Selasa, 12 Juni 2012

Τσεχική Δημοκρατία κέρδισε την πρώτη της νίκη στην ομάδα Α, μετά τη ρίψη Ελλάδα 2-1

Τσεχική Δημοκρατία κέρδισε την πρώτη της νίκη στην ομάδα Α, μετά τη ρίψη Ελλάδα 2-1


Βρότσλαβ - Τσεχία κέρδισε την πρώτη της νίκη στην ομάδα Α, μετά τη ρίψη Ελλάδα 2-1 στη συνέχιση της ομάδας Α Ευρωπαϊκό Κύπελλο 2012 στο Δημοτικό Στάδιο, την Πολωνία, τη Δευτέρα (12/6/2012). Τσεχίας Πετρ σκόραρε δύο γκολ και ο Vaclav Pilar Jiracek. Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα Φάνης Γκέκας απάντηση από νωρίς το δεύτερο εξάμηνο.
Στόχευση τα πλήρη στοιχεία της Τσεχίας για να αναπληρώσετε την ήττα 1-4 από τη Ρωσία, μια άμεση επίθεση από τις αρχές λεπτά. Σίγουρα αρκετά, το παιχνίδι έχει τρέξει για τρία λεπτά, Jiracek έχουν κάνει την Τσεχία 1-0. Μετά την παραλαβή ένα τέλειο μέσω πέρασμα από τον Tomas Hubschman, έριξε έναν πυροβολισμό κατευθύνεται στο στόχο και σκόραρε.
Τρία λεπτά αργότερα, Pilar επέστρεψε στην Τσεχική υποστηρικτές επευφημούσαν μετά μπορεί να αλλάξει το σκορ στο 2-0. Αξιοποιώντας Theodor Gebre Selassie σταυρό, Βόλφσμπουργκ χαφ δεν ήταν σε θέση να εξαπατήσει η μπάλα οδηγείται τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς.
Πίσω από δύο γκολ σε μόλις έξι λεπτά για να κάνει τις διανοητικές Έλληνας παίκτης προς τα κάτω. Αν ψάχνετε για να προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε μια επίθεση το 2004, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν εξακολουθούν να αγωνίζονται με την άμυνα της Τσεχίας. Αντίθετα, ο συνδυασμός του Μιλάνου Μπάρος και Τόμας Ροζίτσκι αρκετές φορές για να δημιουργούν επικίνδυνες ευκαιρίες μπροστά από την ελληνική στόχου.
Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου εξαμήνου, η Ελλάδα θα μπορούσε να συμψηφίζονται ο στόχος Πετρ Τσεχ, μέσω της δράσης του Γιώργου Φωτάκης. Ωστόσο, ο στόχος ήταν να αρθεί, γιατί την πρώτη του ήταν στο off-side.
Μετά το ημίχρονο, η Ελλάδα μειώσει το χάσμα μέσω Γκέκας υποκατάστατο στο 53ο λεπτό. Γιώργος Σαμαράς σταυρό στο κουτί του πέναλτι δεν είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας Τσεχ πιάνει λιγότερο από το τέλειο, έτσι ώστε η μπάλα μακριά για να Γκέκας πόδι. Χωρίς έλεος, στη συνέχεια έριξε την μπάλα στο άδειο στόχος.
Σε αυτό το γύρο, η Ελλάδα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο, κάποιες προσπάθειες που γίνονται Γιώργος Σαμαράς και οι φίλοι του έχουν πάντα ένα αδιέξοδο, καθώς η άμυνα της Τσεχίας φαίνεται αρκετά πειθαρχημένος. Εν τω μεταξύ, η Τσεχική στο κεφάλαιο αυτό βασίζονται σε μια γρήγορη αντεπίθεση για να διαλύσει τις άμυνες "Galanolefki".
Ελλάδα συνέχισε να πιέζει μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ωστόσο, από μια σειρά από ευκαιρίες που υπάρχουν δεν μπορούν να μετατραπούν για να προσθέσετε στόχους. Μέχρι ο διαιτητής φύσηξε τη σφυρίχτρα καιρό, το σκορ 2-1 δεν άλλαξε.
Σύμφωνα με την UEFA, η μπάλα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του 47 τοις εκατό και δημιούργησε τρεις ευκαιρίες από τις οκτώ επιχειρήσεις. Όσο για τους Έλληνες από πέντε βολές με ακρίβεια επτά πειράματα.
Ομάδες: Ελλάδα: 1-Κώστας Χαλκιάς (13-Μιχαήλ Σηφάκη 23), 5-Κυριάκος Παπαδόπουλος, 21-Κώστας Κατσουράνης, 20-Χοσέ Holebas, 15-Βασίλης Τοροσίδης, 2-Γιάννης Μανιάτης, 10-Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Φωτάκης 16 - (17 Φάνης Γκέκας, 45), 22-Κωνσταντίνος Fortounis (11-Κωνσταντίνος Μήτρογλου 71), 7-Γιώργος Σαμαράς, 14-ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Τσεχική Δημοκρατία: 1-Πετρ Τσεχ, 3-Michal Kadlec, 6-Tomas Sivok, 8-David Limbersky, Θεόδωρος Gebre Selassie 2 -, 13-Jaroslav Πλασίλ, 17-Tomas Hubschman, 14-Βάτσλαβ Pilar, 19-Petr Jiracek, 15 - Μιλάνο Μπάρος (21-Τόμας Pekhart 64), 10-Τόμας Ροζίτσκι (18-Daniel Kolar 45).
Διαιτητής: Στεφάν Lannoy
Τσεχική μέσος, ο Vaclav Πιλάρ (αριστερά) μετά από να σημειώσει το δεύτερο γκολ κόντρα στην Ελλάδα για τη συνέχιση της ομάδας Α, τη Δευτέρα (12/6/2012).
Ρεκόρ Τσεχία τερματοφύλακας Πετρ Τσεχ της παρελθόν Edwin van der Sar, μετά ελληνική επιθετικός Φάνης Γκέκας παραβιάζω στο Δημοτικό Στάδιο, την Τρίτη ή την Τετάρτη (12/6/2012) pm αυγή.
* Τσεχ παρελθόν Edwin van der Sar για τον τερματοφύλακα που δέχθηκε τα περισσότερα αρχεία. Jala Τσεχ σπάζοντας 15 φορές στην ιστορία του ευρώ. Η εγγραφή είναι Peter Schmeichel δέχτηκε τα περισσότερα γκολ με 20.
* Φάνης Γκέκας είναι το δεύτερο υποκατάστατο για να σημειώσει επιτυχία στην Ελλάδα σε Ευρώ. Ο πρώτος παίκτης είναι ο Δημήτριος Σαλπιγγίδης.
* Τσεχίας είχε δύο φορές απέτυχε να κερδίσει το παιχνίδι μετά από ένα προβάδισμα δύο γκολ. Η πρώτη είναι όταν η αντιστάθμιση Ρωσία 3-3 στο Euro 1996 στη φάση των ομίλων και νίκησε 2-3 την Τουρκία πριν από τέσσερα χρόνια.
* Ηχογραφημένο Γκέκας σκόραρε όλων των 22 του του στη διεθνή σκηνή. Μόνο ο Άγγελος Χαριστέας (25 γκολ) και ο Νίκος Anastapoulos (29 γκολ) που είναι πάνω από τα Γκέκας επίτευγμα.
* Οι παίκτες Μπουντεσλίγκα σκοράροντας πέντε γκολ στο Euro 2012. Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ και κάθε σκόραρε τέσσερα γκολ.

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar