Minggu, 10 Juni 2012

Шпанија коначно присиљени италијански завршио утакмицу са скором 1-1 гол кроз Сеск Фабрегас.


Шпанија коначно присиљени италијански завршио утакмицу са скором 1-1 гол кроз Сеск Фабрегас.


Гдањск - Европски куп шампиона Сурвиве, шпански, приморан је од Италије 1:1 у уводној утакмици Ц групе Еуро 2012 на стадиону Арена Гдањск, Пољска, недељу (06/10/2012). Су напустили раније, "Ла Фуриа Роја" коначно еквивалентним захваљујући головима Сеск Фабрегас.
Од раних минута, Шпанија је преузела иницијативу да се први напад. "Ла Фуриа Роја" радујемо да одигра лопту на средини терена, док у потрази за рупа да разбију одбрану Италије. У 11. минуту, Силва, су имали прилику, пред гол, али је његов ударац био слаб, тако да је лако предвидети голман Ђанлуиђи Буфон.
Италија није без напада. У 22. минуту, добио кроз пролазу од центра града, Антонио Касано исећи на пенал кутију и испалио метак жестоку. Нажалост, његова још увек није исплатило, јер лопта бочно са десне стране голман Цасиллас танке.
Док је Шпанија била сама тешко да продру у густе редове "Гли Аззурри" Вођени Гирогио Кјелини. Не утиче на оштрину чиста нападач игра у нападу Шпанију. Неки пута посао Андреса Инијесту, Ћави и Давид Силва су увек у стању да се разбије прилично добро од стране италијанске заштитница.
У 35. минуту, поново прети Италија. Тешко да продре у одбрану, Џерард Пике и својих пријатеља, Цлаудио Марцхисио мидфиелдер спекулативну подстакне изван оквира. Међутим, чини се Цассилас одржан лопту прилично тежак ударац за играче Јувентуса.
Улазак крај првог полувремена, Шпанија је наставила да притиснете. Међутим, италијанска одбрана Наступао је са високим концентрацијама, тако да велики број њиховим напорима узалудним. Италија је имао још једну златну прилику Тхиаго Мотта путем у 45. минуту. Он је успешно водио лопту у гол Шпаније. Нажалост, његови напори су и даље у стању да се разбије Касиљас.
Након полувремену, обе екипе повећао темпо игре.Италијански први добио златну прилику након Марио Балотели је у стању да украде лопту из Серхио Рамос у 53. минуту. Међутим, нападач Манчестер Сити изгледао нервозан, иако је слободан да се бави Касиљас. Рамос је брзо украо лопту, пре него што Балотели покушава да шутирају ка циљу.
Вастед златну прилику, Балотели је извадио и замењен Антони Ди Натале. Цесаре Пранделли тренера, избор је био у праву, јер је Ди Натале могао да доведе свој тим напред у 61. минуту. Пролаз од Андреа Пирло сазревају, он тада руководио ударац на левом углу Шпаније, који су у стању да се вози Касиљас. Резултат је промењено у 1-0 за италијанске изврсности.
Међутим, циљ није дуго трајати. Три минута касније, шпански стању да изједначи 1-1 са СЦИК Фабрегас у 64. минуту.Полазећи од истог посла фино у везном реду, Инијеста да обезбеди повратне информације Силва. Погледајте кретање Фабрегас, Силва, а затим обезбедити тачне кроз пролаз који Фабрегас није изгубљено за освајање Италије голман Ђанлуиђи Буфон.
После тог циља, обе стране су се смењивале веома опасан напад на одбрану сваког тима. Ди Натале готово додати свој гол у 77. минуту, ако не и шутирао, широк на десној страни шпанског голмана. Исто тако у Шпанији захваљујући претећим акције Фернандо Торес. На жалост, Челси играчи чип ударац преко пречке даље Буфон.
До коначне минута Шпанији је и даље одлучна да додате циљеве. Међутим, број могућности да добију још увек не може да се претвори у гол, јер је линија одбране "Гли Аззурри" изгледају прилично чврсто. До судија дуну у пиштаљку дуго 1-1 резултат није променио.
Према УЕФА, Шпаније током прве половине лопту чак 60 одсто и створили девет шансе од 16 предузећа. Што се тиче италијанских ослобађања шест тачних хицима из 10 покушаја.
Теамс:Шпанија: 1-Икер Касиљас, Серхио Рамос, 15, 3-Жерар Пике, 18-Хорди Алба, 17-Алваро Арбелоа, 16-Серхио Бускетс, 14-Ћаби Алонсо, Ћави 8, 6-Андрес Инијеста, Сеск Фабрегас 10 - (9-Фернандо Торес 74), 21-Давид Силва (22-Јесус Навас 65).
Италија: 1-Ђанлуиђи Буфон, 16-Данијеле Де Роси, 19-Леонардо Бонуцци, Ђорђо Кјелини три, пет-Тијаго Мота, 21-Андреа Пирло, Клаудио Маркизио-8, 13-Емануела Гиаццхерини, 2-Кристијан Мађо, 10 - Антонио Касано (20 Гиовинцо 64), 9-Марио Балотели (11-Ди Натале 56).
Италија нападач Антонио Ди Натале (лево) да освоји шпански голман Икер Касиљас, а Италију донесе победу 1:0 у квалификационој групи Ц Еуро 2012 је у недељу (6/10/2012). Међутим, шпански коначно присиљени италијански завршио утакмицу са резултатом 1-1 голом Сеск Фабрегас.
Судија: Виктор Кассаи

Tidak ada komentar:

Posting Komentar