل (af enhver generation). De samlede egenskaber er i overensstemmelse med den betydning perfekt. Så enten denne eller den foregående dag, i hver generation af dette Folk, siden dengang, og bagefter, var aldrig tømt for mennesker, der forsvarer beviset for Gud, Gud hjælpe den person med Bayyinah k (oplysningerne), hæve monoteistisk Burhan (bevis). Så dette princip tegaklah over fundamentet, rank ovenstående hujjahnya, og styrket af de ord, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

لا يزال طائفة من أمتي ظاهرين على الحق لا يضرهم من خالفهم و لا من خذلهم الى أن تقوم الساعة وهم على ذلك

"Der har altid været et parti af min Ummah, der forsvarer sandheden er ikke mebahayakan deres folk - folk, der menyelisihinya eller dem, der ydmyger det til at ske kiyamat, og de forbliver under sådanne omstændigheder".

Profetens ord sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: لا يزال (altid) også giver faidah hold - igen. Og de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam:

الى أن تقوم الساعة

(Indtil der kiyamat) for at styrke faidah.

Her er et notat, der siger tha'ifah tider - nogle gange udtalt med betydningen af ​​menigheden (en gruppe af mennesker) og nogle gange - nogle gange udtales med betydningen af ​​en person. Så det mindste beløb til etablering af en stor sandhed, den sandhed som dida'wahkan af forskere - vores lærde og håndhæves af myndighederne - vore myndigheder i de forkyndelser, ikke er tom alder af en lærd, der ophøje Gud og værne om sandheden af ​​sætninger.

Oh Brother - min bror fillah ....
Som sagt, dette er en præambel, der bør være der, så problemet kan blive dækket. Det er som en vej, der er blevet fladere for vi er på vej ind med noget lidt efter lidt, et godt navn og stor for vores store lærde i oldtiden indtil nu.

Hvis vi ønsker at nævne helt, ville vi kræve en lang Majlis, selv nogle af Majlis, endda dage - dage, måneder - måneder, og mange - år. Men mukaddimah ovenfor er den passage, som vi håber at kunne give belysning. Selv om jeg ikke kan sige nok er nok og sagde ikke var opfyldt. At for at belyse sindet, så vi opfordres til at diskutere og overveje livet for de lærde, der ville du vælger en del at tale om. For ellers, hvis vi ønsker at nævne et helt, helt sikkert det ville være begrænset og ikke bredt i mange utallige. Men vi vil membicarakankan inden for denne korte tid et par korte uddrag i forbindelse med de lærde - lærde missionerende salafiyah første siden indtil nu, eller som har nogle skrivefejl positioner og indflydelse i denne velsignede da'wah.

Vi ønsker ikke at starte blandt venner, for deres første fundament i da'wah. Men vi ønsker at starte med lærde, der har konflikter i sin tid, og sandheden er ikke kendt, undtagen ved sin modstander, som det blev sagt af pensyair:

الضد يظهر حسنه ضده - وبضدها تتميز الأشياء
Noget, der dinampakkan venlighed af sin modstander
Med de andre ting vil blive klart

Store Imam Ahmad bin Hambal
Må Allah subhanahu wa-Ta'ala barmhjertighed-.

Han levede i bergelombangnya beskadiget aqidah og flytning af udtalelsen, som ikke er nyttige. Han står over situationen med en robust, stærk og fast, så faldet i den eksamen nød og bagvaskelse. Men forblev tålmodig og standhaftig, til trods for at blive tortureret i Koranen khalqil bagvaskelse (injurier angivelse Aqeedah Al-Qur'an er et væsen). Han forlangte at tie end sin modstander, i stedet for at lade sandheden. Han er ligeglad, så tortureret, fængslet, bundet og smidt ud. Han står det med modet, fordi i vejen for Allah swt og lys, fordi i lydighed mod Allah swt. Når det gælder nogle af hans kammerater sagde til ham: "O Abu Abdillah, hvis du ikke siger noget (og du er ikke misbruges)". Han sagde: "Da jeg tav og din tavshed, så der vil undervise de uvidende, og hvornår det vil lære folk at dumme?".

Dette er en af ​​de adresser og dør missionere. Tålmodighed og vedholdenhed er et eksempel og forbillede for os af vore præster. De fortjener det. Må Gud give nåde til dem efter døden. Hold dem for os, da de var i live. Allah ophøje deres navne, som tålmodighed, tro og amanahnya, og de etablerer sandheden med hans befalinger og forbud.

Imam Ahmad også personligt påvirket Imam Abul Hasan al-Ash'ari. På denne dag mange mennesker tillægger ham, selv for længe siden. Han siger i sin bog, "wa Islamiyyin Maqalat Mushallin afvigelse", efter at have kaldt Ashab Aqeedah Ahlus Sunnah hadith: "Det hele er Aqeedah af Imam Ahmad bin Hambal. Jeg gik på banen, og fulgte og kaldte aqidahnya ". Eller som, hvad han sagde.

Her menngingatkan én ting, der er en masse særlige mennesker og almindelige mennesker tilskriver sig til Abu Hasan al-Ash'ari, men penisbatannya ikke sandt. Selv om de tillægger navnet, men virkeligheden ikke tillægger ham, både i aqidah og manhajnya.

Imam Abul Hasan, tidligere Saxon Mu'tazilah. Så, som i den berømte historie, stod han på podiet foran mange mennesker, og derefter tog sin skjorte og sagde: "Jeg vidner om Gud, og vidner om, at jeg forstår Mu'tazilah ud af mig, da jeg tog mit tøj er". Det er også et tegn på ærlighed til Gud, at mennesket af ærlighed og ærlighed over for dig selv i at adlyde Gud.

Men én ting er klar, O brødre fillah, afkast af noget ikke helt i dag og nat. Succes efter beskidt, ikke som et stykke papir revet fra en bog eller en venstre ord. Sikkert er der stadig påvirker deres ekskrementer. Den venstre forstår Mu'tazilah eller efter at have forladt den velkendte Mu'tazilah, har Imam Abul Hasan al-Ash'ari ikke er blevet adskilt fra de rester, der stadig er knyttet til ham.

Efter at det i sin bog "Al-Ibanah Ushulid Diyanah fi", og i sin bog "Maqalat" Jeg har antydet tidligere, også i sin bog "afhandling ILA Tsaghar Experts", synes situationen er klar og lys. I virkeligheden, forklarer han i lyset, uden nogen uklarhed, at han er over Salafi aqidah.

Faktisk, mange mennesker fra blandt attribut Ash'arites til Abul Hasan. De var ikke på vej Mu'tazilahnya den første, men ikke på vejen sidste Salafiyahnya. De er på det andet niveau, i stedet for Mu'tazilah og ikke fra Sunnah. Men den måde, hvorpå en blanding mellem gode gerninger og dårlige gerninger. Selv om det kan tilskrive Abul Hasan, hvad der er blevet efterladt. De var menyelisihi Abu Hassan og menyelisihi aqidah Salaf, som han har erklæret at følge og blive på toppen af ​​Aqeedah.

Her O min bror, Imam Ahmad i en passage, hvor meget lidt om den holdning og beslutsomhed. Han er en lærd af historien om denne mission i de første århundreder.

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah kan Allah have barmhjertighed
Må Allah subhanahu wa-Ta'ala barmhjertighed-

Med hensyn til middelalderen, (som jeg har sagt), jeg i denne korte tid kan ikke nævne alle forsker for hvert århundrede. Jeg vil blot nævne dem, der har tegn på, at skiller sig ud.

Vi nævner i middelalderen, i det ottende århundrede, Shaykh al-Islam, en stor lærd, en præst, Abul Abbas, Ahmad bin Abdul Halim bin Abdus Salam, Ibn Taymiyyah, An-Numairi, Ad-Dimasyki, Al-Harani-maj Gud giver nåde til ham. Han har skrevet bøger, skrifter udarbejdet, sætter de regler og adresse spørgsmål.

Ved Allah, ved Allah, og jeg sværger ved Allah, næsten udelukkende, er der ingen tvivlsomt, at du står over for i disse tider. Efter otte århundreders død af denne præst, O min bror for at få Taufik, i spørgsmålet om tro og religion, herunder problemer med kætteri, og I skal finde eksperter i deres bøger, du samvittighedsfuld i sine skrifter og afhandlinger, afhandlinger, eller fatwaer og de svar, så får du svaret. Hvis du ikke får det, så var det på grund af den manglende evne til at lede efter det, ikke fordi Ibn Taymiyyah ikke rapportere svaret. Jeg forventer, at dette problem til at være godt forstået. Så det synes evne til denne Imam, magt af viden, bredden af ​​intellekt, geniale hjerne kan Gud give ham barmhjertighed-.

Hvis du vil vide placeringen af ​​Ibn Taymiyyah, Ibn al-Qayyim derefter vide, at var hans elev. Hvis du ønsker at kende størrelsen af ​​geniet, som Gud har givet Ibn Taymiyyah, derefter vide, at Imam Ibn Kathir, herunder studerende. Liste over navnene på de studerende vil være længden lyder: Al-Mizzi, Ibn Rajab, Ibn Abdul Hadi, som inkluderede hans studerende eller disciple af hans venner fra blandt præster fra mødet i islamisk historie. Jeg ikke bare siger, at de kun mødes islamisk bibliotek. Faktisk mødes de med alvor islamiske historie, kamp, ​​videnskab, moral, manerer, deres adfærd og mange flere andre ting.

Imam Ibn Taymiyyah også i sin tid boede han på et tidspunkt bergelombangnya disse løgne og spredning eksamen. Tandsten begynder injurier at bagtale Rawafidh, også bagvaskelse spredning afvigende Ash'arites skoler og andre. Han faldt på alle områder som en stor rytter bærer et sværd, pen og øjne spydkast. Han skriver, jihad, og forsvare. Han blev bedraget, foragtet, og vær tålmodig. Indtil han en dag havde æren af ​​nogle Sultan (hersker). Den sultan kom til Ibn Taymiyyah at bringe hans fjender at bagtale ham, fængsle, skade, angribere og mendzaliminya. Sultan sagde til ham: "Hvad ville du gøre for dem" Han svarede: "Jeg tilgiver dem". Så de imponerede ham. De sagde: "O Ibn Taymiyyah, vi mendzalimimu og du er i stand til at reagere, men du tilgive?" Han svarede: "Det er moralen af ​​de troende". Faktisk, er moral ikke ejes undtagen ved særlige mennesker alene. Det vil sige, du tilgive, når du er i høje stillinger, så meget mere efter en masse didzalimi af folk, der var ked af det. Derfor, hvis vi læser historien, vi ikke hører et navn Bakri og Akhna'i bortset fra Ibn Taymiyyah har afvist begge. Ibn Taymiyyah navn altid stige og svæve som Guds ord.

ورفعنا لك ذكرك

"Og vi oprejse dig titel (navn) du?" [Nature Nashrah: 4]

Imam Ibn al-Qayyim sagt om dette vers: "Sesungguuhnya alle der hjalp Sunnah, løfte og støtte Ahlus Sunnah Sunnah, han er en del af Guds ord" Og vi oprejse dig titel (navn) du "[Nature Nashrah: 4]? Enhver person, der skader mod Ahlus Sunnah og Sunnah, han er en del af ordet Alllah.

إن شانئك هو الأبتر

"De, der hader jer, det var ham, der afskåret" [Al-Kautsar: 3]

De (fjender af Sunnah) er afbrudt. Mens de (Sunnah hjælpere) for at få nødhjælp og elevation.

Kig på foranledning af Ibn Taymiyyah og jihad mod de Tartarerne i kamp Syaqhab. Der er folk der siger: "Vi vil helt sikkert vinde!". Da Ibn Taymiyyah sagde til ham: "Sig, om Gud vil". Han sagde: "Jeg siger, Gud vil, som en udførelsesform ikke forsinke". Fordi han troede på Guds hjælp. På lethed taufik af Gud, og sætter deres lid til Gud, Gud, så er utilstrækkelig.

Her Ibn Taymiyyah. Han har skrevet en tilbagevisning til Ash'arite og Mutakallimin (filosof) i bøgerne er store. Blandt dem, der kaldes bogen tilbagevisning til Fakhr Ar-Razi, der har bygget madzhabnya fordrejet i en bog, At-Ta'sis. Ibn Taymiyyah skrive en tilbagevisning til hende så meget som 4 bd. Bog, der hævdede, at omkring en hundrede sider eller mindre. Nægtet af Ibn Taymiyyah i bogen så meget som 4 bd. Indeholder en forklaring om fejlen og nedrivning Jahmiyah basics halamiyah bid'ah (filosofi). Bog, har to store mængder er blevet trykt og resten, om Gud vil, vil blive trykt i den nærmeste fremtid.

Han skrev også en tilbagevisning til Al-Amidi, Al-Ghazali, og andre i en stor bog med titlen "Dar'u Ta'arudil Naql AQL wan". Bogen havde et andet navn. Den anden er navnet på en bog. Nogle mennesker tror, ​​de to navne til to-bog bog. Hvilket er bogen "Muwafaqatu Shahihil manqul Shahihi Ma'qul Li", som blev skrevet at tilbagevise ovenstående.

Han skrev også en tilbagevisning til de fattige shiitiske gruppe med en YAG bog kaldet "Sunnah Minhajus Nabawiyah fi Naqdi Kalamisy Syi'atil Qadariyah" Han skrev 10 bind som en tilbagevisning til en af ​​deres fyrster navngivne Al-Al-Hilli Muthahhar top hans bog med titlen Minhajul Karomah. Han benægtede dette i 10 bind.

Shiamuslimske gruppe kendt som bitre fjender. De altid finde fejl med hvad han så, undtagen Ibn Taymiyyah. Selv nu kan de ikke nægtes, og bevis-bevis og besvare hans argumenter. Derfor ser man dem stadig, tavs, ikke tale. Bogen er stadig udskrives, offentliggjort, og endda oversat og undersøgt. Foran bogen kan ikke bevæge sig. Dette er Ibn Taymiyyah, en præst, der er de største lærde i den store proselytisme og velsignede det.

Ved at se på historie og historien om hans liv, får, vil en masse ting om Ibn Taymiyyah. Men det kommer specifikt i sig selv er én ting, nemlig at Ibn Taymiyyah døde i fængsel for bagvaskelse og bedrag af sine fjender, før sultan (lineal). Ikke desto mindre, historikere siger, når Ibn Taymiyyah døde i fængsel, og udgav sin krop, så alle indbyggere i Damaskus kom ud, men fire mennesker af frygt. Når de kommer ud, vil blive dræbt af folket. Beboere i Damaskus er alle ud til kroppen. Derfor den berømte ordsprog af Imam Ahmad bin Large Hambal er: "Sig til Ahl-ul-bid'ah aftale mellem os og du er død i dag."

Hvis vi ser på de studerende, Imam Ibn al-Qayyim (jeg sagde), og jeg håber, det er ingen overdrivelse: "Han var den bedste elev af de bedste lærde gennem århundreder". Han forstår principperne for Ibn Taymiyyah prædiken. Dyrk sine leveregler, fuld af alle de kanter, og drage fra alle kilder, og overstiger den Shaykh i noget, som ikke opnås ved Shaykh, skønhed sagde hun sagde at forklare.

Men jeg vil gerne korrigere mig selv ved at sige, at vi ikke får de smukke ord i Ibn Taymiyyah i sit essay, som vi får på Ibn al-Qayyim. Ikke at Ibn Taymiyyah ikke har en perfekt evne end bare et essay og uden Ibn al-Qayyim. Men hans evne eller hans liv er fuld af fristelser. Han havde ikke nok tid og tålmodighed til at konstruere betydninger og ord, som ejes af hans elev Ibn al-Qayyim. Det er et meget vigtigt spørgsmål, der skal overholdes.

Blandt de spørgsmål vedrørende Ibn Taymiyyah, vil jeg nævne noget vigtigt. Imam Ibn Taymiyyah kan Allah have barmhjertighed, som har et smukt ord, som han anvendte til sig selv, og opformeret af hans disciple. Indtil nu har vi holdt gentage, fordi disse ord blev taget fra Guds ord. Disse ord er.

بالصبر و اليقين تنال الإمامة في الدين

"Med tålmodighed og tro, er troen på religion opnået"

Dette ord er begrundet i Guds ord.

وجعلنا منهم أئمة يهدون بأمرنا لما صبروا وكانوا بئاياتنا يوقنون

"Og vi gør af dem var ledere, der styrer ved Vort kommando, når de var tålmodige. Og det er de tror på Vores tegn "[As-Sajdah: 24]

Dette er Ibn Taymiyyah, en lærd, der var meget berømt i missionær mentauhidkan Allah den Almægtige.

Muhammed bin Abdul Wahhab
Må Allah subhanahu wa-Ta'ala barmhjertighed-

Han levede tre århundreder siden. På det tidspunkt, hvor verden er fyldt polyteisme, kætteri og frafald. Folk bertawajjuh (udsætter deres ansigter) til andre end Allah, at de hellige Guds, bede og beristighatsah til andre end Allah, bede om hjælp til andre end Allah. De var omhyggelige med at drapere træer, klipper, tekstiler, tøj, og relikvier (hellige). De søger velsignelse af ovenstående.

Så skal præsten gør, hvad Gud inspirerede ham, og hvad Gud har inspireret de andre præster, Amir er med ham. Så forene videnskab og jihad, pen og spyd. Både styrker hinanden og hjælpe hinanden med at Tawheed og Aqeedah forsvare lige. Han prædiker at Gud den Almægtige og den rene monoteisme. Bortskaf kætteri og overtro, nægtet Shirk og muhdatsat (nyt i religiøse anliggender), med den styrke, Gud giver ham. Der var en lang tilbagevisning, debat og disukusi blandt hans fjender propaganda af al-Haq i hans æra. Han var en rigtig sejr, og dømme ham at dukke op. Allah ophøje hans navn, fordi han har ophøjet Sunna og Tawhid.

Han har også samlet de bøger er fantastisk, dejligt, og hvert hus skal have disse bøger. En tholabul ilmi-godt-ikke at lægge folk ikke har det, som Bog Tawhid Alladzi Haqqullahi alal Abid (Tawhid er Allah Haq er på hans tjener). Denne bog, bogen af ​​den velsignede, simpelt sprog, smuk forklaring, stærkt udtryk. Der er kun Guds ord, og ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så han sebutkkan faidah-faidah at lære fra de vers eller hadith.

Nogle forskere siger, at historien er lærerigt tilfreds med denne bog og dens forfatter. Der er én blandt den afrikanske befolkning. Der er spredte troede menyelisihi Sufi Allahs Bog og Sunnah af profeten. Han (en afrikansk) sagde: "Der er en sheikh, sheikh af Sufi Tariqa. Hver færdig med bønnen, han løftede hånden og bede om en ulykke til Shaykh Muhammad bin Abdul Wahhab. Han bønfaldt Gud, at Gud vil påføre kerburukan ham ... og så videre ". Bøn, der gør hjertet gyse bertauhid mennesker. Afrika havde et ordsprog: "En gang jeg gik, tog jeg bogen af ​​monoteisme, men jeg fjernede låget, og jeg kaster titlen. Jeg ser ham, sidde med ham, og begyndte at chatte. Han (Sufi Sheikh) sagde til mig: 'Hvad er denne bog? ". Jeg svarede: "Bogen, der indeholder vers og hadith, skrevet af en gejstlig. Han sagde: "Må jeg læse det?". Det er som om jeg ville bede ham mere og nysgerrig. Jeg gav derefter det, og sagde: "Men jeg vil have dig til at opsummere denne bog for mig, fordi jeg ikke lide dig, en stor videnskabsmand, så jeg får de ydelser". Så den næste dag vendte han tilbage, da sheik sagde: "Bogen er meget god, denne bog forklarer, er baseret på vers og hadith, at vi er i toppen af ​​den vildfarelse, uvidenhed og forvrængning. I den er der kun Guds ord og ord apostlen. Hvem satte dem "Han svarede:" Dette er den bestanddel, den person, du altid do'akan uheld i løbet af nat og dag ". Sheikh var derefter omvende til Gud ret dengang og der. Tidligere har han altid bede for hende ulykke, da han og bede for hendes venlighed. Dette er Imam Muhammad bin Abdul Wahhab.

Forkynde velsignede fortsætter, han er også en historie om den duftende duft. Indtil nu stadig hans efterkommere hæve flag Sunnah, forsvarer manhaj af sandheden, som de kan. Vi beder Gud den Almægtige til at forbarme sig over dem, der er døde, og holde op med sandheden af ​​dem er stadig i live.

Mine brødre, være perfekte til at diskutere om denne præst, hans arbejde, hans afhandling, svaret, og hans liv, meget bredt. Men vi er nødt til at sige-at-er essensen af ​​bestråle for at tilskynde os til hurtigt at forstå historien om vores præster og vores prinser nyheder.

På dette tidspunkt mange lærde og forsvarere af propaganda. Tak Gud, fordi det bringer en masse god prædiken, rigelige dyd. Lyset spredes i hele verden. I Afrika, Asien, Amerika, Europa og på alle steder ser vi muwahhidin (dem der bertauhid). Vi ser en god Ahlus Sunnah, den salafistiske prædikanter. De er ikke forenet af Hizb (gruppe), arrangeret af Tariqa, eller harakah. Men de er forenet af tauhidullah. Så tauhidullah, og er et princip om monoteisme sætning tauhidul sætning (enhed). Hver af os væk fra den linje, sammenhold, vi holder os væk fra tauhidul sætning.

På dette tidspunkt i dette århundrede begynder, er der forskere, der er begavet prædiker forsvar. Blandt dem er den første Allamah Imam Abdurrahman bin Yahya Al-Mu'alimi Al-Yamani, så Allamah Mahmud Shakir Al-Mishri også brødre og deres ven, Abdurrahman Al-stedfortræder, Abd Hamzah, Muhammad Khalil chikanere.

Indtil sagen er på Shaykh Muhammad bin Ibrahim, han er en af ​​de efterkommere af Imam Muhammad bin Abdul Wahhab, indtil da hans discipel Allamah Al-Bashir Imam Abu Abdullah Abdul Aziz bin Abdullah bin Baz.

Med ham er der også hans bror, Sheikh Muhammad Al-Albani Nashiruddin, præster, Alamah, vores præst nogle herlige, herlige muhadits mennesker. Også hans ven, bror, ven dengannnya lignende, præster, Allama, Abu Abdullah Muhammad bin Salih Al-Uthaymeen, en omhyggelig jurist, der i lyset, som er ledsaget af Taufik og tahqiq. Jeg siger, at han har et privilegium i stedet for hele tiden de gejstlige i hele denne ting. Anugrahkan med Gud noget til ham, som ikke er givet til andre. Det tale er et mesterværk. Næsten alle hans snak, syarahnya, lektion, som om han holdt sin pen, notesbog, og skrive med en dejlig arrangement, fusion, spaltning, med en speciel stil, usædvanlig. Tak Gud, de er alle over vejen, en lys og ren, at forsvare Sunnah af profeten. Raising the flag aqidah Salafiyyah. De stræber på det i god tro, for at forsvare blandt Guds tjenere og i forskellige lande. Så døde i en serie. De har gennemført forpligtelsen. Vi er mindre, hvis vi holdt op bag dem, ikke at fortsætte deres propaganda, ikke lede efter sejren med deres manhaj, og ikke hæve deres flag. Hvis det være en stor katastrofe. Vi beder om Guds beskyttelse.

Med alt dette hører vi de dumme mennesker her og der fordømmer vores lærde. Du hører en af ​​dem sagde: "Ibn Baz herunder kirkelige herskere". O fattige, hvad du ønsker af ham, en mand, der fromme, asketisk, en masse bøn! Hvad han ønsker fra denne verden, mens han afviste denne verden, er tilfreds med lidt af verden, indtil han slikkede sin hersker, og en skrivefejl herskere, der fulgte lyster.

Du ser en af ​​dem at sige "ikke forstår waqi Ibn Uthaymeen (virkeligheden / omstændigheder)". O dårlig, var Ibn Uthaymeen en from, stærk som et bjerg, han kendte reglerne for videnskab. Som ord af præster: "Den lov (beslutning) om opfattelsen af ​​noget er en filial af (videnskab) til noget, der". Er det muligt, ellers ville han have besluttet spørgsmålet om straf for noget, uden at forstå waqi, uanset dens sider, og uden at inkludere detaljer. Faktisk udtrykket "forstår waqi" ønsket af de mennesker, det er en dum politisk betingelse for denne aldersgruppe, som er kilden til de vantro og fjender af islam. Er det fordi denne præst (Shaykh Ibn 'Uthaymeen) og hans brødre (andre lærde) er over sandheden, i form af at gøre en god ressource, god tankegang, at gøre en god lektie fra nyheden om, at der er, så disse ting forvandles til de beskyldninger mod dem (som ovenfor). Vi beder for beskyttelse af Allah Ta'ala.

Så er der en tredje person fra gruppen, at vi lærde opsagt den. Måske er han en dum, dum, depraverede. Han anklagede Sheikh Al-Albani, at han Murji'ah. Ved Allah, ved Allah. Ved Allah Hvis dette fjols lever længe, ​​helt sikkert at han ikke kender betydningen af ​​Irja 'er sandt, hvilket betyder, at afviste, eller som ikke tetolak. Ved Allah dette tidspunkt, Shaykh Al-Albani, herunder forskere, der først afviste de tanker, meninger, fejl og afvigelser Murji'ah. Selv han menyelisihi nogle forskere, der mener, at tvisten mellem Ahlus Sunnah med Juristkommission Murji'ah som pseudo tvist, (ikke sandt). Shaykh Al-Albani sagde tvisten var virkelig der, ikke bare overfladisk.

Afslag af Shaykh Al-Albani er gået Murji'ah 30 år siden, endnu mere. Mens dem, der nægtede ham, hvis du spurgte hendes alder, jeg er næsten sikker på, at ikke mere end 40 år. Så når Shaykh Al-Albani nægtet Murji'ah, du fattig-O-(hvilket han benægter) legede med børnene på gaden. På det tidspunkt du læse Alif, ba ', i børnehaven!. Så når dit ansigt vokse nogle hår, du pludselig opsige dårskab, er mindre af dine forstand, man sige, at Shaykh Al-Albani Murji '. Dette er en stor katastrofe, og synd for mørke. Vi påberåbe sig beskyttelse af Allah Ta'ala.

Ahl-ul-Haq, men altid hjulpet (af Allah). Fører deres flag, deres straf er høj, hvad enten vi kan lide det eller ej. Hvis vi ikke forsvare dem, vil Allah forsvare med vores brødre, vores studerende, vores børn eller vores børnebørn.

Den godhed fortsætter. Selv om alle tre af disse lærde er døde, ikke (sheik Abdul Aziz bin Baz, Shaykh Al-Albani og Sheikh Uthaymeen-pent) ikke, at de stopper prædiken. På grund af fortsatte saheeh sanad (til højre), som om kæden af ​​guld, som om perler er koblet med sandheden og lys. Lad os se på en mand af videnskaben og Sunnah, der ledsager dem. Lad os se på Shaykh Abdul Muhsin Al-Abbad, Shaykh Salih Al-Fauzan, Shaikh Abdul Aziz Alu Shaykh, Shaykh Husayn bin Abdul Aziz Alu Shaykh, Shaykh Salih bin Abdul Aziz Alu Sheikh. De er hele vejen og de samme regler. De er en sætning, at de manhaj én, og deres aqeedah én. Selv om det fremgår, at spørgsmål sebagain forveksles af folk som konflikten mellem dem. Selv om det ikke er en tvist, og deres straf ville være en. Både i indhold og virkelighed, i visningen og form. Jeg så det med tillid og overgivelse til Gud, O mine brødre, som du oplevede alle.

Så hinalah Hizbiyyun mennesker, de lovovertrædere, og fjolser. Hold denne mission med en gave, renlighed, skønhed og perfektion. Må vi være værdige til at være hans tilhængere, og pengembannya. Efter at vi håber at være dens forsvarere. Jeg beder taufik og vedtægter, retningslinjer og vedtægter, til Gud for mig selv og jer alle. For Allah har magt over det. Kan bønner og hilsner tercurahkan vores profet sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, hans familie, venner alle. I slutningen af ​​vores tale Alhamdulillahi Rabbil Alamin

(Oversat af Azhar og den muslimske Atsari Rabbani, fra hans foredrag om Daurah i Surabaya, med titlen kender bedst Da'wah Salafiyyah)

[Kopieret fra As-Sunnah magasin VI/1423H/2002M 03/Tahun Edition. Fonden Udgivet Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Gondangrejo Purwodadi Km.8 Selokaton 57 183 Tlf. 08121533647, 08157579296]

Visning af Ahlus Sunnah Wal jama'ah Mod ledsagere af Profeten af ​​Allah anhum


Ved
Gejstlige Abu Ihsan Al Atsari


Venner af forrang NABI radi 'anhum
De dyder ledsagere af Profeten, og graden af ​​deres høje position, en sag, der har været kendt godt af muslimer, og det er noget meget vigtigt i larmen af ​​islam. Mange vers i Koranen og Hadith af profeten, som forklarede det.

Allah swt har sagt, hvilket betyder: "Muhammad er Allahs Sendebud og dem med ham er stærke imod vantro, men deres kolleger sønlige; Du ser dem bøje sig og kastede` søge Guds nåde og keridhaanNya, meraka skilte synlige på deres ansigter fra den tidligere bøjede sig. Således deres egenskaber i Toraen og deres egenskaber i evangeliet, dvs, såsom at fjerne planteskud, så skyde den til at gøre anlægget stærkere og blive stor er han og vinkelret på essensen;. anlægget vinavler avlere tiltalende, fordi Gud ønskede at finansieringsplan de vantro (styrken af ​​de troende) Gud lover dem, der tror og arbejder retfærdige gerninger iblandt dem tilgivelse og en stor belønning ". [Al-Fath: 29].

Dette stykke dækker alle ledsagere af Profeten af ​​Allah "anhum, fordi de alle levet med profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

I sin kommentar, sagde Ibn Jarir: "Bishr havde fortalt os om Yazid, fra Sa'id, fra Qatadah om Guds ord" filialgenerationer deres naboer ", dvs Gud indpodet ind i hjerterne på dem elsker deres medmennesker og Guds ord." `Du ser dem bukke og kastede", dvs, `Du ser dem bøje sig og knælede i bøn. Guds Ord" for at finde Guds gave ", der er, de søger fornøjelsen af ​​at Allah ved at bukke og knæfald", med en hård holdning over for de vantro og hinanden kærlighed blandt dem. Det var Guds nåde til dem ved at give forrang over dem, og sætte dem ind i paradis. Guds Ord "og keridhaanNya", dvs Allah være tilfreds med dem alle ".

Allah siger, hvilket betyder:. "De folk forud for en anden i første omgang (til islam), blandt de mennesker Immigranthuset og Hjælpere og dem, der følger dem godt, Guds velbehag til dem, og de glade for ham Gud giver for dem Janna Janna-strømmende floder i det:. de vil bo deri for evigt Det er den store ". [Ved Tawbah: 100].

Med hensyn til fortolkningen af ​​ovenstående vers, siger Ibn Kathir: "Allah den Almægtige, fortalte, at han var tilfreds med dem, der gik igen først konvertere til islam blandt emigranterne og Ansar, og dem, der følger dem godt virkelig ondt folk. , der hader dem, håner eller hader og håner nogle af dem. Især efter død af prinsen af ​​ledsagere af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, den bedste og fremmest blandt dem, nemlig Ash Siddiq al-Akbar, kalif Abu Bakr bin Abi A'zham Quhafah radi 'anhu. Den elendige af Rafidhah været fjendtlig over for den ultimative ven, hader og håner de ledsagere. Vi søger tilflugt hos Allah fra den.

Det tyder på, at sindet og hjertet af Rafidhah vendt. Hvor er placeringen af ​​deres tro på Koranen, mens de håner dem, der har Gud ridhai?

Med hensyn til Ahlus Sunnah, de altid bede til gode for dem, der er blevet velsignet af Allah (ved at sige det radi anhum), fordømme enhver, der er blevet opsagt af Allah og Hans Sendebud, at forsvare enhver, der er forsvaret af Allah og Hans Sendebud, fjendtlig over for alle, der er fjendtlig over for Gud . Ahlus Sunnah er den, der altid følger (sandheden), ikke en, der opfinder en kætteri. De har altid efterligne (apostlen), ikke den, der gjorde det op. Derfor er de en sikker sejr og Hizbollah trofaste tjenere.

Hadith af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, der sagde, at de venner dyd og anciennitet, er blevet berettede fra Abdullah ibn Mas'ud Allah' anhu, at Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

خير الناس قرني ثم الذين يلونهم ثم الذين يلونهم ثم يجيء قوم تسبق شهادة أحدهم يمينه ويمينه شهادته

"Den bedste mand var i min dag, så næste dag og så den næste dag. Derefter kommer nogle folk, der forud persaksiannya ed, og svoret vidnesbyrd forud (dvs. svoret og vidnede før anmodet om, Pent)" [1].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam forklarede, at den tid, han sallâ Allâhu' alaihi wa sallam og hans ledsagere det bedste af livet er en absolut betingelse. Der er ingen bedre tid end i disse tider. Der siger ellers så omfatter zindiq.

I Hadith af 'Imraan ibn Husayn af Allah' anhu, sagde han, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

خير أمتي قرني ثم الذين يلونهم ثم الذين يلونهم

"Den bedste af min Ummah er i kurunku, så den næste periode, så den næste periode" [2].

I Hadith af 'Aa'ishah Allah' anhuma, sagde han: "En mand spurgte Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, hvem der er bedst for mænd?" Apostlen sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Den periode, som jeg lever i dag, så den næste periode, så den næste periode" [3].

SIKKERHED OG OVERVÅGNING AF VENNER da disse mennesker
I en hadith, sagde Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam:

النجوم أمنة للسماء فإذا ذهبت النجوم أتى السماء ما توعد وأنا أمنة لأصحابي فإذا ذهبت أتى أصحابي ما يوعدون وأصحابي أمنة لأمتي فإذا ذهب أصحابي أتى أمتي ما يوعدون

"Sandelig stjernerne på himlen, er sikkerheden. Hvis stjernerne var væk, vil det komme hvad, der er blevet lovet over himlen. Jeg var et sikkerhedsnet for min bedste ven. Hvis jeg var nødt til at gå, vil komme hvad, der er blevet lovet til min ven. Og min ven er sikkerhed for mit folk. Hvis min ven havde gået, vil så komme hvad, der er blevet lovet at mit folk ". [Hadith berettet af Muslim, nr. 2531, fra Sa'id ibn Abi vej Burdah af sin far, Abu Musa al-Ash'ari zRadhiyallahu 'anhu].

Profetens ord sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam beskriver majestæt og den strategiske position af venner blandt folket. De er en sikkerhed vejleder på samme tid disse mennesker efter den hellige Profet sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Det vil sige, at de altid ser, således at disse mennesker ikke bliver væk og ikke væk fra den sti, de har rejst sammen, profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

VENNER som kilde HENVISNING AF TVISTER NÅR & immunterapi som retningslinjer
Derfor er profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, når fortaler for opdeling og splid opstår blandt mennesker, at vende tilbage til Koranen, Sunnah og Sunnah af Hans Messenger fire første kaliffer, de kammerater i den radikalt-' anhum jami'an.

Det blev berettet af Al Irbadh Sariyah Allah ibn 'anhu, sagde han, "The Messenger sallâ Allâhu' alaihi wa sallam tilbudt rådgivning, der gjorde vores øjne vand, der flyder, og gøre vores hjerter skælve." Vi sagde: "O, profet ser sådan her er det råd pungkasan!. Hvad mener du wasiatkan for os? " Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

قد تركتكم على البيضاء ليلها كنهارها لا يزيغ عنها بعدي إلا هالك ومن يعش منكم فسيرى اختلافا كثيرا فعليكم بما عرفتم من سنتي وسنة الخلفاء الراشدين المهديين وعليكم بالطاعة وإن عبدا حبشيا عضوا عليها بالنواجذ فإنما المؤمن كالجمل الأنف حيثما انقيد انقاد

"Hvad jeg har forladt dig (dvs. de kammerater) i vejen for ren hvid, dag og nat så lyse. Enhver, der afviger fra det (fra den hvide vej, at venner er på det), ville (han) omkommer. Hvem lever efter mig, må han have set en lang række tvister. Lad sunnahku du stadig holde fast ved, at du kender de fire første kaliffer og Sunnah (dvs. de ledsagere), der er over vejledningen. Lad du altid underdanig og lydig, men styret af en slave Habasyi. Hold stramt. Sikkert en troende er som en føjelig kamel. Når rettet (det gode), ville han tænker: "[4].

Også profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

ألا إن من قبلكم من أهل الكتاب افترقوا على ثنتين وسبعين ملة وإن هذه الملة ستفترق على ثلاث وسبعين ثنتان وسبعون في النار وواحدة في الجنة وهي الجماعة

"Se, se bogen, før du har opsplittet i halvfjerds-to grupper. Og at dette folk, vil også opdelt i 70-tre grupper. Seventy-to af dem gå ad helvede til, og en klasse i himlen, nemlig Al Jama "ah". [Berettet af Abu Dawud og andre. Graden af ​​denne hadîthen saheeh]

I en anden rapport udsendt af Al-Hakim og andre kommentatorer har nævnt Al-jama'ah:

ما أنا عليه اليوم و أصحابي

"De retningslinjer, som jeg og mine venner er i det.

Al jama'ah gennemsnit er alle, der refererer til den vejledning, anlagt af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, Koranen og Sunnah, samt en forståelse af hans ledsagere under retningslinjerne for Allah' anhum.

Abdullah bin Mas'ud Allah 'anhu har fortalt os, om de grunde til at vælge en forstående ven som en reference guide. Abdullah bin Mas'ud Allah 'anhu sagde:.. "Og Gud så hjerterne hos sine tjenere Han fandt det bedste er hjertet af Muhammed, Gud har valgt til sig selv, og han sendes ud for at bære hans budskab og Gud igen se på de hjerter sine tjenere efter Muhammads hjerte . Han fandt det bedste er hjerter af kammerater. Så Gud har skabt dem som tjenere til at kæmpe for sin religion og Hans Profet. Alt er godt betragtes af muslimer (ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam), så må det være godt i Guds hånd. og hvad der anses for dårligt af muslimer, må være slemt også i Allahs øjne "[Atsar Sahih, rapporteret af Ahmad, nr. 3600;. Al Bazzar, nej og Ath Thabrani 1816, nr. 8582.]..

Vejledt af Venner, er en garanti VICTORY
I en hadith berettet af Muslim, nr. 2523 af stien Abu Zubair, fra Jabir, fra Abu Sa'eed al Khudri Allah 'anhu, sagde han, at profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:

يأتي على الناس زمان يبعث منهم البعث فيقولون انظروا هل تجدون فيكم أحدا من أصحاب النبي صلى اللهم عليه وسلم فيوجد الرجل فيفتح لهم به ثم يبعث البعث الثاني فيقولون هل فيهم من رأى أصحاب النبي صلى اللهم عليه وسلم فيفتح لهم به ثم يبعث البعث الثالث فيقال انظروا هل ترون فيهم من رأى من رأى أصحاب النبي صلى اللهم عليه وسلم ثم يكون البعث الرابع فيقال انظروا هل ترون فيهم أحدا رأى من رأى أحدا رأى أصحاب النبي صلى اللهم عليه وسلم فيوجد الرجل فيفتح لهم به

"Der vil komme en tid, så er der en hær sendt (at kæmpe)." De siger:. "? Se, er der nogen af ​​jer en følgesvend af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam" Tilsyneladende er der en person ledsagere af Profeten Så derfor, Gud, de vandt så sendt en anden hær sagde til dem:.. "Kan nogen af ​​dem havde set Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam" Så derfor, Gud, de vandt så sendt tredjedel hær sagde:.. "Se, hvis der ? blandt dem, der aldrig har set en ven, der havde set Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam ". Så få en Så Gud de vandt derefter sendt tropper til den fjerde sagde:.." Se, hvis nogen af ​​dem havde set en nogen, der aldrig har set en ven af ​​profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam? "Så få en. endelig vandt deres Gud.

Denne Hadith fortæller os, hvad en strålende stilling ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og de mennesker, der følger dem. Gud garanterer sejr for venner og de mennesker, der fulgte ledsagere. Selvfølgelig er betydningen af ​​hadith ikke lige set det, men pointen er at følge deres retningslinjer. Som det er blevet nævnt om definitionen af ​​en ven af ​​Allah "anhum.

HVEM ER EN VEN profeten ALAIAHI wa sallam?
Ven er, enhver, der så Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, eller mødte ham selv for et øjeblik og tror på ham, og han døde i troen.

Berettet af Imam Muslim i hans Sahih (249) fra Hadith af al-'Ala' bin Abdirrahman, fra sin far, fra Abu Hurayrah at Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam bestået en kirkegård. Han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

فقال السلام عليكم دار قوم مؤمنين وإنا إن شاء الله بكم لاحقون وددت أنا قد رأينا إخواننا قالوا أولسنا إخوانك يا رسول الله قال أنتم أصحابي وإخواننا الذين لم يأتوا بعد

"Greetings velstand med dig, O indbyggere i township of the Faithful. Og Gud vil, vil jeg følge dig. Hvordan jeg længtes efter at mødes med vore brødre". Den sahabatpun spurgte: "Er vi ikke dine brødre?" N Han svarede: "Du er min bedste ven, mens vores brødre er dem, der kommer senere".

Denne hadith viser, at vennen i spørgsmål er, hvem mødte profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam og trofast mod sin sallâ Allâhu' alaihi wa sallam. Mens der kommer bagefter er, mine damer og herrer, han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Som for dem, der mødes og har tro på hans sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, (han) ringede til en veninde, både møde i lang tid og for en stund.

Med hensyn til argumentet om, at viser, at personer, der opfylder og har tro på Allah og døde i troen kaldes en ven, en hadith af Ibn Abi Syaibah historie (12/178) af Zaid Ibn Hibban, fra Abdullah bin Al-'Ala' bin 'Amir, fra Watsilah bin Al Asqa ", sagde han, Rasulullah SAW sagde:." Du vil bo i et godt stykke midt i dig der er mennesker, der ser og menyertaiku Ved Allah, vil du forblive i sin fordel, mens midt i dig der en person, der så mig at se, og som ledsager dem, der er med ".

Blandt dem er Hadith berettet af Sufyan ibn Jakob, i Tarikh På (2/351), fra Adam, søn af Al Walid Baqiyah, fra Muhammad bin Al Yahshabi Abdirrahman, at han hørte Abdullah bin Basar sagde, jeg hørte Messenger af Allah 'alaihi wa sallam sagde:

طوبى لمن رآني و طوبى لمن آمن بي ولم يرني و طوبى له و حسن مآب

"Det er heldige mennesker, som har set mig, og meget heldige mennesker, der tror på mig, mens han aldrig har set mig. Det var hendes held og lykke og svar". [Denne hadith er også udstedes af Ibn Abi 'Asim i Sunnah, 1527, af Jacob].

Ibn Faris, en ekspert i sprog, forklarer han i Mu'jamu Maqayisil lughah (III/335) i kapitel Sha-Ba-ha. "Indikerer inddragelse af noget og dets nærhed til den ven, der disertainya det Shuhab Den mangfoldighed er, som sagt raakib formular rukab flertalsformen. Ligesom udtrykket »ashhaba så og så", det vil sige at være underdanig. Og udtrykket "ashahbar rajulu", dvs, hvis hans søn var i alderen baligh. Og alt, hvad der kom med noget, så kan det siges at være blevet venner. "

Ibn Taymiyyah rahimahullah Majmu forklaret i "Fatawa (IV/464):" Shuhbah er betegnelsen for mennesker, der ledsagede profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam på lang sigt eller kort er dog positionen af ​​hver mandatperiode fastsat efter bedste ven. da han ledsaget af profeten. Der er ledsager ham et år, måned, dag, øjeblik, eller se det sidste glimt han (hun) tror på ham. graden af ​​hver periode bestemmes efter at ledsage profeten ".

Abu Hamid al-Ghazali siger i sin bog, Al Mustashfa (1/165): "Hvem var denne ven Friend er alle, der boede sammen med profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, eller nogensinde har mødt ham en gang eller aldrig være sammen med ham i tide? kort og lang sigt. Så hvad er fristen? prædikat henføres til en ven, der ledsagede profeten. det tilstrækkeligt ringede til en veninde, selvom han kun kom han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i et øjeblik. Men urf (generel enighed) (er), adskille det for dem, der ledsager ham sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i lang tid ".

Venner af profeten fordømt Bans
Imam Muslim berettede fra Hadith af Abu Hurayrah fra profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, at han sallâ Allâhu' alaihi wasallam sagde:

لا تسبوا أصحابي لا تسبوا أصحابي فوالذي نفسي بيده لو أن أحدكم أنفق مثل أحد ذهبا ما أدرك مد أحدهم ولا نصيفه

"Du skal ikke kritisere min ven! Må ikke kritisere min ven! Ved Gud, at min sjæl er i hans hænder, selv om du menginfaqkan guld på Mount Uhud, helt sikkert ingen vil være i stand til at matche deres almisse mudder, ikke halvt så godt" [5].

Denne hadith klart forbyder vi kritiserer profetens følgesvende. Forbud i hadith over loven, er ulovlig. Nemlig profeten fordømte ulovlig. Inkluderet, dvs alle former for censur og negative insinuationer rettet mod dem, eller en af ​​dem. Fordi, fordømte Profetens ledsagere, hvilket betyder at det har skadet profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam.

Imam Ahmad berettede i Al Fadha-il (19), fra vej Waki ​​`, fra Ibn Jaffar-the-Burqan af Maimun bin Mihran, sagde han:" Der er tre ting, som bør undgået (Ie):. Opsige ledsagere Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, at forudsige de stjerner, og satte spørgsmålstegn ved skæbne ".

Imam Ahmad skrev også til Abdus bin Malik om Usul Sunnah. Han siger i sit brev: "Herunder Usul, (at) han, som chikanerer en af ​​de ledsagere af profeten, eller hader den, fordi der bliver begået fejltagelser, eller nævne grimt, det omfatter mubtadi`, indtil han bad om godhed og barmhjertighed til alle de venner, og hans oprigtige elsker dem "[6].

Imam Ahmad fortæller i bogen Al Fadha-il, fra vej Waki ​​`, fra Sufyan, fra Za'luq bin Nusair, sagde han, jeg hørte anhuma Ibn Umar sagde:" Du skal ikke forbande ledsagere af Muhammed sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam det. , placere dem et øjeblik med budbringer fra Allah 'alaihi wa sallam (det) bedre end alle de gamle gerninger gutter! "[7]

Ahlus Sunnah wal jama'ah HOLDNING af tvister
BLANDT VENNER
Vi møder en masse ord, der indeholder føreren af ​​det for ikke at sætte spørgsmålstegn ved de konflikter, som opstår mellem ledsagere af Profeten af ​​Allah anhum. Selv nævnte eksistensen af ​​enighed om dette spørgsmål.

Abdurrahman Ibn Abi Hatim sagde: "Jeg spurgte engang min far og Abu Zur'ah af Ahlus Sunnah Wal jama'ah skoler og de gejstlige, der havde mødt de to i forskellige dele af verden, såsom Hijaz, Irak, Egypten, Sham og Yemen , i håndteringen af ​​de ledsagere. skoler, de er, beder for alle venlighed og velsignelser være med Muhammads ledsagere og hele familien, han sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, og afstå fra at diskutere konflikten mellem dem. " Tilsvarende er angivet af Imam Al Lalikai i Sharh Usul I'tiqad (321) og Abul 'Ala Al-Hamdani i sin bog, der indeholder aqidah af Ahlus Sunnah og omtale af mistillidsvotum mod en splittelse i siderne 90-91.

Beviserne er Allahs ord swt, hvilket betyder: "Og dem, der kom efter dem (udvandrerne og Ansar), bad de:" Ja, vor Herre, giv os tilgivelse og vore brødre, der har været trofaste i forvejen fra os, og du behøver ikke lade had i vore hjerter mod dem, der tror. Vor Herre, Du er den Clement, Den Mest Barmhjertige "[Al Hashr: 10]..

Også ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "Du må ikke kritisere min ven ......"

Abdurrazzaq fortælles i bogen Al-Amali (51), fra Ma'mar vej, fra Ibn Thawus, fra Thawus, sagde han, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

إذا ذكر أصحابي فأمسكوا و إذا ذكر القدر فأمسكوا و إذا ذكر النجوم فأمسكوا

"Hvis min bedste ven om, og derefter modstå selv. Hvis skæbne omstridte spørgsmål, det modstå selv. Hvis forudsigelserne af stjerner diskuteret, så modstå selv."

Betydning "Hvis min bedste ven om, og derefter modstå mig selv ...", ifølge de lærde ikke kommentere på deres side og en negativ vurdering. Det er, i stedet for et forbud mod at fortælle, hvad der skete, for eksempel, Siffin krig eller Jamal. Derfor er sagen faktisk blevet prædiket af profeten, så sagen er en historisk rekord. Derfor nævner de lærde det og skriv det i historiebøgerne og andre, har selv komponeret en speciel bog, der behandler disse problemer. Ligeledes, at Ibn Jarir, Ibn Kathir og Ibn Hajar og de andre gejstlige i længden fortælle historien. Men de ved ikke bespotte eller skændte hans ven, wallahu ta'ala ved bedst.

Ibn Baththah rahimahullah sige, vedrørende forbud mod interferens tvister mellem ledsagere:
"Så efter at vi bør afholde sig fra kampene, der fandt sted mellem de ledsagere Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. Derfor har de været igennem forskellige arrangementer med profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, og var gået forud for de andre i form af dyd. Gud har tilgivet dem, og beordret til at bede om tilgivelse for dem, og komme tættere på ham ved at elske dem. alt, hvad Gud pålagde gennem den mundtlige Hans Budbringer. Allah er klar over, hvad der ville ske, at de vil bekæmpe hinanden. De har prioritet over den anden, for alle deres fejl og bevidste blevet tilgivet. alle tvister, som skete mellem dem var blevet tilgivet. ikke se kommentarerne om krigen Siffin, Jamal, begivenhederne ved bopæl Bani Sa'idah og andre tvister, der opstår mellem dem. ikke skrive til dig, eller andre mennesker. ikke riwayatkan af en, og ikke også læst det til andre. Og ikke også høre fra folk, der fortælles.

Denne sag er aftalt ved de lærde af denne Ummah. De blev enige om at forbyde det tilfælde, at vi har nævnt. Blandt disse lærde er: Hammad ibn Zaid, Yunus ibn Ubaid, Sufyan Ats Tsauri, Sufyan bin Uyainah, Idris ibn Abdullah, Malik bin Anas, Ibn Abi Dzi'b, Ibn Munkadir, Ibn al-Mubarak, Syu'aib bin Harb, Abu Ishaq Al Portolese, Yusuf bin Asbath, Ahmad bin Hambal, Bishr ibn Abdul Wahhab Al-Harith og Al Warraq, de alle enige om at forbyde sagen, forbyder se og høre kommentarer om tvisten. Faktisk advarer de folk til at diskutere og forsøge at hente det. Mange ordsprog, der fortælles af dem, rettet til de mennesker, der gør det, med lafazh forskellige, men lignende betydning. I det væsentlige, (de) hader og fornægte de mennesker, der fortælles og hørte "[8].

Når Omar bin Abdul Aziz blev spurgt om Jamal og Siffin krig, sagde han: "Dette business, at Gud har udgivet hendes hånd, så ville jeg ikke forstyrre lisanku" [9].

Al Khallal berettede fra Abu Bakr Al Marrudzi vej, sagde han: "Der siges at Abu Abdillah På det tidspunkt var vi blandt de tropper Og da det kom også en budbringer af kaliffen, nemlig Jakob, sagde han," O Abu Abdillah.. . Hvad er din mening om konflikten, der fandt sted mellem Ali og Mu'awwiyah? "Abu Abdillah svarede," Jeg siger ikke, undtagen god. Må Gud forbarme sig over dem alle '"[10].

Imam Ahmad skrev et brev til bin Musarhad Musaddad. Indholdet af brevet: "Afstå fra det onde følgesvende thrash diskutere deres dyder, og holde mig fra at tale om slagsmål blandt dem ikke rådføre sig med nogen (fra) en ekspert i spørgsmål om religiøse kætteri, og omfatter ikke det i din måde.". [11] .

Abu 'Uthman Ismail bin Abdurrahman erklærede Ash Shabuni rahimahullah Ashhabul Salaf i Aqeedah Hadith: ". Ahlu Sunna hævder, skal afholde sig fra at blande sig i striden mellem venner apostlen (Ie) tilbageholde fra de ord, der indeholder verbale hån og chikane af hans kammerater".

Ulama ord med relation til de mennesker, der fordømte VEN
Kommentar er skæv mod FORKERT eller en ven
Imam Al Bukhari t skrive et kapitel i hans Sahih med titlen "Kapitel: Forbud mod opsigelse dem, der allerede Dead", og han berettede en hadith fra vej Adam, fra Syu'bah, fra Al A'masy, fra Mujahid, fra 'Aisha Allah anha, sagde han, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

لا تسبوا الأموات فإنهم قد أفضوا إلى ما قدموا

"Lad ikke forbande dem, der er døde. Fordi de har afsluttet deres adfærd" [12].

Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde også:

لا تسبوا أصحابي فلو أن أحدكم أنفق مثل أحد ذهبا ما بلغ مد أحدهم ولا نصيفه

"Lad ikke forbande min ven. For ja, selvom du menginfaqkan guld på bjerget Uhud, helt sikkert ingen vil være i stand til at matche deres almisser mudder, eller halv".

I Sahih al Bukhari og Sahih Muslim, hadith berettede fra al-Bara 'bin' Azib Allah 'anhu, at han hørte Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:

الأنصار لا يحبهم إلا مؤمن ولا يبغضهم إلا منافق فمن أحبهم أحبه الله ومن أبغضهم أبغضه الله

"Det er ikke at elske Ansar, bortset fra en troende. Og det er ikke hade dem, men en hykler. Hvem elsker dem, vil Allah elsker ham. Hvem hader dem, vil Allah hader det" [13].

Ibn Asakir sagde, når de står med Omar, en beduin arabiske ven af ​​Ansar angreb med ord, han sagde: "Havde han ikke følgesvend af profeten, det er vel nok, at jeg er færdig med den dog stadig indeholder profetens følgesvende." [14].

Imam Al Lalikai berettede fra Ishaq bin Hambal vej, fra Muhammad bin Aske skal du, fra Ar Rabi `bin Qeis, fra Wa'il Al Bahi, sagde han:" Der har været slagsmål mellem Ubaidullah bin Umar Al Miqdam, så Ubaidullah forbandelse Miqdam, da Umar sagde: "Please, få mig en skarp jern, så jeg skar sin tunge, så der bagefter ingen vovede at kritisere en af ​​hans kammerater af profeten" [15].

Al Lalikai også berettet fra Sufyan bin Uyainah vej, fra Hausyab bin Khalaf, søn af Sa'id bin Abdirrahman Abza, han sagde: Jeg spurgte min far, "Jeg ville ønske jeg havde nogen, der fornærmelser Abu Bakr, hvad tror du laver du? ! "Han svarede:" Jeg hugger dit halsen "Jeg spurgte igen:" Hvad nu hvis deriding Umar "min far svarede:" Det vil også skåret halsen "[16]?!.

Ibn Baththah sagde, at Sufyan Ats Tsauri sagde: "Du må ikke kritisere Salafush Salih, du helt sikkert vil komme i Paradiset i fred".

Berettede fra Imam Al Lalikai Ma'n bin Isa linje, sagde han: Jeg hørte Anas bin Malik sagde: "Den fordømte ledsagere af Profeten, da han ikke har ret til ejendom Fa'i, for Allah siger: (også) for indvandrere, der Fuqara fordrevet fra deres hjem og deres ejendom (for) at søge dusør fra Allah, og god fornøjelse (His)-QS Al Hashr vers 8 -, de er ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, som udvandrede med ham. Så Allah siger: Og dem, der har besat byen Medina og har tro (Ansar) før (ankomst) de (indvandrere)-QS Al Hashr: 9 -, de er Ansar. Så Allah siger: Og dem, der kom efter dem (udvandrerne og Ansar), de bad: "Vor Herre, giv Tilgiv os og vore brødre, som har været trofaste før os, og du ikke lade had i vore hjerter mod dem, der tror Vor Herre, Du er den Clement igen uendelig omhu Surat Al-Hashr:.... 10, som er den tredje klasse er berettiget til at modtage Fa'i Hvem fordømt ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, det så ikke omfatter en af ​​tre grupper, og han ikke var berettiget til at modtage Fa'i "[17].

Khallal Al Sunnah fortælles i bogen, fra vej Abu Bakr Al Marwadzi, sagde han: "Jeg spurgte Abu Abdullah (dvs., Imam Ahmad), der fordømte loven Abu Bakr, Umar og jeg tænker 'Aishah anhum Allah Han sagde." Han var ikke en muslim. "Jeg hørte også Abu Abdillah sagde," Imam Malik sagde, enhver, der fordømte de ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, så er det ikke har nogen del i islam' ".

Al Khallal også berettede fra vej Abdul Hamid bin Abdul Malik, sagde han: "Jeg hørte Abu Abdillah sagde," Enhver fordømte profetens følgesvende, så er jeg bange for, at han faldt i vantro, ligesom Rafidhah, "da han sagde," Hvem fordømte ledsagere af Profeten, er det frygtede, at han var ude af religion '. "

Al Khallal også berettede fra Abdullah bin Ahmad bin Hambal, sagde han: "Jeg spurgte engang min far om den mand, der fordømte en af ​​hans kammerater af profeten, (og) han svarede:" Efter min mening, er han ikke islam '. "

Al Khallal også berettede fra ibn Ismail al-Harb vej Kirmani af Musa ibn Harun ibn Ziyad, at han hørte Al Faryabi spurgt af en mand af loven, der irettesatte Abu Bakr. Han (Al Faryabi, Red) svarede: "vantro!" Han spurgte: "Kan dishalatkan krop?" Han svarede: "Nej!" Jeg spurgte ham: "Har han ikke at sige La ilaha illa Allah" Han svarede: "Rør ikke ved sin krop med dine hænder, opløfte hans krop med en stok, og begravet i sin grav."

Imam Ahmad sagde i en afhandling, som blev berettet af Ahmad ibn Jakob ibn Jaffar Al Ishthakhri: "man skal ikke nævne grimhed af venner, og ikke kritisere en af ​​de bedste venner på grund af forlegenhed eller mangel på samme Hvem gjorde det, er det obligatorisk for myndighederne. pålægge sanktioner og sanktioner det. fejl, som ikke bør tolereres. Gerningsmændene skal straffes, og bedt om at omvende sig. Hvis han angrede, så omvendelse diterimalah. Hvis det fortsætter, så straf pålagt ham igen, og fængslet for liv eller død at omvende sig ".

Han (Imam Ahmad) sagde i begyndelsen af ​​denne afhandling: "Det er madhhab forskere, eksperter og ahlu sunnah atsar holder fast, kendt for ham, er problemet blevet fulgt siden tidspunktet for ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam indtil nu har jeg. mødes med de lærde i Hijaz, Sham og andre områder i skolerne er "[18].

Al Qadi `Iyadh sagde i Sharh Sahih Muslim [19]:" opsigelse af Profetens ledsagere og ydmyge dem, eller en af ​​dem, (det), herunder synd forbudte profeten har forbandet den, der gjorde det. ".

Det blev berettet fra Ibrahim An-i Nakha, sagde han: "Abu Bakr og Umar piskede herunder en stor synd".

Tilsvarende Som anført af Abu Ishaq Sab'i. Og det blev også nævnt af Ibn Hajar Al Az Zawajir Haitsami i bogen, sagde han: "Den store synd for 464 og 465 er at hade Ansar, irettesatte en af ​​hans kammerater af profeten-radi` anhum ajma ' i "[20].

Ud fra ovenstående er det klart, hvor stor en synd fordømte Profetens ledsagere eller en af ​​dem. Fordi profeten har forbudt Shallal død fordømte og forbød hans ledsagere fordømt. 'Aisha Allah anha rapporterede også, at de havde fået besked på at bede om tilgivelse for ledsagere af profeten, men de fordømmer det faktum, at selv de bedste venner. [21]

Denne omstændighed, de rent faktisk fordømmer ledsagere af Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam. De mennesker, der kritiserer profetens følgesvende var faktisk efterligner virkningen af ​​en zindiq ved navn Abdullah bin Saba ". Derfor er de mest ligner de kristne, som fordømte Hawariyun og loyale tilhængere af profeten Isa Alaihissallam.

Imam Al Ajurri berettede fra Ahmad bin Abdullah bin vej Yunus, fra Ibn Abi Dzi'b fra Az Zuhri, sagde han:. "Jeg har aldrig set nogen, der ser mest som de kristne, men tilhængere Saba'iyah" Ahmad ibn Yunus siger, "De er shiamuslimer Rafidhah." [22]

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah sagde i bogen rahimahullah Sharimul Maslul Aske: "En række forskere fra blandt vores venner (dvs. skoler Hanbali lærde) bekræfter, at Kharijitterne mener, utroskab burde være uskyldig i Ali og Uthman, og bekræftede også vantro skal tro Rafidhah chided alle de venner, og bekræfter vantro af mennesker mengkafirkan ven, sagde, at de er onde eller skælde dem. "

Abu Bakar Abdul Aziz sagde i sin bog Al Muqni ': "Som om det omfatter det saksiske pisken Rafidhah en ven, så hedenske og loven bør ikke blive gift (for kvinder Ahlus Sunnah Wal jama'ah). Mens udtalelsen fra andre forskere, og denne udtalelse er støttet af Al-Qadhi Abu Ya'la, at hvis han var virkelig venlige og fornærmelser værdighed religion og keshalihan slippe dem, så han troede, da sådanne handlinger. Men hvis han mencacinya uden at tabe fornærmelser værdighed, for eksempel en af ​​deres fædre, eller med forsæt mencacinya vrede, eller andre formål, så han ikke tvivle, fordi det er ".

Det er den holdning, at enhver muslim skal have mod hans ædle ledsagere. Som vi ved, Ahlus Sunnah Wal jama'ah ikke sige, hvis det Ma'shum ven af ​​de store synder eller små synder. Måske de gør synd, men de forbliver den vigtigste, bedst og har den fordel, at de ledsagere af Profeten. Det er derfor, de får tilgivelse for de fejl de gjorde. De fik endda tilgivelse for synder og fejltagelser, som kan, hvis det gøres af dem ud over, ikke nødvendigvis er tilgivet. Enhver muslim skal tro på det og bevare det. Da dette er en del af Guds åbenbarede religion.

I lukke dette papir, er Berkut en erklæring om Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah i bogen Sharimul Maslul Aske: "I dette nummer, er vi ikke bekendt med nogen uenighed blandt jurister og akademikere fra blandt ledsagerne, og dem, der følger dem godt , og (blandt) alle de Ahlus Sunnah Wal jama'ah. De er alle enige om, at vi skal rose de kammerater, bad om tilgivelse for dem, plæderer for deres udgydelse af nåde, bede for dem (ved at sige det radi `anhu), kærlig og loyal overfor dem, og tror på eksistensen af ​​alvorlige sanktioner over for folk, der tænker dårligt om dem ". Musta'an Allah.

[Kopieret fra As-Sunnah magasin Special Edition 07-08/Tahun IX/1426/2005M. Publishers Foundation Lajnah Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 183 Tlf. 0271-7574821]


kilde: http://almanhaj.or.id/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar