Senin, 18 Juni 2012

Prezident Susilo Bambang Yudhoyono se zaměřuje Indonésie do top 10 největších ekonomik světa


Prezident Susilo Bambang Yudhoyono se zaměřuje Indonésie do top 10 největších ekonomik světa


Prezident Susilo Bambang Yudhoyono se zaměřuje Indonésie do top 10 největších ekonomik světa. To byla dopravena prezident během projevu na summitu odst. Summit) Obchod 20 B-20), v hotelu Hilton, Los Cabos, Mexiko, neděle (6/17/2012) dnes ráno místního času (pondělí ráno SEČ).

Při této příležitosti prezident vyjádřil důležitost spolupráce vlády, v tomto případě G-20 členů s obchodními skupinami, překonat krizi, která ohrožuje světovou ekonomiku. "Bez ohledu na to, jak moc se snažíme, nemusíme dosáhnout zotavení globální ekonomiky samotné. Spolupráce s podnikatelskou sférou, je třeba," řekl prezident byl citován, jak říká prezident.

Prezident zmínil, že je třeba přispět i užší spolupráci mezi podnikatelskými skupinami, ústřední vláda, místní a všemi zúčastněnými stranami. S touto zkušeností, Indonésie se podařilo překonat krizi z roku 2008. "Přijali jsme řešení krize protokol jako pohotovostní akce," řekl prezident SBY.

Ve spolupráci zaměstnavatelů a vlády, volal prezident, indonéská ekonomika pokračovala v růstu, nízké inflace, zdravý bankovní systém, stejně jako spotřebu a investice přispěly k růstu. V současné době, Indonésie je také budování infrastruktury prostřednictvím Masterplan zrychlení hospodářského rozvoje a rozšíření Indonésie odst. MP3EI).

"V případě Indonésie, naším cílem je stát se nejlepší 10 zemí největší světové ekonomiky v příštích desetiletích. Zvu vás do našich partnerů v Indonésii jako slibného cesty," řekl prezident SBY.

B-20 summit se zúčastnilo kolem 300 podnikatelů z 29 zemí světa. Poté, co prezident vydal svůj projev, řada podnikatelů a pak brát fáze vyjádřit své odhodlání pokračovat zvýšit investice v Indonésii.

Náměstek ministra financí Anny Ratnawati tvrdil, že investice, vládní výdaje a soukromé spotřeby by měly pracovat společně, aby národní ekonomiky pokračoval růst ve středu klesající hospodářský růst v asijsko-pacifickém regionu.

"Máme investici, vládní výdaje a soukromé spotřeby, musí být zajištěna pracovat na plné úrovni," řekl Anny, v domě, Jakarta, čtvrtek (05/24/2012).

On vysvětluje, že musí být spotřeba udržuje na dobré úrovni kupní síly. Kvůli ní musí být inflace, jeden tím, že drží cenu rýže je stabilní.

Anny uvedl, že investice by měla zjistit skutečně jít a být na reálného sektoru. Není to jen jít do portfolia. "Je proto velmi dobře, včetně kapitálové výdaje na úrovni vlády by měla být dobrá ve druhém čtvrtletí tohoto," pokračoval.

Nicméně, on dal na vědomí, o možnosti rychlých dovážených produktů na domácí trh. To je možné proto, že ekonomiky v některých zemích jako je Indie a Čína prochází opravu. Pokud Čína zásoby nelze vrátit na trhy v Evropě a Spojených státech bude s největší pravděpodobností jít do Indonésie. "Největší výzvou je udržet domácí vyplněn domácí výrobky, nelze vyvážet," řekl Anny.

On také dospěla k závěru, pokud je investice, vládní výdaje a soukromé spotřeby může být zachována pro všechny dopadu oslabení ekonomického růstu v Asii lze očekávat. Nicméně, řekl tři věci musí jít ruku v ruce. Pokud ne, tak základem národního hospodářství nebude silná.

"Tři věci musí jít ruku v ruce, jeden nemůže, protože by to nebylo dost silný základ," řekl Anny.

Centrální statistický úřad poznamenal Indonéská ekonomika rostla o 6,3 procenta v prvním čtvrtletí roku 2012. "Hrubý domácí produkt nebo hrubý domácí produkt vzrostl o 6,3 Indonésie procent," uvedl ředitel Ústředního statistického úřadu Suryamin, řekl na tiskové konferenci v Jakartě, v pondělí (07.05.2012).

Vysvětlil Indonéská ekonomika rostla v prvním čtvrtletí jak čtvrtletí a roční. Vzrostl o 6,3 procenta na ročním základě. Zatímco ve čtvrtém čtvrtletí roku 2011 vzrostl o 1,4 procenta. Ve srovnání s prvním čtvrtletím roku 2011 od čtvrtého čtvrtletí roku 2010 vzrostla ekonomika 1.58 procenta. Oba jsou stále roste, i v prvním čtvrtletí roku 2012 došlo k mírnému zpomalení. "Ale je to jen 6,3 procenta v tomto čtvrtletí čtvrtletí I. II, III, IV může být zvýšena v závislosti na roli každého sektoru vzrostl svou přidanou hodnotu," řekl.

"Růst q q (quartal na quartal) došlo v zemědělství, lesnictví a rybářství, stal se 20,9 procenta," dodal.

Zatímco sektor zažívá druhý nejvyšší růst v oblasti finančních služeb, nemovitostí a služby pro podniky, stejně jako 2,3 procenta. Řekl, že významný nárůst v odvětví zemědělství v souvislosti s probíhající sklizně. Na roční bázi, dopravy a komunikací vzrostl o 10,3 procenta na nejvyšší, obchod, pohostinství a ubytování vzrostly o 8,5 procenta a stavebnictví vzrostly o 7,3 procenta.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar